|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 14:12:28 GMT 1
Nekitámaszkodtam a kocsi oldalának. Keresztbe fontam a kezemet és hallgattam a "nyugtatási" kísérletet. Mikor a fiú elment szembefordultam Ichiruval. -Mi a fene folyik itt? Tudod nem szeretem, ha kis híján elgázolnak, utána pedig berángatnak egy kocsiba és minden magyarázat nélkül elrángatnak. Ki van ekkora bajban?
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 14:20:10 GMT 1
- Bocs tuti nincs baja és nem lesz túl nagy talán terhesen jön vissza vagy elkap valamit vagy megsérül de meghalni bíztos nem fog tehát nyugodj csak meg jó ? - kérdeztem na igen lehet hogy nem vagyok épp lelkesítő. - Egyenlőre Yasuo mit az te is láthatad mivel Sacuky gaverja kissé elintézte ezután magával vitte Sacukyt akit aszem nem épp kedvelsz - mondta Reikonak. - Na de hogy vagy neked nem kell orvos ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 14:31:43 GMT 1
- Hát kösz... terhesen vissza jön... ennél lelkesítõbb beszédet a miniszterelnök sem tudna.- mondtam, és besétáltam az egyik kórterembe, és másfél órával ezután vissza is jöttem, de már nem bicegte annyira. A lábamon gipsz volt, és mint kiderült, ccsak kiugrott a térdem de a gipszet egy ideig hordanom kell, ezért a forgatásra nem biztos, hogy el tudok menni.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 14:40:34 GMT 1
Felvontam a szemöldököm. Hitetlenkedve néztem Ichirut. -Ez a nõ kész rémálom. Kivel van, ki vitte el. Meg hova? -Orvos? Azt nem, köszi. Nem lett komoly bajom csak beütöttem a fejemet. Másfél óra múlva vissza bicegett a fiú is. Már jobb színe volt. -Mit akartok csinálni, és én miért kellek hozzá?
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 14:44:16 GMT 1
- Sakk, Slak, Slik , avgyis Slicu val van vagy nem mert Slecivel hogy is hívják á meg Sliceal vanén nem tudok részleteket Yasuot kérdezd. - mondtam kedvesn - Na jobban vagy ? Bejelntetted hogy hátha bekell hozni a barátnődet ? - kérdeztem. - Te lelki támasznak Yasas mellé vagyis Yasuo mellé. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 14:54:31 GMT 1
- Igen.. megemlítettem nekik.- mondtam. - És Yasuo vagyok Chinirou.. vagyis... Chicirou... akarom mondani... Ichirou.- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 15:07:38 GMT 1
- Miért nem rögtön Chizuru ? - kérdeztem nevetve. - Yázmin vagyis Yasuo mióta vagytok együtt Sacukyal ? - kérdeztem majd Reikora néztem aki mögött egy nagy bulldog rottweiler keverék liheget fröcsögö nyállal én inkább odébb álltam mivel a kuty aépp ugrani készült és miközben ugrott fröcsött a nyála mibőlYasuo is bőven kapott leterítette Reikot én pedig nevetni kezdtem mivel kutya elfutott tehát baja nem lett csak hogy csupa nyál lett. - Reiko te eléh nyálas vagy nem ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 15:26:41 GMT 1
-Aha, értem. ~Ez kész vicc... A kutya felbukkanása, nyálzuhataga és eltűnése elterelte a gondolatainkat. Az arcom és a bal karom csupa nyál lett, a ruhámról nem is beszélve. -Hol a gazdája ennek a büdös dögnek... Zuhanyozni akarok, most!
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 15:33:37 GMT 1
Én csak nevettem az egészen ami nem csoda hisz én nem lettem olyan na jó nem volt szép tőlem hogy nem szóltam nekik de én fedezékbe mentem tehát annyira nem is zavart. - Bocs ha csak nem mész be akórházba a betegek közé zuhanyozni akk max azt a szőkő kutat tudom ajánlani de így nem ültők be a kocsiba me bűdös lesz - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 28, 2010 15:34:13 GMT 1
- Hát jól van Chizuru...- mondtam, és letöröltem a nyálat az arcomról, aztán átkentem Ichiroura. - Tessék Chizuru.- mondtam nevetve. - Hát.. pár napja.- mondtam elgondolkodva. - Bár ha úgy nézzük, akkor kicsit régebb óta.-mondtam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 15:39:09 GMT 1
Yasou reakcióján jót nevettem. Levettem a szandálomat és megindultam a szökőkúthoz. Útközben levettem a felsőmet is. Beléptem a szökőkút medencéjébe és a vízköpőhöz mentem. Megmostam az arcomat és a karomról is letakarítottam a nyálat. Visszasétáltam a fiúkhoz. -Nem zuhany, de a semminél több...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 15:42:51 GMT 1
- Fúj ez gusztustalan Yosas- mondtam nevetve és elmentem a szökőkúthoz lemosni. - Örülnék ah most szépen elsántikálnál oda és lemosnád magadról oké haver me így te itt maradsz - mondtama szökökutra mutattva. - Bár egyenlőre azt sem tudjuk hol van Sacu ha még el - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 16:02:08 GMT 1
-Menj mosakodj meg és ne figyelj rá. Hátat fordítottam Yasou és a karjánál fogva elrángattam Ichirout. -Megőrültél? Ne stresszeld a srácot! Honnan vitte el azt a lökött nőt? Talán ki lehet deríteni...
|
|
|
Post by Ichirou on Aug 28, 2010 16:10:29 GMT 1
- Kiscicám szállj le a fellegekből a földre még honnan tudjuk hova vitte telefonon sem lehet elérni haho emlékszel ? Kutasák át egész Japánt ? - kérdeztem. - Amúgy meg rá fér Yasuora legalább aggódik nem mint múltkor mikor lelépett - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 28, 2010 16:17:13 GMT 1
-Ó egek...Te aztán rá tudsz mászni az ember idegeire.Chö.. Visszavettem a felsőmet. Hátrasimítottam a hajamat és körbenéztem. -Nos, egészen addig nem fogunk tudni semmit tenni, amíg ő nem ad életjelet. Ha ez megvan, könnyebb megtalálni. Mert gondolom nem akartok szólni a rendőröknek.
|
|