|
Post by Ryota on Aug 24, 2009 0:53:55 GMT 1
Étterem
|
|
|
Étterem
Oct 17, 2009 13:17:53 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 13:17:53 GMT 1
Leparkoltam az étterem előtt majd miután bementem levettem a napszemüvegemet. Szóltam,hogy foglaltunk asztalt és le is ültem. Tya is írta,hogy késni fog. Ő is fotózáson volt úgyhogy olyan 5 perc múlva ő is itt lesz. Kapásból az üzletvezető jött oda hozzám. Elég kövér és erős pasi volt. Valami kétajtós szekrény. -Jó napot Kaurogawa úrfi...Mit adhatunk?-Mondta a vendégfogadó mosollyal a lehető legbehízelgőbben. Odaadta az étlapot én meg kinyitottam. -Egyenlőre ezt kérem... meg 2 pohár pezsgőt...-Mondtam majd megpördítettem az asztalon az étlapot,hogy a pasi felé legyne olvasható majd ráböktem az előételre. Ő bólintott és behízelgő mosollyal biztosított róla,hogy igyekszik minél hamarabb kihozni. Miután elment az ablakon bámultam kifelé és egy kis dobozkával játszottam az asztalon. A főnök meg bement a személyzethez. '-Figyelem! G-Dragon van az éttermünkben. Úgyhogy neki mindent kifogástalanul kell elkészítenünk. Milliárdos a fickó úgyhogy minél több pénzt hagy itt annál jobb. És fontos a jó benyomás. Tehát ha azt mondanám is,hogy tisztítsátok ki a cipőit azt is megcsinálnátok..ajánlom....Világos?! Profi munkát kérek! Munkára...-Mondta a főnök ellentmondást nem tűrő hangon.
|
|
|
Étterem
Oct 17, 2009 13:19:44 GMT 1
Post by Ryota on Oct 17, 2009 13:19:44 GMT 1
-Tsuki egy étteremben dolgozott, mint felszolgáló. Ma miután elment az iskolából egyből odament. A főnöke leordította a fejét hogy miért nem tud pontosan ideérkezni: -Nem azért fizetünk neked hogy te itt 1 és fél percet késs és szteppelj az idegeimen, hanem azért , hogy dolgozz!!!!!!!!!! -mondta a főnöke idegesen. -Igenis főnök.-mondta Tsuki megszeppenve és úgy mintha be lenne sorozva.Nem csoda hisz a főnöke egy nagy darab izmos hapsi volt.A munkának viszont örömmel állt neki,ugyanis gondolta hogy Satayu aznap ott lesz az étteremben.
|
|
|
Étterem
Oct 17, 2009 14:19:34 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 14:19:34 GMT 1
Miután megvacsoráztunk hazamentünk. Hozzám. És reggel pedig bementem a suliba. Most kocsival mentem ma ugyan is sokáig volt tanításunk és utána rögtön a Tv Tokyoba kellet mennem. //C Folyosó/ Iskola//
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:23:01 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 20:23:01 GMT 1
Lassacskán megérkeztünk az étterembe, GD úgy nyitogatta elõttem az ajtókat mintha az lenne a dolga, pedig magamnak is kitudom nyitni mindegyiket nem vagyok szerencsétlen. Bár ha jobban belegondolok jól esett, hogy ilyen lovagias velem. Az viszont már hab volt a tortámra, hogy ki is húzta nekem a széket. Csak vigyorogtam mint a tejbetök végül megkaptuk az étlapot is meg egy itallapot. -Nem rossz indulatból, de mit csináltál az arcoddal? Kérdeztem meg halkan, bár lehet rosszul tettem így inkább belekezdtem egy másik témába. -Nekem is voltak már ilyen sebeim... mikor kezdõ voltam elég sokszor estem el egy forgás közben mert megszédültem vagy ilyesmi. Bár olyan is elõfordult, hogy megbotlottam a saját lábamban. Egyszer az egyik próbámon beszökött egy kutya a terembe és elkezdett engem ugatni... én meg természetesen félek a kutyáktól így hátrálni kezdtem, egészen addig mentem hátrafelé amíg le nem estem a színpadról ami össze volt nekem eszkábálva... Próbáltam kiverekedni magam a kérdésbõl, aztán megtaláltam a megfelelõ kaját meg italt magamnak. Hívtam egy pincért, de milõtt rendeltem volna megvártam GD-t is.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:29:17 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 20:29:17 GMT 1
-Nem én csináltam.-Mondtam miközben az étlapot nézegettem. Épp az egyik pincérlány indult felénk de megelőzte az üzletvezető. A jól ismert üzletvezető. Ő biztosan emlékezett rám...és én se bírtam kitörölni az emlékezetemből az arcát. Tudtam, hogy tele vannak mégis kirúgott inkább valakit csakhogy itt üljek az ő éttermében. Milyen szánalmas. Megmondtam mit kérek aztán Lilith is és a főnök tenyérbemászó vigyorral újból biztosított arról, hogy sietnek és a lehető legjobb munkát végzik majd. -Szóval leestél a színpadról?-Kérdeztem halvány mosollyal. -Szerencséd van...csoda, hogy nem törted ki a nyakad...-Mondtam elismerően.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:36:12 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 20:36:12 GMT 1
Miután mindketten rendeltünk, visszakérdezett. -Hát... igen szépségesen hátra estem és ami a legjobb benne, hogy eltörtem egy gitárt is, de a tulajdonost nem érdekelte annyira röhögött, hogy már könnyezett is... én meg le nem vettem a szemem a kutyáról. Mondtam mosolyogva nem bírtam ki, hogy ne vigyorogjak vagy ne nevessem el magam. Pár perces nevetés következett a részemrõl, de kénytelen voltam abbahagyni. -Aztán még az is kiderült, hogy az a kutya be volt tanítva... a fõnököm fogadta fel az idomárt, hogy valahogy rémisszen meg engem, hogy egy kicsit kiessek a ritmusból. Sikerült is neki... Pillantottam rá az elõttem ülõre. -De szólj nyugodtan, hogyha unod a hülye történeteimet. Nem kell egész este engem hallgatnod.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:41:24 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 20:41:24 GMT 1
Egy kicsit elmosolyodtam ugyan a történteken de valahogy nem volt röhöghetnékem. Talán azért mert a fél arcom zsibbadt úgy fájt a sebem. Ez az apuci megint megcsinálta. Egyébként is csak jobban fájt ha röhögtem. -Ugyan dehogy. Egész este szívesen elhallgatlak. Szép lágy hangod van.-Mondtam. Nem tehetek róla..hiába mindíg is jól kezeltem a nőket. És valahogy megéreztem mi az ami nekik túl nyálas..elmegy...vagy amire vágynak. És úgy éreztem ez most nem volt nyálas Lilithnek. Jól emlékszem még amikor egy díjátadón táncolt...mintha az eddig is csodás nőből a tánc közben egy istennő lépett volna ki. Mintha egy másik univerzumban lenne...gyönyörű amikor táncol az egyszer biztos. És ezt a katarzist csak az tudja elérni aki vérprofi.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:51:20 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 20:51:20 GMT 1
-Oh, köszönöm. Mosolyogtam rá kedvesen, de azt észrevettem, hogy elég sokáig néz engem. Kicsit gondolkozott azt hiszem. Fura módon tetszett ahogy velem bánik, pedig általában nem szoktak érdekelni a férfiak. -Gondolom te itt nagyon ismert egyéniség vagy... de nem zavar, hogy lépten nyomon rádköszönnek, megbámulnak meg ilyesmi? Ahol régebben laktam velem is ezt csinálták, meg fütyültek utánnam néha nagy tömegben megtaperásztak... Sóhajtottam egy nagyot, majd lenéztem az asztalra. -Jót tett a költözés, itt annyira nem vagyok ismert. Oké néha megállítanak meg minden, de akkor sem másznak a képembe. Fura gondolatok kavarogtak a fejemben. Ha nem lenne ez a nagy tömeg már én magam tepertem volna le. Nem vadul nem vagyok én õsember, csak kíváncsi voltam arra hogy csókol. Inkább nem néztem most rá, így jobbnak láttam.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 20:56:30 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 20:56:30 GMT 1
-Nos. Megszoktam. Persze néha idegesít...de egyébként. Imádom a színpadot...a tömeget amikor a nevem ordibálja...vagy velem együtt énekel. Szeretem ha szeretnek...mint minden ember. Mindenki ezt teszi. Ha valahol nem kapja meg a szeretetet pánikszerűen máshol keresi.-Mondtam egy kis sóhaj kíséretében. -Hát a füttyögés szerintem itt is megvan. Csak az nem füttyög utánad aki nem tud.-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:01:05 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:01:05 GMT 1
-Az elképzelhetõ... de vannak olyan elvetemültek akik telefonról játszák le a fütyülést. Mondtam nevetve, tényleg volt már rá példa. Akkor is nagyon jót nevettem rajta. -Bár itt még a taperolás nem volt meg, nagyon remélem hogy nem is lesz, mert rettenetesen kellemetlen volt, meg kiosztottam néhány pofont gondolkozás nélkül. Szerintem még olyannak is adtam aki hozzám sem ért... Visszanéztem GD-re, ekkor hozták az italt amit rendeltünk. Épp idõben már kezdtem kiszáradni. Mintha hat éve nem ittam volna, fogalmam sem volt miért vagyok ilyen szomjas. -Különben, miért csak én beszélek egész este? Ennyire nem jó hallgatni a hangomat.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:07:26 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:07:26 GMT 1
-Nem tudom mit mondhatnék neked. Úgy nézek sokat tapasztalt ember vagy. Nem tudnék újat mondani.-Mondtam egy fokkal szélesebb mosollyal. Persze közel sem volt az igazihoz. Fejet hajtottam...ezzel megköszönve az italt majd beleittam. -Jól van akkor egyet én kérdezek egyet te. Így igazságos. És mind a ketten beszélünk.-Mondtam. -Hmmm...mióta táncolsz?-Kérdeztem.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:11:26 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:11:26 GMT 1
-Pedig én biztos vagyok benne, hogy tudnál nekem újat mondani vagy esetleg mutatni. Ittam egy kortyot, aztán elmosolyodtam az ötleten és az utánna lévõ kérdésen. -Hát jólvan, felõlem játszhatunk ilyet ha gondolod. Igazából 5-6 éves korom óta... azóta nincs megállás, de ebben az a jó, hogy szeretek táncolni. Gondolkozni kezdtem egy jó és furfangos kérdésen, végül úgy gondoltam ha már ilyet játszunk akkor legyenek merészebb kérdések is. Kíváncsi voltam a nagy hódító meg lett-e már hódítva. -Voltál te már egyáltalán szerelmes?
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:14:47 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:14:47 GMT 1
Szélesen elmosolyodtam a kérdésen majd elgondolkodtam egy kicsit. Bár e nélkül is tudtam már a választ de így izgibb. -Hmmm....egyértelműen nem. Soha.-Mondtam határozottan. -Na és te?-Kérdeztem szinte automatikusan. -Áhh elpazaroltam a kérdésemet. Na nem baj azért kíváncsi vagyok.-Mondtam bár a választ valahol így is éreztem.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:18:21 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:18:21 GMT 1
Szinte tudtam, hogy vissza fog kérdezni. Láttam az arcán, hogy már a válaszomat is sejti, jól kiismerhetett ha már így tudja a válaszomat. -Igazából még én sem voltam szerelmes, egyszerûen nem találtam még meg az igazit... és mivel még nem találtam meg élem az életemet. Vigyorogtam elég szélesen, majd ismét ittam egy kortyot. Milyen kérdést tehetnék föl neki. -Öh... barátságban maradsz azokkal a lányokkal akikkel lefekszel? Nem tudom hogy jutott eszembe, csak úgy hirtelen felindulásból kérdeztem meg.
|
|