|
Post by Reiko Shinzo on Aug 29, 2010 22:06:02 GMT 1
A fiúk odakint beszélgettek, de mivel az idő hirtelen rosszra fordult, nem mentem oda hozzájuk. Feltettem a lábamat a műszerfalra és közben figyeltem, ahogy az eső lecsurog az ablakon. Egyik pillanatról a másikra egy ismeretlen alak tűnt fel. Az események peregtek. Elhajtott, visszament, feltűnt még két fickó és egy másik lányt is betuszkoltak a kocsiba. A kezeire kötél került, úgy mint az enyémre. A bal karomban enyhe szúrást éreztem, majd elsötétült a világ. Utolsó emlékként a Shantal Clubban töltött estém villant be.
|
|
|
Post by Ryota on Aug 29, 2010 22:17:40 GMT 1
Ryota az autópálya felé vette az irányt majd egyik kezével a kormányt fogata a másikal pedig előkereste a telefonját hogy írjon egy smst Ichirounak mivel Yasuo számát nem tudta de úgy gondolta majd régi barátja átadja neki az üzenetet de meggondolta magát és inkább felhívta. - Csá Ichirou most nem te kellesz nekem átadnád Yasuonak ? - kérdezte majd megvárta még Ichirou odata a telefont. - Yasuo te nem ismersz én visszont nagyon is jól már egy ideje figyelek szeretném ha elő keritenéd nekem Niyát és Rent meg persze a többi sem ártana én már figyelmeztettem Satayut de nem figyelt rám ez sajnálatos de gondolom Ren nem szeretné hogy a kis barátnőjének baja essen ahogy te sem hogy a hugodnak. Kapsz 2 napot erre - mondta majd letette. // Autopálya //
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 30, 2010 19:43:11 GMT 1
Naná, h van GPS...- monda Kaname, ekkor valaki hirtelenelrángatta tõlünk. - Yasuo! Ichirou!- kiáltozott utánunk, de berángatták a kocsiba. Utána indutam, de az az ember, aki elvitte Kanamet, a földre lökött, és mire felálltam - Áááá.... Leszarom a kocsit... vissza kell szereznünk Reikot,és Kanamet.-mondtam feszülten, közben felálltam. - Ki ez a tetü?-kérdeztem idegesen, de Ichirou nem válaszolt. Késõbb felhívták Ichirout, aki utána oda adta a telefont. ~ 2 nap... 2nap.. ~ isméltelgettem magamban. Csak 2 napom van rá... Nekem fontos Kaname. Bár Reikot nem ismerem, de õt is vissza kell hoznom.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 30, 2010 19:52:53 GMT 1
- Én ebből kimaradok inkább - mondtam a földet nézve közben már jól eláztam tudtam hogy Ryota komolyan gondolja és elég egy emlékezetes dolog volt örültem hogy most nem Geit rabolták el. - Ryota és jobb ha azt teszed amit mond - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 30, 2010 19:57:31 GMT 1
- Te... tessék? Ho... hogyan? Nem segítesz? A húgomról, és Reikoról van szó... És mégis hogyan vezessek gipszbe burkolt lábbal? Erre nem gondoltál?- kérdeztem dühösen. - Nem lehet igaz, hogy nem segítesz...- mondtam feszülten.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 30, 2010 20:08:14 GMT 1
- Menj taxival - vágtam rá majd felsóhajtottam. - Tudod hol van Ren vagy Niya ? Meg ha jól tudom Niya nem is igazán fog rajongani hogy a segítségedre fusson nem igaz ? - kérdeztem egyszerűen.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 30, 2010 20:13:57 GMT 1
- Chö... szép... ennyi a felszínes emberek segítségkészdége. Szaladj vissza Geihez, és ne érdekeljen, hogyha nem segítesz, csak anyuci szoknyája mögé bújsz, akkor pár ember miattad hal majd meg.- mondtam útálatosan. - Ha ott van , ahol hagytam, akkor Niya a kórházban van. Rent meg nem tudom..- mondtam még mindig nem épp kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 30, 2010 20:51:37 GMT 1
- Ö nem tudom mennyire vagy képben de a hugodat most rabolták el nála a kocsi kulcs és nincs kocsink mert a tiedét ellopták - mondtam egyszerűen. - Am meg nem megyek Geihez oké ? Anyámhoz meg pláne nem - mondtam. - Á miért keveredek mindig bele ebbe ? - kérdeztem gyerekesen majd oda sétáltam a kocsihoz és csináltam pár dolgot majd egyszerűen kinyitottam az ajtót és pár másodperc múlva elinditottam a kocsit. - Ülj be ne kérdezd - mondtam egyszerűen. - Régen Ryotának dolgoztam - mondtam egyzsreűn.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 31, 2010 6:20:29 GMT 1
- Hehehe.... tudod a kulcs itt van a zsebembe.- mondtam kissé kínosan. - De végülis így is jó.- mondtam nevetve, és beszálltam a kocsiba.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 31, 2010 7:15:10 GMT 1
// mikor adta oda kulcsot ? // - Nem mindegy ? Nekem nem kell egy kocsihoz sem kulcs - kérdeztem. - Amúgy is ez az egész öngyilkosság - mondtam egyszerűen. - Múltkor is kis híján mindenkit kinyírt - jelentettem ki.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 31, 2010 13:25:14 GMT 1
// Elõzõ oldal, alulról a 3. post //
- Jól van, jól van... inkább azon agyalj, hol lehet Niya és Ren. - mondtam komolyan. - Kösz ezzel megint megnyugtattál.... Kinyírja Kanamet... Így kell nyugtatni.- mondtam cinikusan. - És még Sacukyt is elrabolta az a nagydaram rohadék.- mondtam idegesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 31, 2010 13:37:01 GMT 1
// Nem baj // - Nem Ren és Niya után megyünk őket nem találjuk - mondtam egyszerűen majd elindultunk arra amerre Ryota ment. - Mennyit ér neked a húgod ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 31, 2010 13:40:27 GMT 1
- Dehát azt mondta.... mindegy....- mondtam - Nagyonis sokat.... De ez egy hülye kérdés.-mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 31, 2010 16:15:53 GMT 1
- Helyes - mondtam majd felgyorsítottam a kocsit. - Kösd be magad ha nem szeretnél ismét a kórházba menni mert rázós utunk lesz - mondtam komolyan // Autopálya //
|
|