|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 0:45:42 GMT 1
Fogalmam sem volt hogy bizonyitsam be hogy nincs igaza mivel nem mehetem vele Ren miatt sem. - Várj - mondtam mielõtt beült volna a kocsiba majd ismét utána sétáltam. - Mi lene ha ezt akor bizonyítanám ha már nem vagyok ennyire fáradt ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 0:48:19 GMT 1
- Attól függ mennyire vagy merész ? - kérdeztem csábos féloldalas mosollyal majd közel hajoltam hozzá és megcsókoltam majd halványan elmosolyodtam szinte nem is volt látható és beültem a kocsiba. - Jól van elhiszem, és bocs kicsit elkapott a hév - mondtam kedvesebben.
|
|
|
Post by Ren on Mar 28, 2010 9:41:06 GMT 1
Kisétáltam a kórházból ekkor láttam meg 3 lányt az iskolából. Sacukyhoz sétált az egyik és elkezdett vele veszekedni. Csak annyit vettem ki, hogy Tatsuyaról van szó. A csaj tuti a ringyó fajtába tartozott eleve kiindulva abból, hogy szőke volt és alig volt rajta ruha. Oké...nyár van és meleg de akkor se kéne így járkálni. De legalább nem úgy járkál így, hogy ronda. Odasétáltam hozzájuk és megköszörültem a torkomat. -Hölgyeim. Kérem. Ne veszekedjenek.-Mondtam utána szélesen elmosolyodtam. '-Ren! Miért véded folyton ezt a senkit? -Ne mondj ilyeneket róla...kérlek.-Mondtam nyugodtan. '-Jajj nem hiszem el.-Mondta a lány a szemét forgatva. Ekkor vette csak észre Seiyat. '-Aha szóval már rá nyomulsz? Szép...ő az új kosárcsillag és akkor már is nyomulni kell mi? -Nina. Összetéveszted valakivel.-Mondtam határozottan. '-Jól van cica. Mennem kell...majd beszélünk.Csajok.-Mondta Nina majd intett a lányoknak és elsétált mellettem. -Baszki. Ekkora....áh mindegy.-Mondtam majd Sacukyra néztem. -Nah még van 10 percem visszaérni a munkába. Gyorsan haza doblak oké?-Kérdeztem Sacukytól. -Azért kérdeztem mennyire vagy jól mert motorral vagyok. És nem biztos, hogy jó ötlet ilyen állapotban száguldoznod.-Mondtam elgondolkodva. -Bocs Seiya de rád nem bízom. Ilyen állapotban egészségtelen lenne sexelni. Hidd el.-Mondtam mosolyogva. Hát igen szókimondó vagyok. De hát ezt mindenki tudja.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 9:56:20 GMT 1
Mikor Seiya megcsókolt reflexből viszonoztam is de hamar észbe kaptam és hátrébb léptem és mire megtudtam volna szólalni 3 csaj támadott le. - Vegyél vissza jó ? .... semmi közöd ahhoz hogy én mit csinálok inkább ... - mondtam de közben Yuzuru is oda jött és a szám elé tette a kezét. '- Nyugi - súgta halkan majd a két fiú felé fordult és bemutatkozott. '-Nem hiszem hogy ha feldühíted őket jól jársz most.... Figyelj csak kimentelek valahogy Ayakánál de ha még egyszer ekkora baromságok csinálsz én is haragudni fogok nem csak ő ... na lépek sziasztok - mondta majd elsétált. - Francdba igazad van .... jaj köszi - mondtam kedvesen Ren kijelentésén kicsit meglepődtem bár elég szó kimondó volt és most jobban örültem volna ha nem tette volna. - Jól vagyok .... de nyugodtan menj dolgozni elne kés- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ren on Mar 28, 2010 10:11:49 GMT 1
-Nyugiii...-Mondtam neki majd összeborzoltam a haját. Úgy viselkedtem vele ahogy a húgaimmal. -Nah akkor hívok egy taxit.-Mondtam Sacukynak és már tárcsáztam is. Miután megosztottam velük amit kellett letettem a telefont. Nemsokára megjött a Taxi és beültettem Sacukyt. -Pihend ki magad. Kérlek. És ha szarul vagy holnap akkor be ne gyere a suliba ok?-Kérdeztem majd rámosolyogtam. Kifizettem a Taxist és megadtam neki a címet. Miután a Taxi elhajtott odasétáltam a motoromhoz. Azt hiszem talán 4-5 évig gyűjtöttem rá. Nagyon drága motor de imádom. Úgyhogy lényegében megérte. Kis srác korom óta vágytam rá. Felvettem a fekete bukósisakot, pont illet a motorhoz. Beindítottam majd elhajtottam. Körül belül este 11-ig dolgoztam, egy étteremben voltam kukta. Ez után hazamentem és lefeküdtem. //Shinagawa/Házak//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 10:48:14 GMT 1
- Köszönöm .... ha nem leszek jól nem megyek de jól leszek - mondtam bár ezt a kijelentést hamar mondtam ha másért nem azért biztos 1 ok biztos van hogy ne menjek még hozzá Tatsuya nem akartam vele össze futni és mivel osztálytársam nehezen nem tudnék kiszálltam miután haza értem és bementem a házba reggelre még is úgy döntöttem be megyek bár több mint fele iskola utál sőt több mint fele ország és ez elkeserítő volt. // Iskola-könyvtár //
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 12:38:17 GMT 1
Mikor Sacuky hátrált nevetni kezdett de nem roszindulatuan ekkor megjelent 2 pláza kurva és beszólogattak neki. - Arra nem gondoltatok hogy a hőn szeretett sztárotok sáros ? ... bár a smink biztos elnyomja az agyatok nagy részélt ergo elvakultak vagyok már meg ne sértdőjetek - mondta mosolyogva. - Nem volt semmi féle hátsó szándékom tudom hogy nincs jól - mondta komolyan majd intett Sacukynak és elindult utközben mg gondolkozott el e üsse a 3 lányt de sajnálta a kocsiját így nem tette. // Iskola-Könyvtár //
|
|
|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 17:01:13 GMT 1
Apámhoz indultam hogy elmondjam neki megnyertűk a meccset de várnom kellet mivel épp egy sűrgős ügyhőz hívták egy csapat orvos indult ki észre vettem egy elég fura alakott a műtőtől nem messze apám hozzá sétált valamit beszéltek de nem tudom mit mikor végeztek a tag elment így oda sétáltam. - Nyertünk - mondtam mosolyogva majd mikor még egy orvos kijött a műtőből észre vettem Sacukyt közben apám besétált. '- Gratulálok tudtam hogy megcsináljátok - mondta büszkén. - Mi ez az egész ? - kérdeztem aggodva ő pedig behúzott és bezárta az ajtótt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 17:08:46 GMT 1
Seiya apja halvány elmosolyodott látván hogy fia aggódik. '- Nem lesz semmi baja az apja megkért hogy a lányát nyilvánítsuk halottnak - mondta tömören de mivel látta hogy fia nem érti így folytatta. '- Elég sok rágalom éri a lányt itt és nyilvánvaló hogy ezt nem fogja ismét bírni így haza akarja vinni Japánból reméli hogy ha maga mellet tartja nem tesz semmi hülyeséget csak az a baj hogy utoljára 5 évesen voltak jobban mikor még nem vált el a feleségétől de ezt nem mondhatod el senkinek Seiya - mondta komolyan miközben elpakolt engem pedig egy olyan szobába vittek át melyről nem sokan tudtak hisz nem most fordul ilyesmi először elő ebben a kórházban.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 17:22:14 GMT 1
Besétáltunk abba a szobába és ott folytatuk a beszélgetést. - Haza ? ... hova haza ? ... ilyen nagy kutya az apja ? .... ez amúgy is lehetetlen Sacuky biztos nem akar majd ott maradni és ha itt ez történt ott mi lenne más ? - kérdeztem felháborodva majd leültem Sacuky ágyához tudtam hogy most nem tér magához pedig szeretem volna mert akkor biztos nem menne el.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 17:30:35 GMT 1
'- Gondolom tudod ki Terashima Sayu ? ... nos Sacuky és ő testvérek ... Sayu apja pedig kormányzó így elhiheted nem lesz nehéz az embereket elhallgattatni - mondta majd kisétált. Közben kezdtem magamhoz térni de elég kába volt és azt sem tudtam mi történt. - Seiya - mondtam halkan mikor észre vettem majd felültem. - Francba de szédülök - mondtam halkan és még mindig nem ugrott be miért is vagyok itt vagy hol is vagyok ez a rész nem is igazán hasonlitott kórházhoz így elégé össze voltam zavarodva.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 17:33:58 GMT 1
Az nem kifejezés hogy meglepõdtem ezzen álmomban sem hittem volna hogy rokonok apám kiment ezútán nem sokkal magához tért Sacuky ennek örültem láttam elégé össze van zavarodva felálltam majd közelebb sétáltam és óvatossan vissza nyomtam az ágyra. - Pihenj inkább okés ? - kérdeztem kedvesen bár az igazság hogy nem igazán tudtam mi történt mert az kimaradt a történetbõl.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 17:39:31 GMT 1
Mikor Seiya vissza tolt az ágyra átöleltem persze elég önkívületi állapotban voltam ez nem meglepő ha így vesszük. - Pihenj te is - mondtam mosolyogva majd a szemébe néztem eddig fel sem tűnt milyen szépek a szemei és ezt az érszre vételt is csak az okozta hogy most elég furcsán viseldetem tényleg sok vért veszíthetem.Halványan elmosolyodtam majd megcsókoltam Seiyát persze hogy apám pont ekkor jött be Seiya apjával együtt szal rögtön elengedtem ez kissé gáz volt még így is.
|
|
|
Post by Seiya on Apr 6, 2010 17:43:13 GMT 1
Tudtam hogy csak azért viselkedik így mert most tért magához és össze van zavarodva bár örültem volna ha nem így lenne így mikor megcsókolt elhúzodtam még szerencse bár még így is elég hülyén sûlt ki. - Oké majd pihenek de nem most ...azt inkább neked kell mert rád fér - sóhajtottam majd üdvözöltem Sacuky apját gondolhatom mit gondolt most rólam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 6, 2010 17:53:13 GMT 1
Felültem és átöleltem Seiyát ismét. - Gonosz vagy - mondtam nevetve láthatóan nem zavart hogy ki mit gondol. '- Sacuky fejezd be ! - szólt rám apám komolyan "- Nyugodjon meg ez csak az altatás miatt van még csak most tért magához. - magyarázta Seiya apja. '- Nem érdekel akkor is viselkedjen ... Sacuky hagyd a dorktorúr fiát békén - mondta komolyan. - Chö majd pont te mondod meg mit tegyek apuci ... évekét felém sem néztél - mondtam nevetve és még mindig nem engedtem el Seiyát. '- Ez nem változtat semmin ma haza jössz velem és a húgod is - mondta határozottan. - Alig várom és mit mondunk én vagyok a takarítónő ? - kérdeztem viccelődve majd elengedtem Seiyát és hátra dőltem az ágyon. - Seiya elhiszed már hogy elég merész vagyok ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd magamra rántottam és megcsókoltam persze ezután már kezdtem magamhoz térni és csak a "fejemet fogtam" mekkor ahülye vagyok. - Ne haragudj - mondtam elég nagy zavarban és még elengedni is elfelejtettem.
|
|