|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 11:31:49 GMT 1
- Azért, mert nem tudom, hogy te mit akarsz.- mondtam komolyan, és vettem egy mély levegõt. - Ha több ellenvetés nincs, és nem ront be több olyan ember, akinek problémája lenne ezzel az egésszel, akkor folytathatjuk.-mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 16:19:24 GMT 1
Elég feszült lett ez az egész legalábbis én így gondoltam hisz Cho sem tűnt épp a legboldogabbnak így nem is sok kedvem maradt ehhez az egészhez de csak hallgatam tovább.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 16:58:17 GMT 1
- Shin akkor most jó lenne eldönteni, hogy mit akarunk. Én nagyon szeretlek, és szívesen összeházasodok veled. Eddig ez az életem legboldogabb napja, fõleg azért, mert veled lehetek.- mondtam komolyan ,és átöleltem Shint.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 17:08:39 GMT 1
- Cho figyelj akárhányszor kérdezed meg úgyan azt fogom válaqszolni mert szeretlek ez által nem fogom azt mondani hogy nem - mondtam kedvesen közben a pap szólnokolt majd végre elérkeztünk egy fontos kérdéshez miútán én igent mondtam Chohoz fordult. - Cho Masaru - kezdte majd a szokásos szöveg s várta mit válaszol a lány.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 17:11:37 GMT 1
A pap beszélt egy sort, aztán elért arra a részre, mikor ki kell mondanom , mit akarok: - Igen.- mondtam mosolyogva. Ez volt életem legszebb napja. Ezt a napot már semmi sem teheti tönkre.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 17:21:07 GMT 1
Folytatta a heygi beszédet s épp hogy végzek magamhoz húztam Chot és megcsókoltam. - Szeretlek szépségem - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 17:26:23 GMT 1
Kissé untató volt, hogy a pap ennyit beszélt, de ettõl még nem ment el a jó kedvem. Nagyon boldog voltam. - Én is szeretlek.- mondtam mosolyogva. Sasame ( a barátnõm ) felállt , és tapsolni kezdett.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 17:39:19 GMT 1
Amint kiindultunk Ryou a nyakamba ugrott. '- Gratulálok ! - mondta mosolyogva. - Kösz de így megfojtasz - mondtam nevetve ő pedig mosolyogva elengedett. '- Cho olyan szép vagy - mondta mosolyogva majd átölelte. - Na hé el a kezekkel - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 17:46:40 GMT 1
Jó volt még egy ismerõs arcot látni, így örültem Ryounak. - Köszi. Aranyos vagy.- mondtam mosolyoga. - Jaj , te ünneprontó.... Ölelgessen, ha akar.- mondtam nevetve, közben kiszabadítottam az egyik kezem Ryou ölelésébõl, és átkaroltam Shint, majd megpusziltam az arcát.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 18:05:20 GMT 1
/3.man párban ? X'D /
Ryou elengedte Chot s odébb állt. - Régen még féltékeny voltál rá - mondtam kedvesen mikor kimentünk. - Holnap kora reggel indulonk ahova csak akarsz oké mert ma má kicsit késő van hozzá - mondtam mosolyogva
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 18:15:58 GMT 1
// Jaja xd //
- Tényleg... féltékeny?- kérdeztem meglepõdötten. - Én nem igazán tudom, hogy hova menjünk.- mondtam komolyan. - Mond csak Shin... te hova szeretnél menni?- kéérdeztem.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 18:53:15 GMT 1
- Mikor előszőr átjöttál és Ryou is ott volt - mondtam mosolyogva. - Amúgy dőntsd el te és nem oylan soká a filmmel is foglalkozni kell - mondtam kedvesen
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 19:19:06 GMT 1
- Hát az hiszem, mostmár nem kell féltékenykednem.- mondtam nevetve, és átöleltem Shint. - Nekem aztán teljesen mindegy, hogy hová megyünk, a lényeg úgyis az, hogy veled lehessek.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 2, 2010 19:36:52 GMT 1
- Akkor Sibéria - mondtam neveteve. - Ha neked úgyis mindegy - tettem hozzá mosolyogva persze csak viccnek szántam. - Szóval hajrá találj ki valamit - mondtam kedvesen,
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 2, 2010 20:00:16 GMT 1
- Csak nem akarsz megetetni a szibériai tigrisekkel? - kérdeztem nevetve, persze csak viccnek szántam. - Mehetnénk esetleg Koreába?- kérdeztem gyerekes lelkesedéssel, majd megcsókoltam Shint.
|
|