|
Post by Slice on Sept 5, 2010 22:34:30 GMT 1
- Majd úgyis észre veszed, ha már belevágtam. Mondom nevetve, majd lemegyek a víz alá. Gondoltam megtréfálom és lent maradok. Telnek a másodpercek, majd úgy 25 másodperc után kifújok egy nagyadag levegőt, és elkezdek lebegni a vízfelszínen. Ugy 40 másodperce vagyok lent és magamban beszélek. ~ Még 10-15 másodpercig bírom. Mivel futó vagyok, a tüdőm kivan tágulva kicsit, és tiszta.~ Gondolom, majd ha a lány nem ment meg akkor lebukok újra, és lehúzom a lábánál.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:39:18 GMT 1
- Legalább megtudok lépni - jelentettem ki egyszerűen majd kisétáltam a vízből és mivel közel volt a széléhez úgy döntöttem vezetek egy kis áramot a vízbe de meggondoltam magam így csak kihúztam a szélére. - Meghaltál ? - kérdeztem tőle de mivel volt pulzusa így nem igazán halt meg.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 22:41:35 GMT 1
Eljátszom a tetszhalottat és megijesztem. Megfogtam a kezét, és ezzel egy időben megszólaltam. - Bú! Átkarolom és bele rántom magammal a vízbe, majd felemeltem, nehogy vizet nyeljen, vagy megfulladjon. - Megijedtél, mi? Kérdem nevetve és viccesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:44:58 GMT 1
Sikerült megijesztenie mert azt hittem ismét megakar fújtani majd. - Lehet hogy az áram jobb lett volna - mondtam durcásan majd a széléhez mentem. - Csak akk én lennék a gyanúsított - tettem hozzá. - És mi van ha kíváncsi vagyok mert kitudja mikor vágszbele - mondtam.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 22:47:22 GMT 1
Nevetek a mondandóján, majd mellé úsztam, és ha kiakar menni nem engedem mert átölelem és lazítok. - 10 perc alatt teljesen ellazulsz és görcstelen leszel... Tapasztalat. Elterülök mellette, de még most sem engedtem ki. - Talán már elkezdtem, talán még nem, vagy esetleg már a vége van? Kérdem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 22:53:11 GMT 1
- Na ne szórakozz - mondtam. - Komolyan - mondtam majd Slicera néztem. - Amúgy miért is nem mehetek ki ? - kérdeztem érdeklődve. - Néha bánom hogy kiléptem a bandámból - mondtam alig hallkatoan scak magamnak.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 23:01:02 GMT 1
- Figyelj. Csak bízz bennem. És felejthetetlen napjaid lesznek. Mondom mosolyogva, majd a banda szóra megszólalok. - Milyen banda? Kérdezem érdeklődve, de előtte megszólalok. - Nem véletlen jöttünk ide... Itt lesz most egy nagy Foci bajnokság. Majd lesz egy meccsem. Lehet. Szóval ha lenne egy nagyobb bunyó is, túlélhetem. Nade, milyen bandában voltál, vagy mi? Nem értettem kristály tisztán.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 23:07:46 GMT 1
- Á semmi érdekes - vágtam rá hát nem is leszámítva hogy Ryotának dolgoztam. - Csak egy .... kézilabda csapat volt - mondtam nevetve. - Hmm lehet nem aludtam túl sokat me elég fáradt vagyok - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 23:09:59 GMT 1
- Pihenj csak. Soká merülnél el itt. Mondom nevetve. - De nem hiszem, hogy kézilabda csapat. Mondom szint abban a hangnemben. Ezután én is elterültem, és a buborékok felnyomtak. -A víz is kezd melegedni. Nézek a hőmérőre ahol kereken 30 fok volt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 5, 2010 23:15:53 GMT 1
- Ne haragudj de én inkább kimennék - mondtam halkan mivel egyre jobban kezdett bántani ez az egész dolog. - Á szar ez az egész mindenkienk csak hazudok - mondtam halkan. - Jól van valóban nem az volt de ha tudnád kitérnél a hitetből - mondtam majd a planfonra néztem. - Amúgy nem válaszoltál hogy van e barátnőd - mondtam.
|
|
|
Post by Slice on Sept 5, 2010 23:22:09 GMT 1
- Nem baj ha van titkod. Kimegyek a vízből és a vállára teszem a kezem. - Nekem is van. Régen majdnem megöltem a nagyszüleim, amikor összekavartam a gyógyszereiket. Majd leveszem a kezem a válláról. - Jah, és nincs barátnőm. Mért kérded?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 6, 2010 11:21:07 GMT 1
- Csak kíváncsi voltam - mondtam kedvesen.Majd vissz ráéntottam a vízbe. - Hát de gondolom az nem direkt volt vagy talán igen ? - kérdeztem tőle.. Hát igen ha azt hiszi ez nagy dolog valóban kitérne a hitélőb hogy én miket csináltam. - A titkok nem jók - mondtam hallkan. - Mert mindig attól kell félni mikor derülnek ki - sóhajtottam majd halványan elmosolyodta. - Hmm meggondoltam magam én még maradnék te ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Slice on Sept 6, 2010 22:39:50 GMT 1
- Héé. Mondom esés közben, majd csobbanok egyet. - Én leszarom, az én titkaim, ha kiderülnek így jártam, vagy az illető. Ha nem tetszik neki gebedjen bele, engem nem érdekel. Egyszerűen mondom, majd hallom, hogy csöng a telefonom. - Kis pill. Slice ad egy puszit Sacu arcára, majd kiugrik, be a szobába, és felveszi, de előtte körül néz, hogy ne kövesse Sacu. Miután letudta a titokzatos beszélgetést vissza ugrott a vízbe. - Hol is jártunk? Kérdezte vidáman.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 7, 2010 14:49:47 GMT 1
Elég kíváncsi lettem mikor Slice rejtélyesen eltűnt a telefonálni és mivel elég halk volt nem tudtam mit beszélt. - Hát nem tudom már - mondtam kedvesen közben még mindig foglalkoztatott a dolog de tudtam hogy ha rákérdezek úgy sem árúlná el.
|
|
|
Post by Slice on Sept 7, 2010 15:09:58 GMT 1
Nézem a lányt, majd gondolkozok, és megszólalok. - Mi bánt? Kérdem, rá nézek közben.
|
|