|
Post by Slice on Sept 1, 2010 21:04:39 GMT 1
- Edd meg szépen! Én csináltam! - Megbántasz vele! Mondom kicsit hangosan, és sértődötten. Ezután elemelem a fejemet, és leültetem a székbe.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 21:07:12 GMT 1
Leültem egy sóhaj kíséretében majsd a tányérra náééztem. - Nem szoktam iilyen korán enni - sóhajtottam. - De mivel ki tudja mikor döntesz úg yhogy kinyírsz me idegesítő vagyok így eszek - mondtam majd enni kezdtem - Finom - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 21:10:58 GMT 1
- Helyes-helyes! Megrázom a fejem, de majdnem nevetek. - Dehogy öllek meg. Majd leülök vele szemben,és eszek egy kicsit. - Akkor rászoktatlak. Mostantól reggel mindig reggeli!
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 21:17:47 GMT 1
- Nekem erre sok időm sosincs mert kora reggel kezdtek az étteremben és estig ott robotolok á és nem is szóltam hogy nem megyek kifognak rúgni - sóhajtottam. - Yasuo kifog nyírni ha te nem - mondtam majd halványan elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 21:35:23 GMT 1
- Ha rajtam áll Yasuo hamarabb elpatkol, mint te... Mondom egyszerűen, és eszek tovább egy keveset. - Van egy óhaj-sóhajod? Kérdem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 1, 2010 21:42:00 GMT 1
- Például mond el hogy mit tervezel kérlek - mondtam halkan. - Amúgy mint már mondtam Yasuo haragja jogos - mondtam majd befejeztem az evést igaz nem sokat ettem de reggel nem is szoktam te hát már ez is sok volt. - Te mit tettél volna a helyében ? Ezt kár kérdeznem már nem élnék - mondtam halvány mosollyal. - Amúgy jóétvágyat - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Sept 1, 2010 21:52:54 GMT 1
- Sose ölök meg senkit, és nem is bántok lányokat. Őt megvertem volna, de kicsit elhanyagolt téged. Szerintem... Mondom kicsit lehajtott fejjel, és amikor befejeztük, eltolom a kaját. - Na akkor, mi az óhajod?
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 2, 2010 7:48:57 GMT 1
- Ez nem igaz - mondtam halkan. - Amúgy azzal sem értek egyet hogy nem bántasz lányokat - jegyeztem meg. - Nekem nincs semmi - mondtam majd felálltam és az ablakhoz sétáltam.
|
|
|
Post by Slice on Sept 3, 2010 14:34:21 GMT 1
- Konkrétan ütöttelek meg? Kérdem felhúzott szemöldökkel, és utána a válaszára. - Na de, mondd akkor, egy kívánság. Mondom mosolyogva és oda lépek mellé.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 3, 2010 14:38:53 GMT 1
- Konkrétan nem de az nem számít - mondtam majd Slice rénztem. - Egész nap itt leszünk ? Vagy elmegyünk valamerre sétálni vagy hasonlok ? - kérdeztem kedvesen. - Vagy esetleg más terved van ? - kérdeztem érdeklődve.
|
|
|
Post by Slice on Sept 3, 2010 14:48:08 GMT 1
- Most ara várok, hogy mondd el, mit szeretnél. A falnak támaszkodok és figyelem a lányt. - Nem leszünk itt egész nap, nyugi. Mosolygok és várok tovább.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 3, 2010 14:57:56 GMT 1
- Már mondtam - mondtam kedvesen majd halványan elmosolyodtam és a szobám felé indultam majd besétáltam de nem csuktam be az ajtót. Besétáltam a fürdőszobába hogy nagyjából rendbe tegyem a sminkemet majd kifésültem és össze gumiztam a hajam ezután pedig mivel nem akartam egész nap köntösben mászkálni felöltöttem mivel szerencsére volt nálam másik ruha is. Majd kisétáltam a hálószobába és leültem az ágyszélére ami azt illeti annyira nem is néztem még körül itt persze mert max 10 percet töltöttem itt. - Szóval mi a terved ? - kérdeztem hangosan hogy hallja.
|
|
|
Post by Slice on Sept 3, 2010 15:30:12 GMT 1
*Amikor a lány bement, elő vettem 3-4 divatlapot. Elindulok a szobájába, és leülök az ágyra. Megvárom amíg kijön. Amikor öltözik ismételten csak diszkréten kukucskáltam. Utána amikor kijött a kezébe adtam a lapokat. - Válassz magadnak ruhát. Amennyit akarsz. Kimegyek a szobából, hogy rendet rakjak kinnt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 3, 2010 15:50:05 GMT 1
- De hogy is - mondtam mikor oda adta de mivel elment így úgy döntöttem hogy akkor átnézem így egy ideg nézegedtem a lapokat végül kiválasztottam 1 ruhát persze több jó is volt de nekem ez is bőven elég volt letettem a lapokat majd megkerestem Slicet amitr úgye bár nem volt nehéz. - Mi a célod ezzel a kedveskedéssel ? - kérdeztem mert kezdett kicsit gyanús lenni Slice.
|
|
|
Post by Slice on Sept 3, 2010 15:56:18 GMT 1
A válaszom egyszerű volt a számára. - Az hogy megmutassam milyen ember vagyok igazából. Elvettem az újságot, majd megkérdeztem. - Nos, mit választottál? Kérdeztem mosolyogva.
|
|