|
Étterem
Apr 13, 2010 21:21:49 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:21:49 GMT 1
-Nos attól függ. Ha rám mászik és az őrületbe kerget a folyamatos szerelmi vallomásaival akkor igyekszem kerülni. De egyébként ha már lefekszem valakivel....már az esetek 70%-ban...akkor jóban vagyok vele. A többi 30%-ről inkább ne beszéljünk.-Mondtam megrántva a vállam. -A leghosszabb kapcsolatod...milyen hosszú volt?-Kérdeztem.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:27:12 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:27:12 GMT 1
-Értem. Egész jól elgondolkoztam a válaszán, de aztán kérdezett. -Ez egy jó kérdés volt, azt hiszem a leghosszabb 7 hónap volt... bár már a végefelé inkább csak veszekedés volt az egész. Az volt a baj, hogy túl sokat utaztam és keveset voltam mellette. Csóváltam meg egy kicsit a fejem és ránéztem GD-re, ám most nem tudtam levenni róla a szemem. Belefáradtam a sok ellenkezésbe és más irányba nézésbe. Nem tudtam hirtelen mit kérdezni csak bámultam õt, mint boci az új kaput. Nem kellene ennyit bámulnom õt, nem lesz jó vége. Vagy talán épphogy jó vége lesz, nem tudom még. -Öh... van valami háziállatod? Ritka szar kérdés volt, de valamit kikellett préselnem a számon.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:33:28 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:33:28 GMT 1
Elmosolyodtam a kérdésen meg azon, hogy Lilith folyamatosan bámul. De igazából nem zavart..megszoktam. Meg sokkal inkább ő bámuljon mint a ronda üzletvezető. -Van egy kutyám. Husky...és JyJy a neve...de csak azért mert így hívtam kiskoromban a kutyát. Amíg még nem tudtam beszélni. Legalább is anya szerint...-Mondtam. -Hmmm...csináltad már több pasival egyszerre?-Kérdeztem. Igen a háziállatok után nem rossz kérdés mondhatom. Érdekelt hogy milyen háziállata van de a merészebb kérdéseket valahogy jobban kedvelem....néha néha. Nem is tudom miért.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:37:30 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:37:30 GMT 1
Elmosolyodtam a kutyás sztorin és ismét inni kezdtem, de most kiürítettem a poharamat. A kérdésen kicsit kikerekedtek a szemeim, szépen beleugrott a közepébe. De engem nem lehet megfogni ilyen kérdésekkel szóval lazán válaszoltam rá. -Igen volt már rá példa, hogy hárman voltunk egy szobában... ha a részletekre is kíváncsi vagy... talán majd egyszer megtudod a természetben... Gondolom tudja mit írtam körbe ilyen szépen. Játszani kezdtem a szívószállal és ránéztem. -Neked hol volt a legextrémebb együttléted?
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:41:46 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:41:46 GMT 1
-Hm. Nos ez relatív. Nem tudom mi számít extrémnek....és nem tudnám meghatározni melyik volt a legextrémebb. Ha esetleg mondanál pár helyet....akkor tudnám mi számít a legextrémebbnek. Nekem ez túl relatív.-Mondtam elmosolyodva. Nem akartam kikerülni a kérdést. Épp ellenkezőleg szívesen megválaszolom de kíváncsi lennék mi számára az extrém. -Azt hiszem ez felér egy kérdéssel...csak inkább kérés.-Mondtam.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:47:14 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:47:14 GMT 1
-Nahát szépen vagyunk mondhatom. Mi számít extrémnek nálam... például park, busz hátsó ülése, metró, bevásárlóközpont, iskolaudvar, játszótér... Erõsen gondolkozni kezdtem, aztán eszembe jutott hogy ezzel mind magamat árultam el. Szép kérdés volt tõle én meg beleugrottam, de mostmár teljesen mindegy. -Meg ehez hasonló szép helyek. Nos te jössz... A téma miatt kezdtem úgymond bendulni, de egyenlõre elrejtettem. Elõb utóbb elfog múlni csak idõ kell hozzá.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:51:08 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 21:51:08 GMT 1
-Az iskolaudvaron kívül mindegyik volt...a KG-ban mindig járőröznek a tanárok...a lányöltözőben viszont nem.-Mondtam sokat sejtető mosollyal. -Na és mond csak van háziállatod?-Kérdeztem. Teljesen idevágó kérdés akárcsak nála. De ha már ő is "szivat" akkor én is őt.
|
|
|
Étterem
Apr 13, 2010 21:57:01 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 21:57:01 GMT 1
-Hát akkor egy pont nekem, mert kihagytad az iskolaudvart. Mondtam vigyorogva és teljesen büszke voltam magamra, pedig szégyelhetném is magam azért amiket csinálok. Egy gyönyörû kanyarkérdéssel elkerülte a témát. -Egy cicám van akit Vadócnak hívnak. Koromfekete perzsamacska és mindig az én szobámban van. Mondtam mosolyogva, ám ekkor eszebe jutott egy remek kérdés. Bármit válaszol rá szépen letudom reagálni. -És mond... velem is leakarsz feküdni? Egy pillanatra néztem rá, aztán vissza az asztalra. Érdekelt a válasza, nem haragszok meg egyik válaszért sem, csak megnézem mit szól a hirtelen fellángolásomhoz.
|
|
|
Étterem
Apr 14, 2010 19:49:42 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 14, 2010 19:49:42 GMT 1
-Természetesen igen.-Mondtam olyan hangsúllyal mintha csak az időjárásról csevegnénk. Mindig is jó voltam ebben. Hiszen az egész életem egy nagy színdarab. -Na és te lefeküdnél velem?-Kérdeztem elmosolyodva.
|
|
|
Étterem
Apr 14, 2010 20:16:53 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 14, 2010 20:16:53 GMT 1
Gondoltam, hogy ezt a választ fogja adni. De hát mit is várhattam volna tõle, igazából nem zavar a válasza. -Értem. Adtam egy igen rövidecske választ neki, aztán rápillantottam és elég hosszadalmasan elidõztem, végül megszólaltam. -Igazság szerint igen, én is lefeküdnék veled. Most nem mosolyodtam el, ugyan olyan komoly maradtam. -Talán a közeljövõben meg is történik majd... Mondtam nagyot sóhajtva és lenéztem az asztalra. Nem is tudom pontosan mi szomorított el ilyen hirtelen. Talán az, hogy ennyire becsülöm magam. Vajon minden jóképû pasival lefeküdnék ha tehetném?! Egy kicsit behunytam a szemem, majd visszanéztem az elõttem ülõre és elmosolyodtam. Egész jól tudtam leplezni az érzelmeimet. -Nekem nincs több kérdésem. Ennyi jutott az eszembe hirtelen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 8:48:56 GMT 1
Figyeltem ahogy a partnerem az érzelmek viharába kerül. Az egyik pillanatban még mosolyog aztán elkomolyodik most pedig szomorú lett. Néha tényleg nehéz értelmeznem, hogy valaki miért szomorodik el mikor a válasza helyeslő és kedvező is. De mielőtt még megfejthettem volna kihozták a kaját. Az elkövetkezendő egy órában csak jelentéktelen dolgokról beszélgettünk. Mire elfogyasztottuk a rendelt ételeket kitárgyaltuk az iskolát és néhány jelentéktelenebb dolgot. -Köszönöm az estét. És még egyszer boccccs...de apám otthon van.-Mondtam. Már csupán a gondolattól hihetetlenül ideges lettem, hogy ő otthon van. Miután elhagytuk az éttermet elsétáltunk a parkoló felé ahol a kocsim állt. Miután beszálltunk a kocsimba úgy döntöttem legalább megcsókolom veszélyes csábítómat. Odahajoltam hozzá és elmosolyodtam. Végigsimítottam az arcát. A bőre olyan puha volt mint amilyennek tűnt. A másik kezem Lilith combjára tettem... a mozdulataim olyan magabiztosak voltak mint ahogy az egy sztárhoz illik. Hiszen soha nem tudnak visszautasítani. Még közelebb hajoltam majd először gyengéden csókoltam meg Lilithet. Ez után eljátszottunk kicsit egymással és elengedtem őt. Egy kicsit meglepődhetett...ezek szerint hallott már rólam de azt nem biztos, hogy tudta, hogy a nyelvembe is 2 pc van. Hacsak nem járnék folyton kiöltött nyelvel nem tűnne fel. Habár amikor egy kisebb karika van az elöl lévő helyen akkor néha összekoccan a fémkarika a fogammal. Az első egy hónapban nem is raktam bele karikát mert akkor folyton kocogtattam volna...de azóta már kifejlesztettem, hogy vigyázzak vele. Persze fellépésen szigorúan soha nem lehet karika benne mert akkor nem tudnék rappelni. Rengetegszer megkérdezték már, hogy ez nem e teszi tönkre az ízlelőbimbóimat. De csak azt szoktam mondani, hogy mivel nem a hegyén van így nem. Meg hát miért tenné. Mint mindig mindenre erre is odafigyeltem ezért van a nyelvem hegyétől egy kicsit jobb oldalra így a másik hagyományos nyelvpcmet se akadályozza. Nah de visszatérve a hölgyre... egyszerűen gyönyörű. Hiába a nők a gyengéim...hát még egy ilyen nő.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 17:06:05 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 17:06:05 GMT 1
-Nagyon szivesen, és nem baj. Máskor is akadhat rá lehetõség. Mondtam mosolyogva a vacsora után aztán elhagytuk az éttermet és a kocsijához sétáltunk. Miután mindketten kényelmesen beültünk õ közelebb hajolt hozzám és elmosolyodott. Tudtam mi fog következni így inkább át is adtam magam neki és hagytam, hogy õ irányítson engem. A csók amit tõle kaptam egész érdekes volt, csak nekem az volt a furcsa, hogy két pc is van a nyelvében. Nekem igazából nem okozott gondot, csak elég fura volt így elsõre. Miután abbahagytuk a csókot elmosolyodtam. -Sok dolgot hallottam már rólad, de a két pc kimaradt... de így sokkal jobb volt megtudni. Talán a pillantása miatt csináltam azt amit... beleültem az ölébe, körbefontam a karjaimmal a nyakát közelebb hajoltam az ajkaihoz és gyengéden adtam rá egy puszit. Elengedtem az egyik kezemmel a nyakát és a mutató ujjamat végighúztam a mellkasán egészen a nadrágja széléig haladtam, ám ott megálltam és belenéztem a szemébe. -Ágyban kellemesebb. Mondtam mosolyogva és elhúztam onnan a kezemet. Az igaz, hogy rettentõen felfûtött, de nem voltam benne biztos hogy õ itt tovább akar menni. Miközben a másik kezemet is elhúztam a nyakáról óvatosan végighúztam az ujjaimat a tarkóján. Ha jól láttam egy picit kirázta a hideg én pedig a nagy lemászásom közben megcsókoltam még egyszer és leültem mellé.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 18:42:54 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 18:42:54 GMT 1
Azt hiszem túl tökéletes ahhoz, hogy hidegen hagyjon. Ahhoz, hogy úgy viselkedjek vele mint a többi lánnyal. Ölni tudnék azért, hogy most ne keljen haza vinnem...de a jómodor így diktálja. Jó igazából pokolba a jö modorral ilyen esetben de más oka van annak, hogy most nem engedhetem el magam. Kirázott a hideg attól ahogy megérintett. Olyan volt mintha izzana a bőröm ott ahol csak hozzám ért. Még ha csak egy pillanatra is. -Túl veszélyes vagy.-Mondtam suttogva. Talán csak magamnak...de lehet, hogy szerettem volna ha halja. Ekkor kaptam csak észbe és szóltam a sofőrnek, hogy nem hozzám megyünk hanem a hölgy lakásához. Egy csapásra mintha eszembe jutott volna a gyerkkorom...amikor még minden jó volt. Nem tudom, hogy válthatta ki belőlem ezt egy nő. Csupán azzal, hogy megérint, hogy megcsókol.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 18:55:33 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 18:55:33 GMT 1
Hallottam, hogy suttog valamit, de nem értettem pontosan csak azt, hogy rólam beszél. Nem szóltam semmit érte csak nézelõdtem szokásomhoz híven. Gondolkoztam azon mit is kellene mondanom neki, valami azt súgta most nagyon küzd azért, hogy könyebben eltudjon engedni. -Tudod mi az érdekes? Nekem is volt ilyen gyûrûm... Fogtam meg a kezét és mutattam rá az egyikre. -Bár inkább... hasonló... nem volt rajta ez a kis bütyök. Mutattam rá óvatosan majd elvettem onnan a kezemet. Rámosolyogtam, majd kinéztem az ablakon. -És... mikor szeretnél legközelebb találkozni velem?
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 20:55:24 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 20:55:24 GMT 1
-Hát akkor jó ízlésed van.-Mondtam elmosolyodva. -Ha tehetném el se engednélek baby... dehát. Semmi sem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik. Ezt már rég megszoktam.-Mondtam egy sóhaj kíséretében. -Kár...-Suttogtam megint csak magamnak. Nem szoktam az orrom alatt motyogni mert tudom, hogy idegesítő másodrészt epdig mirét ne mondhatnék ki bármit végül is elviekben én bármit megtehetek. De néha kifejezetten jól eisk.
|
|