|
Post by Cho Masaru on Sept 23, 2010 18:29:07 GMT 1
- De ha megfázol, akkor nem foglak mentolos kencével kenegetni.- mondtam nevetve, egy rosszalló fejingatással társítva, majd nevetni kezdtem. - Igazából a tavaly tél jutott eszembe.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 24, 2010 20:15:35 GMT 1
- Á a dobálozó kis kölykök ? - kérdeztem mosolyogva. - Majd idén én dobálak meg - mondtam nevetve. - De nem ártana lassan indulni - mondtam mivel már kezdett sötétedni. - Ez a nap kicsit zűrős volt és ma bántotál is szóval ápolgatnod kéne - jelentettem ki mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 25, 2010 8:41:03 GMT 1
- Arra várhatsz. Én elõbb megdobállak hógolyóval, mielõtt te annyit mondhatnál, hogy mama.- mondtam nevetve. - Szerintem is indulni kéne.- modtam mosolyogva, majd kissé feszült lettem, mikor azt mondta, hogy ápolgatnom kéne. - Ha nem tûnt volna fel, akkor te is bántottál. Legbelülrõl....- mondtam durcásan, majd elnevettem magam.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 25, 2010 12:07:03 GMT 1
- Nem is igaz meg ha igen te fizikailag bántottál - mondtam Cho stilusát utánozta majd nevetni kezdtem. - Amúgy meg kezdheted azzal hogy főzől valamit - mondtam viccelődve.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 25, 2010 20:18:28 GMT 1
- Kifõzöm neked a tegnapi szennyest a mosógépben. Mit szólsz?- kérdeztem nevetve. - Nekem haza kell ugranom, és ugye átöltözöm. Úgy kell beosonnom, hogy senki ne lásson meg. Tudod a szüleim nem nagyon lenének oda az örömtõl, ha megtudnák, hogy veled....- nem foytattam. Megcsókoltam Shint, majd átöleltem. - Akkor majd találkozunk. Addig gondold ki mit fõzzek neked.- mondtam mosolyogva, és elindultam haza. // Sumida / Házak1 //
|
|