|
Post by Shinichi on Aug 27, 2010 17:52:13 GMT 1
Megálltunk egy csodásan feldíszített templom előtt de valóban elégé mesébe illiöen nézett ki szóval tényleg kitettek magukért. - Remélem megteszi - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 28, 2010 10:08:43 GMT 1
A templom szép volt, sõt gyönyörû. - Persze, hogy megteszi.- mondtam. - De nem úgy szokott lenni, hogy a férfi nem láthatja a nõt , csak akkor, ha bevonul a templomba?- kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 31, 2010 11:20:26 GMT 1
- Most nem - mondtam mosolyogva. - Azért ez kicsit fura ne értsd félre de mikor megismertelek nem gondoltam volna hogy itt fogunk állni - mondtam nevetve mert tényleg elég viharossan indult. - Amúgy itt szeretnél állni vagy elindulunk ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 31, 2010 12:41:12 GMT 1
- Hát te tudod.- mondtam kedvesen. - Ja bocs, csak elbambultam. Menjünk be.- mondtam nevetve. - Amúgy elhiheted, hogy nekem sem az volt az elsõ gondolatom, hogy majd egy templom elõtt állunk, azzal a tudattal, hogy házasodni fogunk.- mondtam nevetve, és elindultam az ajtó felé, de az ajtó elõtt megálltam, és megvártam Shint.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 31, 2010 13:02:27 GMT 1
- Semmi baj - mondtam kedvesen. - Nekem kifejezen az volt hogy a bíróságon állunk ahogy fenyegetél mindet - mondtam nevetve. -Gyönyörű avgy - mondtam mosolyogva közben besétáltunk a pap papolni kezdett elég hosszan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 31, 2010 13:16:49 GMT 1
- Hát igen... elég érdekes, hogy azóta egyáltalán szóba állsz velem.- mondtam. - Te is nagyon helyes vagy. - mondtam, közben besétáltunk. A pap egy jó ideigbeszélt. Az igenekhez és, mikor valaki berontott a templomba. - Nem... lesz... semmi féle... esküvõ...- mondta lihegve, összerogyott térdekkel. Nyílván futhatott...
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 31, 2010 13:25:06 GMT 1
Ez egy kicsit meglepet a pap elhallgatott. '- Elnézést de kicsoda ön ? - kérdezte a pap. - Úgy vártam már hogy valaki bejöjjön - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 31, 2010 13:30:57 GMT 1
Megismertem az alakot. AZ egyik legjobb barátnõm volt. - Nem lehet esküvõ, amíg én nem vagyok itt.- mondta mosolyogva, és leült. Közben hallottam amit Shin mondott, és kérdõen néztem rá.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 31, 2010 15:05:40 GMT 1
Ahogy sejtettem Sayuuki is megjelent rögtön hogy leült a lány. '- Én vissont akkor sem hagyom ! - szólalt me Sayuuki. - Chö nem hiszem hogy érdekel mit hagysz és mit nem - jelentettem ki.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Aug 31, 2010 17:18:42 GMT 1
- Õ kicsoda?- kérdeztem halkan, hogy csak Shin hallja. - Tudod Shin... lehet, hogy inkább hagynunk kéne ezt az egészet.- mondtam komolyan, és a földet néztem.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 1, 2010 15:35:44 GMT 1
- Persze egy ilyen idióta miatt - mondtam egyszerűen. - De ha te ezt szeretnéd ..... - mondtam komolyan közben a bíztonságiak kivétték Sayuukit.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 1, 2010 19:00:08 GMT 1
- Én nem ezt szeretném....- mondtam komolyan. - De ezek szerint mások nem ezt szeretnék.- mondtam sóhajtva. - Te mit szeretnél?- kérdeztem, miközben Shinre néztem.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 1, 2010 19:33:54 GMT 1
- Te döntött el mert én tudom mit akarok de mióta szó került erreől te csak kifogásokat keresel nem értelek - mondtam komolyan. - Ha téged az érdekel hogy Sayuuki aki mellékesen mindenkinek az idegeire megy ... á értem ha azt hiszed nekem bármi közöm van hozzá csak annyi hogy az együttesében játszódtam és azt szeretné ha vissza menjek amit nem fogok megtenni - mondtam eygszerűen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 1, 2010 19:40:57 GMT 1
- Nem keresek kifogásokat, csak nem akarom, hogy rosszul érezd magadat, vagy késõbb meggondold.- mondtam komolyan. - Nem hittem, hogy közöd van hozzá.- mondtam. - Nem feltételezek rólad ilyet, mert bízok benned.- mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 1, 2010 20:43:03 GMT 1
- Cho ettől árzem magam rosszul mert nem tudom mit akarsz úgy ajálgatott ezt az egészet hogy hagyuk abba mint ha azt akarnád - sóhajtottamm. - - Ha nem akarod azt mond ha pedig igen akkor pedig folytassuk de csak ha akarszod én igen de ha te nem úgy értelmetle - mondtam kedvesen.
|
|