|
Post by Ichirou on Dec 29, 2009 19:11:08 GMT 1
- Jaj ne haragudj - mondtam mosolyogva. - Kicsit megfeledkeztem róla hogy nem ismeritek egymást .... ej látod mit teszel velem ? - kérdeztem nevetve. - Az unokatestvérem Hitomi-Ai Daishi nem rég jöttek ide már mint ő és a testvére - mondtam kedvesen. - Hát pedig én is jobban örülnék neki mint hogy itt üljünk ezzeket az uncsi órákon.... veled jobb a tanulás de nem itt - mondtam mosolyogva. - O milyen balszerencse igaz ? .... képtelen leszel beérni velem .... katasztrófa mi lesz most veled ? - kérdeztem viccelődve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 29, 2009 19:20:23 GMT 1
-Megpróbálom kibírni. De már kezdett elvonási tünetem lenni. Maradnom kellett volna még 1 hetet de képtelen voltam.-Mondtam. -Ahaa... Szóval unokatestvéred. Király. Nah de Ichirou mutasd már azt a lányt.-Mondtam a türelmetlent játszva. -Azután húzzunk haza.-Mondtam halkan majd megcsókoltam Ichirout.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 29, 2009 19:33:40 GMT 1
Közel hajoltam Geihez. - Örülök hogy nem maradtál már tényleg unatkoztam és hát elég nehéz ellen állni annak ha egy csomóan ajánlottját magukat - mondtam gonosz mosollyal - Elég ha megfordulsz mivel elég feltűnően néz - mondta halkan majd megcsókoltam. - Hát tud most én is szívesen mennék haza veled de nem lehet ..... tanulj csak .... mert a rokonaid kinyírnak hogy mindig leléptetlek a suliból - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 0:30:17 GMT 1
-Hé. Nem szólhatnak semmit ha a testi és lelki szükségleteim miatt lépek le...-Mondtam sunyi mosollyal. Megfordultam és megláttam az illetőt. Tényleg feltűnően bámult. -Egy pillanat akkor.-Mondtam mosolyogva majd gyorsan megcsókoltam Ichirout és odasétáltam a lányhoz. -Hali. Na szóval mi is ez a pasimra rászállós ügy? Mesélj csak kis csaj.-Mondtam komolyan. Ez azért irónikus volt...végül is szerintem a csaj idősebb lesz nálam. Elvégre még csak 16 vagyok...de ő ezt nem tudja , mivel nem éppen úgy nézek ki. Nagy szerencsémre. Nos...már amikor szerencse. De ez most nemtéma.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 0:39:50 GMT 1
- Ha te mondod szívem biztos de nem hiszem hogy a tanárnő ezt megérteni - mondtam kedvesen ritka hogy érdekel a tanárok véleménye bár most sem érdekelt igazán közben Gei elsétált. A lány meg sem mert szólalni egy ideig. '- Én csak ..... hülyéskedtem .... amúgy is nem én kezdtem - mondta nem épp hihetően majd kicsit össze szedte magát. '- Csak hogy tud a pasi épp azt a csaj fűzte ott a padon .... szóval nem épp egy szent és biztos lehetsz benne hogy előbb utóbb megun - mondta gúnyosan érezhető volt a hangján hogy elég féltékeny Geire.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 0:45:49 GMT 1
Szélesen elmosolyodtam a lány mondandóján. -Neked ez nem gáz?-Kérdeztem lenézően. -Szaladgálsz egy olyan férfi után akit egyenlőre nem kaphatsz meg. Tudod ennél szomorúbb dolog nincs. Szeretem Ichirout és amíg szeretni fogom és ő is engem addig együtt leszünk. Ha majd egyszer valamiért úgy hozza a sors,hogy kettőnknek már nincs jövője akkor majd segítek neked egy jó nagy seggbe rúgással,hogy közelebb legyél Ichirouhoz. Mit szólsz?-Kérdeztem mosolyogva. -Mellesleg nézz magadra. Nézz körül. Eddig még nem láttam egy lányt se akitől nagyon félnem kéne. De hát rajtad is már csak a plasztikai sebészet csodája segíthet. Már ha tudod mi az...és meg tudod fizetni. Amit kétlek. Elég sok nyomós érv áll mellettem. Nem gondolod?-Kérdeztem cinikusan.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 0:54:49 GMT 1
'- Kit érdekel hogy te mit gondolsz ..... amúgy is te is rohangálsz utána - mondta gúnyosan. Elégé unalmasnak találtam azt hogy a padon üldögéljek így inkább oda sétáltam Geiékhez persze Haruka rögtön elrohant. - Hatásos vagy - mondtam kedvesen majd átöleltem Geit és megcsókoltam. - Bocs hogy megzavartalak a beszélgetésben de már kezdtem unatkozni - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 1:05:17 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. -Utálom, hogy mindenki cseszeget.-Mondtam halkan. Nem voltam dühös, inkább elkeseredett. Minden nap megtalálnak a kőbunkók. A nélkül sem telik el nap,hogy a tesóm ne cseszegetne amikor csak lát. mindig van valami okos megjegyzése, persze ráfogja,hogy ő csak védeni akar. Ichirou nyakába fúrtam az arcom mint valami kisgyerek és lehunytam a szemeimet. Fáradt voltam, persze ez nem látszott rajtam de azért én éreztem,hogy az vagyok. Mindenki azt hiszi a forgatás csak nyaralás pedig olyan munka ami során jó ha tudok pár órácskát aludni. Persze megvannak erről a dologról is a sztereotípiák, mely szerint mi csak sütkérezünk a napon és koktélokat szürcsölgetünk,meg persze még a seggünket is kinyalják.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 1:12:09 GMT 1
- Jaj ne is figyelj rájuk - mondtam halkan majd átöleltem és a hátát simogadtam. - Lehet nekem kellene ezt megoldanom innentől csak az a baj hogy egyszerűen nem értenek a szóból - sóhajtottam. - Nem vagy fáradt ? ... azt mondtam most jöttél haza .... lehet jobb lenne ha pihennél - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 1:16:27 GMT 1
-A most alatt a hajnali órákat értem. Azért tudtam aludni.-Mondtam mosolyogva. -Nem láttad mennyire formában vagyok?-Kérdeztem viccelődve és ezt bizonyítva meg akartam pördülni. De majdnem elvágódtam épphogy meg tudtam kapaszkodni Ichirouban. -Hopsz. Hát igen. Ennyit a bizonyításról.-Mondtam nevetve. -Még jó,hogy ez az utolsó nap. Szerintem csak a legköcsögebb tanárok tartanak ma rendes órát. Utána már csak a szilveszteri partira jövünk be és hosszú édes szünet jön. Alig várom. Már kopogtat az ajtómon.-Mondtam álmodozva.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 1:23:55 GMT 1
- Hát nem voltál meggyőző - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Geit. - Hát remélem bár mivel kihúztam a gyufát egy csomó tanárnál már év elején nem fog szeretni az osztály mikor bejelentik hogy miattam ma is tanulunk - mondtam viccelődve hát igen lehet nem kellet volna az órájuk elaludni és utána ezt azzal magyarázni hogy unalmas volt az óra bár ennek igazi oka az volt hogy nem sokat aludtam érthetetlen okok miatt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 1:31:06 GMT 1
-Nahát. Büszke vagyok rád.-Mondtam széles mosollyal.Ekkor becsengettek. -Nahát. Már elszakít minket ez a szörnyű hang. Hát akkor...találkozunk ugyanitt.-Mondtam Ichirounak. .....a tanítás végeztével.....
Feltoltam a szemüvegemet az orromra egy megszokott mozdulat ként. Senki sem tudta eddig, hogy szemüveges vagyok. Ez furcsa...pedig még jól is áll. De olvasásnál bizony kell. És éppen egy magazint olvasgattam miközben Ichiroura vártam.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 1:40:12 GMT 1
Alig vártam már hogy kicsöngessenek mert a tanár olyan lassan beszélt hogy egy szót kb 1 percig mondott és végig egy hangon érzelmek nélkül de most nem én voltam az aki annyira unalmasnak találta az órán hogy elaludt hanem a mellettem üllő csaj a tanár észre vette de nem szólt jellemző ha jó tanuló akkor már rá nem is vonatkozik semmiféle szabály.Végül megszólalt a csengő és nekem jutott a feladat hogy felkeltsem és mivel elég gonosz kedvemben voltam közel hajoltam hozzá. - Ébresztő .... mit képzelsz hogy elalszol az órámom ? - a tanárt próbáltam utánozni aki szerencsére már elment a lány hirtelen felugrott. '- Ichirou ez nagyon gonosz volt ! - mondat majd kisietett. - Tudom azért csináltam - mondtam nevetve majd kisétáltam a teremből és oda mentem ahol Geivel találkoznom kellet rögtön észre vettem épp egy magazint olvasott. - Szia szépségem - mondtam majd leültem mellé. - Vá nem is tudtam hogy szemüveges vagy... jól áll - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 1:43:12 GMT 1
-Váá. hát a reflektorfény rontja a szemeket.-Mondtam majd kacsintottam egyet és hosszan megcsókoltam Ichirout. Ezután levettem a szemüvegemet. -Ez zavaró.-Mondtam mosolyogva majd újból megcsókoltam Ichirout. -Na eljössz hozzám?-Kérdeztem mosolyogva majd beraktam a magazint a táskámba.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 1:53:53 GMT 1
- Hát nem is tudom - mondtam mosolyogva szerencsére már csak 1-2 ember volt az iskolában így nem igazán zavart senki na nem mintha engem zavart volna valaha is bárki. - És mit csinálunk ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd hátra dőntötem a padon és ismét megcsókoltam de inkább kicsit visszább vettem és magamhoz húztam. - Ne haragudj kicsit elragadtattam magam - mondtam mosolyogva. - Szeretlek - mondtam kedvesen.
|
|