|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 10:14:18 GMT 1
Mivel az iskola elég nagy több folyosó is van rajta de csak 4 folyosót neveztek el ezek a főfolyosók, amik a 4 emeleten vannak.
"D" folyosó ez a 3. emeleten található. Itt található a könyvtár és tantermek.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 17, 2009 20:21:42 GMT 1
Miután Ryou behozzot a suliba elég korán beértem így felsétáltam a D folyósora úgy mond iskola felfedezés céljából de aztán meg is untam és leültem. ~ Aszem valahol erre leszünk....de fura hogy alig van itt valaki ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 17, 2009 22:15:45 GMT 1
Miután felértem a "D" folyosóra Masakoval együtt épp arról beszéltünk,hogy mennyire gáz, hogy minden évben az E-sek nyerik meg a havonta megrendezett összes "KI-MIT TUD?" szerűséget. Mindig ők győznek..igaz tavaly én is velük együtt...de az már elég régnek tűnt.Idén is ugyanaz volt a tét. Végre le kell őket győzni!! Így elbeszélgetve vettük észre Shinichit.Intettem neki majd mellé ültünk a pad két oldalára.Így ő ült közöttünk. -Szió-Mondtam mosolyogva.És Masako is követtem a példám. '-Tessék! Tanulmányozd...-Mondta Masako majd egy szórólapot nyomott Shin kezébe. A "Ki mit tud?"-al volt kapcsolatos. '-Minden évben azok a tökfejek nyernek...idén is mint mindig le akarjuk őket pipálni..idegesítő stréberek...-Mondta Masako durcázva. Én meg csak bámultam a papírra. Elmélázva, üres tekintettel majd sóhajtottam.A fülem mögé tűrtem a hajamat a jobb oldalon majd Shin-re mosolyogtam. -Így van...minden évben ez megy...-Mondtam helyeselve Masako sztoriját.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 18, 2009 11:52:53 GMT 1
Miután le parkoltam a suli parkolóba találkoztam a bandatagokkal majd elindulunk fel a 3. emeletre. A "D" folyosón volt az első óránk és ott is osztogatták az 1. "Ki mit tud?" szórólapjait. Így hát a folyosón sétálva beszélgettünk és közben néhányan vadásztak szórólapra. '-Te tényleg igaz,hogy szétvertél egy újságírót?-Kérdezte Kenji vigyorogva. Ez a fickó sík hülye, nem is tudom mit keres közöttünk. De legalább jól táncol és tud énekelni a nyerés érdekében fontos,hogy köztünk legyen. Meg hát már eléggé megszoktam őt. Én is elvigyorodtam sokat sejtető mosollyal mire ő elég büszke lett,hogy még is igaz. -Kenji...nem...-Mondtam még mindig ugyanúgy vigyorogva. Mire ő elszégyellte magát és lefagyott a vigyora. "-Nem tudom miért hiszel mindenféle hülye szennylapnak...-Mondta Sato felvonva a szemöldökét majd kivette a Kenji kezében lévő újságot és megszemlélte a cikket. "-Ez röhejes...-Nyugtázta Sato.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 18, 2009 14:31:13 GMT 1
Elégé elgondolkodtam szóval nem is vettem észre Kithát és barátnőjét csak mikor már közelebb jöttek. - Sziasztok - köszöntem kedvesen közben Masako a kezembe nyomott egy szóró lapot. - Hát ez nem igazán nekem való - mondtam nevetve. - Amúgy minden rendben volt ? .... nem támadtak meg újra ? - kérdeztem komolyan majd halványan elmosolyodtam. - Túl sokat aggodalmaskodom igaz ? - kérdeztem nevetve közben észre vettem a folyóson azokat a srácokat akik tegnap balhéztak.
|
|
|
Post by Ren on Sept 18, 2009 16:31:10 GMT 1
-Nyugi már...-Mondtam Shinnek. -Semmi bajunk ...se nekem se Masakonak...és igen...túl sokat aggodalmaskodsz...-Mondtam elmosolyodva. '-Őt egyébként sem támadnák meg... csak ez a 2 csaj totál pipa ránk..de miután GD elintézte őket..szerintem egy darabig csendben lesznek...-Mondta Masako megrántva a vállát. -Már megint túl sokat beszélsz Masako...nem gondolod?-Kérdeztem és szúrós tekintettel bámultam Masakora. '-Én? Ugyan dehogy...mellesleg mikor adod vissza neki?-Kérdezte Masako felvonva a szemöldökét. -Majd.. ha találkozom vele... '-Jé! Itt az alkalom ott sétálnak...hajrá.. -Nemár Masako...-Mondtam majd lesütöttem a szemem. '-Ez csak a te érdeked...-Mondta Masako durcássan.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 18, 2009 19:16:54 GMT 1
- Ennek örülök ...és sajnálom hogy ennyit aggódom - mondtam kedvesen majd hallgattam a beszélgetést de mivel nem tudtam miről beszélnek nem szóltam bele. Érdekelt miről van szó de annyira még nem ismerem őket hogy faggassam is őket legalábbis én így gondoltam, közben azért aggódtam is mert elég idegesé tett Ryou megjegyzése hogy haza akar költözni és kitudja otthon lesz-e mire haza megyünk. A másik meg amiért aggódtam hogy rossz lehet kicsit elhamarkodtam ezt az áthívást még a végén úgy venné ki hogy hencegek pedig nem szokásom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 18, 2009 19:31:37 GMT 1
Már kora reggel óta nem éreztem magam jól valamiért de erről nem szóltam senkinek lehet hogy ez hiba volt mert mikor a "D" folyósora sétáltam hirtelen ismét nem tudtam miért is vagyok itt vagy hogy kerültem ide csak álltam a folyóson ekkor Tomoyo is megjelent. '- Szia ! - köszönt mögülem. ~ Nem igaz nem emlékszem .... de talán eszembe jut valami majd megprobálok úgy tenni mintha semmi bajom sem lenne de hogy szoktam viselkedni itt ? ~ kérdeztem magamban. - Szia ! - köszöntem vissza. '- Nézd ott van Shin ,Kitha meg Masako - mondta majd oda sétáltunk. - Sziasztok - köszöntem kedvesen. - Hogy vagytok ? .... milyen szép nap van ma - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 19, 2009 13:38:29 GMT 1
Kicsit meglepődtem mikor Sacuky kedvesen szólt hozzánk de mivel normális volt én is hasónlókép köszöntem nekik - Sziasztok - köszöntem kedvesen. - Most hogy mondod tényleg szép idő van... és kösz jól vagyunk legalábbis én igen és ti ? . - kérdeztem kedvesen bár úgy éreztem valami nem stimmel ezzel a csajjal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 19, 2009 19:25:15 GMT 1
- Egész jól vagyok - mondtam mosolyogva. ~ Persze csak épp azt sem tudom miért vagyok itt ~ tettem hozzá magamban. '- Én is jól vagyok - mondta Tomoyo akinek szintén feltűnt hogy valami nem stimmel. '- De ha nem haragszotok kicsit beszélnem kell Sacukyval - mondta majd magával húzott. '- Sacuky kérdezni szeretnék valamit .... de kérlek komolyan válaszolj - mondta komolyan. '- Tudod ki vagyok ? - kérdezte. - Persze hogy tudom - mondtam kedvesen. '- Igen ? ... akkor hogy hívnak ? - kérdezte hirtelen. - Hát ez röhejes hogy tudsz ilyen hülyeségeket kérdezni ? - kérdeztem majd ott hagytam. ~ Hogy is hívják ? .... nem tudom ... francba ~ sóhajtottam ekkor egy másik osztálytársunkal is össze futottam szó szerint. '- Ne haragudj Sacuky nem direkt volt - ugrott fel hirtelen majd pár lépést hátrált. - Semmi baj - mondtam nevetve. '- Ő jól vagy ? - kérdezte. - Persze miért ? - kérdeztem kedvesen. '- Csak mert ilyenkor általában még ki is löksz az ablakon vagy hasonló - mondta majd ismét hátrált pár lépést. - Hopsz bocsi - mondtam nevetve majd tovább sétáltam közben Tomoyo elkapta a karom. '- Álj már meg ! - mondta kissé feszülten. - Tomoyo jól vagyok semmi bajom nyugi - mondtam mosolyogva erre már elengedett. '- Bocs csak azt hittem hogy ... mindegy örülök hogy jól vagy - mondta kedvesen. ~ Uh időben jutott eszembe a neve ~ sóhajtottam. '- Menjünk be a terembe - mondta majd elindult a terem felé én pedig követtem. // "D" tantermek//
|
|
|
Post by Ren on Sept 20, 2009 19:28:44 GMT 1
-Heló... igen...szép..-Mondtam dadogva. Nagyon furcsálltam Sacuky viselkedését. Kérdőn Tomoyo szemébe pillantottam. De ő sem tudott választ adni. Miután Sacuky és Tomoyo elmentek még 5 perc volt csengetésig. Masako intett és bement a terembe. -Őh..figyu...ne is figyelj Masakora amikor az E-sekről beszél..zagyvál össze vissza...-Mondtam mentegetőzve.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 21, 2009 12:29:31 GMT 1
- Nyugi nem figyelek rá - mondtam mosolyogva miközben a szorólapot figyeltem. - Aranyosan mentegetőzől - mondtam kedvesen majd felálltam a padról és Kithára néztem. - Nem kellene nekünk is bemennünk ? - kérdetem ekkor meg is szólalt a csengő. A folyósoról szinte rögtön bevonnultak a diákok a termekbe persze mint mindig most is voltak kivételek akik a tanterem helyet például a könyvtárt vagy az iskola orvost választoták. A tanár pár percen belül befordult a folyóson épp egy másik tanárral beszélt valószinű épp panaszkodott neki. - Ha jól selytem az a tanár lesz velünk szóval siesünk - mondtam kedvesen majd megvártam Kithát hogy felálljon.
|
|
|
Post by Ren on Sept 21, 2009 14:12:46 GMT 1
Kicsit megint elpirultam majd észbe kaptam és felálltam a padról. -Igen...ő az....de..honnan tudtad?-Kérdeztem hebegve-habogva meglepődésemben. Közben elindultunk a terem felé. Az első óra számtan.Itt az osztályt bontják jobb és rosszabb része.Így évfolyam összevonás van. Én a jobbik csoportba tartozom,Masako és Sacuky is. És Ichi-t is ide rakták. Persze senki nem örül annak,hogy több E-s van a felső matekba mint F-es de próbáljuk elviselni őket... //"D" tanterem//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 21, 2009 14:37:39 GMT 1
Kenji észrevette a tanárnőt és füttyögni kezdett neki erre hasba könyököltem. - Kuss már- Súgtam oda neki majd ahogy elhaladt mellettünk szélesen elmosolyodtam. -Reggelt tanárnő...-Mondtam majd meghajoltam. Erre mindenki észbe kapva meghajolt. Kivéve Kenjit. Megragadtam a pólóját a nyakánál majd lerántottam őt. Így ő is meghajolt.Miután bement a tanárnő a fél banda a szembe lévő osztályterembe ment, a másik fele pedig oda ahova ez a tanárnő ment. Intettem Kenjinek,hogy hülye és bementem. A leghátsó sorokba ültünk mivel csak azok maradtak szabadon. Előttem Kitha ült. A jobb oldalán Shinichi a bal oldalán pedig Masako ült. Nemsokára elkezdődött az óra de nem azzal amire számítottunk. -Satayu!-Mondtam a tanárnő dühössen. Erre szinte mindenki felém fordult. -Tanárnő...-Mondtam majd felálltam a padból és odasétáltam hozzá.Mégis mi a fene.Nem csináltam semmit. -Csak ezt akartam átadni... egész héten büntetésbe vagy...a konyhán fogsz dolgozni...-Mondta a tanárnő és átadott egy kis lapot. Egy édes kis igazgatói intő volt.És pénzbüntetés. Persze az nem érdekelt. -Évfolyamtársak életének veszélyeztetése... 3. paragrafus az iskolai szabályzatban...-Mondta a tanárnő fapofán. Én meg lesújtva sétáltam a helyemre miután intett,hogy mehetek. Mindenki döbbenten nézett rám. Én összehajtottam a lapot majd gondosan elraktam a táskámba. Tudom ilyenkor az a normális,hogy széttépik vagy összegyűrik. A tanárnő felállt a katedrától és magyarázni kezdett. Írt is a tálára így elővettük a füzeteket és írtunk is.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 12:32:53 GMT 1
Leültünk a folyosón az egyik padra. "- Ichirou miért nem jött ? - kérdezte Matsu. - Szerintem ma nem jön be órákra...szóval nem is igazán találkozunk vele - mondtam közben megkaptam az sms-t Ichiroutól. - Vagy még is - mondtam majd eltettem a telom. "- Szerintem figyelj Ichiroura mert ahogy elnézem még elég nagy bajba fog kerülni - mondta komolyan. - Nem köthetek rá pórázt .... ahogy te is mondtad hogy nem köthetsz pórázt Sacukyra ... eddig nekem nem tűnt fel amúgy sem hogy Tatsuya olyan lenne mint GD bár kitudja - mondtam egyszerűen.
|
|