|
Utcák
Dec 17, 2009 21:24:15 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 21:24:15 GMT 1
Miután össze vissza ráncigáltak mint egy rongybabát kezdett felmenni bennem a pumpa. Végül is el löktem magamtól Yasutót és igyekeztem kellő távolságba kerülni a fiúktól. -Héhéhé! Könyörgöm... nem vagyok valami baba akit ráncigálni meg csókolgatni lehet. Már bocsi.-Mondtam dühösen. Elképesztő. Oké,hogy Yasou meg minden de itt van ez a fickó.Teljesen lesokkol ez,hogy így ráncigálnak. -Mi vagyok én? Az Istenért ha nem tűnt volna fel én is ember vagyok. És szabad akaratom van akárcsak mindenkinek...tehát nem kéne úgy veszekedni rajtam mint valami tárgyon. Úgy hogy légyszíves tartsátok a távolságot. Ez mindenkire vonatkozik... Mindenkire!-Mondtam majd Yasuora néztem. -Ne értsd félre.semmi bagom veled...csak ez most így sok.-Mondtam sóhajtva majd lehunytama szemem és felfújtam az ofinámat.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:30:53 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 21:30:53 GMT 1
Csak figyeltem a jeleneteket. - Istenem Yasuo te is ugyan olyan gyerekes vagy mint Ryota - sóhajtottam mert én ezt a viselkedést elég gyerekesnek találtam d eigaz is nem az én dolgom. - Viszont ha nem fejezitek be közbe fogok avatkozni mivel megvédem Niyát ... és nem azért mert én is ráakarok hajtani csak egyszerűen nem veszitek észre magatokat- mondtam komolyan. '- Jól van Takeda lazíts jó .... csak kiváncsi voltam mennyire szereti .... jah és Yasou vigyázz ne hogy neked legyen az utolsó napod - mondta Ryota mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:40:36 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 17, 2009 21:40:36 GMT 1
- Tudod Takeda én csak szeretem Niyát , és nem szeretném , ha ilyen fura alakok piszkálnák.- mondtam aztán Ryota felé fordultam. - Megnyugodhatsz , mert eléggé szeretem Niyát..... Még ha ő engem nem is. - mondtam.- Amúgy ő az egyetlen sztár , aki el fér az életemben. Mert nem szeretem a sztárokat, de ő az egyetlen. Sztem ez elég bizonyíték, de ha ő nem akarja , hogy szeressem , vagy hozzá szóljak vagy akár mi más, akkor nem fogok , mert szeretem. - mondtam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:45:30 GMT 1
Post by Tatsuya on Dec 17, 2009 21:45:30 GMT 1
Ahogy az utcán sétálgattam,hogy elmenjek az egyik haveromhoz persze megint engem hívott lelkizni megláttam egy kisebb csapatot. És amint közelebb értem szinte megfagyott bennem a vér. Villámcsapás szerűen ért az ismerős lány látványa. Még a cigi is kiesetta kezemből de szerintem még a szám is tátva maradt. Pislogtam párat,hogy tényleg jól e látok majd akarva akaratlanul odasétáltam. És amitn közelebb értem már biztos voltam benne,hogy ő az. -Niya?! Te meg...te...nem...franciaországban?-Kérdeztem össze vissza dadogva. Teljesen öszezavarodtam. -De hát miért nem szóltál nekem...megigérted. Vagyis. Mi van itt?-Kérdeztem komalyabbra fogva a végét.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:49:15 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 17, 2009 21:49:15 GMT 1
-Ta?-Kérdeztem ledöbbenve. Nem sokat változott körül belül 3-4 hónap alatt,meg ismertem. Stílusában azért ugyanaz volt. -Nem.. nemrég viszajöttem. Úgy 1 hónapja...-Mondtam elmosolyodva de láttam rajta,hogy ezért csak haragudni fog rám. -Halottam van barátnőd úgyhogy nem akartam szólni. Nem akartam balhét.-Mondtam halkan. -Áh semmi...csak beszélgettünk...-Mondtam elég kínosan érezve magam.
|
|
|
Utcák
Dec 17, 2009 21:52:50 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 17, 2009 21:52:50 GMT 1
- Hát akkor szívtad Yasuo mivel Niya rokonai sztárok - mondtam egyszerűen közben Tatsuya is megjelent kezdtem egyre jobban utálni nem igazán tudom miért csak egyszerűen jobban utáltam mint az elején lehet Sacuky miatt. - Ciki .... kimaradtál a családi dolgokból uh ....szar lehet - mondtam undokul. '- Mi az Takeda még valaki akit szeretsz ? - kérdezte viccelődve.
|
|
|
Utcák
Dec 18, 2009 17:03:08 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 18, 2009 17:03:08 GMT 1
- Nem érdekel.. érte bármit. - mondtam Takedának, ekkor oda jött egy fiú, aki gyanítom ismerőse vagy rokona volt Niya-nak. ~ Remek... egy sztárocska ~ -gondoltam , aztán leültem az egyik padra.
|
|
|
Utcák
Dec 18, 2009 17:44:17 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 18, 2009 17:44:17 GMT 1
Ridegen Ryotára néztem majd egyszerűen elsétáltam mert a jelenlévők közül csak Niya volt az egyetlen akit nem utáltam oda sétáltam Yasouhoz majd leültem mellé. - Mi bajod van a sztárokkal ? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Utcák
Dec 18, 2009 18:15:32 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 18, 2009 18:15:32 GMT 1
- Semmi egyéb , csak nem szeretem a rámenős, nagyképű és gazdag sztárocskákat.- mondtam.De Niya kivétel.- Miért érdekel? - kérdeztem. ~ A végén kiderül , hogy mindenki aki itt van sztár.~ - gondoltam.
|
|
|
Utcák
Dec 18, 2009 20:09:12 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 18, 2009 20:09:12 GMT 1
- Hát az szívás mivel itt elég sok van - mondtam egyszerűen közben Ryota is oda jött hozzánk. '- Hé nem tudom hogy hívnak ...... remélem nincs harag kicsit elragadtattam magam ... rossz szokás .... amúgy meg nem tudtam hogy a barátnőd - mondta nagyjából kedvesen. - Mellesleg kösz hogy bele keversz Ryota a kis játékaidba - mondtam de ő rögtön közbe vágott. '- Hé hé hé bele ne halj Takeda te hányszor használtál fel Nathalival ? .... elég sokszor ....szóval jó lenne ha lenyugodnál - mondta cinikusan. - Én álljak le ?! .... mikor volt az már ? ... te pedig elfelejtesz pár dolgot ami állítólag baleset volt - mondtam egyszerűen. '- Mert az is is volt .... de ha üldözési mániád van tudok rá egy jó orvost - mondta gúnyolódva. - Inkább magadnak keres egyet .... nem ártana - mondtam egyszerűen már rég nem vettem fel ezeket a gúnyos megjegyzéseit. '- He tiszta gyerekesek vagytok - mondta sértődőten.
|
|
|
Utcák
Dec 18, 2009 22:00:57 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 18, 2009 22:00:57 GMT 1
- Hát enm tudok nem haragudni.. eléggé durva volt. Am Yasuo vagyok...Nah mind 1. Most már tod h a barátnőm stal ennyi. - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Utcák
Dec 19, 2009 15:04:51 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 19, 2009 15:04:51 GMT 1
'- Tudom - mondta majd tartott egy kis szünetet és sunyim elmosolyodott. '- Szóval most már tudom kinek mondani ... hogy vigyázok rá - mondta majd Niyára nézett és ismét felénk fordult. - Szerintem hagyd Niyát ..... mert ha ártasz neki elég sokan fognak utálni és akkor legalább nem én leszek az egyetlen. '- Én nem akarok neki ártani de ha jól tudom te igen .... legalábbis GD-éknek .... vagy inkább Tatsuyának ? - kérdezte mosolyogva. -Mi okom lenne rá ? - kérdeztem egyszerűen. '- Mondjuk az hogy féltékeny vagy ? .... Takeda lerí rólad ... főleg hogy amint Tatsuya megjelent te rögtön Yasuohoz csatlakoztál. - mondta mosolyogva. - Uh de tájékozott valaki ..... de tévedsz - mondtam komolyan.
|
|
|
Utcák
Dec 19, 2009 21:51:55 GMT 1
Post by Tatsuya on Dec 19, 2009 21:51:55 GMT 1
Csak elengedtem a fülem mellett amit Takeda mondott. Legalább is próbáltam nem figyelembe venni. Elég idegesítő volt...nekem sose volt vele semmi bajom.Csak az,hogy olyas valami után bomlik ami nem lehet az övé. Inkább olyas valaki után. -Hát kösz.-Mondtam félrehúzva a számat. -Igazán kedves. Rohadtul megígérted,hogy szólsz. Ne hogy már én legyek a szegény fiú akinek túl kell tennie magát valamin.-Mondtam elég idegesen. -Sosem felejtettelek el de ezek szerint ez fordítva bekövetkezett.tch...-Mondtam egyszerűen.
|
|
|
Utcák
Dec 19, 2009 21:55:57 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 19, 2009 21:55:57 GMT 1
-Ta...halkabban nem megy?-Kérdeztem elég ingerülten. -Egyébként is. Honnan veszed ezt a hülyeséget?! Nem nekem lett pasim tudtommal. És egyébként is ez így nem ment volna... Ta. Csak örültem,hogy "túl vagy rajtam"-Mondtam a kezeimmel mutatva a macskakörmöket. -Még ha ez fordítva nem is volt igaz. A szüleim mióta Franciaországba mentem ahányszor beszéltek velem folyton rólad dumáltak. Nagyon durva volt...Ta. Csak értsd meg. Volt okom,hogy nem szóltam úgyhogy ne hepciáskodj.-Mondtam halkan. -Csak értsd meg..
|
|
|
Utcák
Dec 19, 2009 22:01:56 GMT 1
Post by Tatsuya on Dec 19, 2009 22:01:56 GMT 1
-Nem hepciáskodtam...-Mondtam megrántva a vállam. -Csak azért...mert hasonlít rád. Vagyis hasonlított, talán csak azt hittem..annyira hiányoztál.-Mondtam dühösen. -Sosem voltam "túl rajtad" de mindegy. Egyébként is mit akarsz ezzel a fiúval.Még,hogy a csaja vagy. A szüleid úgysem fogják engedni. Tudod jól mienek ahogy én is. Nekik csak az a jó akinek legalább olyan hatalmas vagyona van,hogy még 20 generáción át senkinek ne keljen dolgoznia a halála után. Ez tény... nem tudom mit akarsz kezdeni ezzel a fiúval. A te dolgod. Csak vigyázz.-Mondtam halvány mosollyal. -Azért.... hiányoztál.-Mondtam elmosolyodva.
|
|