|
Post by diler on Aug 23, 2009 21:20:17 GMT 1
Ez egy szálloda és gyógyfürdő egyben.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 16, 2009 17:57:46 GMT 1
[glow=red,2,300][/glow] A mai szép nap nem volt kedvem suliba menni. Nem is tudtam , hogy ma nem lesz tanítás , mégsem akartam bemenni. Inkább áztattam magam a gyógyfürdőben. Kellemes volt. Jó meleg víz. Egy kis kényeztetés járt nekem is. A meleg víz , és a kellemes idő közt volt némi harmónia. Most jártam először ezen a helyen ,d e tetszett. Mások is kipróbálhatták volna. Egész kellemes. [glow=red,2,300][/glow]
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 11:23:33 GMT 1
- De komoly vagy. Mondom hülyéskedve, majd belépünk. - Tiszteletem. Lerendezem a dolgokat. - Nos, az egész 7. szint a mienk. Gyere velem. Felmegyünk a 7. szintre, majd láthatod, hogy van egy olyan helység ami oylan mintha a szabadba lenne. A talajon kövek vannak és föld, meg van egy nagy tó szerűség amiben meleg víz van. - Remélem tetszik!
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 11:47:17 GMT 1
- Mindig az vagyok kivéve amikor nem - mondtam egyszerűen majd továbbra is követtem Slicet. - Hát ízé ez csodálatos - mondtam meglepődve majd a földre néztem. - A telefonomat vissza kaphatnám ? - kérdeztem Slice felé fordulva majd halványan elmosolyodtam..
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 11:56:28 GMT 1
- Majd. Vágok vissza mosolygva. - Ott a szobád! Mutatom neki a szobáját. Sok sikert, az alváshoz, én kivagyok dögölve. Bemegyek a szobába, és megtalálom azt, amit a kocsiban sms-ek formájában kértem. Egy 9MM-es pisztoly.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 12:01:30 GMT 1
// Álmomban akarsz megölni mi ? X'D //
- Nem volt sok kedvem aludni így titokban követtem Slicet és kicsit megdöbbenten láttam hogy fegyver van nála és persze hogy a legrosszabbra következtettem.Lassan hátrálni kezdtem az ajtóig remélve hogy nem vesz észre a szobából sikeresen ki is mentem csak hogy elfeledkeztem a nem minden napi elrendezésről ezen a szinten és bele estem a tóba. (XD)
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 12:15:35 GMT 1
Hallom a csobbanást. Eldugom a fegyvert, majd kirohanok. Látom ahogy a vízbe esett. - Tán fürdeni akarsz? Levetkezek, majd utána ugrok. Kihúzom a tó széléhez. - Tudsz úszni?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 12:21:34 GMT 1
Rögtön ellöktem magamtól Slicet. - Ki tudok egyedül is jönni - mondtam dühösen persze nem akartam elő állni azzal a kérdéssel minek a fegyver mert ki tudja mit reagálna. - Nem úgy volt hogy fárad vagy ? - kérdeztem egyszerűen mivel így nehezebb lelépni ha itt van tuti megakadályozna benne.Bár azért jó hogy kihúzott mert még mindig fájt a karom.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 12:49:18 GMT 1
- Nyugi. Kihúztam, majd leültem a fűbe, és elterültem. - Jah, és ha szökni akarnál, ahhoz kéne a bal hüvelyk ujjam és a kódom. (MUHAHAHAHA XD) Mondom könnyedén, majd hemperegtem a fűben kicsit.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 12:53:12 GMT 1
- Ott az ablak - jegyeztem meg egyszerűen majd felálltam. - Remek megint csupa víz vagyok most már nem csoda ha megfázok vagy valami - mondtam miközben a ruhámból csavartam a vízet. - Figyu most lécci mond el mit is akarsz me nem vágom - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 12:55:08 GMT 1
- A 7. ről ablakot használni igen találó. Mondom nevetve, majd komolyan kezdett beszélni, mint mindig. - Mért érdekel. Úgyis megtudod. Mondom,miközben megsimítom a haját. - De ha bántani akartalak volna, akkor már megölhettelek volna a hotelben. Rákacsintok, majd vissza dőlök.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 12:59:32 GMT 1
- Tőlem kitelik - mondtam egyszerűen ami ha úgy nézzük igaz is volt hisz volt egy időszak amikor szó nélkül meg is tettem volna. - És a pisztoly mire kell ? - kérdeztem. - Legalább addig add vissza a telefonom hogy szóljak Yasuonak hogy semmi bajom - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 17:09:02 GMT 1
- De nem fogsz öngyilkolászni... - A pisztoly mire kell? Hát tudod, van egy két birka barátod. De nem ölök meg senkit, ne félj. Csak képesek rám találni kilométerekről... - És ha eljön az ideje oda adom a telefonodat. Kacsintok rá, és nézem a plafont, ami az ég színeire van festve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 31, 2010 17:25:02 GMT 1
- Ha bármelyiket lemered lölni .. -kezdtem de nem fejeztem be nagyon utáltam ha barátaimról ilyeneket mondanak úgy döntöttem be megyek a szobámba így szó nélkül el is indultam majd besétáltam és levettem a vízes ruháimat majd felvettem egy köntöst ami a fürdőben volt mivel nem akartam ruha nélkül mászkálni és az ágyra dőltem. Slice nem vette észre de elloptam a mobilját még a limuzinban mikor elaludt rajtam bár ha nem aludt volna sem lett volna nehéz így gyorsan írtam Yasuonak.
---- Szia ! Ne haragudj ! Remélem jól vagy ha lehet erre ne írj mert nem az enyém csal kölcsön vettem mivel Slice elvette az enyémét csak írni akartam hogy jól vagyok ha persze érdekel a történtek után tudom hogy félre érthető volt de még ha nem is hiszed el nem csaltalak meg kérlek titeket ne keresetek mert Slice veszélyes-----
elküldtem az üzenetet majd kitöröltem a telefonból az elküldött üzenetet amjd kikapcsoltam a telefonját és eltettem.
|
|
|
Post by Slice on Aug 31, 2010 20:44:11 GMT 1
- Dehogy lövöm le. A puska látványa is fosató, de ha nem lenne elég, amilyen kemények akkor a levegőbe lövök egyet. Amikor elment, jónak láttam megfigyelni. Egy idő után követtem, de nem láttam be az ajtón. ~ Francba, nem törhetem be, azzal megsérteném. Mindegy, úgyse megy ki... Bemegyek a szobába, majd ledőlök.
|
|