|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 7, 2010 15:29:10 GMT 1
- Sok minden - mondtam egy erőtettet mosollyal. - Amúgy csak kicsit elgondolkodtam ne haragudj - mondtam kedvesen. - Sayu is biztos utál most - sóhajtottam. - Amúgy fontos hívás volt ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 7, 2010 16:22:11 GMT 1
- Jah. Na de ne búsulj!!! Öltözz fel. Programunk van! Mondom kedvesen, majd felkelek és össze szedem magam, majd az ajtónál várom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 7, 2010 17:07:34 GMT 1
Besétáltam a szobába majd átöltöztem persze gyors megszárítottam a hajam mert nem volt kedvem megfázni de most nem kötöttem fel majd rendbe hoztam a sminkemet is ami Slice miatt tönkre ment.Slicehez sétáltam. - Mehetünk - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 7, 2010 22:40:49 GMT 1
Bemegyek a szobába, és úgy öltözök fel mint egy rendőr, csak éppen nincs egyenruhám és jelvényem. A fegyvertartót beteszem az ingem alá, a fegyver papírjait a zsebemben tartom, és feltöltöttem 7 darab lőszerrel, csak nincs kibiztosítva, így nem tud elsülni. - Menyünk. Ráteszem a tenyerem a panelre, ami leolvassa, és beírom a kódot. Lemegyünk egy szintet, majd bemegyünk egy ajtón. Tele van masszázs padokkal, ahol emberek masszírozzák az embereket, és van egy pár szauna is. - Érezd jól magad! Mondom vidáman, és várom, hogy hova megy, majd nézem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 8, 2010 16:09:43 GMT 1
Amint kilépem az ajtón elhatároztam hogy kimegyek a szállodából mivel nem árt a friss levegő. - Ha nem baj én most kicsit ki szellőztettem a fejem - mondtam de nem is vártam a válaszra úgy döntöttem kiindulok.A szálloda előtt leültem egy padra és néztem a rohanó embereket.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 8, 2010 16:16:14 GMT 1
Amint észre vettem Sacut oda mentem hozzá.. - De rég láttalak Sacuky - mondtam mosolyogva - Gyere vissza hozzánk - mondtam komolyan és bíztos voltam benne hogy tudja mire értem. - Ryota kérte - tettem hozz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 8, 2010 16:19:01 GMT 1
- Soha ! Ryota egy elmebeteg ! - vágtam rá. - Amúgy meg úgy tűnik még sem képzelődtem - mondtam cinikusan. - De jobban teszed ha most elmész - mondtam komolyan. - Ha már ilyennel kerestél fel - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 8, 2010 16:24:40 GMT 1
- Azért gondold ezt át jó ? - kérdeztem komolyan. - Amúgy hol hagytad azt a pasast akivel ide jöttél ? - kérdeztem érdeklődve mert reméltem kijön ő is.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 8, 2010 21:39:08 GMT 1
- Ahhoz neked semmi közöd bocs - mondtam komolyan majd felálltam. - Átgondoltam és nem - mondtam cinikusan majd vissza indultam a szállodába. - Bocs hogy leléptem - mondtam Slicenek majd a falnak dőltem. - Csak nem voltam túl jól - tettem hozzá hallkan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 8, 2010 22:48:13 GMT 1
Amikor Sacu kimegy, mennék utána, mert azt mondtam, hogy csak a masszírozásnál lehet. Amikor kiérek egy fiúval beszélget. Neki dőlök a falnak, és figyelek. Miután vissza bejött Sacu én már fent voltam. - Rendben, de azért vannak a dolgok itt, hogy jobban legyél. Engedd el magad, és szórakozz! Mondja Slice és nem érti, hogy a lány mért nem használja az alkalmat.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 9, 2010 17:11:39 GMT 1
Csak mosolyogtam a lány reakcióján majd pár perc elteltével utána indultam. - Ügv Ryota vagyok - mondtam Slicenek majd Sacukyhoz fordultam. - Te hát a válaszod végelegesen nem ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 9, 2010 20:41:09 GMT 1
- Tudom de néha jobba friss levegő jelen estben ez nem volt jobb - mondtam mosolyogva ekkor észre vettem Takedát. - Már mondtam hogy végleges így jobb is ha haza mész - mondtam ridegen nem csoda hogy így viselkedtem vele hisz ő sem volt velem kedvesebb régebben.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 10, 2010 17:07:51 GMT 1
Halványan elmosolyodtam Sacuky reakcióján. - Igazad van tudtam hogy ezt válaszolod - mondtam nevetve majd hirtelen Slicere fogtam egy fegyvert - Hát sajnálom de ha velünk nem vagy akkor ellenünk vagy és nem adok esélyt rá hogy ez így legyen- mondtam cinikusan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 10, 2010 17:25:57 GMT 1
Sacu után bejött egy fiú, amjd köszöntem neki. - Szia, Slice vagyok. Ezután veszekedni kezdtek, és a fejemre teszem a kezem, hogy ez mekkora idióta. - Mégis mit képzelsz magadról? Kb 5 másodperced van. Fegyvert rántasz Japán LEG előkelőbb hoteljában? A fejem rázni kezdtem, majd felbukkant egy biztonsági őr, majd még egy, és így értesítették egymást. Megjelent vagy 10 és mind a fegyverét Takedara fogta. Sacu felé fordulok, majd elrántom és elmegyek vele, amíg a biztonsági emberek börtönbe viszik az újdonsült forrófejű birkát. - Ez mekkora barom. Amikor felvittem Sacut, bezártam az ajtót, majd el mondom a rendőrnek, hogy mi történt, és bemegyek Sacuki után, miest lezártam az ajtót, és mivel mágneses és acél lapos a zára még szétlőni sem lehet. - Ki a franc volt ez az idióta barom, aki most nyert egy belépőt a sittre? Kérdem már-már nevetve, hogy milyen sok hülye ember él.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 10, 2010 18:32:31 GMT 1
Mint ahogy kiderült amint hozzám jöttek csak egy vízipisztolyt volt így elengedtek de legalább felmértem Slice reakcióit. Sacuky viszont pontosan tudathatja hogy ennyivel nem fog ki rajtam és az biztonsági dolgok pedig nem fognak ki rajtam na nem mintha azért jöttem volna igazából szeretek viccelődni másokkal főleg Sacukyval.Egy ideig beszélgetem az egyik biztonsági őrrel aki nem egyszer bocsánatot kért vendégük reakciója miatt.
|
|