|
Étterem
Apr 17, 2010 21:02:21 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 21:02:21 GMT 1
Kicsikét elmosolyodtam a válaszán, fogalmam sem volt miért ilyen nehéz elengednie engem, hiszen én is csak egy vagyok a sok közül. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy leállt velem beszélgetni. -Hát nem egyszerû az élet az biztos... sok benne a bökkené és elég sok csatát kell megvívni, hogy nyugodt és békés öregkorod legyen. Fordultam vissza felé, valami azt súgta egy kicsit jobb kedvre kell derítenem õt. Fogalmam sem volt, hogy miért lett ilyen rossz kedve. -Figyelj... azért mert ma este nem jött össze minden nem dõl össze a világ. Lesz még holnap is... sõt rengeteg idõd van még. Én nem megyek sehova egy ideig, csak a környéken lesznek fellépéseim.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:11:41 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 21:11:41 GMT 1
-Ezt jó tudni.-Mondtam egy halvány mosollyal majd újból elkomorodtam. Igazság szerint próbáltam minél tovább húzni a haza érkezést. Csak remélhettem, hogy apám nincs otthon. -Egyébként meg túl szép vagy te ahhoz, hogy sokáig szabad legyél. Valaki csak meg hódítja a szíved rövid időn belül...hidj nekem.-Mondtam majd újból elmosolyodtam. De csak egy picit.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:21:16 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 21:21:16 GMT 1
-Az lehet, hogy szép vagyok, de nem igazán egyszerû engem lekötni. Nagyon sokat kell úgymond dolgoznia az illetõnek, hogy engem meghódítson. Szóval ne félj attól, hogy nem leszek szabad egy hét múlva. Mondtam mosolyogva aztán kinéztem az ablakon. -Különben is rengeteg idõmet elveszi a tánc így senkivel nem tudok rendesen megismerkedni.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:26:15 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 21:26:15 GMT 1
-Hmmm...értem.-Mondtam. -Akkor jól jött ez a vacsora. Legalább egy kicsit ismerkedtél si valakivel.-Mondtam. Ekkor megállt az autó. Megérkeztünk. Miután kiszálltunk elkísértem az ajtóhoz Lilithet. -Hát. Szép este volt. Köszönöm.-Mondtam.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:36:49 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 21:36:49 GMT 1
-Igen nagyon jól jött ez a kis ismerkedés. Régen voltam bárhol is egy másik személlyel, szóval köszönöm szépen. Mondtam mosolyogva, ám ekkor megállt a kocsi. Kiszálltunk és az ajtóhoz sétáltunk. -Így van, szép este volt. És én köszönöm, hogy elvittél. Eléggé nehezemre esett bemenni a házba, így egy jódarabig csak álltam az ajtóval szemben. Végül megfordultam. -Nincs kedved bejönni egy kicsit?
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:39:21 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 21:39:21 GMT 1
Egy darabig tétováztam de aztán felemeltem a kezem. -Egy pillanat.-Mondtam majd visszasétáltam a kocsihoz. -Hazamehetsz. Majd max. hívlak.-Mondtam a sofőrnek majd visszasétáltam Lilithez miközben a kocsim elhajtott. -Ha már ilyen szépen kéred. Bemegyek.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:46:15 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 21:46:15 GMT 1
Megvártam amíg visszamegy a kocsihoz, addig szépen kinyitottam az ajtót. Természetes módon nem volt itthon senki. Vagy elmentek vacsorázni õk is, vagy még mindketten dolgoznak. Ezt már teljs mértékben megszoktam, majdnem mindig egyedül vagyok itthon. Pár perc után visszajött GD is. -Annyira nem kértem szépen. Mosolyogtam vissza aztán bementünk. -Ha gondolod nézz szét, nekem rettenetesen kell... szóval elmegyek egy kis kitérõre. Majdnem leégettem magam, de még idõben észrevettem a dolgokat. Felmentem az emeletre...
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:52:45 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 21:52:45 GMT 1
Felvontam a szemöldökömet majd elnevettem magam azon amit Lilith mondott. Illetve elkezdett mondani. Bólintottam, hogy rendben miután abbahagytam a nevetést. Miután Lilith elment levettem a cipőmet meg az egyik felsőmet és le raktam vélhetőleg az előszobában. Besétáltam a nappaliba. Szép ház volt. Végül egy családi kép nézgetésével töltöttem az időm. Mindenki mosolygott a képen. Néha igazán fájt ha más boldog. Miért legyen más boldog ha én nem lehetek az? Mitől jobbak ők nálam? De nincs ennél a felfogásnál nagyobb önzőség. Az emberben viszont akaratlanul felvetődnek ezek a kérdések. Bizony az élet igazságtalan... bár talán még is csak igazságos. Hiszen nagyon sok mindent kaptam az élettől. Tehetséget, szépséget, sokak szerint tökéletes vagyok és még pénzt is kaptam. Mit akarok még?!
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 21:59:56 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 21:59:56 GMT 1
Rettentõen megkönyebbültem az emeleten. Miután végeztem benéztem a szobámba, hogy ne legyen nagy rendetlenség. Úgy ahogy tûrhetõ volt a helyzet, levettem magamról a fölsõmet majd visszamentem GD-hez aki egy képet nézett és eléggé elvolt bene merülve. Óvatosan odasétáltam hozzá, természetesen tudtam, hogy kell úgy közlekedni, hogy senki ne hallja. Óvatosan végighúztam az ujjam a hátán majd mellé álltam. -Hát... a szüleim... elég ritkán vannak itthon sajnos. Mondtam halkan, majd megfogtam a kezét. -Gyere, ne ácsorogj itt mint egy árva kisfiú... inkább nézegess valami mást. Próbáltam elvonni a figyelmét, valami miatt nagyon megfogta a családi fotó.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:05:02 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 22:05:02 GMT 1
-Mi lene az a más?-Kérdeztem elmosolyodva majd megfordultam és Lilith derekára tettem a szabad kezem majd közelebb húztam magamhoz. -Nem fog ez menni.-Mondtam elmosolyodva majd megcsókoltam. Tényleg nem fog menni, hogy ma nem csináljuk. Legalább is egyre inkább úgy érzem.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:10:44 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 22:10:44 GMT 1
-Az attól függ, mit szeretnél megnézni nálam? Kérdeztem mosolyogva, ám ekkor megfordult és közelebb húzott magához. -Nem értem mirõl beszélsz. Tettem az ártatlant, pedig nagyon jól tudtam mire gondol és mit akar tõlem. Miután megszakadt a csók, úgy döntöttem kicsit húzom még az agyát. -Talán ha felmennénk az emeletre több látnivaló lenne ott. Elindultam fölfele, de már kezdtem a kis játékot is. Jobban ringattam a csípõm meg néha hátra pillantottam. Kíváncsi voltam meddig bírja szegény feje.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:22:50 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 22:22:50 GMT 1
Mire felértünk a lépcsőre Lilith már egésszen feltüzelt. Alig bírtam amíg beértünk a szobájába. Leültem az ágyára majd magam mellé húztam Lilithet. -Én jó kisfiú akartam lenni... de nem engeded.-Mondtam széles mosollyal majd megcsókoltam Lilithet. Hátradöntöttem az ágyan és fölé másztam. Miután abbahagytam a csókot a nyakát kezdtem csókolgatni majd haladtam lefelé a melleihez. Az egyik kezemmel a combja belső felét simítottam végig párszor. Éreztem ahogy megrázkódik tőle. A másik kezemmel a csipőjét simogattam.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:29:53 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 22:29:53 GMT 1
Miután leültünk az ágyra és megcsókolt, onnantól kezdve tudtam, hogy eddig bírta szegény. Bár igaz már a suliban elkezdtem a csábítását, ugyanakkor az volt a nagy probléma, hogy én sem bírtam tovább. Elõször is túlságosan kíváncsi voltam arra mit tud, másodszor is annyira közel akartam hozzá kerülni amennyire csak tudok. Amíg õ elvolt a nyakamnál, én addig a fölsõje alá csúsztattam a kezem és óvatosan simogatni kezdtem. -Valami azt súgja a jó kisfiút elküldted aludni... Suttogtam halkan a fülébe, majd a nyelvem hegyét végighúztam a füle tövénél.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:37:07 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 17, 2010 22:37:07 GMT 1
-Valami azt súgja, hogy te meg a jókislányt.-Mondtam egy újabb széles mosoly kíséretében. // Pár óra múlva// Megsimogattam a partnerem csupasz hátát. Az újjaim hegyével alig értem hozzá tökéletesnek bizonyuló testéhez, hogy fel ne ébresszem. Nem tudom mennyi az idő. Egy kicsit pihentünk, az biztos.
|
|
|
Étterem
Apr 17, 2010 22:45:33 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 17, 2010 22:45:33 GMT 1
/Pár óra múlva/ Az édes álmomból csak az ébresztett fel, hogy megcsörrent a telefonom. Elég kómásan néztem szét, kis idõ múlva megláttam a telefont is. Ám mire felvettem volna elhallgatott. -Ha felébresztesz legalább legyél kitartó... Nyomtam bele a párnába a fejem, a kezemmel viszont keresni kezdtem egy testrészt a mellettem fekvõ egyéntõl. Az egyik karját találtam meg amit végigsimítottam, majd oldalra fordítottam a fejem. -Azt hittem csak álmodtam, de úgy látszik még sem. Kicsit közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. -Na tetszett a látnivaló a szobámban?
|
|