|
Post by Tatsuya on Mar 27, 2010 12:34:39 GMT 1
-Figyelj Sacuky. Ne törődj a médiával. Inkább ne mondj nekik semmit. Úgy is megmásítják amit mondasz. Kivéve ha valami rohadt nagy hazugság.-Mondtam. Mire Sacuky visszaért a keresztapám már leápolta a sebeimet. '-Biztos vagyok benne, hogy nagyon sajnálják.-Mondta a keresztapám. Felálltam a székből és Sacukyra néztem. -Megyek. Vigyázz magadra.-Mondtam szűkszavúan majd kisétáltam a kórteremből. Nem figyeltem a riporterekre. Teljesen kizártam őket. Beszálltam a kocsimba és közöltem a védelmezőimmel, hogy hazamegyek. Nem kell velem jönniük. Aztán sétálok egyet. Úgyhogy mára ennyi. //Adachi/Házak//
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 16:18:12 GMT 1
Seiya a kórházban sétálgatott és az apját várta aki épp az egyik beteggel beszélgetett majd végre kijött a szobából így végre ő is tudott vele beszélni.Az egyik folyosón elég sok riportert tételezet fel így rögtön arra gondolt hogy az miatt a lány miatt és barátja miatt akiket látott a tv-ben és hallot az apájától. '- Megkérném önöket hogy fáradjanak ki a kórházból - mondta az apja komolyan majd besétált a kórterembe Seiko pedig egy ideig kint várt de mivel a riporterek őt is zaklatni kezdtek és nem értették meg hogy nem ismeri a lányt így bement az apja utána. - Szia - köszönt a lánynak majd az ablakhoz sétált és nézelődött miközben apja épp a lánnyal beszélt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 16:25:30 GMT 1
Tatsuyára majd a földre néztem. - Sajnálom - mondtam halkan miközben kiment de nem sokáig voltam egyedül mert egy orvos jött be és nem sokkal utána egy fiú is. - Szia - köszöntem neki vissza majd az orvosra figyeltem. '- Haza mehet de csak ha pihenni fog - mondta határozottam. - Rendben - mondtam majd felálltam. '- Még valami .... egyedül él ? - kérdezte komolyan. - Igen - mondtam , nem igazán értettem miért kérdezi. '- Ez esetben még is csak jobb szeretném ha ma még maradna mert ha esetleg rosszabbul lenne ... - mondta de szokásomhoz híven nem vártam meg hogy befejeze. - Az egyik barátnőm átjön .... nem akarok itt maradni - mondtam a végét hallkan.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 16:33:09 GMT 1
'- Ha jól tudom Nerima környékén lakik igaz ? Hát nem is tudom elég messze van - mondta Seiya apja õ pedig továbbra is kifelé nézett. - Úgy is épp haza megyek utba esik haza vigylek ? - kérdezte a lánytól bár nem fordult felé. - Mellesleg apa nem válaszoltál hogy , hogy van Mike - mondta komolyan majd az apja felé fordult. '- Még mindig úgyan úgy - mondta. - Értem szóval nem tud rész venni a következõ meccsen sem - mondta kicsit elgondolkodva mivel így elégé kevés az esély hogy ismét gyõznek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 16:37:35 GMT 1
Elégé elment a kedvem a tudattól hogy maradnom kell még de mikor a számomra ismeretlen fiú felajánlotta hogy haza vissza felkaptam a fejem bár nem mertem igent mondani azt sem tudtam ki ő és nem akartam gondot okozni neki viszont maradni még úgy sem akartam. - Biztos nem okozna nagy gondot ? - kérdeztem viszont bele sem mertem gondolni Ayakától mit kapok ezért az egészért
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 16:51:19 GMT 1
Seiya a lányra mosolygott majd felé fordult. - Ha gond lenne nem ajánlottam volna fel nem igaz ? - kérdezte majd közelebb sétált. '-Seiya igazán kedves tõled de jobb szeretném ha maradna - mondta az apja komolyan erre Seiya halványan elmosolyodott. - Ugyan már majd figyelek rá .... úgyis az osztálytársam - hazudott az apja pedig bolintott majd kisétált. - Seiya Yazumi vagyok - mutotkozott be a lánynak majd tovább folytatta. - Nyugi nem áll szándékomba zaklatni csak most ez kapora jött mert úgyis elakartam menni este így legalább enm kellet rákérdeznem apámnál és te is jól jártál mert legalább nem kell itt maradnom - mondta majd elõvete a telefonját és megnézte az idõtt. - Készülj össze 20 perc múlva a kórház elõt találkozunk - mondta majd kisétált .
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 17:03:16 GMT 1
- Nem is gondoltam ilyesmire már ott gondoltam amikor azt mondtad osztálytársak vagyunk ... ö én ismerlek már mint látásból meg hallatom rólad - mondtam mert eszembe jutott ki is ő. - Én Sacuky Nagashii vagyok - mondtam. - Rendben és kösz - mondtam majd össze készülődtem és kisétáltam hála már a riporterek is el mentek így könnyen kisétáltam a kórház elé és leültem az egyik padra és vártam mivel korában értem ki de nem akartam tovább bent maradni sem.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 17:14:02 GMT 1
- Ö már én is halottam rólad mondjuk az elmúlt pár napban eleget - mondta mosolyogva miközben kiment majd még beszélt kicsit az apjával és kiindult a kórházból meglepetésére Sacuky már kint ült pedig Seiya is sokkal hamarabb ment ki. - Láttom tényeleg hamar akkarsz innen szabadulni - mondta halvány mosoly kiséretében majd a kocsijához sétált és kinyított az ajtótt, megvárta még beszáll a Sacuky. - Nos akkor már csak egy pontos cím kellene - mondta a lány felé fordulva.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 17:24:00 GMT 1
A kórházban sétálgattam fel-alá, és vártam az orvost, hogy megmondja, hogy bemehetek-e a szobába, mert meg akartam látogatni a mamámat, aki egy vonatbalesetben sérült meg. Pár perc múlva kijött az orvos, és mosolyogva nézett rám. -A mamája sokkal jobban van, bemehet hozzá.-mondta, és elsétált. Bementem a szobába, és rögtön megpillantottam a mamát. - Szia mama!Jobban vagy?-kérdeztem tőle kedvesen. - Természetesen, na és te hogy vagy? Hány fiúnak csavartad el a fejét?- kérdezte nevetve. - Ugyan már mama!- mondtam nevetve. - Anya puszil, apa meg üdvözöl.- mondtam kedvesen, és leültem mellé. - Én is üdvözlöm őket. Nemsokára kimehetek innen.De jó is lesz- mondta. - Nos igen.Sokat zsörtölődhetsz apuval arról, hogy miért nem segít anyának.- mondtam kedvesen. - Épp ez benne a jó. Na de szerintem menned kéne, mert ha tovább maradsz, még elkésel a kávézóból, ugyanis az nemsokára zár.- mondta, amolyan nagyanyás gondoskodással. - Rendben,de ugye nem haragszol miatta?-kérdeztem. - Ha haragudnék miatta , akkor meg sem említettem volna. Na szia bogaram.- mondta kedvesen. - Szia mama.- mondtam kedvesen, majd kisétáltam a szobából, és megálltam a folyosón, elővettem a telefonom, és írtam egy sms-t anyunak, hogy ma későn jövök haza.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 17:47:44 GMT 1
- Jobb szeretek otthon lenni - mondtam majd beszálltam a kocsiba majd megmondtam hova megyünk. - Tényleg kösz - mondtam majd eszembe jutott hogy ott felejtettem valamit. - Jaj bocs egy perc - mondtam majd kisétáltam és vissza siettem a kórházban közben megszólalt a telefonom de nem tudtam hirtelen elővenni és mire sikerült neki mentem egy másik lánynak. - Bocsi - mondtam majd a kezemet nyújtottam hogy felsegítsem de hirtelen éles fájdalom nyílalt a kezembe és rögtön vissza is húztam és a másikkal segítettem fel. ~ Hát ez remek most még jobban fáj ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 17:54:36 GMT 1
Miútán Sacuky kiszállt Seiya is kiszállt és vissza ment a kórházban épp befordult a folyosóra mikor Sacuky fellökte a másik lányt oda sétált hozzájuk majd Sacukyra nézett. - A helyedben pihentetnék a bal kezem - mondta egyszerün majd a másik lányra nézett. - Jól vagytok ? - kérdezte majd a falnak dõlt. - Tehát igaz amit hallodtam Sacuky tényleg nem lehet téged sem egyedül hagyni - mondta
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 17:56:20 GMT 1
Hirtelen nekem jött egy lány sietségében. - Semmi baj, gondolom nem direkt volt.- mondtam kedvesen, és felálltam. -Te vagy Sacuky Nahashii ugye?- kérdeztem, de láttam, hogy siet nem is akartam vissza tartani, de oda jött egy fiú. - Én jól vagyok.- mondtam kedvesen a fiúnak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 18:15:03 GMT 1
- Igen én vagyok - mondtam halkan, remek van olyan ember aki nem ismer ? kérdeztem magamban és közeben a földet néztem. - Persze jól vagyok. - mondtam egyszerűen. - Mellesleg nem direkt csináltam csak valami hülye hívott de nem tudtam felvenni mert letette - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 18:23:05 GMT 1
Seiya megcsóválta a fejét. - Gondoltam hogy nem dikert rohantál bele szegény csajba népszerû kisaszony - mondta a szemét forgatva. - Arra céloztam hogy vigyázzhatnál jobban is legalább addig amég haza viszlek - mondta egyszerûen majd a másik lányra nézet. - Seiya Yazumi - mutattkozott meg neki is.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 18:30:10 GMT 1
- Én Ayaka Tenshi vagyok. Inkább Tenshi, barátoknak Tens.- mondtam mosolyogva. ~ Nagyon aranyos a srác, legalább is annak néz ki , de ki tudja~- gondoltam ,és neki döltem a falnak, a kezeimet pedig zsebre raktam.
|
|