|
Post by Hitomi-Ai Daishi on Dec 28, 2009 21:03:28 GMT 1
Igazából nehezebb volt, mint hitte, főleg az ismeretség hiányában. Ha jobban ismerné Ichirout, akkor talán jobban menne neki ez az egész színjáték. Most inkább csak ő is ráijeszt a srácra. - És tényleg, meddig fog tartani ez? Meddig kell megjátszanom magam? - gondolta, hogy valamennyi időre biztos, de annál jobb, minél hamarabb vége lesz ennek az egésznek.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Dec 28, 2009 21:14:46 GMT 1
~ Ez se az én napom. Mindig megtalálnak a balfaszok. Mint ahogy első nap is.~ - gondoltam majd miután elmentek felnéztem Takedára és Yuzurura. - Sziasztok. - köszöntem nekik. - Nem...inkább én voltam az. Te csak minket akartál megvédeni tőle.... Amúgy mi történt amíg nem voltam?- kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 28, 2009 21:22:41 GMT 1
- Semmi érdekes - mondtam kedvesen majd gyengéden megsimogattam az arcát. - Hiányoztál kicsim és nem is kicsit - mondtam kedvesen majd leültem. - Hogy hogy nem voltál ? - kérdeztem kedvesen. ~ Jobb ha nem itt mondom el neki hogy mi történt ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Dec 28, 2009 21:26:15 GMT 1
- Te is hiányoztál nekem. - mondtam mosolyogva. - Anyuékkal elutaztam...Kicsit tovább tartott. - mondtam. - Többiek merre vannak? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 28, 2009 21:34:37 GMT 1
Amikor beértem a suliba már nagyon dühös voltam. Éppen jókora vitába keveredtem kedves kékvérű unokatestvéremmel .Persze a vita koreaiul folyt így senki nem érthette, de ez egyszer úgy gondoltam nem is baj. A kedvem már azóta szarvolt mióta próbált elhitetni velem egy dolgot amiről én hiszem,hogy hülyeség. Mindig keveri a szart...na jó ez azért erős túlzás, de akkor sem hiszek neki.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 28, 2009 21:40:52 GMT 1
Egész a iskola parkolójától a két fiú marakodását hallgattam és kezdték elvenni a jókedvem. Egy hónapja nem voltam otthon erre ilyenekre érek haza. Tiszta gáz. A forgatás végül is jó volt csak hiányzott Japán. A nagy veszekedésbe én is néha beleszóltam egy egy mondatocskát.Szigorúan koreaiul. Persze ezért is csak leakartak gyilkolni mondván,hogy még kicsi vagyok ahhoz,hogy ebbe beleszóljak. Könyörgöm már nemsokára 17 leszek...nem vagyok kicsi. Ahogy így sétálgattunk megpillantottam Ichirout. Azonnal odasiettem hozzá és szinte szó szerint széles mosollyal a nyakába ugrottam. -Végre!Végre!Végre!ÚÚÚÚÚgy hiányoztál.Olyan uncsi volt nélküled.-Mondtam Ichirounak mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 28, 2009 21:44:31 GMT 1
- Jó kérdéseid vannak - mondtam kedvesen majd magamhoz húztam Arisát és megcsókoltam. - És milyen volt az utazás ? - kérdeztem mosolyogva. - Örülök hogy kibékültünk - mondtam kedvesen majd ismét megcsókoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Dec 28, 2009 21:48:10 GMT 1
- Hát fárasztó. - mondtam. - Egész nap idegen "rokonokkal" lenni...uncsi. - mondtam elhúzva a szám. - És veletek mivolt ez idő alatt? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 28, 2009 21:53:45 GMT 1
- Hát mint már mondtam 3 nap ... de ha jól játszol hamarabb is elhiszi - mondtam kedvesen közben elengedtem. Mikor észre vetem Geit örültem hogy nem kicsit előbb jött mert totál félre értete volna átöleltem Geit és megcsókoltam. - Te is hiányoztál nagyon - mondtam mosolyogva. - Azt hittem már megöl az unalom olyan jó hogy végre látlak - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 28, 2009 22:02:19 GMT 1
-Nah azért annyira csak nem hiányoztam.-Mondtam mosolyogva. -Hupsz.Milyen neveletlen vagyok. Kaurogawa Gei ..-Mutatkoztam be a lánynak aki ott volt. Meghajoltam előtte ahogy neveltetésemhez illik majd Ichirouhoz bújtam. -Imádlak.-Mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Ichirout. Nekem belőle aztán sose elég.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 28, 2009 22:19:48 GMT 1
- De hogy is nem egyetlenem - mondtam mosolyogva Haruka még mindig figyelt elég féltékenyen de nem érdekelt. - És hogy vagy szerelem ? - kérdeztem tőle közben gyengéden a hátát simogattam. - Gei segítenél ? - kérdeztem kedvesen. - Van egy csaj aki nem fogja fel hogy van barátnőm .... és egyfolytában utánam rohangál ... hogy csaljalak meg ..... gondoltam szólok mielőtt félre érted - mondtam halkan majd hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 29, 2009 13:32:01 GMT 1
- Legalább nem kellet itt drámáznod - mondtam kedvesen. - Hát megtámadták az iskolát pár embert lelőttek .... Kaiji utánam nyomoz mivel azt majd máskor hogy miért itt sokan vannak - mondtam kedvesen és reméltem hogy ezt nem érti félre.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 29, 2009 17:56:45 GMT 1
Elmosolyodtam azon amit Ichirou mondott majd így válaszoltam. -Naháát. Majd szólj ha itt van valamerre és beszélek vele.-Mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Ichirout. Igazából most,hogy ilyen rég óta nem láttam nagyon hiányzott úgyhogy kedvesség ide vagy oda..meg,hogy mások előtt nem illik csókolózni, már a szüleim szerint, leejtettem az egészet. Ekkor végre észbe kaptam felálltam Ichirou öléből és a mellette üllő lányra mosolyogtam. -Elnézést...milyen neveletlen vagyok.Bocsi. Kaurogawa Gei vagyok.-Mutatkoztam be a lánynak majd meghajoltam előtte ahogy a jól nevelt kislányokhoz illik. Ahogy tanítottak majd visszaültem Ichirou ölébe. A vállára hajtottam a fejem és az egyik kezemmel a mellkasát simogattam a másikkal átöleltem őt.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 29, 2009 18:53:10 GMT 1
Szeretem mikor Gei ilyen. - Szóval szóljak ha itt van ? .... hmm hát itt van - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Geit. - Ma is mind mindig nagyon jól nézel ki kicsim - mondtam kedvesen közben a hátát simogattam hát igen próbáltam magam vissza fogni mivel iskolában voltunk de hát nem igazán ment ismét megcsókoltam hosszan és szenvedélyesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 29, 2009 18:59:16 GMT 1
-Oh? Most tönkreteszem a frizurámat de azért mutass be neki...-Mondtam két csók között. -Áhh ilyenkor úgy utálom,hogy suliba vagyunk. De most sajnos nem lóghatok meg az én édes kékvérű testvérem lenyakaz ha nem tanulok. -Mondtam a szememet forgatva. -Pedig most inkább a te tanításodra lenne szükségem.-Mondtam sunyi mosollyal Ichirounak majd Ichirou hajával kezdtem el játszani. -Mit nekem Olaszország. Egy ilyen jó pasit sem láttam ott.. pedig kizárólag azért mentem,hogy lássak nálad jobbat. De hát nem találtam..milyen szörnyű...-Mondtam széles mosollyal.
|
|