|
Post by Yuriko on Sept 25, 2010 18:15:39 GMT 1
~ Hát ez meg ki? Nemek kicsit furcsa volt egy ennyire európai egyént látni itt, s már elsőre is egy kicsit túlkorosnak tűnt nebulónak. Aztán meg nem értettem, milyen gyűlést propagál itt a D terembe. Lesz valami kis diákbuli? Vagy ő itt tanít? elég laza figurának néz ki. - Jó reggelt! - köszönök vissza, s ezzel sikerül semlegesen elütnöm a problémát, se nem tegeztem, se nem megáztam, csak udvariasan azt kívántam, kezdődjön jól a napja. Ezt a GD-t már utálom, ha itt kivételeznek vele. Valami tinibálvány lehet, akitől a lányoknak nedves lesz a bugyijuk, s sikongatni kezdenek, ha egyet kacsint. Brrrrr! - Nos, akkor valami rejtélyes okból kifogva a D terembe kellene elballagnunk. - jegyzem meg rezignáltan. Nem lelkesedem az első tanóráért. - Ja, igen... Éljen a káoszsuli! Mondjuk ez annyira nem nagy baj, én szeretek a zavarosban halászni.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Sept 25, 2010 20:17:12 GMT 1
- Hát akkor nem árt elindulni - mondtam kedvesen és még mindig nem esett le hogy az előbb egy tanárral beszéltünk majd mielőtt elindultunk volna szóltam pár embernek hogy "D" terembe kellene menni. - Tényleg te melyik osztályba jársz ? - kérdeztem mert ezt eddig meg sem kérdeztem.
|
|
|
Post by Yuriko on Sept 25, 2010 20:25:29 GMT 1
- Apám a 11/F-be íratott be. Ő rendezte le ezt az egész ügyet még mialatt én Amerikában voltam. Fogalmam nincs, ez mit takar, és mi alapján választott. Nekem ebbe most nem volt beleszólásom. - feleltem, s megvontam a vállam. Nekem igazából tökmindegy, mindegyiket utálnám úgy is. A diákok lassan szivárognak a terem felé, s nekem külön jó most, hogy Sayu oldalán ballaghatok, mert így olyan, mintha mégsem lennék teljesen új itt. Az ajtóban illedelmesen előre engedem Sayut.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Sept 25, 2010 20:47:23 GMT 1
- Értem akkor te nem leszel osztálytársa GD-nek de tatsuyának igen - mondtam kedvesen. - De nyugi ő nem olyan gonosz - mondtam kedvesen majd besétáltama terembe. // D termek //
|
|