|
Étterem
Apr 17, 2010 22:57:25 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 22:57:25 GMT 1
-Mi az, hogy. Első osztályú.-Mondtam széles mosollyal majd egy kicsit feljebb ültem az ágyban. Beletúrtam a hajamba és elég erős vágy kapott el egy cigire. Talán megszokásból sex után sokszor rágyújtok. Nem tudom miért. Nem mintha lenne miért idegeskednem... egyszerűen csak jön. De mind1 annyira nem fontos. A kezemet kezdtem nézegetni és végigsimítottam rajta az újjam. Csak azért mert nemrég megsebesültem és kíváncsi voltam vajon maradt e utánna heg. Természetessen semmi...furcsa. Nagyon jó a szervezetem ha ilyen mértékben képes meggyógyítani a bőröm. Néhány oylan érzés fog el mintha újszülött lennék...egy aprócska heg sincs rajtam. Ami azért fura mert nagyon sokszor lesérülök.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 23:04:39 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 23:04:39 GMT 1
Halkan nevetni kezdtem a megjegyzésen, aztán én is felültem az ágyban. Mint mindig most is meleg volt a szobámban, úgyhogy nem húztam magamra a takarót, különben is már tökéletesen fölösleges lenne, hiszen mindent látott belõlem. -Hát, legalább meggyõzõdtem arról, hogy nem hazudtak nekem. Mondtam mosolyogva, majd ránéztem GD-re. -Nemtudom, te mennyire vagy ... bûnös életû, de én azt hiszem rágyújtok. Kiszedtem az éjjeli szekrényembõl egy hamutálat gyújtót meg cigit és lepakoltam az ágyra. -Reggelente szoktam csak... Mentegetõztem, bár nemtudom miért.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 11:23:07 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 11:23:07 GMT 1
-Hát ha csak reggel gyújtasz rá nem vagy valami bűnös életű.-Mondtam elmosolyodva. Miután Lilith megkínált én is rágyújtottam. -Mintha csak a gondolataimban olvasnál.-Mondtam elmosolyodva majd kifújtam a füstöt. Ekkor megcsörrent a telefonom. Az éjjeli szekrényre raktam le minden ilyen dolgom úgyhogy csak oldalra kellett nyúlnom. -Hai?!-Kérdeztem majd egy darabig csak figyeltem. Közben megengedtem magamnak egy újabb slukkot. Gondoltam úgy is eltart amíg beszél. Ahogy gondoltam még pont kijött. -Hmmm...hát. Az az igazság, hogy nem hiszem, hogy ráérek. Tudod, hogy csak 2 napom van utána van egy 2 hetes szünetem. -Szerinted? Mindent ide zsúfoltak be.-Mondtam egy sóhaj kíséretében. -Jójójó... megpróbálhatom megoldani. De...csak egy 10 percet kaptok.-Mondtam egyszerűen. -Ahaa. Oké. Azt már megoldjátok. Nem az én dolgom. -Ja és még valami üzenem Joshnak, hogy jó keményen bassza arcon magát. Ha még egyszer odaadja valakinek a számom....-Mondtam de szándékosan függőben hagytam a mondatot. Had szárnyaljon a fantáziája. Összecsuktam a telefont majd elgyúrtam a cigit. Megnéztem mennyi az idő. Hajnali 5. Nem is rossz... aludtunk egy kicsit. -Nekem mennem kel. 6-ra a TV Tokyoban kéne lennem.-Mondtam majd kimásztam az ágyból és felöltöztem. Ez után leültem az ágy szélére és felvettem az éjjeli szekrényre rakott ékszereim. Már csak a felsőmet kell felvennem és kész vagyok. Mivel nagyon meleg volt a szobába így nem vettem fel a felsőmet. Azt hagytam utoljára hiszen attól is csak melegebb lesz. Megfordultam majd adtam egy csókot Lilithnek. Az egyik kezemmel kitámasztottam magam a másikkal végigsimítottam a felső testét. A bordáitól a hasa felé haladva.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 17:23:42 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 17:23:42 GMT 1
Amíg a mellettem lévõ személy telefonált én addig gndolkoztam egy kicsit meg néha beleszívtam a cigimbe. Elég rosszul gondolja, hogy nem vagyok bûnös életõ. Ha tudná néha miket csinálok akkor nem mondaná ezt, de nem tudhatja milyen életet élek így nem zavartam össze õt a hülye szövegemmel. Miután letette a telefont megszólaltam. -Te is bevagy havazva akkor, én ezt nem értettem soha, hogy miért kell mindent pár hétbe belesûríteni. Az egy dolog, hogy híres ember vagy, de nem szuperhõs... Nyomtam el végül én is a cigimet, ám mikor felnéztem GD már az ágyon ült és felém hajolt és megcsókolt. Kellemes volt az érintése nagyon jól esett. Egyetlen furcsa dolgot éreztem vele kapcsolatban és az nem a szerelem volt, hanem barátság. Fogalmam sem volt, hogy én miért nem lettem belé szerelmes. Talán azért, mert én úgy ismertem meg õt mint egy normális fiú. Lehet, hogy hatalmasat fogok tévedni egyszer, de úgy gondolom nem kell rögtön szétkergetni az álmokat. -Ha nem lenne nagy baj, akkor majd a közel jövõben felkereslek... nem tudom potosan mikor, mert elég sokat kellene gyakorolnom a következõ fellépésemre. De ne aggódj nem foglak elfelejteni. Megsimítottam az arcát és rámosolyogtam. Kikászálódtam az ágyból és szokásomhoz híven elég szûk és rövid ruhákat vettem magamra. -Kérsz valamit inni mielõtt elmész vagy ne tartsalak fel ennyi ideig?
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 18:02:51 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 18:02:51 GMT 1
-Ugyan dehogy. Nembaj. Sőtt fogadni mernék, hogy én hamarabb felkereslek.-Mondtam mosolyogva. -Áh nem köszi. Még úgy is haza ugrok mielőtt elmegyek a TVTokyoba. Valószínűleg ma nem is megyek be a suliba. Kórházba kell mennem.-Mondtam egy grimasz kíséretében. Igazság szerint úgy vélem, hogy a napom legszebb része az kettőnk volt. Innentől már csak a szokásos unalmas dolgok jönnek. Meg az oylan dolgok amiket utálok. Mindig így voltam vele...a nap legjobb része általában egy lány, egy buli, a könyvtárszobában való ücsörgés a csend és az olvasás.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 18:19:42 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 18:19:42 GMT 1
-Rendben van ahogy gondolod. Nem akartam ráerõltetni semmit, így nem kezdtem el gyõzködni, hogy "ugyan már igyál valamit". Ha hazamegy akkor ott is tud enni is meg inni is, vagy esetleg megáll útközben valahol. -De miért kell bemenned a kórházba? Csak azután esett le mit kérdeztem miután kicsúszott a számon. Egyáltalán nem ismerjük még egymást annyira, hogy ilyeneket csak úgy simán megkérdezzek így rögtön elkezdtem a visszavonási pánikomat. -Izé... hát... nem kell rá válaszolnod ha nem szeretnél. Tudom nem ismerjük egymást eléggé... csak... kicsúszott a számon. Bocsi.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 19:36:15 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 19:36:15 GMT 1
-Hogy mentegetőzik.-Mondtam nevetve. -Kezelésre kell mennem.-Mondtam. Igazából sose titkolok el semmit senki előtt. Legfeljebb ügyesen kikerülöma kérdést... a hazugság nálam egyenlő a gyávasággal. Ígyhát általában mindent elmondok az embereknek. Főleg ha barátok.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 19:58:38 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 19:58:38 GMT 1
-Értem. Remélem nem olyan súlyos a dolog... Mondtam halkan aztán visszasétáltam az ágyhoz és leültem. Igazából nagyon szerettem volna neki mondani valamit, de inkább még sem tettem. Nemtudom miért lettem ilyen hirtelen, talán csak azt élveztem hogy nem ment el rögtön azután hogy lefeküdtem vele, hanem aludt mellettem egy kicsit meg beszélgetünk. Viszont nemsokára így is mennie kell. -Amúgy... azthiszem táncoltam egyszer az egyik zenédre, ha jól emlékszem. Gondolkoztam el egy pillanatra.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 20:01:46 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 20:01:46 GMT 1
-Igazán?-Kérdeztem. -Az én zenémre lehet társastáncolni?-Kérdeztem meglepetten. Odasétáltam Lilithez és leguggoltam elé. Megfogtam a kezét és simoganti kezdtem a hüvelyk újammal a kézfejét. -Nincs kedved eljönni velem? Addig se maradsz egyedül. És utánna kiraklak a suli előtt...-Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 20:17:07 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 20:17:07 GMT 1
-Igen lehet. Igaz egy kicsit furcsa lépések sorozatát kellett összehangolni meg ilyesmik, de sikerült a dolog a végére. Kíváncsian néztem mire készül ennyire végül csak leguggolt elém és megfogta a kezem. -Végül is elmehetek. Úgy sincs jobb dolgom. Mondtam mosolyogva, majd letérdeltem elé és megcsókoltam. Nem tudom miért tettem. Egyáltalán nem tudtam megmagyarázni ezeket a fellángolásaimat. Lassan felálltam aztán a hátamögé sétáltam. -Szerited nehéz vagyok? Kérdeztem mosolyogva, aztán készültem felmászni a hátára. Erõsen reménykedtem benne, hogy nem fog ledobni onnan. Bár kitudja, mindennek megvannak a határai.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 20:37:15 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 20:37:15 GMT 1
-Nem hinném.-Mondtam majd miután Lilith a hátamra mászott felálltam és kisétáltam vele a szobából. -Azt hiszem elrabollak.-Mondtam széles mosollyal. Nem tudom miért de valahogy Lilith hirtelen ötletei mindig megnevetettek. És jól éreztem magam vele. Különleges lány volt...az biztos. De ezt már az első nap tudtam. Nem abból, hogy úgy volt felöltözve vagy, hogy szép. Hanem abból amit csinált. Bizonyos voltam benne, hogy merész lány. De nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen megnevettet. Nem szoktam sokat nevetni.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 20:56:35 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 20:56:35 GMT 1
Végül is nem dobott le a hátáról. Úgy tûnt sikerült megzaboláznom a csõdört, de kitudja meddig. -És ha már így benne vagy az elrablásomba... hova megyünk? Mert, hogy ki nem tudsz vini az is biztos, mivel bezártam az ajtót. Elég büszke voltam magamra, viszont gyorsan elment a kedvem hiszen a kulcs a szobámban maradt. De annyira nem érdekelt, meg mivel nem a saját lábamon mentem nem tudtam visszamenni érte. -Mit szólnál egy erõs kanyarhoz visszafelé? Azt hiszem otthagytuk a kulcsot az asztalon. Furcsa módon nagyon jól éreztem magam GD mellett. Még csak egy napja ismerem, de õt sokkal jobban kedvelem akárkinél.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 21:28:29 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 21:28:29 GMT 1
Elmosolyodtam majd egy kicsit oldalra billentem és ebben a pillanatban Lilith már el is esett rólam. Persze elkaptam mielőtt még angyot koppant volna. De az arcán láttam, hogy eléggé megijedt. Felegyenesedtem majd elengedtem Lilithet amikor már biztonságban volt. -Menny be érte lent megvárlak.-Mondtam neki majd lesétáltam a lépcsőn. Mikor leértem halottam, hogy valaki kinyitja a bejárati ajtót és szembe találtam magam Lilith szüleivel. Mindkettővel.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 21:35:54 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 21:35:54 GMT 1
Hát mit mondjak, eléggé megijedtem mikor zuhanni kezdtem. Csodálom, hogy nem kezdtem el sikítani. Igaz, hogy nem az én stílusom, de rettenetesen meglepõdtem. Ám nagy szerencsémre elkapott mielõtt a földre érkeztem volna. -Oké. Nyögtem ki elég nehézkesen, majd elindultam a szobám felé. Felkaptam a kulcsot és merész lépésekkel indultam le a lépcsõn, viszont GD megütközött a szüleimmel. -Sziasztok. Köszöntem nekik természetesen, majd GD mellé álltam. '-Szia Lili... és õhm... kihez is van szerencsénk? -Õ egy barátom. Este elmentünk vacsorázni, aztán nem tudott hazamenni mert túl fáradt volt, így elrángattam ide. De nem tett kárt semmiben. Egy ártatlan hazugság mindig kell, bár nagyon jól tudtam anyu sejt valamit. Megfogtam GD kisujját és elhúztam õt a szüleim elõl. -Gondolom elég fáradtak vagytok, mi elmegyünk suliba. Majd délután találkozunk. Mosolyogtam egyet apám pedig kezet nyújtott GD-nek. "-Hát.. nagyon örültük. Bár kicsit furcsa neved van... õ egy barátom.. Mondta nevetve én meg a tarkómat vakartam.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 21:40:52 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 21:40:52 GMT 1
-Elnézést. Kaurogawa Satayu vagyok.-Mondtam miközben kezet ráztam Lilith apukájával. Meghajoltam Lilith anyukája előtt így neki is köszöntem és bemutatkoztam. Felvettem a cipőm és a felsőmet és vártam Lilithre. '-Olyan ismerős a neve.-Mondta Lilith édesanyja a lány apjának.
|
|