|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 1:56:36 GMT 1
Elmosolyodtam majd visszahúztam magamra Ichirout. -Szeretem ha elragadtatod magad.-Súgtam oda neki majd megcsókoltam őt. -Főleg ha majd egy órácskával később teszed ezt.-Mondtam sunyi mosollyal. -Hmmm.. én is téged.-Mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 2:08:52 GMT 1
Megcsókoltam Geit majd felültem és őt is felhúztam. - Hát akkor majd egy órával később folyt köv .... de lehet a tanárok nem díjaznák ezt itt - mondtam mosolyogva mostanában azért figyeltem ennyire mert ez a fél évet már kiakartam húzni úgy hogy ne csapjanak ki hát most sem aludtam többet hét köz naponként mint eddig de most inkább azért mert volt mit bepótolnom a sok lógás miatt és volt aki ezzel nyüstöljön. - Na és milyen volt a napod kicsim ? - kérdeztem kedves mosollyal
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 2:12:38 GMT 1
-Rettentően unalmas és hiányos.-Mondtam sóhajtva. Felkeltem a padról majd a vállamra vettem a táskámat. -Képzeld írtam egy új számot.-Mondtam mosolyogva miközben a kezemet nyújtottam Ichirounak. Miután megfogta és felkelt elindultunk a kijárat felé. //Sumida /Házak//
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 2:19:54 GMT 1
- Hát ezzel egyetértek - mondtam kedvesen. - Ügyes vagy ... biztos nagyon jó lett .. hmm kíváncsi vagyok rá - mondtam majd kiindultunk az iskolából. //Sumida /Házak//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Jan 4, 2010 17:45:00 GMT 1
- Majd találkozunk - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Arisát persze nem igazán voltam ebbe biztos ahogy egy ideje már semmiben sem a folyosón észre vettem Ayakát aki értetlenül nézett rám oda sétáltam hozzá. '- Nem azt mondtad hogy elkerülöd ? - kérdezte komolyan. - Innentől elfogom .- mondtam közben észre vettem Ryotát is akinek koránt sem örültem tudtam hogy előbb utóbb ismét megkísérel minket az útjából félre állítani Ayakát láthatóan nem érdekelte hogy Arisa a közelben van bár ez csak a látszat volt.Átölelt és hozzám bújt. '- Nos akkor ma eljössz velem ? - kérdezte elég hangosan Ryota hozzánk sétált. "- Hmm hát nem semmi a csajod - mondta mosolyogva persze elégé lehetett érezni hogy utáljuk egymást nem csoda hisz Ryota mind végig "apám " mocskos dolgait szerette volna irányítani. - Mit akarsz ? - kérdeztem komolyan. "- Nyugi Takeda .... miért hiszed hogy ártani akarok nektek ? - kérdezte mosolyogva. - Lássuk mikor ezt utoljára mondtad véletlenül kilöktél egy kocsi elé ... van még kérdésed ? - kérdeztem utálatosan. "- Jaj mindig felhozod pedig nem direkt volt te is tudod - mondta kedvesen. - Ahogy az sem mikor megmérgeztél majd nem vagy mikor kis híján lelöktél az emeletről vagy ... -folytattam volna de Ryota közbe szólt. "- Istenem Takeda mikor volt az már .... gyerekként bárki eljátszhatja ezt de már mondtam hogy soha nem gondoltam komolyan - mondta elég meggyőzően. '- Takeda ez igaz én is egyszer majd nem megöltem a nővéremet - mondta mosolyogva. - De egyszer nem vagy 100x .... és Ayaka ne keverd ezt ő nem csak játszodt - mondtam ridegen. "- Jaj mit csináljak hogy elhidd végre .... meg van .... gyertek el ma este majd ezt megbeszéljük vacsora közben . - mondta kedvesen Ayakát sikerült meggyőznie mivel ő nem ismerte. - Jó vicc - kezdtem de ismét közbe szólt. "- Nem mérgezek meg senkit .... ezért is inkább meghívtak titeket étterembe - mondta mosolyogva majd elsétált Ayaka pedig elengedett. - Ugye nem hiszel neki ? - kérdeztem komolyan. '- Elég meggyőző volt ... mi van ha tényleg csak te érted félre ?- kérdezte kedvesen. - Jól van felőlem elmehetünk de ha valami történik az a te hibád .... világos ? - kérdeztem ridegen.Iskola után Ryota megvárt minket és mint mindig most is inkább elennem akarta fordítani az embereket hát Ayakát valahogy sikerült is mert inkább neki hitt. // Minato - étterem //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 21:06:56 GMT 1
- Csak sokan azt mondják nekem hogy rossz srác meg minden. - mondtam. - Amúgy most milyen óránk lesz? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 21:13:00 GMT 1
- Aha értem ... aszem matek vagy mi... de elég sokan vannak arra-mondtam kedvesen közben a lépcsőn megálltam mivel elégé szédülni kezdtem. ~ Ez így nem lesz jó ~ gondoltam majd a falnak támaszkodtam . - Melyik osztályba jár ? - kérdeztem mosolyogva ezzel is próbáltam leplezni hogy nem épp vagyok jól földeg hogy most már levegőt sem kaptam rendessen. ~ Hogy lehetem ekkora iditóta ?! ~ kérdeztem magamban. - Várjunk csak aszem tudom ki az .... egyszer Ayaka mondott róla valamit - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 21:16:07 GMT 1
- Nem tudom melyik osztályba jár. - monadtam. - Igen...Ayaka ismeri szerintem. - mondtam. - Mond Sacuky minden rendben? - kérdeztem aggódva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 21:22:14 GMT 1
- Persze minden rendben csak nem szeretnék most oda menni ... nem tudtam hogy ennyien vannak - mondtam mosolyogva. ~ Miért is mennék innen bárhova ? ~ kérdeztem magamban. - Arisa ... ha találkozol Tatsuval .... kérlek mond meg neki hogy sajnálom - mondtam mosolyogva. - Én nem merek oda menni hozzá - mondtam halkan
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 26, 2010 21:24:36 GMT 1
- Ilyen állapotban nem hagylak egyedül...majd késöbb átadom neki. - mondtam. - Itt maradok veled. - mondtam. - Szerinted mikor lesz szünet a suliban? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 26, 2010 21:33:53 GMT 1
Nem igazán értettem mit is mond Arisa mivel egyre jobban szédültem megráztam a fejem mint ha attól jobb lenne de egyátalán nem lett jobb kezdtem egyre nehezebben megállni. - Rendben maradj csak .... szünet ? ... aszem ... jővőhéten nem kell bejönni ..... mert .... a tanároknak ... lesz valamijük ... bocs .... nem tudom mi - mondtam bár elég nehézkesen és épp hogy kimondtam minden el is sötétült és ősszeestem ezátal le zúhantam a lépcsőn Ayaka pont ekkor jött volna fel. A lépcsővel szemben egy albak volt bár inkább üvegfalnak lehetne nevezni de nem sokáig volt ott mivel ahogy neki estem ki is tört de Ayakának sikerült elkapnia mielőtt lezúhantam volna persze hogy erre a csörgésre szinte mindenki fel figyelt.
Ayaka Még mindig nagyon dühös voltam Sacukyra ám mikor megláttam a lépcsőn hirtelen aggódni kezdtem meg szeretem volna kérdezni hogy van de erre időm sem volt mivel eszméletét veszítette mivel az utobbi időben vele voltam így hát pontossan tudtam hogy szinte egyátalán nem aludt az elmúlt pár hétben és igen csak keveset evett ami valjuk be elég nagy gond ilyen állapotban és a rosszul létei is egyre jobban megviselték arról nem is beszélve hogy minden este elég lengén öltözve sétálgatott ezt összesítve tényleg nem csoda hogy ennyire rosszul volt. Elkaptam a kezét még épp időben ezzel elég szépen végig is húztam a kezem az egyik kiálló üvegszilánkon bár ez semmi volt Sacukyhoz képest, sikerült vissza húznom levettem a felsőmet és Sacuky fejére tettem mivel elégé vérzett. - Arisa hívj egy tanárt - mondtam gyors. ~ Hogy lehetem ilyen hülye .... istenem nem hiszem el ... jobban kellet volna figyelnem ... remek nem kicsit lázas is ... ha ezt Takeda megtudja kinyír ~ gondoltam bár tényleg aggodtam Sacuky miatt és nem azért mert Takeda valószínű ezután leordibálja fejem legjobb esetben is. - Sacuky halsz ? - kérdeztettem aggódva bár tudtam hogy nem fog válaszolni még is reménykedtem benne.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 27, 2010 7:29:45 GMT 1
Szinte lesokkolt ami történt. Ayaka riasztott fel hogy hívjak egy tanárt és én egyből elrohantam egyért. A matektanárba ütköztem ezért ő vele értem vissza. Sacuky nagyon rossz állapotban van. A hír gyorsan elterjedt ezért egy idő után már egy csomo diák és tanár itt tornyosult a folyósón. - Mi tötént? - kérdezte idegsen a tanár. - Elviszem a gyengélkedőre addig valaki hívja a mentőket. - mondta, majd felvette Sacut és pár tanárral elindult. Addig egy tanár akit nem ismertem már a mentőket hívta.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 27, 2010 11:39:24 GMT 1
Ayaka Oda mentem a tanárhoz és elmondtam neki mi történt mivel az én kezem is elég szépen vérzett azt mondta menjek vele ennek örültem mert legalább Sacuky mellet lehettem aki még mindig nem tért magához elkapta Arisa karját és őt is magammal húztam az egész iskolában káosz uralkodott még reggel azt hittem az újság cikk miatt lesz botrány és egész nap erről fog beszélni mindenki de tévedtem sokkal jobb lett volna ha csak ennyi lett volna az egész. A távolból már hallani lehetett a mentő hangját. - Ezt jól megcsináltam - mondtam halkan Arisának.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 27, 2010 13:43:47 GMT 1
- Igen jól...megmentetted Sacukyt a haláltól. - mondtam kedvesen. - Most az a legfontosabb hogy Sacu minél hamarabb korházba jusson. - mondtam komolyan. Már hallani lehetett a szírána hangját igy a tanárok és mi is gyorsítottunk.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 27, 2010 23:50:38 GMT 1
Ayaka - Miattam történt ez az egész - mondtam halkan közben beértünk a gyengélkedőre Sacukyt pedig letették a vizsgáló asztalra / nem tom mi a neve XD / Sacuky Mindenem fájt kezdtem kicsit magamhoz térni bár nem tudtam mi folyik körülöttem hallotam a mentőtt és hogy beszélnek körülöttem. - Nem a te hibád volt - mondtam alig halhatóan Ayaka rögtön rám figyelt. '- Jól vagy ? - kérdezte aggódva. - Mindenem pokolian fáj ... hülye voltam ... sajnálom - mondtam halkan majd ismét elvesztettem az eszméletem. "- Lányok maradjatok itt - mondta a matek tanár majd kirohant a mentősők elé.
|
|