|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 18:35:58 GMT 1
- Bagoly mondja népszerű úr - mondta majd kinyújtottam a nyelvem. - Mellesleg csodálom hogy nem a hordáddal mászkálsz mint általában - mondtam majd tovább indultam elhoztam a cuccomat és vissza sétáltam. - De ne fáradj még folt esik a hírneveden hogy velem vagy .... haza találok nyugi - mondtam majd kiindultam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 18:50:05 GMT 1
- Hát igen nagy csoda de tudod nem 24 órás elfoglaltságom hogy velük lógjak de nem kell aggodni mert miútán haza viszlek velük lógok ismét - mondta mosolyogva majd mikor elment Sacuky leült az egyik székre. - Kihez jöttél ? - kérdezte Tenstõl közben visszajött Sacu is. - Te tiszta hülye vagy - mondta majd elkapta a kezét és vissza húzta sok választásan nem volt mint maradni mivel a sérült kezét kapta el. - Basszus á bocs elfelejtettem - sóhajtott mikor eszébe jutott. - Azt mondtam haza viszlek szóval nyugodj le végre jó ? - kérdezte tõle.
|
|
|
Post by kaita on Mar 27, 2010 18:53:01 GMT 1
A kórházban volt találkozóm valakivel, szóval vártam, és leültem a padra, közben láttam egy magam fajtát 2 szép csajjal. ~ Mázlista~-gondoltam.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 18:57:02 GMT 1
- A mamámhoz, vonatbalesete volt, és eltört a keze.- mondtam. ~ Jajj nekem.. Már tuti elkéstem a kávézóból, na mind 1 holnap is nap van.~- gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 19:00:45 GMT 1
Elégé felszisszentem de össze szorítottam a fogaimat a fájdalomtól és a kezemhez kaptam. - Te idióta ! - préseltem ki a fogaim közül majd a földre ültem és még mindig a kezemet fogtam mivel elégé fájt. - Persze elfelejtetted mi ? ... kurvára nem felejtetted el ! - mondtam dühösen.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 19:05:42 GMT 1
- Nyugi jobban lesz apám az orvosa és õ mindent megtesz a betegeiért - mondta kedvesen. Seiya észre vette a fiúk aki õket nézte és igaza volt tényleg tényleg mázlista Seiya bár ez alap nála. - Mondtam hogy nem direkt volt elfejeltettem - mondta sóhajtva majd felállt és leült a lány mellé. - Ennyire fájt ? ....jó ez hülye kérdés volt .... ide hívjam apámat ? - kérdezte aggódva.
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 19:20:45 GMT 1
- Elhiszem, ha te mondod- mondtam mosolyogva. ~ Vajon miért néz az a srác? Habár kicsit jobb is mint Seiya, de mégis~- gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 19:28:20 GMT 1
Elengedtem a kezem de még mindig fájt. - Nem kell .... és haza találok mondtam már - mondtam bár most nem mertem elindulni. - Nem nem fáj csak leültem mert fáradt vagyok - mondtam cinikusan majd ovatossan felálltam.
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 19:30:59 GMT 1
Be kellet jönnöm a kórházba. Sacuky anyukája folyton hívogatott és még Tatsuya is szólt, hogy ma vigyázzak rá. Tiszta jó. Ekkor megláttam őt egy fiúval de mivel háttal állt nem ismertem fel. Meg a másik lány is háttal állt. Intettem Sacukynak mosolyogva majd odasétáltam hozzá. -Szia királylány. Anyukád kezd idegesíteni. Ugye tudod?-Kérdeztem mosolyogva. -Folyton hívogat. -Mondtam sóhajtva majd végignéztem a társaságon. A fiút azonnal felismertem. Ő az aki most felhozza a kosárcsapatot. És az én posztomon van. Nagyon jó kosaras de még egy kicsi tanulnivalója van... de azt csodálom, hogy tavaly nem nyertek. Hiszen nagyon jól játszanak. Majd a lányra néztem. Gyengéd vonásokkal rendelkezett, nagyon szép szeme volt. Kedvesnek tűnt. -Szóval ma én leszek a védőembered.-Mondtam Sacukynak majd oldalba böktem. Sacuky már régóta járt az iskolánkba. Úgyhogy már rég óta ismerem. Sok balhéban voltunk benne együtt. -Elnézést. Yamashita Ren vagyok.-Mondtam halvány mosollyal a többieknek.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 19:35:51 GMT 1
Felállt majd leporolta magát. - Pff mondtam már hogy bocs nem értem miért kell most utálkodnod - mondta majd észre vette hogy a másik lány elégé szemezik a padon ülõ fiúval így inkább nem zavarta és Sacuky elé lépett. - Kárpotollak jó ? - kérdezte sunyi mosollyal.
// Ezt megjegyeztem ám jól van nem is szeretsz ... Sacu védj meg ! //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 27, 2010 19:44:46 GMT 1
- Kárpótolsz ? ... és hogy ? ... lelöksz az egyik lépcsőn ? - kérdeztem mosolyogva közben Ren is megérkezett. - Tudom mindig elég ideges - sóhajtottam majd halványan elmosolyodtam. - Seiya KEDVES volt és rábeszélte az apját hogy engedjen haza - mondtam kedvesen.
// megvédelek majd ha kedves leszel velem XD //
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 19:48:49 GMT 1
~ Nemszeretem az ilyen jeleneteket, mert mindig rossz vége van~- gondoltam , ekkor oda jött egy helyes fiú. ~ Hmm... Milyen szép szeme van.~- gondoltam magamban.
// Te össze ne hozz azzal a karival ,mert lecsaplak téged, ugyanis én nem szemezek vele, mert azt kiírtam volna XDXD Tényleg köcsög vagy nem szeretsz mindet , te kis ego XD//
|
|
|
Post by Ren on Mar 27, 2010 19:54:33 GMT 1
-Király... hát akkor esetleg jó lenen ha nem dekkolnánk itt. Frászt kapok a kórházaktól. De asszem érhető.-Mondtam egy kelletlen grimasz kíséretében. -Egy 10-es skálán, hogy érzed magad?-Kérdeztem Sacukytól majd Seiyahoz fordultam. -Király volt a múltheti meccsetek. Tiszta jól nyomjátok.-Mondtam elismerő mosollyal. -Csodálom, hogy tavaly nem nyertetek. Az elcseszett büntetők sokat rontottak. Sajnos...-Mondtam kissé sajnálkozva. -Te vagy Ayaka Tenshi ugye? Az öcsém ismer... tisztára oda meg vissza van érted. Tökre idegesít vele...-Mondtam sóhajtva ahogy belegondoltam amikor pattog előttem folyton Ayakaról áradozva. Legszívesebben kidobnám az ablakon.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 27, 2010 19:58:50 GMT 1
Mivel Seiya látta hogy a lány most másba zúgott bele megcsóválta fejét nem hitte volna hogy minden egyes fiút megszeret elsõ látásra. - Hát látom megjött a barátod is- mondta mosolyogva mivel így pont úgy néztek ki. - Kösz de nélküled nem épp úgyan olyan föleg hogy most a másik legjobb játékosunk is kórházban van szóval a következõ meccs reménytelen - mondta sóhajtva. // bagoly mondja !!!! én szeretek mindenkit csak azokat nem akik engem sem //
|
|
|
Post by Ayaka Tenshi on Mar 27, 2010 20:08:28 GMT 1
Kicsit furcsán hangzott, hogy az öccse belém van esve, de oké, nekem mindegy. - Igen én vagyok Ayaka Tenshi.- mondtam mosolyogva.
// Uhh ha én meglátlak téged akármikor élőben addig püföllek, ameddig ki nem nyúlsz aztán megnyúzlak, de ha jobban tetszik élve is megnyúzhatlak ,ha kell.. Annyit mondtam, h szép a szeme//
|
|