|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 17:59:34 GMT 1
- Persze elhiszem - még végig sem tudtam mondani Sacuky magára rántott és megcsókolt még ha tudtam is hogy csak azért teszi mert össze van zavarodva visszonoztam. - Úgyan semmi baj - mondtam kedvesen persze felállni nem tudtam mivel még mindig erõsen átölelt és csak reméltem hogy az apja nem nyír ki. - De szerintem jobb lenne ha elengednél nem minh azavarna csak ... - mondtam hallkan persze úgy hogy csak õ halja.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 18:11:52 GMT 1
Mikor Seiya szólt hogy elkénne hogy engedjem még jobban zavarba jöttem. - Jaj ne haragudj - mondtam majd hirtelen elengedtem apám elégé dühös volt de Seiya apja lenyugtatta. '- Akkor kezdjük előlről ... azért jöttem ide hogy magammal vigyelek haza és Sayut is ... innen egészen estig nem mehetsz ki - mondta komolyan. - De ... miért ? - kérdeztem hallkan. '- Mindenki úgy tudja hogy meghalltál - mondta komolyan ekkor hirtelen minden eszembe jutott. - Nem ! .... nem akarok veled menni szerinted ha anyámtól elszöktem majd pont veled maradok ott ?! - kérdeztem hisztérikusan és ezért kaptam egy elég nagy pofontott tőle az arcomhoz kaptam. - Soha nem megyek veled mert gyülölek ! .... azt hiszed ide jössz több mint 10 év után és minden oké ? - kérdeztem halkan. - Elhagysz Sayuval meg hercegnőként bánsz és azt várod tőlem hogy a nyakadba boruljak ?- kérdeztem alig hallhzatoan. '- Nem érdekel a véleményed .... Sayu sem panaszkodik hogy az anyja elhanyagolta pedig neki lenne rá oka - mondta dühösen. - Persze mi hogy atőkéletes életéből ennyi hiányzik ? ... chö persze lenne rá oka azért jött ide hogy azt is elvegye tőlem ami megmaradt ? .... nem hagyom - mondtam halkan de a végén már4 kiabáltam majd felálltam és az ajtóhoz indultam de apám elkapta a kezem és vissza rántott és az ágyra estem. '- Azt mondtam nem mész innen sehová ! - mondta komolyan majd szólt Seiya apjának és kimentek a szobából.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 18:31:16 GMT 1
Apámhoz sétáltam miútán elengedett Sacuky de összintén szólva sokszor gondoltam arra hogy oda megyek hozá elégé sajnáltam mert megtudtam érteni az õ szempontjait lehet csak azért mert nem akartam hogy elmenjen miután kimentek oda sétáltam hozzá. - Jól vagy ? - kérdeztem aggodva.
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 6, 2010 20:58:45 GMT 1
Besétáltam a kórházba és leültem a váróba. Apa sétált oda hozzám. Nagyon izgatott volt. "-Tatsuya... biztos lány lesz. Olyan szép mint anyád.-Mondta apukám. Össze vissza járkált és rám se nézett. Ekkor Dara ült le mellém és belém karolt. '-Szia herceg.-Mondta mosolyogva majd egy puszit nyomott az arcomra. -Apa ezt most miért kellett?-Kérdeztem a szememet forgatva. Apám kacsintott egyet és sokat sejtetően azt mondta. "-Ideje, hogy elfelejtsd a múltat.-Mondta. "-Elmegyek kávéért fiatalok.-Mondta majd felmutatta nekem a hüvelykujját amikor azt hitte, hogy Dara nem látja és szökdécselve elsétált. '-Apád fura...de igaza van...-Mondta Dara majd megsimogatta az arcom és közel hajolt hozzám de még az utolsó pillanatban elfordítottam a fejem. -Áhh...izé....nekem ez gyors Dara.-Mondtam egy kínos mosoly kíséretében. Természetesen nem volt gyors...de nem akartam, hogy Dara megcsókoljon. Igazából egy nőt sem akartam látni Sacuky óta. És ez kezdett idegesíteni...de egyszerűen képtelen voltam hozzáérni más nőhöz ilyen szándékkal. Még mindig úgy éreztem megcsalnám vele Sacukyt. Holott... '-Taaaa...ne csináld már. Még mindig szereted? Nézz rám az istenért...szuper modell vagyok és még így se vagyok elég ahhoz, hogy elcsábítsalak. Miből vagy te sziklából?-Kérdezte durcássan. -Mire nem képes a szerelem igaz?-Kérdeztem keserű mosollyal. '-A szerelmed halott. -Tudom...voltak olyan kedvesek a riporterek és gyorsan közölték velem.-Mondtam kissé dühösen. '-Ez hihetetlen...na jó lemegyek a büfébe. Kérsz valamit?-Kérdezte újból átváltva a kedves barátnő szerepébe. -Talán. Egy energiaitalt úgy érzem nem sokat fogok aludni a közeljövőben.-Mondtam. '-Már is drágám.-Mondta Dara majd gyorsan adott egy puszit a számra mielőtt még reagálhattam volna és lerohant a lépcsőn. -Meg vagyok áldva ezzel a csajjal...-Mondtam erős iróniával magamnak és egy sóhaj kíséretében hátra dőltem a szék támlájának.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 21:19:22 GMT 1
- Persze mi bajom lenne ? .... hisz halott vagyok nem ? - kérdeztem egyszerűen majd felálltam és a falnak dőltem közben a kötést néztem a kezemen majd halványan elmosolyodtam. - Örködni vagy itt ? ... nyugi nem probálkozok többet fájdalmas és sajnos mindig valaki megment - mondtam keserű mosollyal majd az ajtóhoz sétáltam és hallgatóztam itt e vannak de nem hallottam semmit. - Mi lesz ha feltámadosat játszom ? ... uh Sayu apja biztos mérges lenne rám - mondtam nevetve majd kinyitottam az ajtott és kisétáltam az ajtó elé elég fura volt sehol senki nem volt. - Na szép most ez már lassan elrablásnak minősül - mondtam nevetve majd Seiyára néztem leakartam lépni még mielőtt vissza jönnek de tartotam tőle hogy Seiya nem enged el hisz az apja az orvosom jelenleg. - Seiya ne haragudj - mondtam majd elfutottam persze megálltam mikor már elég jól eltévedtem de most már az biztatott hogy hangokat hallotam így lassan a hangok írányába sétáltam de megálltam és gyorsan hátrálni kezdtem mivel észre vettem Tatsuyát és kishíján frászt kaptam mert valaki elkapott hátulról. '- Most jobb ha egy hang nélkül velem jössz - súgta valaki nem sokat tehetem mint hogy engedelmeskedem neki .
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 6, 2010 21:30:50 GMT 1
Megláttam Sacukyt. Azt hitem szellemet látok. Hiszen..ő halott. De nem tűnt szellemnek ahogy megláttam, hogy valahogy extrémül furán hátrál. Mintha valaki elkapta volna. Gyorsan felkeltem és odasiettem ahol van. Megragadtam a kezét és magamhoz rántottam. Nem tudom ki volt az aki megfogta de nem igazán érdekelt. Azonnal hátra fordultam és magam után húzva Sacukyt gyorsan belöktem a jobbra lévő folyosó végén található Exit felirattal rendelkező ajtót majd nekitámaszkodtam. Hallgatóztam, hogy jön e valaki. Az most egyáltalán nem foglalt le, hogy úgy simultunk egymáshoz Sacukyval mintha egy megállított film lennénk. A tűzlépcsőnél voltunk...elhagyatott lépcsőház. Csak füleltem...minden izmom megfeszült ahogy várakoztam készen állva megvédeni Sacukyt. Akiről még mindig nem tudtam, hogy él e avagy elaludtam és ezt csak álmodom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 22:18:36 GMT 1
Mikor Tatsuya magával húzott tudtam hogy apám nagyon mérges lesz rám nem csoda tönkre tettem a tervét nem szóltam semmit csak a földet néztem mit mondtam volna. Olyan jó érzés volt hogy ott van velem az illata ismerős és finom volt de elhúzódtam tőle és a földre ültem nem akartam hogy ennél is szarabbul érezzem magam. - Na ha eddig nem voltam hallott most az leszek - mondtam halkan közben a földet néztem és a könnyeimmel küszködtem majd Tatsuyára néztem mint mindig most is nagyon jól nézett ki, de csak egy pillanatra néztem egyszerűen féltem rá nézni is mert fájt fura hisz én bántottam mindig még is fájt és pont ez közben eltelt pár perc és nem szóltam semmit majd lépteket hallott rögtön felálltam és átöleltem Tatsuyát tudtam hogy nem kellene biztos nagyon utál már így is de elakartam neki mondani még mielőtt apám ide ért volna. - Tatsuya annyira sajnálom .... nem akartalak megbántani soha ... szeretlek bár tudom ez nem számít csak kérlek ne utálj ezt az egyet kérem - mondtam de nem néztem rá mert nem bírtam volna ezt könnyek nélkül elmondani neki de nem hazudtam hisz ha nem bántana tovább tudtam volna lépni de nem tudtam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Apr 7, 2010 7:22:16 GMT 1
Végighallgattam Sacukyt majd mély levegőt vettem. -Azt mondták halott vagy...-Mondtam összeráncolva a homlokomat. Tényleg nem értettem mi van de ha még csak álom is, vagyok olyan hülye, hogy beszélek egy halottal. -Nem haragszom...ez a legszörnyűbb. Nem tudlak utálni mert én is szeretlek...egyszerűen bele férkőztél a szívembe és képtelen vagyok téged elengedni. Még most se vagyok képes más nővel lenni. Mit csináltál velem?!-Kérdeztem suttogva majd megsimítottam Sacuky arcát. -Mit?!-Kérdeztem újból majd közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. Az egyik kezem a derekára csúsztattam. A másik kezemet pedig a tarkójára finoman az ujjaim hegyével érintettem csak meg. Mintha félnék, hogy semmivé válik. Ekkor magassarkú kopogását halottam. De nem hagytam abba a csókot...lehet, hogy ez az utolsó csókunk. Azzal akit szeretek. '-Héé uram. Elnézést nem látott egy körül belül 180 cm magas, fekete szemű, jóképű, sok piercinggel rendelkező fiút? Egyszerűen eltűnt.-Mondta Dara a felénk haladó embernek. '-Jajj...kicsim hol vagy már?-Kérdezte Dara csak úgy a levegőbe. Elengedtem Sacukyt és inkább leültem az ajtó mögé, hogy véletlenül se látszódjak az ajtó tetején lévő üvegcsíkban. Megfogtam Sacuky kezét majd magamhoz húztam. -Íme Dara. Apám csodás próbálkozása, hogy elfelejtselek. De nem tud meghatni, hogy hosszú lábai vannak és cuki pofija. Apám úgy kezel mintha nem tudná mi az a szerelem.-Mondtam a szemeimet forgatva egy sóhajjal. -Király...ha most születik meg a kis tesóm és apa nem talál sehol biztos szívrohamot fog kapni.-Suttogtam egy mosoly kíséretében.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 7, 2010 14:37:30 GMT 1
Nem akartam elengedni Tatsuyát de tudtam hogy muszáj lesz a csókja most édesebb volt mint valaha és jól esett. - Soha nem akartalak bántani és hogy még is bántottalak elmondhatatlanul fáj - mondtam halkan. - Apám megfog ölni ha megtudja hogy találkoztam bárkivel is .... azt akarja menjek vele ezért találta ki ezt az egészet ha Europába megyek nem lesz feltűnő hogy nem haltam meg - sóhajtottam közben a kezemen lévő kötést néztem. - Azt hittem utálsz és pokolra kívánsz így ..... - inkább nem folytattam csak halványan elmosolyodtam. - Jobb ha ezt a találkozást meg nem történtnek vesszük így boldog lehetsz azzal a lánnyal ő biztos nem okozz neked csalódást - mondtam sóhajtva majd Tatsuyára néztem. - Nem is tudtam hogy testvéred születik ..... menj mielőtt apád a falra mászik hogy nem talál - mondtam halkan majd észre vettem Seiya apját és valószínű ő is engem. - Jobb ha lépek - mondtam gyorsan majd leindultam a lépcsőn de szembe találkoztam apámmal is. '- Ezt jól megcsináltad gratulálok - mondta apám dühösen Tatsuyára célozva. - Nem akarok veled menni ! - mondtam komolyan. '- Már pedig velem jössz ha tetszik ah nem .... anyád ezt már nem bírja teljesen kikészítetted nálam bíztos felügyelet alatt leszel - mondta komolyan. - Á csak ez a baj nyugi nem próbálkozok többször már mondtam Seiyának is mivel elég fájdalmas és sajnos mindig valaki megment max ha biztos vagyok benne hogy senki nincs a környéken amúgy felesleges elég volt ez a 2 tanulásig is - mondtam egyszerűen. - Látod koránt sem lenne ilyen gondotok ha nem probálnátok életben tartani - mondtam halkan nem akartam hangosan hisz Tatsuya is itt volt apám meghallota és ezt egy pofonnal jutalmazta. '- A hugod éretebb nálad ! - mondta ridegen közben az arcomra tettem a kezem. - Jah hogy ne ..... jaj hagyjuk már Sayu éretebb persze hogy ne ....adj neki térképet is jó ? ... azt sem tudod mit csinál itt .... hány pasi mászott már rá vajon ? - kérdeztem cinikusan és most elhajoltam az ütése elől. '- Vigyázz a szádra ! ... a helyedben inkább csendben lennék - mondta komolyan. - Én legalább nem teszek úgy mintha semmi nem történt volna mint ő .... - mondtam komolyan. '- Meddig akarod még ezt játszani ?! - kérdezte. '- Te is tudod hogy nincs választásod - mondta egyszerűen. - Nem megyek el - mondtam kissé hisztérikusan. - Elhiheted ha elhatározok valamit nem fogsz tudni mit tenni ellene - mondtam keserű mosollyal. '- De tudok .... és meg is teszem .... nem fogod tönkre tenni ennél is jobban anyádat - mondta komolyan. - Ugyan már érdekli is őt mi van velem a férje úgyis elfoglalja vagy a munkája sosem volt rám ideje ... a férje pedig mást sem tudott csak kritizálni nem említette ő küldött el hát most már ne sírjon ott van vele akit választott - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 10:33:58 GMT 1
Sacuky elment de nem mentem utána lassan vissza jött apám és az ő apja is rögtön letámadtak hova tűnt a lány de nem mondtam nekik semmit így elmentek keresni közben én is elindultam de csak sétálgatni még is észre vettem hogy Sacuky Tatsuyával van észre vettem egy lányt aki feltételezhetően pont Tatsuyát kereste és Sacuky apját is aki pont arra ment ahol ők vannak így elég távolról de követtem közben megálltam a lánynál. - Bocs én láttam a barátodat - mondtam nem túl nagy lelkesedéssel. - De nem hiszem hogy lelkesedni fogsz ha megtalálod - mondtam majd tovább sétáltam igaz azt nem mondtam hol vannak. megálltam az egyik sarkon de így is hallatom a veszekedést lassan oda sétáltam. - Üdv mindenkinek - mondtam közömbösen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 10:40:40 GMT 1
Amint észre vettem Seiyát rögtön úgy gondoltam ő mondta el hol vagyunk. - Kösz szépen - mondtam dühösen neki . '- Nem ő mondta el hol vagy - vágott közbe apám majd elsétált mert megszólalt a telefonja. '- Seiya figyelj rá - mondta mikor elment én pedig az elenkező irányba indultam remélve hogy eltünnhetek innen.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 10:44:21 GMT 1
Elkapta Sacuky karját mikor észre vettem hogy ismét elakar menni. '- Bocs de szerintem is jobb lesz ha rá hallgatsz - mondtam és egyátalán nem voltam kedves. '- Tudod elég hállátlan vagy mindenki ugrál körülötted te pedig cserébe átgázolsz rajtuk..nem mindegy már hogy mi lesz ? vedd úgy hogy halott vagy eddig is az akartál lenni nem ? és egy halott nem mászkál - mondtam utálatossan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 10:47:50 GMT 1
- Remek fogd te is az ő pártját ! ... hízelegj neki te is ! - mondtam dühösen mikor nem engedett el. - Igen ? ... Igazad van ... de nem haltam meg ... szóval nem fogok úgy tenni - mondtam halkan majd felé fordultam. - De szívesen úgy teszek ha megölsz - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 10, 2010 10:50:23 GMT 1
Hitetlenkedve néztem az elõttem álló lányra. - Te nem vagy normális - mondtam komolyan de nem engedtem el. - Nem öllek meg nem vagyok sorozt gyilkos és nem is leszek - mondtam gunyosan nem igazán foglalkoztatott hogy Tatsuya ott van vagy nincs ott ami azt illeti miatta voltam ilyen Sacukyval is. - De ha már annyira benne vagy az öngyilkososdiba probáld meg újra most még szerencséd is lehet - tettem hozzá az elõzõhõz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 10, 2010 10:58:53 GMT 1
Értetlenül néztem Seiyára nem tudtam hogy miért viselkedik most így velem és miért mond ilyeneket de elég szarul esett bár már hozzá szoktam hirtelen elrántottam a kezem tőle. - Ha biztosítod hogy szerencsém lesz megteszem - mondtam komolyan. - Ha ettől jobban érzed magad .... nekem meg legalább nem kell halottat játszanom a hugom mellett - mondtam egyszerűen majd észre egy ajtott és oda sétáltam szerencsére nyitva így bementem majd kisétáltam egy szikével. - Nem hiszed el hogy megmerem úgye ? - kérdeztem sunyi mosollyal
|
|