|
Étterem
Apr 18, 2010 21:52:32 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 18, 2010 21:52:32 GMT 1
Kicsit féltem attól, hogy felfogják õt ismerni. Próbáltam feltünés mentesen felvenni a cipõmet, de akaratlanul is hallottam a beszélgetést. Miután kész lettem megfogtam GD kezét és az ajtó felé húztam õt. -Ugyan. Szerintem csak összetévesztitek valakivel. Nektek mindig mindenki ismerõs... na mindegy is, jó pihenést. Majd délután valamikor hazarobbanok. Sziasztok! Köszöntem el gyorsan amíg rá nem jönnek, honnan olyan ismerõs nekik a név. Épphogy becsuktam az ajtót felkiáltottak. "-Megvan! -Istenem... Egyre gyorsabban kezdtem szedni a lábaimat és húztam magam után szegény lovagomat is. -Ne akard, hogy utánnad jöjjenek mert akkor nem mész sehova ... rengeteget tudnak beszélni. Nem rossz szándékról beszélnének... hanem mert hallották a zenéidet. Miután kiértünk az utcára megálltam és kufújtam magam. GD felé fordultam majd közelebb léptem hozzá így teljesen egymáshoz simultunk. -Borzalmasak a szüleim? Néztem rá kémkedõ tekintettel, de a kezeim lassacskán a derekára csusszantak. Talán megcsikizni akartam, vagy csak megölelni. Nem tudtam biztosan.
|
|
|
Étterem
Apr 18, 2010 22:07:48 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 18, 2010 22:07:48 GMT 1
-Csodásak a szüleid.-Mondtam halkan. -Bárcsak én is ilyen szülőket kaptam volna.-Mondtam majd közel hajoltam Lilithez. Gyengéden megfogtam az állát és nagyon lágyan megcsókoltam. Minnél inkább felnőtté vállok annál inkább kezdem érezni a gyermekkor hiányát. Érzem, hogy bármit feladnék azért, hogy szeressenek. Nem kéne a pénz, az a hatalmas ház, a rajongóim, az se, hogy én legyek a világ szépe. Mindet visszaadnám egyetlen anyai ölelésért. Egyetlen atyai érintésért. Egy szóért. Egy szép emlékért.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 17:36:38 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 17:36:38 GMT 1
Piciké furcsán ért a csók amit kaptam tõle, mindenre számítottam csak erre az egyre nem. Azt hittem nyílt utcán nem is enged magához közel erre tessék mit csinál. Megcsókol, természetesen viszonoztam neki, hiszen nagyon jól esett ez tõle. A kezemmel nem csináltam egyebet, csak óvatosan simogatni kezdtem õt. Aztán mikor megszakította a csókot rámosolyogtam. -Azért nem arany szülõk õk sem. Vannak olyan idõszakjaik, hogy legszivesebben elmenekülnék otthonról. Igaz általában nagyon rendesen, dehét mint mindenkinek nekik is vannak rossz napjaik. Nem akartam rákérdezni arra, hogy az õ szülei milyenek így inkább kitaláltam más témát. -Egy valamit nem értek... miért van neked két pc a nyelvedben? Nem mintha zavarna, nagyon jól néz ki... de honnan jött az ötlet?
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 17:40:12 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 17:40:12 GMT 1
-Hát. Ismered a nyelvpiercing eredetét és, hogy mi volt vele a cél?-Kérdeztem. Közben az autómhoz sétáltunk. Beültünk és már is indultunk az otthonom felé. Reménykedtem, hogy a szolgákon kívül senki nem lessz otthon. Nem lenne épepn kellemes összefutni valakivel.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 17:55:57 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 17:55:57 GMT 1
-Most legyek õszinte? Nem igazán ismerem a történetét és hogy mi is volt velük a cél. Kicsit ostobának tartottam magam, de tényleg nem tudtam mire akarták használni õket. Miután beültünk a kocsiba és elindultunk én árgus szemekkel néztem GD-t, hogy mikor kezdi már el mesélni a dolgokat. De õ meg csak engem nézett. Nem tudom mi lehetett bennem ilyen érdekes, de a végére már mosolyognom kellett. -Direkt csinálod?
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:04:37 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 18:04:37 GMT 1
-Hatás szünetet akartam tartani.-Mondtam mosolyogva. -Szóval ezt a leszbi csajok találták fel azért mert jobban kitudják vele elégíteni a párjukat. Gondolom érted... és valójában a hagyományosat csak azért rakattam be mert tetszett. Nem ezért mivel 14 voltam mikor ezt berakták. Aztán ami itt elöl van azt...hát nagyon lerészegedtünk a haverokkal és az egyik javasolta, hogy látott egy nagyon cool Amerikai filmbe egy figurát akinek ott volt a pc csak bal oldalt. Úgyhogy azzal a lendülettel elmentünk egy TandP boltba és beszúrattuk. Csak nekem jobb oldalra, hogy egyedi legyen. Gondolhatod milyen meglepett voltam reggel. És mennyire kurvára fájt.-Mondtam nevetve.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:13:43 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 18:13:43 GMT 1
Csoda, hogy a számat nem tátottam el miközben hallgattam õt. Viszonylag érdekesnek találtam a történetet, a bulis lerészegedõs történet számomra is vicces volt így szintén nevetni kezdtem, csak én kicsit halkabban. -Hát én mindenre gondoltam csak erre nem. Még jó hogy nem tetettem a nyelvembe én is... még ferde hajlamúnak néznének. Bár a mai világban már nem lehet tudni, hogy ki ferde és ki egyenes. Gondolkoztam el egy kicsit aztán hátradõltem az ülésen. -Most, hogy így kényelmesen elhelyezkedtem... észrevettem magamon, hogy egy pindurnyit fáradt vagyok. Talán az éjszakai programom merített ki ennyire, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Meg egyesek kicsit rámenõsek voltak. Vigyorogtam eszméletlenül, mintha nem én kezdeményeztem volna az egészet.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:26:02 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 18:26:02 GMT 1
-Hé! A te hibád volt. És amúgy is csak nyertél vele. Érezd magad megtisztelve.-Mondtam mosolyogva. -Mellesleg nem tudom ki próbált elcsábítani teljes erejéből?!-Mondtam féloldalas mosollyal.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:29:43 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 18:29:43 GMT 1
-Ehe! Még is mit nyertem vele? Kicsit "szemétkedni" akartam vele. Reméltem, hogy nem veszi a szívére, közelebb csúsztam hozzá majd mélyen a szemébe néztem. -Mond csak... még is mivel csábítottalak el? Én csak mentem fölfele a lépcsõn, arról nem tehetek hogy te pont a ringatózó hátsómat stírölted. A végén már vigyorogtam, nem tudtam ellenállni a kísértésnek így tovább folytattam. Lehet, hogy nagyon le leszek cseszve érte. -Szerintem te voltál túlságosan kanos.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:46:08 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 18:46:08 GMT 1
-Nos az lehet. De mindig tudom hova nézzek.-Mondtam egyszerűen. -Hát igen a koromban normális, hogy túltengnek az emberben a hormonok. Másképp okkal feltételeznék, hogy töketlen vagyok és buzi. Igaz mondták már, hogy nálam ez azért erősebb mint általában de legalább biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megtudni a jövőben, hogy egy buzival feküdtél le.-Mondtam komolyan. -Amúgy... beszélsz álmodba.-Mondtam. És úgy véltem ezzel mindent elárultam. Valószínűleg nem az ABC-t mondta fel álmában.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 18:53:50 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 18:53:50 GMT 1
Éreztem, hogy enyhén elpirosodik az arcom, így gyorsan próbáltam ablakot nyitni. -Nem tudom te hogy vagy vele... de rettentõ meleg van ebben a kocsiban. Tudtam, hogy valamivel vissza fog vágni, de valahogy nem tudott érdekelni. Ha harc hát legyen harc. -Végül is igen... olyan voltál mint egy kiéheztetett csõdör. De különben is, szerintem nem csak egy kicsit teng túl benned az a sok-sok hormon meg miegymás, hanem nagyon. Mintha nem tudnád fékezni az indulataidat. Arról pedig ne beszélgessünk ki mit csinál álmában mert te sem olyan voltál mint Csipkerózsika. Egyszer azt hittem, hogy levered a vesémet. Olyan bátran fordultál meg hogy csak nah. Még szerencse, hogy az a sok gyûrû nem volt a kezeden. Kezdtem el erõsen mutogatni és célozgatni.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 19:00:14 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 19:00:14 GMT 1
-Tudod én a nagyobbhoz vagyok szokva.- Mondtam sokat sejtető mosollyal. -Más részt csoda, hogy összebírtalak kaparni reggel az ágyból úgy elolvadtál. Ezekszerint sokszor van meleg a közelemben.-Mondtam elégedett arkifejezéssel. - 3-2. Szedd össze magad. Netán még legyőzlek.-Mondtam egyszerűen.
|
|
|
Étterem
Apr 19, 2010 19:09:38 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 19:09:38 GMT 1
-A nagyobbhoz. Drágám én nem aludtam még abban az ágyban más személlyel. Gyorsan befogtam a számat. Ezzel igencsak sokmindent elárultam. Igen. Ez így van, mióta ideköltöztünk egy fiúval sem álltam le hosszabb távon. Nem tudom miért, de benne bíztam és õt én hívtam magamhoz. Talán jelent ez valamit, csak én nem akarom bevallani magamnak?! Próbáltam természetesen viselkedni, de már nem igazán ment úgy mint az elején. -Na és ha melegem van melletted akkor mivan? Minek kellett neked ilyen erõs kisugárzást kifejleszteni...
|
|