|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:16:42 GMT 1
Egy hatalmas park mely része a birodalmi kastély kertjének
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 8, 2010 22:36:15 GMT 1
- Kezdtem unatkozni egymagamban, mert úgy volt, hogy SHin ide jön majd, de már 17 perces késésben volt, és unalmas volt a padon ülés , így gondoltam körül nézek. Gyönyörû aranyhalak úsztam egy szív alakú tóban ,és a szép zöld füvön sok illatos rózsa , és egyéb virág nõtt. Nagyon tetszett ez a park , nem csoda , hogy ez a legszebb, elvégre ,égis csak egy kastély parkja, és a látogatóknak kellemes élményt kell nyújtani. Inkább a romantikusabb párocskáknak tetszene ez a hely , nem az olyanoknak, mint egyesek.... ~ Vajon hol lehet már? Remélem jó oka van a késésre ~ - gondoltam , és nézegettem a tóba úszkáló szép aranyhalakat.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 8, 2010 22:52:23 GMT 1
Már vagy 1 órája elindultam de pechemre kifogtam a legnagyobb tömeget és ha ez nem elég még a rendőr is megállítót arról nem is beszélve hogy valami Pityúka rohangált az úton egy műtős asztalal nos Pityúka meg tanult repülni mivel egy kamion átment rajta remek mert így megint lezárták az egész útatt és ismét áltunk már úgy volt át megyek rajta én is és mivel kezdett elegem lenni ki kanyarodtam a sorból a járdára és kikerültem a tömeget majd megálltam a parknál hát persze hogy a rendőrők meg kiszúrtak ismét bár szerencsére nem az előző szabálytalanság miatt csak szimplán rossz helyen álltam meg persze én táblát sehol nem láttam erről.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 8, 2010 23:05:12 GMT 1
Már kezdtem feladni a várakozást, de egy hang azt súgta, maradjak még egy kicsit, mindjárt jön. A órámat néztem...20 perc késés... ~Lehet, hogy elfelejtette ~- gondolam, de úgy döntötem, hogy várok még egy kicsit.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 8, 2010 23:21:49 GMT 1
Úgy döntöttem nem érdekelnek a rendőrök mert már így is késében voltam gyors megkerültem a kocsit és beültem majd elhajtottam és elővettem a telefonomat és írtam egy sms-t.
--- Ne haragudj a késés miatt mindjárt ott leszek remélhetőleg szeretlek csók ---
elküldtem majd megálltam lezártam a kocsit és sietve a parka indultam ekkor megláttam Chot és intettem neki. - Szia ne haragudj kicsit peches napom van - sóhajtottam majd leültem mellé.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 8, 2010 23:36:38 GMT 1
Kaptam egy sms-t Shintõl, és épp hogy elolvastam már jött is felém integetve a várva várt Shinichi XD -Csakhogy végre megérkeztél.- mondtam nevetve, és nézegettem az eget, hátha találok egy érdekes alakú felhõt. Találtam is egy nuszi alakút, ám amint elfújta a szél, és már nem volt meg az alakja vissza néztem a földre, majd Shinichire. - Miért is volt rossz a napod?- kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 8, 2010 23:44:48 GMT 1
- Hát ma kicsit nagy volt a forgalom megállítot egy rendőr utána valami Pityúka ugrott ki elém műtőasztalon akit elcsapott egy kamion ezt követte az út lezárás és most ismét épp rendőrők keresnek - mondtam mosolyogva nem mintha ez olyan vicces lett volna. Levettem a sapkát. - Képzeld szkinhed lettem - mondtam vigyorogva. - Most jöttem a fodrásztól kicsit részeg volt - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 8, 2010 23:52:15 GMT 1
- Haláli. Szó szerint.- nevettem a Pityukás sztorin. - Hát igen, elég furcsa.- mondtam nevetve. - Nem baj, én így is szeretlek.- mondtam mosolyogva, és átöleltem. - Nekem meg uncsi napom volt.- mondtam. - Én nem találkoztam aszfaltra kenõdött mûtõasztalos Pityukákkal, és nem üldöznek a rendõrök sem, emellett a séróm is nagyon tuti.- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 0:01:25 GMT 1
- Az enyém is - mondtam nevetve majd levettem a parokát vagy mit - - Na jó azért nem tuti mert most össze vissza áll a hajam - - Te komolyan gondolod hogy én részeg fodrászokhoz járok ?-kérdeztem nevetve majd átöleltem és megcsókoltam. - Örülök hogy nyugott napod volt - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 0:08:03 GMT 1
- Teeee ! ......- kiáltottam rá, mintha dühös lennék, amiért átvert, de utána neveti kezdtem. - Már megijedtem , hogy annyi a cuki séródnak.- mondtam nevetve. - Hát ki tudja , hogy milyen alkoholista,drogfüggõ,részeg, belõtt emberekhez jársz te hajat vágatni.- mondtam nevetve. - Hát pedig örültem volna mára egy kis izgalomnak, de mint látod velem soha sem történik semmi izgi.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 0:19:49 GMT 1
- Ismerek drogfüggő embereket de a fodrászom nem az - mondtam kedvesen ekkor észre vettem azt a 2 rendőrt aki megállított de szerencsére még messze voltak így gyors felálltam és felhúztam Chot is majd behúztam egy elég terebélyes bokor mögé. - Remélem csak őr járatoznak - mondtam halkan nos igen lehet nem kellene át vizsgálnijuk a kocsimat ezért hagytam ott őket na persze lehet célszerűbb lenne inkább a saját kocsimmal járni és nem kéne lelépnem minden rendőrtől bár az én kocsim jelnleg elég roncs állapotban van.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 0:42:38 GMT 1
- Hát ez már kezd izgalmas lenni.- mondtam halkan, közel hajoltam Shin-hez. - Ismerem õket , és ha akarod simán beadhatok nekik valamilyen dumát, ha ránk szólnak. Tuti, h elhiszik, mert az apám jól ismeri õket , és velem is jóban vannak, te pedig a barátom vagy , szóval megértik..- mondtam kedvesen, majd megcsókoltam.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 9:24:59 GMT 1
Átöleltem Chot és megcsókoltam. - Ahogy akarod - sóhajtottam. - Ez kicsit kellemetlen még a végén bűnöző leszek - mondtam nevetve persze halkan mert nem sok kedvem volt a rendőrökhöz. - Ha így folytatom még anyámmal is találkozok a bíróságon - mondtam kicsit elgondolkozva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 12:16:59 GMT 1
- Döntsd el te.- mondtam kedvesen , és leültem a fûre. - Hát az egészen kellemetlen lenne nekem is ,de fõleg neked, ha bûnözõvé válnál.- mondtam kedvesen. - AZ pedig kellememetlen, és ciki lenne , nemdebár?- kérdeztem nevetve, persze halkan, mint ezt az egész beszélgetést.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 12:33:38 GMT 1
- Nem igazán tudna meghatni - mondtam egyszerűen. - ELőbb utobb úgyis odáig fajul itt minden - sóhajtottam hisz elég csak arra gondolni hogy a mostoha apám drága fia bármit megtehet büntetlenül. - Csak az tart vissza egy elég nagy örültségtől hogy itt vagy - mondtam halkan.
|
|