|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 16:21:27 GMT 1
- Jó-jó lemosom.- mondtam nevetve, miközben elsétáltam a szökõkúthoz,és lemostam magam. - Remélem semi baja sincs Sacunak.- mondtam, miután vissza sétáltam a többiekhez.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 16:25:43 GMT 1
- Ha szólnánk a rendőröknek Sacukynak ártanánk - mondtam majd Reikora néztem. - Hmm fölső nélkül jobb volt - mondtam sunyi mosolyal majd Yasuo mellé sétáltam és a vállára tettema kezem. - nem lesz baja - mondtam kedvesen majd vissza sétáltam a kocsihoz és beültem majd bekapcsoltam a rádiót.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 16:35:04 GMT 1
-El tudom képzelni...Hát igen, csak azt nem értem, hogy kerülhet valaki ilyen bajba. -Nahát, ezek szerint tudsz kedves is lenni... Beszálltam elõre Ichirou mellé. -Most mi lesz? Várunk és malmozunk?
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 16:44:28 GMT 1
Beszálltam én is a kocsiba, és elnevettem magamm azon, amit Reiko mondott. - Szerintem jobb lenne, ha sakkozunk.- mondtam. - Ahhoz jobban értek.- mondtam vigyorogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 16:49:17 GMT 1
- Nem, sakkozunk igaza van Yasuona én is erre gondoltam - mondtam egy kis gondolkodás után. - Mit tudunk csinálni ? - kérdeztem. - Figyu Yasuo beavatnál a részletekbe mi is történt ? Vagyis Reikot me én nagyából vágom. - mondtam miközben a kórház bejáratátt figyeltük. - Amúgy ha ha humoros én csak kedves tok lenni de a suliba egy csajt sem kérdezz meg oké ? - kérdeztem nevetve mert hát most kicsit pipák rám.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 16:54:35 GMT 1
- Köszi az egyetértést. Van egy társasjáték készlet a kesztyûtartóban.- mondtam nevetve. - Hát az úgy vlt, h az egyik spanom felhívott, h látta Sacut, meg egy pasit, amint a tengerparton szórakoznak , ezért követte õket a hotelig, aztán felhívott , én meg oda mentem. Mivel az ajtó zárva volt, ezért úgy döntöttem , hogy berúgom. A macipapa az ágyon feküdt, Sacu pedig az ágy szélén ült. Mind a ketten meztelenül... Ezt nem lehet nem félre érteni.- mondtam egyszerûen. - Aztán a medvebá verekedni kezdett, én meg alulmaradtam, aztá elvitte Sacut...- ejeztem be a történetet. - Nagyjából ennyi.- tettem hozzá.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 17:10:25 GMT 1
- Honnan tudod hogy nem kényszerítette meg elégé úgy tűnt hogy nem túl józan lehet leitatta meg amúgy is elhamarkodod ezt az egészet nem ? Én speciál tuti leitattam volna mert magától nem csinálna ilyet főleg ha ilyen veszélyes a fickó h acsak nem ..... - inkább nem folytattam mert nem tudtam Yasuo mennyit tud Sacuról.A kormányra ütöttem. - Á már elegem van , csajok kész az agy baj - sóhajtottam. - Nem tudja valaki Slice számát ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 17:18:15 GMT 1
- Aha... Majd ha én is leiszom magam, kíváncsi leszek, hogyan reagál, ha egy meztelen csajjal talál együtt.- mondtam feszülten. Zavart ez az egész hülye Slice ügy. - Lehet, hogy jobb Sacunak nélkülem.- jelentettem ki egyszerûen, és hátra dõltem.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 17:29:12 GMT 1
Kiszálltam a kocsiból és kinyitottam Yasuo ajtaját. - Igazad van drága barátom tudod te egyáltalán min ment át mikor ti ketten tettek egy kis kalandot és Tatsuya dobta ? Hol voltál akkor ha ? Ja bocs neked ehhez tényleg nem volt közöd csak úgy hátat fordítottál neki te is mint Tatsuya amúgy van egy olyan érzésem hogy nem csak ivott és ha igazam van gratulálok nektek mind annyitoknak Remélem Reiko tud vezetni - mondtam majd bevágtam a kocsi ajtót és elsétáltam és leültem egy távoli padon.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 17:34:48 GMT 1
- Már megbocsáss... szerinted nem fontos nekem azok után, hogy a kórházba küldettem magam csak azért, hogy meg tudjam most menteni ez elõl a kéjenc hústorony elõl? Ja tényleg el is felejtettem, hogy ezt nem is miatta tettem, hanem csak beiratkoztam egy táncos TV showba, aminek a címe: " Tánclojuk magunkat az intenzívre ".- mondtam cinikusan. - Vagy ez talán nem számít?- kérdeztem komolyan, és leültem, Ichirou mellé. - Nekem Sacuky nagyonis fontos. Lehet, hogy nem voltam ott, mikor Tatsuya megalázta vagy tudom is én mit csinált. De ha jól tudom, akkor ott volt mellette Seiya.- mondtam még mindig gyerekesen cinikus hangnemben. - Gondolom te sem tudtál mindig ott lenni minenki mellett, mikor kellett volna.- mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 17:51:02 GMT 1
- Seiya ? - kérdeztem nevetve. - El vagy tájolódva lehet hogy ott volt nem rá volt szüksége és nem volt köztük semmi - mondtam egyszerűen. - Engem sosem érdekelt hogy kivel mi lesz de Sacuky olyan mintha a hugom lenne úgy a közelembe ne beszélj így róla jó ? - kérdeztem. - Mennyit tudsz róla ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 17:58:58 GMT 1
- Nos mint mondtam, te sem tudsz mindig ott lenni, ahol éppen kéne.- mondtam egyszerûen. - Nem sokat tudok róla. Igazából még soha nem meséltünk egymásnak magunkról.- valltam be, és ez egy kicsit bántott is.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 19:10:48 GMT 1
- De ha tudom hogy baj van akkor ott vagyok - mondtam komolyan. - Ha enyitől kiakadsz jobb is ha nem tudsz róla semmit - jegyeztem meg közben elkezdett esni az eső. - menj a kocsiba mert elázol - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 19:49:45 GMT 1
- Csakhogy én nem tudtam.- mondtam halkan, és a földet néztem. - Nem vagyok kiakadva... csak szeretem Sacukyt, és nem akarom, hogy baja essen.... nem szeretném elveszíteni. - mondtam. - Gondolom te sem akarsz elázni, szóval te is szállj be a kocsiba öreg... de ha szarrá akarsz ázni, nekem úgy is jó.- mondtam nevetve, és elindultam a kocsi felé.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 21:02:54 GMT 1
- Öreg ? - kérdeztem vissza sértődőten. - Én szeretem az esőt legalább kicsit magamhoz térek - mondtam nevetve. - Figyeld meg hogy nem lesz semmi baja - mondtam kedvesen csak az volt a baj hogy ezt én sem igazán hittem el.
|
|