|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 11:02:08 GMT 1
Észre vettem hogy Sacuky komolyan vette amit mondtam és kis híján frászt kaptam mikor egy szikével a kezében jött vissza. - Te hülye nem gondoltam komolyan ! - mondtam majd oda sétáltam és kikaptam a kezébõl. - Na láttod ezért lesz jobb ha figyelnek rád - mondtam érzéstelenül.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 11:14:51 GMT 1
- De én komolyan gondoltam - mondtam hallkan közben a könyeimmel küszködtem így inkább a földett néztem mostanában már egyátalán nem viselkedtem úgy mint régen egyre inkább össze omlotam. - Ne haragudj - mondtam halkan majd a földre ültem. - Én csak ezt ... nem bírom már - mondtam alig hallhatóan. - Mindenki mindennél letámad .... nem tudok végig menni úg ysehol hogy ne legyen valakinek valami megjegyzése ... Seiya mond csak te ezt bírnád ? - kérdeztem halkan. - Édes mindegy hova megyek ezt már mindehol tudják és hiába probálom kimagyarázni az igazságott nem lehet ... de hát megérdemeltem nem igaz ? - kérdeztem egy halvány mosoly kírésetében.
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 10, 2010 11:15:33 GMT 1
Nem szóltam semmit...még is mit mondhatnék ezeknek az embereknek. Nem ismerem őket és én se őket. Nincs okom elítélni őket, de nekik se lenne okuk elítélni engem. Még is megteszik minden pillantásukkal. Felegyenesedtem és kinéztem az ajtón. Dara leült az egyik padra és mosolyogva telefonált valakivel. Sacuky csak pár lépésre állt tőlem. -Ne legyél olyanok mint ők. Mindenkinek van joga élni...akármit mond más. Te ne hallgass rá.-Mondtam. Seiyara néztem, a tekintetem közömbös volt, de valahol mélyen úgy éreztem, hogy szívesen megütném. Biztos voltam benne, hogy jó érzés lenne...de csak azért mert egy beképzelt hólyag nem fogom megütni. Fejet hajtottam a jelen lévők előtt köszönés képen mivel már rezgett a telefonom. Elindultam az ajtó felé és felvettem a telefont. -Áh Dara. Mindjárt ott vagyok.-Mondtam röviden majd kilöktem a lengő ajtót és odasétáltam Darahoz. Illetve ő már jött velem szembe és összefutottunk. '-Ta. Ne tűnj el mindig jó?! Aggódtam.-Mondtam szomorú tekintettel majd átölelt. Az egyik kezem a hátára raktam de nem öleltem át. '-Anyukád. Azt mondták valami gond van.-Mondta Dara suttogva. -Mi?-Kérdeztem és eltoltam magamtól Darat. Meg sem vártam a válaszát a szülészetet a folyosótól elválasztó ajtóhoz sétáltam. Nem sokat láttam. Valamelyik terembe volt az anyám. Apám sétált oda hozzám...nem volt szomorú mosolygott. Eléggé összezavart vele. ''-Nem lesz gond fiam. Édesanyád erős nő.-Mondta apám. Ha nem lenne elég ez az ügy Sacukyval most anyámmal is baj van. Nem lesz ez így jó.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 10, 2010 11:25:44 GMT 1
Miután apámmal beértünk a kórházba fellifteztünk a 4. emeletre ahol a szülészet volt majd odasétáltunk a megfelelő részleghez. '-Sziasztok. Nah miújság?-Kérdezte apám. Én csak intettem a fejemmel a többieknek és leültem. "-Szerbusztok. Viszonylag minden rendben de lehet, hogy császárral kell szülnie. '-Nahát. Ne aggódjatok Gei is úgy született. Csodálkozom, hogy nem vagy bent.-Mondta apám "-Á nem. Szerintem nem bírnám.-Mondta Tatsuya apja. Apám odasétált hozzá és kiinvitálta egy kicsit a friss levegőre. Így ott maradtunk Tatsuyaval. Arra felé néztem ahova Tatsuya nézett. A jobb oldali folyosó végén egy lengő ajtó. Elmosolyodtam majd megszólaltam. -Itt van Sacuky?-Kérdeztem féloldalas mosollyal. Tatsuya úgy nézett rám mintha hülye lennék. -Ne csináld már látom a tekinteteden. Már csak a rózsaszín szívecskék hiányoznak a fejed körül.-Mondtam széles mosollyal. "'-Szia GD.-Mondta Dara mosolyogva majd odajött hozzám és adott két puszit az arcomra. Persze előbb nem volt itt, még szerencse. Másképp Tatsuya mentegetőzhetne.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 11:26:40 GMT 1
A falnak támaszkodtam majd felsóhajtotam. - Elõbb utobb az embereket már nem fogja érdekelni ez az egész és ne mondj olyat hogy megérdemelted - mondtam majd Sacukyra néztem. - Ha nem bántana ez az agész igazad lenne abba hogy megérdemelted de mivel látszik rajtad hogy elégé bánt így ezt nem lehet mondani mert nem igaz max annyi hogy figyelhettél volna jobban is és dönthetnél kicsit elõre láthatobban is - mondtam kedvesen. - És ne fogj fel mindent úgy hogy ellened írányul ez sem azért van amit kitaláltak a szüleid hogy bántsanak vele pont ellenkezõleg de ezt te is tudod nem ? - kérdeztem sóhajtva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 10, 2010 11:37:10 GMT 1
-Satayu. Nem hagynál békén egy 5 percre legalább?-Kérdeztem a szememet forgatva. Persze amint ezt kimondtam kiröhögött. Sóhajtottam egyet és leültem mellé a padra. -Ez fájhatott.-Mondtam az arcán lévő sebtapaszra utalva. -Figyelj. Nem kéne...érted. Elviselni őt. Ha. Segíthetünk...akkor szóljatok.-Mondtam.
//Tōyako /Vasútállomás//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 11:42:00 GMT 1
- Rendben - mondtam kedvesen Tatsuyának majd felálltam. - Tudom de ez így nem jó - sóhajtottam majd Seiyára néztem. - Hagyd hogy elmenjek kérlek - mondtam kérően de közben vissza jött apám is. '- Gyere menjünk - mondta. - Bocs de nem - mondtam komolyan. - Nem változna semmi ... ezt te is tudod és Sayuval is van elég gond aszem ... meg jobb szeretném ha nem tudnák az emberek hogy a hugom ..... nem azért mert bajom van vele csak hogy nézne már ki -? - kérdeztem kedvesen. '- Gondolkodtam és talán igazad van ... Sayuval elnézőbb voltam mindig és nincs jogom bele szólni mit csinálsz .... mert eddig nem voltam veled de szeretném hogy gondold ezt át - mondta kedvesen majd elment jó oké ezzen meglepődtem. - Seiya kösz hogy figyeltél rám és bocs mindennél ... valamire kiváncsi vagyok - mondtam kedvesen. - Megoldható hogy lássam én is majd Tatsuya kistestvérét ? - kérdeztem halkan és remélkedtem mivel az apja orvos.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 10, 2010 11:45:59 GMT 1
Egy darabig nem szóltam semmit majd elővettem a cigis dobozt. Kivettem egy szál cigit majd a számba tettem. Elraktam a dobozt és felálltam a padról. -Már mondtam... nem érdekes. Nem fájt.-Mondtam megrántva a vállam majd elindultam a felé a bizonyos lengőajtó felé. Mivel csak ott lehetett dohányozni én meg "törvénytisztelő vagyok". Belöktem a lengőajtót majd besétáltam. Elég sokan voltak ott. Felvontam az egyik szemöldököm majd rágyújtottam. -Nahát nem csak én vagyok ideges.-Mondtam félvállról egy féloldalas mosollyal.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 11:47:23 GMT 1
- Hát ami azt illeti ez rajtuk áll miért nem kérdezed meg tõle ? - kérdeztem majd az egyik órára néztem. - Na további jó zombiskodást nekem most dolgom van - mondtam vicelõdve majd elsétáltam. // folyt- iskola /
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 12:02:02 GMT 1
- És még is mi dolgod van ? - kérdeztem halkan úgy hogy ne hallja meg majd leültem a lépcsőre volt egy érzésem hogy Tatsuya miatt viselkedett így de mindegy most nem érdelet hisz épp azzón gondolkodtam mit tegyek most egyenlőre még nem tudják sokan hogy nem haltam meg még dönthetek úgy hogy lelépek valahova viszont hova Sayuékhoz nem akartam máshova pedig hova ? Olyan fáradt voltam hogy ott el is tudtam volna aludni de nem lett volna épp szerencsés.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 18:17:27 GMT 1
Egy ideig csak néztem a semmibe majd észre vettem Ayakát és berántottam az ajtón gyors a szája elé tettem a kezem és mikor kicsit lenyúgodott elengedtem.. '- Sacuky ? ! ... Te itt ? .... de hát meghaltál nem ? - kérdezte össze zavarodva. - Ne ordibálj már - mondtam hallkan közben átölelet. '- Mindenhol azt mondják meghaltál miért ? .... vagy csak én örültem meg ? - kérdezte elkeseredve. - Ne haragudj én sem így akartam - mondtam kedvesen. - Kölcsön tudnád adni a telefonod egy kicsit ? - kérdeztem ő pedig rögtön oda nyújtotta - Szia... lehetne egy kérésem ha itt vagy még ? - kérdeztem majd a falnak dőltem. - Kösz akkor kimegyek a kórház elé - mondtam majd letettem ekkor eszembe jutott valami így nem adtam vissza a telefont.
----- Szia bocs hogy zavarlak .... lehetne majd egy kérésem ? ....... Nem lenne nagy gond ha majd találkoznák még egyszer ? üdv Sacuky ------
elküldtem az smst Tatsuyának majd vissza adtam a telot - Bocs de mennem kell majd találkozunk . - mondtam majd a fejemre húztam a kapucnim ekkor Ayaka a kezembe nyomta a telefont. '- Maradjon nálad legalább eltudlak érni - mondta kedvesen én pedig megköszöntem és gyors kisétáltam . // Bunkyō - Nezu Szentély //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 19:05:42 GMT 1
Elővettem a mobilom és gyorsan írtam egy sms-t Lilithnek.
Szia szépség, Sajnos ma nem okés. Valami közbejött. De ha ráérsz azért kajálni elmehetünk. Sajnálom Csók
Miután elküldtem az sms-t és elszívtam a cigarettát vissza sétáltam. Leültem a padra Tatsuya mellé és egy jó darabig meg se szólaltunk. -Remélem apám azért a tesóját nem nyírja ki...-Mondtam erős iróniával és méyl utálattal a hangomban.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 19:27:28 GMT 1
Megnéztem az sms-t. Elmosolyodtam majd visszaírtam.
Hmm... hát ezzel ugyan kockáztatod, hogy éjszaka belopódzom hozzád, hogy meglessem, hogy alszol..na és, hogy mibe...de azért szívesen venném a címed. Kb. 2 óra múlva elmegyek érted ha neked is ok. BB
Elküldtem az sms-t majd Tahoz fordultam. -Hazamegyek. Addig se vagyok apámmal. Majd beszélünk. Hajrá. Óh és még valami ugyan én még sose voltam szerelmes de azért...ne kínozd magad.-Mondtam majd felkeltem a padról és elindultam a kijárat felé. //Házak//
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 13:59:31 GMT 1
Ahogy megálltunka kórháznál pár orvos jött a kocsihoz mivel már utközben telefonáltam így számítottak ránk. - Nyugi Yasuo biztos nincs baja nem hiszem hogy bántani fogja bár ki tudja lehet megakarja ölni lehet hogy most löki ki a gépből vagy éppp .... már mint tuti hogy enm szal nyugi még ha talán még is - mondtam hát ha megnyugtattom Yasuot.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 14:08:32 GMT 1
- Hát kösz... Most löki ki a gépbõl... ezzel rohadtul megnyugtattál..- mondtam ingerülten. - Bocsi, de tényleg nem akarom, hogy baja legyen.- mondtam ezután, és elsétáltam az orvosokkal.
|
|