|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 12:59:57 GMT 1
- Nem fajul odáig semmi , különben nagyon meg fogok rád haragudni Shinichi.- mondtam komolyan. - És mi lenne , ha nem lennék itt?- kérdeztem érdeklõdõen majd kimásztam a bokorból, és vártam, hogy Shin is kijöjjön. - Ha szólnak, majd beszélek velük.- mondtam kedvesen, és leültem a bokor mellett lévõ padra.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:06:10 GMT 1
Nem mondtam semmit és nem is követtem Chot inkább neki dőltem a mögötem lévő fának.Tudtam ha elmondanám úgy sem értené meg főleg hogy egyátalán nem ilyenek ismert meg jobb híján csak árnyáka vagyok magamnak mostanában pedig ez tényleg nem vezet semmi jóra.Felnéztem az égre és kicsit elgondolkodtam pár dolgon.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:13:38 GMT 1
Kicsit furcsán viselkedett Shin, és amikor ezt csinálja mindig a legrosszabbra számítok. - Mi a baj?- kérdeztem tõle. ~ Vajon miért nézi minden fiú az eget, ha baja van? - kérdeztem magamban, és én is felnéztem az égre, de nem volt olyan érdekes, szóval visszanézem.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:14:31 GMT 1
Oda sétáltam Chohoz a rendőrők pedig rögtön oda jöttek de nem miattam és nem is úgyan az a 2 rendőr. - Ön Cho Masaru ? - kérdezte komolyan és meg sem várta hogy válaszoljon megbilincselte és a kocsihoz vezete. - Jogában áll hallgatni minden amit mond felhasználható ön ellen a bíroságon - mondta a rendőr Chonak majd felém fordult. - Ön is jöjjön velünk kérem - mondta így beszálltama kocsiba ez után elindultunk.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:19:33 GMT 1
- He?- kérdeztem, mert gondoltam ez nem használható fel ellenem, mert csak anyit mondtam, h he. ~ Na most vajon mit csináltam?~- kérdeztem magamban,és mentem a rendõrökkel a kocsiba. ~ Hát én semmmire sem emlékszem , hogy rosszat tetem vna, bár lehet, hogy csak sok horrort nézek, és azért van rossz érzésem.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:23:35 GMT 1
A rendőrők félre álltak majd az egyik kiszállt a kocsiból és kinyította a Cho oldali ajtott és lekötötte a szemét. - Elnézést de mivel ön egy elég veszélyes bűnőző nem láthatja az útatt ne hogy segítséget hívjon - mondta a rendőr majd vissza szállt nem sokon múlt hogy ne kezdjek el röhögni. - És mik a vádak ? - kérdeztem komolyan. '- Rablás, gyilkosság, adó csalás , drog kereskedelem - mondta a rendőr komolyan. - És még én leszek bűnöző - jegyeztem meg halkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:28:09 GMT 1
~ Jobb lesz minden után kinyírnom magam. ~- gondoltam magamban, és komolyan gondoltam az egészet. Nem csináltam semmit sem, és ez kurvára idegesít volt, hogy még egy ilyen szar is rámtesznek.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:34:52 GMT 1
Félre álltunk majd kinyította az ajtótt a rendőr Chonak és úgy vezete tovább én pedig követtem őket egy ideig.Chot bevitték egy helységbe és leültették kb 20 perc múlva én is bementem - Na jó majd én elintézem - mondtam a rendőrnek majd átöleltem Chot és megcsókoltam. - Ne haragudj rám - mondtam halkan majd levettem a szeméről a kendőt. - Jól vagy ? - kérdeztem kedvesen a szoba elég nagy volt és egyátalán enm hasonlított egy rendőrségi írodához sokkal inkább valamilyen luxus szálloda szobájához. - Nyugi tényleg ne haragudj a rendőrőket én kértem meg erre a kis színjátékra - mondtam kedvesen majd sunyin elmosolyodtam. - Nem ölsz meg ha leveszem rólad ? - kérdeztem kedvesen a bilincsre célozva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:40:10 GMT 1
- Nem, nem vagyok jól, még mák, h nem vagyok cukros , ugyanis a pulzusok kb. 100 fölött van.- mondtam komolyan. - Nem, nem öllek meg.- mondtam. - Szükségem van még rád kitalálni innen, mivel nem láttam, hogy merre is kell kimenni.- mondtam idegesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:43:23 GMT 1
- Nyugi - mondtam mosolyogva kicsit vicces volt de pont erre számítottam. - Majd ha lenyugszol elengedtelek addig is beszélgesünk - mondtam kedvesen. - Mennyire is vagy jóban a szüleiddel ? - kérdeztem kedvesen közben elővettem a telom hogy megnézem mennyi az idő.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:45:46 GMT 1
- Shin ha most rögtön nem engedsz el komolyan kinyírlak.- mondtam . ~ Állati jó. Egy rövidke szívroham mindusz 17 perc az életembõl , és 100 fölötti pulzus. De nem fogom kinyírni, mert sajnos nem lehet~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:50:01 GMT 1
- Ejj ha nem válaszolsz nem enedhetlek el bocs - mondtam sunyi mosollyal. - Milyen keveset is beszélgetünk - mondtam kedvesen. - Melyik is a kedvenc együtesed ? - kérdeztem érdeklődve. - Te hova mennél nyaralni ? - tettem fel utána következő kérdést. - Bocs hogy kérdezgetlek de legalább valamivel ellehet ütni az időt amég lenyugszol - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 13:52:48 GMT 1
- Õszintén szólva az SS501. - Legszívesebben jelenleg a pokolba, de amúgy Koreába.- mondtam. - Hullára nyugodt vagyok, szóval engedj el...- mondtam.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 13:56:38 GMT 1
- Mellesleg te panaszkodtál hogy unatkozol nem igaz ? - kérdeztem kedvesen ekkor valaki kopogott. - Hmm nem is tudom jobb ah nem én engedlek el - mondtam nevetve majd kinyitottam az ajtótt és bejött Kim Hyun Joong. - Örülök hogy ezt eltaláltam - mondtam kedvesen. - Joong megtennéd hogy elengeded mert attól tartok engem kinyír - mondtam ő pedig nevetni kezdett majd elvette a kulcsot és kinyította a bilincset.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 14:00:38 GMT 1
- Jó neked.- mondtam, majd miután elengedtek Shinhez léptem, és adtam neki egy pofontot. - Ezt azért, mert eddig húztad az idõt..- mondtam , majd megcsókoltam. - Ezt meg.... minden másért.- mondtam, majd a kedvencemhez léptem, és egy papírt nyújtottam oda neki, egy autogrammért. Mikor azt is megkaptam megint Shinhez léptem ,és megpusziltam azt az arcát, amelyikre a pofont kapta. - SZeretlek.- mondtam.
|
|