|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 10, 2010 18:37:01 GMT 1
- Egyik régi ismerősőm - sóhajtottam majd a falnak dőnltem. - Amúgy megnyugodhatsz téged nem bántott volna - jegyeztem meg halkan. - Jobb ha eltűnök mielőtt belekeveredsz ebbe - mondtam komolyan majd Slicere néztem. - Köszönöm- mondtam majd leültem a földre és a falnak dőltem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 11, 2010 13:28:40 GMT 1
- Egy lófaxt. Kinyírom a picsába. Kicsit mérges voltam, de hamar megnyugodtam. - Ide úgysem tud bejutni. Ekkor elvetettem a sétálás meg minden kinti ötletét. Ha már itt is, a hotelban is ilyen nyomik jönnek be. - Mindegy. Mondd, hogymit szeretnél itt a szobában csinálni?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 14:16:29 GMT 1
- Hagyd - mondtam. - Én már hozzá szoktam az ilyesmihez - mondtam halvány mosollyal. - Szinte minden napos legalábbis pár évvel ezzelőtt az volt - mondtam. - Nem igazán van kedvem semmihez sem - sóhajtottam majd felálltam és a szobámba sétáltam és az ágyra dőltem.
|
|
|
Post by Slice on Sept 11, 2010 14:41:15 GMT 1
- Gondoltam. Én bementem a szobába és lefeküdtem az ágyra pihenni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 14:47:09 GMT 1
Felálltam majd át sétáltam Slicehez. - Neked van valami ötleted ? - kérdeztem az ajtófélfának dőlve. - Vagy most haragszol ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 11, 2010 15:00:45 GMT 1
Amikor bejön Sacu csak fekszik tovább. - Nincs semmi bajom, csak unatkozok. És most ötletem sincs. Forgok egyet,hogy elkerüljem a lány pillantását, de még mindig mereven fekszek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 15:04:05 GMT 1
- Jól van értem - mondtam halkan. - Akkor engedj ki és nem zajgatlak tovább - mondtam. - És természetesen ezt vissza fizetem - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Slice on Sept 11, 2010 15:09:57 GMT 1
Felkelek, kirohanok az ajtón, majd kinyitom. - Tessék. Mondom mosolyogva, majd vissza megyek a szobába, és ki kiabálom. - És nem kell fizetni semmit! Jelentem ki, majd lesem a plafont.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 15:21:59 GMT 1
meglepődtem mikor Slice kiengedett. - Kösz de tudod nem értelek na mindegy - mondtam halkan majd kisétáltam az ajtón majd becsuktam és elindultam lefelé de megálltam pár szinttel arrébb és a falnak dőltem most nem is igazán tudtam hogy most merre is menjek mert nem voltam jártas erre ráadásul telefonom sem volt hogy bárkit is felhívjak és ráadául nem is tudom miért de szarul éreztem magam pedig örülnöm kellet volna legalábbis azt hiszem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 11, 2010 20:34:53 GMT 1
Felsétáltam ekkor észre vettem Sacukyt. - Bocs durva tréfa volt de amúgy nem bántanálak azt hittem erre magadtól is rájöttél - mondtam. - Amúgy meg a frász állna Ryota oldalára főleg hogy miatta Arisa eltűnt - mondtam. - Csak azért jöttem hogy boldog szülinapot kívánjak bár tudom hogy már nem most tartod ami érhető de azért hivatalosan csak most van nem ? - kérdeztem mosolyogva
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 20:43:59 GMT 1
Takedára néztem. - Az a célod hogy teljesen tönkre tedd az életem ?! - kérdeztem dühösen. - Ahányszor feltűnsz mindig csak szórakozol velem szemet szúrt hogy Tatsuyával voltam és minden kép szét akartál ugrasztani vele ha te nem lennél még most is vele lennék mert menekültem volna tovább hogy jössz te ahhoz hogy fenyegess? Yasou is csak azért nem szúrt szemet mert nem tudtál róla mi ? De most hogy félre értetted a helyzetet Slicevel újra kezded ? Hát ez remek köszönöm de ne felejtsd el hogy te hagytál el nem én téged jelszóval mert nem akarsz belekeverni az ügyeidbe ahhoz késed szívem nyakig benne vagyok és mindenkinek hazudok miattad - mondtam dühösen. - Amúgy kösz hogy eszedbe jutott - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 11, 2010 20:52:50 GMT 1
- Mi van szerelmi bánat hogy így letámadsz ? - kérdeztem. - Amúgy meg Tatsuya csak kihasznált ha nem vetted volna észre de jó hogy megemlítetted Yasuot mert ő sem különb ez a Slice meg pláne szóval örülnék ha haza mennél - mondtam egyszerűen. - Csak hogy tud Hisako senki nem kért téged arra hogy csald meg Tatsuyát - jelentettem ki. - Bár lehet hogy félre ismertem mert végül is egész jó fej volt de már mindegy és most legyél őszinte mennyire volt az az eset véletlen ? - kérdeztem cinikusan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 21:00:23 GMT 1
- Szeretsz játszani mások érzéseivel igaz ? - kérdeztem a földet nézve. - Ne beszélj így rólunk - mondtam komolyan. - Nem is ismered őket - mondtam dühösen majd adtam egy pofont Takedának. - Nem vagyok kurva ha erre célzol - mondtam dühösen majd a földre néztem hirtelen ismét elfogott az a szar érzés mint ami akkor. - Hiába célozgatsz Takeda tényleg nem direkt volt - mondtam majd leültem a földre hát sikeresen kikészített megint Takeda ahogy az mindig is szokása volt. - Menj el kérlek - mondtam alig hallhatóan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Sept 11, 2010 21:07:03 GMT 1
Meglepet hogy Sacuky megütött eddig nem volt szokása. - Hát pedig nem úgy viselkedsz ! - mondtam ridegen. - Egy gyors kérdés édes nem Yasuoval jársz ? Akkor miért is vagy egy másik pasival itt ? Ez nekem erősen úgy rémlik mint egy kurva főkleg ha hozzá vesszük azt hogy Tatsuyával is ezt tedd akkor pedig nem is kérdéses jah bocs és még vajon hány ha jól tudom Ichirout sem hagytad ki mert rémlik valami olyasmi hogy vele is elég jól elvoltál na de igazad van miért is próbalak védeni amikor tőled kénen védeni mindenkit - mondtam utálatosan majd lesétáltam a lépcsőn. // Utcák //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 11, 2010 21:20:47 GMT 1
- Nem igaz ezt félre érted - vágtam vissza bár tudtam hogy igaza van még is szarul esett és még szarabbul éreztem magam hisz valószínű hogy ha Slicenak olyas féle öltei lettek volna abba is simán belementem volna hisz miért is mentem vele a tengerparton Yasuo jogosan haragszik rám és jobb lenne ha tényleg elengedném hisz sokkal jobbat érdemel mint én ahogy mindenki más is.Egy ideig ezeken rágódtam és csak a lépcsőn ültem és hülyébbnél hülyébb ötleteim voltak. De még mindig nem tudtam hova menjek vagy mit tegyek vissza Slicehez már nem mehetek nem csoda hogy ő is haragszik rám. Kint elkezdett esni az eső én pedig úgy döntöttem nem ülök itt egész nap ezért leindultam.
|
|