|
Utcák
Dec 19, 2009 22:05:45 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 19, 2009 22:05:45 GMT 1
-Ne már Ta. Légyszíves. -Igen ez az én dolgom. Majd megoldom. Még nem tudom mi lesz...és ne kezd megint,hogy döntésképtelen vagyok...-Mondtam fenyegetően persze csak viccelődtem. Amikor azt mondta nekem hiányoztam neki kicsit elkomolyodtam. -Te is nekem.-Mondtam ki végül majd én is elmosolyodtam. -Úgy látom Takeda nem kedvel...-Mondtam neki. -Várjunk csak...inkább azt sorolnám fel ki kedvel....az rövidebb...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Utcák
Dec 20, 2009 13:23:56 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Dec 20, 2009 13:23:56 GMT 1
Egy ideig csendben voltunk bár én közben figyeltem mit beszélnek bár nem igazán értettem és amit értettem az nem igazán tetszett és kicsit elkezdtem gondolkodni hogy ki is ez a csaj talán Tatsuya régi barátnője bár inkább úgy néz ki mintha mostani lenne de az biztos volt ha Sacukyt bántja tényleg megteszek mindent hogy megkeserítsem az életét mert hát Tatsuyát hiába utálom de ha Sacuky szereti nem ártok neki legalábbis addig nem amég neki nem árt. Nem hiszem hogy így 3-man nagyon szerettük volna egymást nem csoda én hirtelen felálltam a padról Ryota rám nézett biztosra vettem hogy ismét tesz valami megjegyzést de nem tett. - Hát további szép jó estét mindenkinek - mondtam nem épp lelkesen majd elindultam lassan az utcán mivel úgy döntöttem nem kockáztatom meg azt hogy kocsival menjek persze Ryota utánam sietett. '- Legalább beszélhetünk pár dologról - mondta ridegen hát mondhatom minden vágyam ez volt.
|
|