|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 3, 2010 16:00:34 GMT 1
Rámutattam a ruhára amit választottam . - De miért ? - kérdeztem kedvesen. - Kárpótlás me kis híján kinyírtad Yasuot és a frászt hoztad rám ? Mert csak hogy tud azzal engem is bántottál - mondtam majd a falnak dőltem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 3, 2010 23:38:57 GMT 1
-Rendben. Megnéztem a kódját, és miegymás-t, és egy telefon után elintéztem a ruhát, majd válaszoltam. - Eszem ágában sincs azért bocsánatot kérni, hogy elkentem a gyerek száját, de tőled akárhányszor kérnék. Bejött a pincér a maradékért, és elvitte, majd vissza mentem a lányhoz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 4, 2010 14:35:40 GMT 1
- Tudod mit akkor kezdheted is mert amúgy nem beszélek veled - mondtam komolyan bár tudtam hogy ez egy elég gyerekes dolog de ez van elindultam a szobám felé és a szoba alblakához sétáltam egy pillanatra mintha láttam volna valaki az egyik fa mögött de valószínű csak képzelődtem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 21:04:13 GMT 1
Megrázom a fejem, majd utána megyek és bekopogok. - Felesleges ilyen gyerekes módon megsértődni. Mondom és egy nagy levegőt fújok ki, majd mögé állok és masszírozni kezdem a nyakát. - Engedd el magad. Mondom az erős kezeim közt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 21:19:32 GMT 1
Hagytam Slicenek hogy masszírozzon. - Mert miért is felesleges ? - kérdeztem majd felsóhatottam valahogy éreztem hogy Yasuo nem fog nekem megbocsájtani így már nem is igazán érdekelt hogy vissza jussak. - Miért nem valami híres csajjal vagy itt ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 21:35:42 GMT 1
- Teljességgel a véletlen műve hogy befutottam. Én a normális, hétköznapi lányokhoz vagyok szokva, akik természetesek. Nem híres műpicsák, akiket csak szét toszni lehet... Mondom egyszerűen, és folytatom a masszírozást. - Nem tudom, hogy mért foglalkozol annyira azzal a gyerekkel, tiszta láma. Mondom megvetően a fiúra nézve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 21:39:40 GMT 1
// Milyen fiúra? // - Nem is ismered - mondtam halkan. - Később elmegyünk sétálni estleg vagy valami ? - kérdeztem. - Te nem tévesztettél pályán ? - kérdeztem nevetve. - Amúgy meg nem mint olyan - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 21:42:43 GMT 1
-Hova sietsz? Kérdem nevetve, majd megint megszólalok. - Alig múlt 8 óra. Mondom mosolyogva, és tovább nyomogatom. - De, lehet. Kacsintok egyet, nem tudom, hogy látja e, de nem hagyom abba. - És, veled mi újság egyébként?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 21:45:57 GMT 1
- Egyébkén semmi érdekes vagy mire érted ezt ? - kérdeztem majd halványan elmosolyodtam és levettem magamról Slice kezét és az ágyra ültem majd onnan néztem. - Bocs rossz az idő érzékem mert valamilyen kleptomániás lenyúlta telomat - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 21:55:23 GMT 1
- Kleptomániás? Mondom halkan, és hülye fejet vágva. - Te is el loptad az enyémet. Mondom nevetve. Ezután egy hang szólalt meg. - A pezsgőfürdő kész. Elmosolyodok, és felkapom Sacut és elindulok a tó felé. - Egyszerű. Levetkezel és magadtól bemászol, vagy ruhástól ugrasz a jó pezsgőfürdőbe? Kérdem egszerűen, és ugy teszek ahogy a válasza mondja, és ugrok utána a vízbe.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:00:59 GMT 1
Úgy döntöttem mivel nincs jelnleg több ruhám ami nem vízes leveszem de persze a fehérneműt azt magamon hagytam. - Csak hogy tud gonosz vagy - jelntettem ki. -Amúgy pedig nekem szabad neked nem - mondtam nevetve. - Amúgy meg csak hogy tud rossz emberrel kezdtél ha átlagos lánnyal akarsz lenni - mondtam egyszerűen majd lefrücsköltem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 22:08:00 GMT 1
- Aham... Szerintem átlagos vagy, mint ne híres a világon. Mondom egyszerűen, majd amikor lefröcskölt elkapom a kezét, átkarolom és lebukok vele a víz alá. A buborékok ezután mind a kettőnket felemeltek. - Jó érzés, nemde? Kérdem vigyorogva, és a hátamon lebegve élvezem, ahogy masszíroz a víz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:18:59 GMT 1
- Jah - mondhattam volna hogy az előző úgy mond szakmámban elég híres voltam ne de nem sok kedvem volt hozzá amúgy is Slice nem is adott volna ráesjt mert a víz alá húzott. - Legalább szólj kövire - mondtam mivel egy csomó vízet nyelnem miatta. - Még mindig enm igazán értelek -. mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 22:20:45 GMT 1
- A víz, jó érzés nem? Kérdem simán, majd úszni kezdtem. - És mi is a foglalkozásod? Vagy mit tanulsz? Kérdeztem, miközben mellé úsztam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:27:44 GMT 1
- Egy éteremben dolgozom suli mellet amúgy azért tanulok mert unatkozom és szeretem szívatni az osztályomat mint osztályelnők - mondtam nevetve. - A víz jó - mondtam majd ismét lefröcsköltem. - Nem mondtad el mit tervezel - mondtam mosolyogva
|
|