|
Utcák
Dec 16, 2009 20:57:12 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 16, 2009 20:57:12 GMT 1
Örültem hogy sötét van és fekete ruha van rajtam így nem látszódott hogy véres a ruhám főleg mert még árnyékban is álltam. - Történt egy kis baleset .... egy csajt előtött egy autó és meg is hallt de azért a kocsim frankón olyan lett pedig nem is én ütöttem el - sóhajtottam majd halványan elmosolyodtam. - Amúgy azon kivűl pedig csak kicsit fáradt vagyok ennyi - mondtam majd neki dőltem a kocsinak. - Mizujs ? - kérdeztem egyszerűen.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:05:23 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 16, 2009 21:05:23 GMT 1
-Fáradt?.. hát okéé..-Mondtam és inkább nem kérdeztem mást. Tényleg semmi közöm hozzá elvégre nem is ismer engem. -Semmi különös. Mozgalmas a mai napom az tény... de egyébként csak agy kocsira várok.-Mondtam komolyan ekkor jutott eszembe,hogy Yasou-éknál hagytam a kávét. Most már mind1. Nem akartam vissza menni mert ha addig megjönne a kocsi balhé lenen ha nem találna. A kabátzsebembe raktam a kezeimet mert kezdtem fázni de még előtte megigazítottam a fülvédőimet.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:19:56 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 16, 2009 21:19:56 GMT 1
- Nem sokat aludtam mostanában - mondtam kedvesen. - Csak óvatosan ne hogy téged is baleset érjen mert az sok van mostanában - mondtam kedvesen közben azon gondolkodtam hogy baromira nincs kedvem sétálni haza így még is csak kocsival megyek haza max nem érek vele haza de már jobban vagyok bár ilyenkor aztán tényleg nem tudni mikor hogy van az ember.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:25:26 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 16, 2009 21:25:26 GMT 1
-Nem hinném,hogy baleset fog érni. A szülein konkrétan burokban tartanak ha megtudnák,hogy mi történt az iskolába szerintem azonnal kivennének. Úgyhogy muszáj lesz hazudnom nekik valamiről másképp megint utazhatok valahova máshova.-Mondtam majd sóhajtottam egyet. Amikor egy nagy hópehely az orromra hullott és elolvadt rajta elnevettem magam. -Tessék még a hó is megtámadt. Jajneee...-Mondtam széles mosollyal. -De én legalább nem vagyok fáradt.-Mondtam afféle gyerekes pimaszsággal.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:40:46 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 16, 2009 21:40:46 GMT 1
- Nyugi több ilyen nem lesz .... ezt aszem megigérhetem legalábbis azok akik őket küldték már többször nem fognak újra támadni - mondtam komolyan. - De azért vigyázz magadra - mondtam teljesen komolyan majd kedvesen elmosolyodtam. - Hát láttod ha még a hó is rád támad akkor tényleg figyelned kell - mondtam mosolyogva. - Hát majd leszel .... ami késik nem múlik - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:47:18 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 16, 2009 21:47:18 GMT 1
-Hát ha még is lesz majd megvédesz. Lassan rutinos elszel ebben.-Mondtam mosolyogva majd lábujjhegyre álltam,hogy elérjem Takeda haját majd lesöpörtem róla a havat. -Téged is megtámadtak...-Mondtam halvány mosollyal. -Veszélyesek ám...-Mondtam majd elhúztam a kezem Takedatól. Mivel már elég közel álltam hozzá inkább észrevétlenül hátra léptem egyet úgy tetettve mintha azt nézném jön e a kocsi. Nem akartam,hogy azt hidje valamit akarok tőle...nagyon helyes fiú volt meg minden. Szerintem minden csaj pisil utána de én azért óvatos leszek. Úgy döntöttem.Hiszen őt sem ismerem. De hát ami késik nem múlik ugyebár.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:54:45 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 16, 2009 21:54:45 GMT 1
- Hát igen ezek a hópelyhek már csak ilyenek - mondtam kedvesen majd lesöpörtem Niyáról a havat. - Hmm szóval megvédelek ? ..... honnan tudod ? .... lehet hogy kövire pont én támadlak meg - mondtam viccelődve. - Pff csak érjek haza - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 21:58:31 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 16, 2009 21:58:31 GMT 1
-Csak reménykedem benne,hogy nem ismertelek félre...-Mondtam Takedanak mosolyogva. -Óh szóval ennyire sietsz. Akkor csak feltartalak. Menny csak...bocsi.-Mondtam majd hátra léptem egyet.
|
|
|
Utcák
Dec 16, 2009 22:07:32 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 16, 2009 22:07:32 GMT 1
- Engem általában mindenki félre ismer - mondtam mosolyogva majd nevetni kezdtem. - De hogy zavarsz ..... csak ara értettem hogy átkellene öltözönöm meg egyebek mert a csajtól nem kicsit lettem véres és ma este még van pár dolgom - mondtam mosolyogva. - Ha sietnék már nem lennék itt - mondtam bár ebben az is benne volt hogy még nem volt merszem elindulni.
|
|
Raina
New Member
|
Utcák
Dec 17, 2009 8:03:46 GMT 1
Post by Raina on Dec 17, 2009 8:03:46 GMT 1
Így végig hallgatva, hogy miről beszéltek kicsit érdekesen éreztem magam , hogy a csaj nem is köszönt nekem. Felálltam , és a csajhoz közelebb lévő falhoz mentem, és nekidőltem.Néma maradtam. Elővettem a táskámból egy kést , és a kezemet kezdtem vagdosni vele. Véletlen az egyik erembe is bele találtam , aztán felnevettem. - Látod Takeda én nem csak elmélkedek azon, hogy véget vessek-e a az ereim folytonosságán. - mondtam , majd elmosolyodtam. Eléggé depressziós voltam így estén ként. ( ez benne van az előtörimben is) - Nos asszem nekem mennem kell. Még pár helyre el kell ugranom. - mondtam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 8:13:55 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 17, 2009 8:13:55 GMT 1
Már kis ideje figyeltem Niyat. Igazából csak a kávét akartam oda adni neki. Aztán mivel ott volt az a fiú kicsit kíváncsi lettem.Itt volt Kaname is mert a fiú ügyben akart beszélni Niya-val. Aztán mikor lekotorta a fiú fejéről a hópelyheket már kicsit érdekes volt a helyzet . ~ Még a végén össze áll vele annak ellenére , hogy visszacsókolt? ~ - kérdeztem magamban , és oda léptem Niya-hoz. - Ő lenne a pasid?- kérdeztem színlelt kedvességgel. - Milyen helyes.Ki is valójában? - kérdeztem de a végét már kissé mogorván. - Végül is mindegy.... Én csak a kávéd hozom utánad. - mondtam aztán oda nyomtam a kezébe a kávét, és elsétáltam Kaname meg utánam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 14:56:39 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 14:56:39 GMT 1
Elég furcsán néztem a fiúra aki oda jött látszodt rajta hogy féltékeny de nem igazán értettem miért. ~ Talán ő lenne a pasija ? .... uh akkor lehet kicsit félre értett ~ gondoltam majd Yasoura néztem. - Nem nem vagyok a pasija .... inkább az őrangyala - mondtam mosolyogva az őrangyalos részt persze csak hülyeségből mondtam. - Szóval vegyél nagy levegőt és nyugodj le mielőtt félre értesz dolgokat .... világos ? ..... mert ha jól emlékszem nem ismerlek és ha kíváncsi vagy arra én ki vagyok légyszíves a megfelelő hangnemben - mondtam már nem épp kedvesen mert meguntam a jópofázást azt meg pláne hogy fogalma sincs ki vagyok és adja itt a sértődőtett. Közben Raina vagdalni kezdte magát persez csak akkor vettem észre mikor megszólalt rögtön oda siettem. - Eszetlen ! .... ennek mi a frász értelme volt ? - kérdeztem aggódva közben egy nő is oda sietett. '- Hívj orvost - parancsolt rám közben Raina kezére fogott egy rongyot én pedig ismét a mentőket hívtam. - Nem mész sehova ...... te nem vagy normális .... magyarázd el lécci .... mire jó ez ?! - kérdeztem csöppet dühösen persze hogy az voltam nem rég tudtam meg hogy mostoha apám meghalt Nathali pedig szinte a karajaimban hallt meg és nem rég cseszett fel idegileg egy idegen csávó és most még ez is hát hogy a frászba lehetnék nyugodt ? Egy biztos Sacuky és Arisa miatt rengeteget változtam valószínű ha ez 3 vagy 2 hónapja lett volna egyszerűen kiröhögöm a csajt és a csávónak is neki megyek arról nem is beszélve hogy annak örömére hogy a családom meghalt még bulit is csináltam volna .
|
|
Raina
New Member
|
Utcák
Dec 17, 2009 15:53:41 GMT 1
Post by Raina on Dec 17, 2009 15:53:41 GMT 1
- Takeda semmi értelme nincs az életemnek. Senki nem szeret , és ha egy valaki igen az a bátyám , de ő most is kórházban van.A nővérem meghalt a szüleim is. Nem vagyok jó semmire.- mondtam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 16:24:40 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 16:24:40 GMT 1
Nem szoktam lányt megütni ahhoz elég mérgesnek kell lennem most sem tettem csak pont mellé a falba ütöttem. - Nem vagy normális ! ... szerinted a bátyád mit szólna ahhoz ha meghalnál ?!...... a legegyszerűbb és egyben leggyávább módszer is az öngyilkosság ..... szánalmas ! .... ki érdekel hogy ki szeretet és ki nem .... nem kell velük foglalkozni .... magaddal törődj ne másodikkal!..... Raina én sem leszek öngyilkos pedig aztán most tényleg nagyon ott állok de nem leszek mert nem vagyok ennyire gyáva nem fogok megfutamodni még akkor sem tenném ha az egész világ ellenem lenne .... ez a hét szörnyen szar volt ..... szakítottam a barátnőmmel átvertem a barátaimat ma pedig mindenki aki kicsit is fontos volt meghalt ..... de még sem ölöm meg magam milyen felfogás már ez ?! - kérdeztem dühösen. - Mellesleg ha utálnálak nem osztanám az észt neked szóval ne érts félr ezzel nem bántani akarlak csak könyörgöm gondolkozz már egy kicsit - mondtam halkan.
|
|
Raina
New Member
|
Utcák
Dec 17, 2009 16:33:09 GMT 1
Post by Raina on Dec 17, 2009 16:33:09 GMT 1
Sírni kezdtem , és átöleltem Takedát. Még életemben nem sírtam esetleg pelenkás koromban. - S..Sa... Sajnálom.. - mondtam zokogva. - Nem akartam... hülye vagyok..- mondtam.
|
|