|
Post by Slice on Sept 12, 2010 0:38:13 GMT 1
Megrázom a fejem, majd ráteszem a kezem. - A végén még megöli magát... Dünnyögöm magamnak, majd utána futok. Mielőtt kilépne az ajtón megfogtam a kezét. - Bocsánat. Ne ázz kint, nyugodtan gyere vissza be a szobához. Mondom kedvesen, és megsimítom a kezét Sacunak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 9:57:03 GMT 1
- Engedj el - mondtam majd elhúztam a kezem. - Miért kérsz bocsánatot ? Tőlem nem kell hisz én voltam hülye - mondtam komolyan majd a földre néztem. - Nem kellet volna úgy letámadnálak a parton és most nem lenne ez szóval te ne haragudj - mondtam. - Igaza van Takedának mindenben - mondtam alig hallhatóan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 12, 2010 14:05:05 GMT 1
Amikor a lány elhúzódik tőlem amikor utána megyek világossá válik, hogy nem akar velem maradni egy kicsit sem. - Rendben, ezt vissza adom. A telefonját a kezébe nyomtam, majd szomorú pillantást vetettem rá. Leakasztottam egy esernyőt a fogasról. - Ezt azért vidd el, hogy meg ne fázz. Mondom halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 14:42:09 GMT 1
Elvettem a telefonomat és eltettem. - Köszönöm - mondtam halkan. - Hát akkor szia - mondtam majd megfordultam hogy elinduljak az ajtóhoz ám a helyet hogy valóban kimentem volna vissza fordultam és barátilag átöleltem Slicet. - De azért nem szeretném ha harag lenne köztünk - mondtam kedvesen. - Slice remélem azért össze futunk még persze csak abban az esetben ha nem nyírod ki a környezetem - mondtam mosolyogva. - Te is KG-be jársz ha jól tudom de szerencséd hogy nem az én osztályomba me meglennél fegyelmezve - mondtam nevetve közben smst kaptam így elolvastam majd válaszoltam. --- Én nem haragszom miért tenném ? Nekem nincs rá okom veled ellentétben. Meg vagyok legalábbis azt hiszem bár már kezdetk kicsit össze zavarodni azt hiszem ez rám vall. És tudod te hülye vagy de így szeretlek (L) ----
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 19:50:21 GMT 1
--- Meg is van rá minden okom, hogy haragudjak rád, de nem teszem. Jó lenne látni téged. Slice mikor enged el? Remélem hamar, mert hiányzol. --- // Mielõtt megpróbálnál megtámadni Slice, részletezem... Yasuo nincs itt a hotelban, csak ide írtam az sms-t , hogy Sacu vissza tudjon rá írni, szal csak, h tudd, Yasuo még most is az "Utcák" helyszínnél van //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 20:06:53 GMT 1
Elolvastam ismét az üzenetett de nem tudtam hirtelen mit is írjak vissza így csak pár perc után írtam. --- Tudom és köszönöm. Aszem kicsit őt is kikészítettem már mit Slicet szóval már nem csak te haragszol rám tehát nem sokára lépek is ha minden igaz ----- elküldtem az smst.
|
|
|
Post by Slice on Sept 12, 2010 20:13:29 GMT 1
Amikor átölel adok egy puszit a homlokára. - Még találkozunk. Mondom nevetve, majd beülök a hall-ba. Csörög a telefonom. Elmosolyodok, majd kimegyek a hotelből. ~ Végre! Mosolygok magamban, és elindulok a Tó felé.
//Tōya Tó//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 20:23:47 GMT 1
- Hát akkor szia - mondtam kedvesen igazság szerint akartam volna Slicetől valamit kérdezni de mivel ő elment úgy döntöttem nem megyek utána így kiindultam a hotelből egy ideig csak céltalanul sétálgattam az utcán nm is tudom miért éreztem magam szarul lehet azért ahogy viselkedtem. // Utcák //
|
|