|
Utcák
Dec 17, 2009 16:46:59 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 16:46:59 GMT 1
Átöleltem Rainát közben már hallatszottak a mentők. - Jól van bocs kicsit túlzásba esetem csak tényleg kicsit ideges vagyok - sóhajtottam. - Az emberek sokszor csinálnak hülyeségeket de ettől vagyunk emberek leközelebb kérlek ne csinálj ilyen hülyeséget - sóhajtottam.
|
|
Raina
New Member
|
Utcák
Dec 17, 2009 16:59:19 GMT 1
Post by Raina on Dec 17, 2009 16:59:19 GMT 1
- Nem vitted túlzásba igazad van. Hülye vagyok. - mondtam sírva. - Ígérem többet nem teszek ilyet. Sajnálom.-mondtam, közben már úgy szorítottam Takedát , hogy majd kinyomtam belőle a szúszt. Persze ez nehéz volt , mert elég jó kondiban volt.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 17:18:12 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 17:18:12 GMT 1
- De ha így szorítasz még megölsz - mondtam nevetve közben az orvosok hozzánk siettek és Rainát a mentőkocsiba vezeték. ~ Ennek a ruhámnak annyi ~ sóhajtottam közben egy fiú sétált oda hozzám nem örültem hogy látom és ez látszodt is. '- Csá .... rég találkoztunk hallottam a hírt .... így ide siettem ... igazán sajnálom - mondta színlelt együtt érzéssel. - Chö olyan vagy mint egy keselyű - mondtam egyszerűen majd Raina után indultam de vissza rántott. '- Szeretnék veled beszélni ..... szóval kérlek maradj itt - mondta mosolyogva. - Nincs miről beszélnünk - mondtam goronbán. '- Hmm nem ártana haza mennünk tiszta vér vagy - mondta. -Ez van tudod ma volt egy kis gondolm de már tudod - mondtam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 19:47:21 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 19:47:21 GMT 1
-Yasou... csak beszélgettem vele. Egy iskolába járunk és éppenséggel megmentett a rossz fiúktól. Miért lenen a pasim?! Ugyan már... ne legyél gyerekes...-Mondtam Yasounak értetlenül. Ezután egy elég boszorkányos csaj elkezdte felvagdosni az ereit.Meg van a véleményem az ilyen emberekről méghozzá szilárdan az,hogy segítség kell nekik. Komolyan egy ilyen csajjal csak a Ta félék tudnak beszélni. Úristen elfelejtettem Ta-nak szólni,hogy visszajöttem. Túl sok minden történt. De azt hiszem nem is baj örülök,hogy csaja van ez azt jelenti,hogy már rendben van.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 19:55:14 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 19:55:14 GMT 1
Ryota megfordult és Niyáékhoz indult mivel már elég jól ismertem inkább utána sétáltam. Ryota átkarolta Niyát. '- Szia.. szia szépségem ..... Ryota vagyok .... ő a barátod ? - kérdezte nyugodtan közben a fiút nézte. - Ryota.... - kezdtem és ő rögtön elengedte Niyát majd mosolyogva felém fordult. '- Értem értem .... a csaj tabu .... bocs megszokás .... nem volt semmi hátsó szándékom - mondta mosolyogva. - Mi lenne ha haza mennél ? - kérdeztem utálatosan. '- Hát nem is őrölsz az unoka testvérednek .... csalódott vagyok alig találkoztunk és te ilyen utálatos vagy velem - mondta mosolyogva persze azt kihagyta hogy ahányszor találkoztunk ki híján kinyírt végülis tényleg nem fontos tényező bár álitása szerint sosem direkt csinálta de ezt5 azért megkérdőjelezném - De örülök de ennyi öröm elég is volt nekem - sóhajtottam. '- Peched van mert ide költöztünk szóval eg ysuliba is fogunk aszem járni - mondta kedvesen.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:05:23 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 20:05:23 GMT 1
-Hé. Ne ölelgess ha megkérhetlek...-Mondtam a fickónak majd igyekeztem rá se nézni. Takedara néztem,hogy a pillantásommal mintegy megköszönjem,hogy lekoptatja rólam ekkor a háta mögött egy kijelzőn megláttam egy msot felvillant reklámot. Persze,hogy én voltam rajta... valami híres márka reklámja volt. Volt egy olyan szerencsém,hogy csak a modell és reklámkörökben voltam ismert ezért élhettem halál nyugodt civil életet. És csak imádkoztam,hogy hamar legyen vége a reklámnak és,hogy senki ne ismerjen fel, féleg mert valami extrém miniruciban voltam.. a reklámot körül belül 1 hónapja csináltuk elfeljtettem,hogy mostanság adják le...a lényege tulajdonképpen, hogy vonzza a fiatalságot nem csak lányokat akik példaképet keresnek a szereplő modellben hanem a fiúkat is akiknek egyszerűen csak tetszenie kellett. A kabát nyakába bújtattam a fél arcom és jól a szemembe húztama sapkát...mintha ez oly sokat ahsználna. Csak annak örültem,hogy Yasuo már elment mert nekem nem úgy tűnt mint aki kedveli a sztárféléket.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:21:46 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 20:21:46 GMT 1
'-nyugi ... mondtam hogy bocsi - mondta kedvesen én pedig közéjük léptem inkább mivel tudtam hogy nála olyan nincs hogy valamit hátsó szándék nélkül ne csinálna. - Niya ha nem zavarlak megvárom amég ide érnek érted nem szeretném hogy valami bajod legyen - mondtam közben Ryotára néztem. '- Mert aztán biztos tőlem kell félteni ... nem tudom kinek a családja volt elég maffiózós beállítású ... igaz Takeda - kérdezte
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:25:28 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 20:25:28 GMT 1
-Héé..nem beszélhetnénk inkább másról mindenféle idióta célzás nélkül?-Kérdeztem a kabát mögül. Elég gyerekes volt de amint vége lett a reklámnak kibontakoztam a "burokból". A jobb kezemmel a hajamba túrtam,hogy az újaimmal "kifésüljem" azt. -Egyébként is nyugi Takeda az unokatestvéred azt mondta leszáll rólam... miért is érdekelném őt?!-Kérdeztem megrántva a vállam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:31:55 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 20:31:55 GMT 1
- Te tényleg hülye vagy - mondtam neki egyszerűen. '- Hé hé .... hát ez jó kérdés .... mondjuk mert gyönyörü vagy látszólag okos is bár ha takedával vagy nem hiszem hog yaz vagy ..... vagy csak meguntad az életed én nem tudom - mondta mosolyogva majd Niya elé lépett. - Ryota .... örülnék ha nem csinálnád a jelenezett - mondtam egyszerűen. '- Miért mit is csinálok ? - kérdezte közben Niyát nézte. '- Láttalak már ... tényleg és csak most esik le .... jó vagyok ..... model vagy igaz ? - kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:36:11 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 20:36:11 GMT 1
-Hát...izééé...hááát...nem mondanám konkréttan ezt...-Mondtam makogva. De elég feltűnő volt,hogy mentegetőzöm. Nem voltam jó a hazugságban. Soha. Csak próbáltam elkerülni a dolgokat de mégis,hogy kerüljek el egy ilyen konkrét kérdést? Válasz: Sehogy. Ennyi. Hát ez rózsás egy napot bírt ki a "kis titkom". Ezt még gyakorolni kell az egyszer biztos.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:41:20 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 20:41:20 GMT 1
'- Szóval igen - mondta Ryota nevetve elég ideges voltam de ha most közbe szóltam volna az lett volna amit ő akar és azt nem akartam. '- Takeda nem lenne gond ha ma átmennék hozzátok ? - kérdezte. - Nem ..... bár lehet nem leszek otthon - mondtam ridegen. '- Nem baj csak kérni szeretnék valamit nem igazán ismerek itt semmit szóval arra szeretnélek kérni hogy kicsit körbe e tudnál majd vezetni persze tudom hogy nem mivel utálsz szóval majd megkérek mást - mondta kedvesen. - Hog yeltaláltad - mondtam halkan úgy hogy ne hallják meg.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:51:09 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 17, 2009 20:51:09 GMT 1
Úgy döntöttem , hogy vissza megyek , mert bunkóság volt úgy ott hagyni Niya-t úgy , hogy az a pasi nem is a pasija volt. ( hát ezt jól meg mondtam XD) Vissza sétáltam Niya-hoz , és a háta mögé osontam ,aztán befogtam a két szemét. - Na ki vagyok? - kérdeztem nevetve. Elég gyerekes dolog volt , de nekem már mind 1.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 20:55:49 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 20:55:49 GMT 1
Mikor valaki befogta a szemem halálra rémültem de végülis mivel nem volt más tippem kimondtam amire gondolok. -Óhm... Yasuo?-Kérdeztem kissé bizonytalanul. Könyörgöm 3 órája ismerem kb. honnan tudjam. De a hangjából úgy ítéltem ő az. Végül is a securityeink csak nem fogják be a szemem,hogy na kiaz?! Fura lenne ...és leginkább vicces.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:03:31 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 21:03:31 GMT 1
Ryota egy pillanatra Yasoura nézett és úgy tett mintha nem lenne ott majd hirtelen magamhoz húzta Niyát és megcsókolta aszem nem csak én néztem ledöbbenve hisz láthatóan Yasou szerelmes Niyába. Ryota úgy fogdta meg Niyát hogy esetleg pofozkodni lenne kedve ne tudja megtanni majd sunyin Yasoura mosogott. '- Takeda így kell ezt ha már egyszer az előbb elbénáztad .... lebuktatot már egy ideje itt voltam szóval elég aranyosak voltatok - mondta mosolyogva persze ezzel csak Yasout akarta hergelni. - Mi van ?! .... te nem vagy normális nem csináltam semmit - mondtam dühösen. ~ Király most Yasou félre fogja érteni ~ gondoltam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:17:55 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 17, 2009 21:17:55 GMT 1
- Tudod kiismerem az ilyen perverz,hülye és legfőképp szánalmas embereket mint te. - mondtam Ryotának. - Most bele akarod keverni Takedát mi? - kérdeztem. - Jajj nem vagyok hülye. - mondtam , és vissza húztam Niya-t, és Ryota felé indultam , aztán épp , hogy pár cm-re megálltam előtte.- Szállj le Niyáról. - mondtam fenyegetően. - Különben ez lesz az utolsó napod. - mondtam aztán vissza mentem Niya-hoz és megcsókoltam. - tudom , hogy modell vagy , és bár én nem szeretem a sztárokat, de te kivétel leszel nekem. - mondtam mosolyogva, aztán újra megcsókoltam , és átöleltem.
|
|