|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 20:51:41 GMT 1
Egy ideig a planfont néztem majd felálltam s kisétáltam a szobából nem igazán törödtem olyasmivel hogy kopogás egyszerűen besétáltam Slice szobájába és oda dobtam a teloját. - Nyugi nem árultam el hol vagyunk - mondtam egyszerűen. - Meddig akarsz itt tartani ? -kérdeztem.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 20:55:03 GMT 1
Eltettem a telefonomat. Nem voltam ideges, csak úgy eltettem. - Még egy ideig biztos. De nem hiszem, hogy egy szülésnyi idő lenne. Mondom nevetve, majd felültem. - Mért, meddig akarsz velem lenni? Kérdem kicsit komolyan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 21:03:22 GMT 1
Ez a kérdés meglepet. - Én nem akarom bántani Yasuo .... ne haragudj de ha őt is elveszítem senkim nem marad - mondtam a földett nézve. -Még mindig nem értelek hogy miért hoztál ide ha ezt kérdezed ? - kérdeztem komolyan majd le ültem az ágy szélére.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 21:18:26 GMT 1
- Majd idővel biztosan rájössz. Mondom mosolyogva. - Hát, sokkal jobbat érdemelsz, mint az a ficsúr. Ekkor vissza dőltem az ágyra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 6:30:52 GMT 1
- Ne beszélj így róla amúgy is én senkit sem érdemlek mivel máshoz nem értek csak ahhoz hogy megbántsak embereket - sóhajtottam hisz ez igaz is volt. - Á így elég hideg van - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 14:29:38 GMT 1
- Dehogynem. Engem mégsem bántottál meg. Csak tökön rúgtál. Olyan kellemes volt, mint egy tökön rúgás. Mondom nevetve, majd egy plédet rátekerek. - Most már nem fázol.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 14:40:14 GMT 1
- Ez olyasmi mint Gyurigeller ? Csak mukodj helyet ...most már nem fázol ? - kérdeztem nevetve majd hátra dőltem és a plafont néztem. - Kösz a plédet - mondtam kedvesen. - Azt meg megérdemeltem - mondtam majd kinyújtottam a nyelvem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 14:46:34 GMT 1
- Kösz. Nyújtom ki a nyelvem. - Ki a picsa az a gyurivalami? Kérdem felhúzott szemöldökkel, majd mellé kúsztam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 14:50:52 GMT 1
- Van mit de jobb ha hozzá szoksz - mondtam komolyan majd elmosolyodtam. - Egy mágusnak nevezet szélhámos - mondtam nevetve. - Amúgy nem ez a neve ha nem Urigeller - mondtam.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 15:04:18 GMT 1
- Felőlem lehet Merlin is. Mondom egyszerűen, majd a tarkóm alá fontam a kezem. - Nem vagy álmos? Már hajali 3 van. Mondom egyszerűen, és ásítottam egyet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 15:07:21 GMT 1
- De de nem tudok aludni - sóhajtottam és továbbra is a plafont néztem me az olyan izgi na jó igazából nem. - Bár nem is álmos ha nem fáradt vagyok - mondtam kedvesen. - Holnapra van terved ?
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 15:08:44 GMT 1
- Persze, hogy van... Mondom mosolyogva, és félálomban. Betakaróztam, majd átöleltem a lányt, és elkezdtem aludni. - De ahhoz aludni kell. Mondom egyszerűen, és elkezdek vele aludni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 15:16:01 GMT 1
- És el is árúlod hogy mi az ? - kérdeztem de erre nem kaptam választ. - De nem is vagyok álmos - mondtam nyafogva. Átakartam menni a szobámba csak hogy Slice átölelt így nem volt más választásom mint hogy ott maradjak vele ő már rég elaludt mire én is .
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 15:47:07 GMT 1
Reggel amikor felkeltem 7 óra volt. Egy tíz percig még fetrengtem, majd felkeltem. Rendeltem reggelit. 7 különböző reggelit rendeltem, majd tálaltam kint a víz mellett. Finom illatuk van, és ha a lány nem eszik valamit akkor tuti lenyomom a torkán, mert alig eszik. Amikor kijön, vidáman köszöntöm. - Jóóó reggelt. A reggeli tálalva. Vigyorgok mint a fakutya és próbálok kedves lenni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 16:06:18 GMT 1
Elég álmos voltam még de felkeltem mikor Slice elengedett és kisétált nem sokkal utána elinduultam ki. - Jó reggelt - mondtam ásítva - Kösz de nem vagyok éhes - mondtam kedvesen me nem akartam más nyakán logni meg ilyesmi.
|
|