|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 20:19:41 GMT 1
- Hát 10-es skálán hála Seiyanak most csak max 5 - mondtam sóhajtva mivel még mindig fájt a kezem hála annak hogy vissza rántott. - Én sem szeretem a kórházakat - mondtam kedvetlenül Seiya kijelentésére megfordultam. - Nem a barátom már mint abban az értelemben - mondtam mivel már kezdett elegem lenni hogy mindenki kavar. - Igazából Seiya felajánlotta hogy haza visz - mondtam hallkan na nem mintha sok kedvem lenne ahhoz hogy ismét piszkáljon valamivel.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 21:17:58 GMT 1
-Értem.-Mondtam halvány mosollyal. -Sacuky már nem azért de engem régebb óta ismersz. És... nem szeretném ha számodra idegenekkel járkálnál haza. Inkább én viszlek haza. -Mondtam határozottan. Megfogtam Sacuky kezét...amelyik nem fájt és elindultam vele az ajtó felé. Ugyan ellenkezett de mikor megfelelő távolságba kerültünk a többiektől odasúgtam neki. -Rám bíztak. Csak nyugi. Nem hinnem, hogy van időd arra, hogy ez a fickó felvidítson...-Mondtam félrehúzva a számat. Nem volt bajom Seiyaval csak Sacuky olyan volt számomra mint a 3. húgom. És kissé sértő volt, hogy inkább hazamegy azzal a fiúval akit most nem rég ismert meg és nem a gyerekkori játszótársával. Elengedtem Sacuky kezét és megálltam. -Ne haragudj.-Mondtam neki majd megráztam a fejem. -Csinálj amit akarsz. Csak... vigyázz magadra és szólj anyukádnak, hogy ne ébresszen fel hajnali 1-kor, hogy menjek el érted...-Mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 21:28:13 GMT 1
- Édes mindegy kivel megyek ... ha megakar ölni nekem az is mindegy - mondtam elég halkan hát igen mostanában ilyen semmivel sem törődöm kedvem volt. - Te legalább nem úgy akartad hogy veled menjek hogy kis híján eltöröd a kezem - mondtam egyszerűen. - Nem szeretnélek feltartani téged sem haza találok .... nem szeretnék senkinek sem a terhére lenni vagy elvenni a kedvét meg vagy bajba sodorni stb... majd szólok neki hogy ne hívogasson .... bocs - mondtam sóhajtva.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 21:31:44 GMT 1
-Ugyan már. Tudod, hogy te a húgim vagy. Bármit megteszek, hogy jobban legyél.-Mondtam mosolyogva majd átöleltem Sacukyt. Megsimogattam az arcát majd elengedtem. -Nem szeretem ha ilyeneket mondasz. Tedd túl magad ezen. Semmi nem történt. Nincs baj. Úgy jó ha fáj...engedd, hogy fájjon. Annál hamarabb vége lesz. Hidd el.- Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 21:45:06 GMT 1
- Ne haragudj - sóhajtottam majd átöleltem. - Am nem ismeretlen mert láttam már a suliban - mondtam halvány mosollyal majd elengedtem próbáltam túl tenni magamon ezeken a dolgokon de épp hogy sikerülne mindig valami újra közbe jön és már meg sem próbáltam de mikor Renot volt velem mindig vettem magamon egy kis erőt és úgy tettem mintha minden oké lenne persze ez nem mindig sikerült. - Majd ha haza értem felhívom anyát hogy szálljon le rólad - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 21:52:09 GMT 1
-Megköszönném.-Mondtam mosolyogva. -Az ha látsz valakit még nem jelenti azt, hogy megbízhatsz benne. Csak védeni akarlak...ahogy mindenki aki melletted van. Csak néha nem hallgatsz ránk holott mind annyian ugyan azt mondjuk.-Mondtam sóhajtva. -Ígérd meg, hogy nem hagyod el magad. Nem szeretnélek elveszíteni... Elvégre a húgom vagy.-Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 22:00:27 GMT 1
Nem szerettem közbe szólni az ilyenekbe, mert annak mindig rossz vége van , hagytam , h tegyék amit jónak látnak, bár egyedül nagyon unalmas volt minden, de hozzá vagyok szokva a magányhoz, nálam ez nem ritka, sokszor vagyok egyedül.Úgy érzem egyedül fogok meghalni,sőt biztos vagyok benne, végül is mindegy.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 22:03:08 GMT 1
- Tudom csak nem olyan egyszerű másokra hallgatni - sóhajtottam. - Vigyázok bátyus - mondtam nevetve. - De csak mert te kértél erre - mondtam mosolyogva bár sok kedvem nem volt mosolyogni és ezt az ígéretemet sem volt kedvem betartani. - Mellesleg hogy vagy ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 22:07:57 GMT 1
-Jól köszi...-Mondtam mosolyogva. Ekkor jutott eszembe, hogy ha már találkoztam Tenshivel csak elkérem a mitugrász öcsémnek a számát. -Uh...elfelejtettem valamit...-Mondtam Sacukynak majd visszasétáltam Tenshihez. -Elnézést szépség. Csak ha már így találkoztunk esetleg megadod a számod? Az öcsém biztos örülne neki.-Mondtam mosolyogva. Bár ez így elég bénán hangzott, mintha egyébként csak egy hülye kifogás lenne és így próbálnám takargatni a szándékomat. Pedig a franc szó sem volt erről. Ha nekem kéne köntörfalazás nélkül elkérem. Nem vagyok az a bénázva csajozós fiú.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 22:21:14 GMT 1
Elmosolyodtam a fiún. - Persze.- mondtam mosolyogva, majd felírtam a telefonszámom egy papírra, és oda adtam Rennek. - Tessék.- mondtam majd elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 22:28:35 GMT 1
-Nem tudom mondtam e már de úgy tűnik az öcsém tőlem örökölte az ízlését. Nagyon aranyos vagy. Kár, hogy túl idős hozzá.-Mondtam mosolyogva. -Akkor majd biztos zaklatni fog. Persze azért szólok neki, hogy mértékkel. További szép napot.-Mondtam széles mosollyal majd visszasétáltam Sacukyhoz. -Gyere. Haza viszlek.-Mondtam Sacukynak halvány biztató mosollyal. A szemeim olyan melegséggel voltak tele amely azt sugallja minden rendben lesz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 22:59:46 GMT 1
- Rendben - mondtam kedvesen majd leültem persze nem volt sok kedvem itt várni és komolyan gondolkodtam hogy haza sétálok teljesen jól vagyok nem értem miért ne mehetnék egyedül haza az orvos szerint Jól van igaz hogy elég fáradt voltam de az mellékes miközben gondolkodtam Yuzuru hátulról a padra ugrott. '- Csá mit csinálsz te itt kint ? - kérdezte mosolyogva na jó most tényleg felébredtem mert majd nem szívinfartust is kaptam tőle. - A frászt hoztad rám ..... am csak várom az egyik isemrősőm mivel haza engedtek - mondtam kedvesen. '- Remek pedig még síratott is írtam neked - mondta viccelődve. - Remek kedves vagy - sóhajtottam majd odébb ültem ő pedig majd magához húzott. ' - Csak vicceltem - mondta nevetve majd hátra dőlt. - Jó vicc volt ha ha ha - mondtam. '- Ayaka nem kicsit pipa rád úgye tidod ? .... azt mondta megfog ölni .... elég pchihopata a csaj - mondta elgondolkozva. - Tudom - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 0:33:36 GMT 1
Viccesnek tartottam ahogy elráncigálta Ren Sacuky de nem avatkoztam közbe inkább vissza sétáltam apámhoz és beszéltem vele még pár szót de végül úgy döntöttem még is elmegyek innen így kisétáltam a személyzeti bejáraton és kocsimhoz sétáltam láttam Sacuky a padon egy fiúval így tettem egy kis kiérőt és oda sétáltam. - Látom magadtól nem tudsz dönteni jobb ha Rennel mész mert amúgy kidöntene a fontod kérdésekben ? - kérdeztem nevetve majd a kocsimhoz indultam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 0:36:30 GMT 1
- Én dõntöttem nem õ - mondtam hallkan de nem hiszem hogy meghallota így majd felálltam. - Mindjárt jövök - mondtam Yuzurunak majd Seiya elé álltam. - Tudok dõnteni ... nem õ dõnt helyetem - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 0:39:52 GMT 1
Mivel a lány elém állt és nem akartam fellökni megálltam. - Igen ? ... bizonyítsd be - mondtam sunyi mosollyal majd közelebb lépetem Sacukyhoz és a füléhez hajoltam. - Látod nem tudsz - mondtam suttogva majd majd a lányra néztem. - Na velem jössz ? - kérdeztem de tudtam hogy nemet mond így kikerültem és tovább indultam.
|
|