|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 14:09:16 GMT 1
Joong nevetni kezdett. - Na kösz - mondtam nevetve. - Én is szeretlek ne haragudj ez lehet kicsit tényleg durvára sikerült - '- Én lemegyek a többiekhez majd akkor gyertek le. - mondta Joong és mosolyogva lesétált. - Amúgy nem csak ennyi lenne - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 18:24:43 GMT 1
- Hát nem kicsit.- mondtam komolyan. - Mellesleg amit kaptál , azt megérdemelted.- mondtam. - A csókot is, meg a pofont is, de inkább az 1.-t.- mondtam mosolyogva. - Miért mi lenne még?- kérdeztem érdeklõdöen, majd leültem.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 18:44:59 GMT 1
- Hát ha nem ütsz le ismét akkor talán elmondom - mondtam kedvesen majd leültem mellé. - Csináltunk neked egy kis meglepetést bár remélem nem sül ki rosszul- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 18:47:54 GMT 1
- Hát... no comment...- mondtam. - Mégis milyen meglepetést?- kérdeztem. . Ne csodálkozz, ha leütlek, ha én kerülök gáz helyzetbe, vagy ha rosszul esik.- mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 9, 2010 19:20:23 GMT 1
Megfogtam Cho kezét és magamhoz húztam majd megcsókoltam. - Szóval Koreába szeretnél utazni ? - kérdeztem kedvesen. - Mellesleg Joongék jelenleg csak rád várnak - mondtam mosolyogva. - Direkt miattad lépnek fel itt nem kellene lemened hozzájuk ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jul 9, 2010 19:50:42 GMT 1
- Hát igen, jó lenne.- mondtam. - Itt van az egész banda?- kérdeztem meglepetten, amjd szaladtam lefelé a lépcsõny, és nagy meglepetésemre mind ott álltak lent.
|
|
|
Post by Shinichi on Jul 11, 2010 11:28:40 GMT 1
Lesétáltam Cho után és figyeltem hogy beszélget az SS501- el akik nagyon kedvesek voltak. '- Te döntheted el melyik számmal kezdjünk - mondta Joong mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 7, 2010 19:38:28 GMT 1
- Nekem teljesen mindegy.- mondtam kedvesen és odasétáltam Shinhez, aztán átöleltem. - Remélem tudod, hogy ezzel még nem igazán tudtá kárpótolni. Bár mondjuk így megvan a háromnegyed része.- mondtam nevetve, aztán megfogtam Shin kezét, és elsétáltam vele az egyik fotelhoz, aztán leültem, de nem engedte el Shin kezét.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 7, 2010 23:06:07 GMT 1
- Ez esetben csak egy kérdésem lenne komolyan gondoltad hogy hozzám jössz ? - kérdeztem közben a hátát simogadtam. - Jól gondold meg mit válaszolsz - tettem hozzá mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 8, 2010 11:50:18 GMT 1
- Szerintem te is tudod rá a választ. - mondtam mosolyogva, majd megcsókoltam Shint. - És mielõtt még közbe szólsz igen , átgondoltam. Szeretlek Shinichi.- mondtam kedvesen, közben átöleltem.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 8, 2010 11:56:00 GMT 1
- Rendben akkor válasz ruhát Stella majd segít - mondtam vigyorogva. - Én is szeretlek - mondtam közben Stella oda sétált Chohoz. - De lehet nem árt ha sietsz szívem - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 8, 2010 19:48:39 GMT 1
Értetlenül ültem a kanapén. Nem gondoltam, hogy most kéne ruhát választanom. Azt hittem várunk egy kicsit, na nem mintha zavart volna. Kicsit elbambultam, ezért nem hallottam az utolsó mondtatot. - Oké.- mondtam mosolyogva , mert gondolom ez jó válasz lehetett rá. Elsétáltam Stellával, aztán úgy fél óra múlva visszajöttünk.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 10, 2010 17:14:34 GMT 1
Amint elmentek én is elmentem átöltözni megilyesmi mire vissza értem elégé meglepődtem milyen jól néz ki Cho eddig is jól nézett ki de most annál is sokkal jobban. Egy ideig meg sem tudtam szólalni az ámulattól. - Egyszerűen csodálatos vagy- nyögtem ki végül.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 10, 2010 18:47:16 GMT 1
- Köszi.- mondtam mosolyogva. - Te is helyes vagy.- mondtam kedvesen. Hirtelen valahogyan eszembe jutott Kitha. Lehet jobb lett volna ,ha nem találkozok Shinnel...
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 10, 2010 18:56:02 GMT 1
Észre vettem hogy valami bántja Chot. - Mi a baj ? - kérdeztem miközben átöleltem majd a szemébe néztem. - Lehet rossz ötlet volt ? Én csak azt szeretném ha boldog lennél - mondtam kedvesen.
|
|