|
Post by Shinichi on Sept 3, 2010 8:33:18 GMT 1
- Ha kötsz életbiztosítást - mondtam nevetve a tigrises dologra persze csak viccnek szánva. - Ha akarsz persze hogy mehetünk - mondtam kedvesen majd visszonoztama csókját.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 3, 2010 12:30:51 GMT 1
- Már van életbiztosításom.- mondtam nevetve. - Remek... akkor 2 álmom vált valóra.- mondtam mosolyogva. - Kis Skinhead..- mondtam nevetve, mikor eszembe jutott a paróka, amit felvett.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 3, 2010 15:55:28 GMT 1
Nevetni kezdtema Skinheados dolgon. - Hát te szépen be is vetted - mondtam nevetve. - Remek akkor holnap reggel 3 kor indulunk csak me megvannak a repülö jegyek - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 3, 2010 16:52:33 GMT 1
- Hát egy pilanatra elhittem.- mondtam nevetve. - Remek...akkor én haza megyek össze pakolni a cuccokat... zavar, ha pakolás után átmegyek hozzád?- krdeztem, bár ez érdekes kérdés volt a jelenlegi helyzetben.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 4, 2010 16:14:48 GMT 1
- Igen zavar mert megkérdeztet - mondtam nevetve. - Amúgy meg szeretném ha majd hozzám költöznél - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 4, 2010 21:47:58 GMT 1
Kissé meglepett a kérés, dehát általában ez így szokott lenni. - Rendben, de remélem nem zavarok , ha ott lakom majd nálad.- mondtam aggódva.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 7, 2010 14:43:51 GMT 1
- Mivel vágjalak fejbe szívem ? - kérdeztem mosolyogva. - De zavarsz, nem csak úgy megkérdeztem udvariasságból. Ha zavanál nem kérdezném sőt nem is kérdeztem kijelentettem - mondtam kedvesen
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 9, 2010 13:19:15 GMT 1
- Semmivel sem kell fejbe vágni. Csak gondoltam lehet, hogy megzsaroltak.- mondtam nevetve, persze csak viccnek szántam. Kicsivel késõbb megszólalt a telefonom. - Igen?- szóltam bele a telefonba. Pár percig beszélgetünk, aztán letettem a telefont. Mosolyogni kezdtem.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 11, 2010 15:27:22 GMT 1
Hirtelen magamhoz húztam Chot és átöleltem. - Örülök hogy velem vagy - mondtam kedvesen és egy ideig nem is engedtem el. - És ismét bocs hogy sűrűn megbántottalak - mondtam majd megsimogadtam az arcát.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 13, 2010 17:04:41 GMT 1
[glow=LimeGreen,2,300]- Én is örülök, hogy velem vagy - Nem haragszom. Bár vannak pillanatok, mikor képes lennék megölni téged Shin.- mondtam nevetve, persze csak viccbõl. Habár....[/glow]
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2010 13:59:00 GMT 1
- Akkor jobb ha a nem adok semmi éles dolot a kezedbe sőt elzárok minden veszélyes dolgot mert még megölsz - mondtam nevetve. - De ma este azért szeretném ha a ma estét természetesen nálam töltenéd - tettem hozzá kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 18, 2010 21:01:47 GMT 1
- Hidd el így is feltalálom magam. Simán meg tudlak ölni. Csak egy a baj, és az pedig az, hogy nem akarlak megölni. Mert képtelen vagyok rá.... Még...- tettem hozzá nevetve. - Kezd hideg lenni... Fázom.- mondtam, miközben sétáltunk, hiszen hirtelen lehült a levegõ.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 20, 2010 16:57:52 GMT 1
- hu ez már most jól kezdődik elég bíztató jövőkép - mondtam nevetve. - Na de nyugi szívem megtudom magam védeni tőled . - mondtam mosolyogva majd levettem a felsőm és a lányra adtam hogy ne fázzon. - Lassan ismét tél á mi lesz veled akkor életem ha már most fázol ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Sept 21, 2010 13:31:15 GMT 1
- Azt te csak hiszed.- mondtam nevetve, majd átöleltem. - Így te fogsz megfázni.- mondtam aggódva, és vissza adtam a felsõjét. - Annyira azért nem fázok.- mondtam közben visszagondoltam az elõzõ télre, mikor a gyerekek megdobáltak minket hógolyóval, és elestünk a jégen. Halványan elmosolyodtam ezen az emléken.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 21, 2010 16:38:38 GMT 1
Magamhoz húztam a lányt és ráadtam a ruhát. - Ne makacskodj én nem fázok - mondtam nevetve. - Min gondolkodsz édes ? - kérdeztem kedvesen.
|
|