|
Házak
Sept 17, 2009 20:04:53 GMT 1
Post by Ryota on Sept 17, 2009 20:04:53 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Sept 17, 2009 20:08:05 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 17, 2009 20:08:05 GMT 1
Hazáig rohantam mivel elég nagy késésban voltam. '- Shin te tényleg nem vagy normális ... miért nem kocsival mentél ? - kérdezte Ryou láttszodt hogy már elég régóta vár. - Kerülöm a feltűnést - mondtam kedvesen. '- Nem értelek de te tudod - mondta a lány majd követtet a házba. - Bocs hogy megváratalak - mondtam fáradtan. '- Semmi baj megszoktam ... tudod hisz rólad van szó akkor alapból úgy számolom hogy késsel - mondta viccelödve a lány ettől kissé elment a kedvem. - Tényleg ennyit késsek ? - kérdeztem hallkan majd leültem a kanapéra. '- Hát elég sokat ... de nem baj - mondta összintén. - De baj ha mindig ilyen késsőn érek vissza az úgy fog tünni mint ha nem foglalkoznék veled ne haragudj - mondtam majd Ryoura néztem. '- Nyugi semmi baj ... el vagyok én egyedül is ... bocs hogy hátráltatlak lehet jobb lenne ha haza költöznék - sóhajtott miközben a földett nézte. - Azt nem hagyom .... nem mész oda vissza - mondtam majd egy kis szünetett tartotam és Ryouhoz sétáltam. - Igérd meg hogy nem mész vissza - mondtam komolyan. '- De mindenki félre érti hogy nálad vagyok és ez elég kellemetlen lehet neked - mondta hallkan. - És szerinted érdekel hogy ki mit hisz ? - kérdeztem mosogolygva majd vissza ültem közben Ryou kiment a konyhába de mire vissza ért elaludtam. Mostanában nem aludtam túl jól mivel elég elfoglalt voltam Sayuukiékat is pont ezzért ráztam le legtöbbször. /Másnap reggel/ Ryou kellt fel előszőr de még így is késsőn rögtön hozzám rohant. '- Shin ébredj! .. Elkésel ! - kelltett fel. - Mi ?- kérdeztem hallkan majd hirtelen felültem és az órára néztam - Már ennyi az idő ? ... alapból elkéstem .... így nem fogok beérni - mondtam álmosan ekkor Ryou hozzám vágtott pár ruhát. '- Öltőzz és menj kocsival ! - mondta parancsoloan. - Nem .... eszem ágába sincs ! - mondtam majd vissza feküdtem. '- Akkor beviszlek én ! ... nem akarom hogy elkéss ! - monda ellent mondást nem türöen. - Jól van - mondtam majd gyors átöltőztem és Ryou után sétáltam. // Az iskola / "D" folyósok //
|
|
|
Házak
Sept 18, 2009 11:46:43 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 18, 2009 11:46:43 GMT 1
A fekete autó a villánk előtt állt meg. Ajtót nyitottak nekem és kiszálltam. Az ajtót nyitó Marcus meghajolt én meg bólintottam neki. Utána besétáltam a hatalmas épületbe. Amit otthonnak nevezhettem... Bár akármilyen hihetetlen nem kedveltem különösebben. Csak megszoktam. Miután beléptem a házba levettem a cipőmet és a jobb oldali ajtók egyike elé raktam. 3 ajtó volt. Azokban a szobákban voltak a családtagjaim cipői külön válogatva. Mindig az ajtó elé raktuk őket,hogy reggelre a szolgák kipucolják és a megfelelő helyére rakják. Felsétáltam a széles lépcsőnkön a tetőtérig. Ott volt a szobám. Szerettem volna ha minél feljebb van... Olyan okokból mint például nem találkozni a szüleimmel. Az édes drága anyámat igyekeztem minél többször elkerülni. Apámat pedig nem volt különös képen nehéz elkerülni sose volt otthon. Miután kipakoltam a táskámból bevittem a táskámat a szemben lévő gardróbomba arra a részre ahol a táskáim voltak. Majd körül belül 20 perces válogatás után sikerült átöltöznöm. Összefogtam a hajam és még egy csuklóvédőt is felvettem. Majd lesétáltam a földszintre. Keresztül sétáltam a nappalin. Ami önmagában hatalmas volt. Majd besétáltam egy kissé félreesőbb, kevésbé feltűnő ajtón. Egy hatalmas terembe léptem. A falak három negyedét tükrök borították. Az ajtó két oldalán a fal mellett végig extra keskeny hangfalak sorakoztak..A szoba természetesen hangszigetelt volt. Az ajtóval szemben egy kisebb üvegezett falú teremben a stúdió felvételekre alkalmas terület volt A szobában már 12-n voltak. Mindenkit üdvözöltem majd odasétáltam a mini stúdióhoz. Odabent 4-n voltak. Megbeszéltem velük,hogy akkor most mi lesz az ütem terv mára és neki is álltunk gyakorolni. Körül belül este 8-ra végeztünk is. Legalább is mára. Újból átsétáltam a nappalin miután elbúcsúztam a többiektől majd beültem a dzsakudziba. Fél órát áztam majd felmentem az első emeletre.Be egy bambusszal borított szobába. -Szia Saya...-Köszöntem a bent tartózkodó lánynak. '-Jó estét... - Viszonozta a köszönést Saya majd én hassal lefelé lefeküdtem egy padra. Saya volt a masszőröm. Olyan kis finom ujjai voltak. Nagyon ügyes volt úgyhogy szerettem a masszázst. Ha tehettem legalább hetente 4-szer masszíroztathattam. 9-re végeztünk és felmentem átöltözni majd újból le vacsorázni. A pillanat amikor találkoznom kell anyámnak.Minden nap eljött. És minden nap alig vártam,hogy vége legyen.Bárcsak el se kezdődne. Mindig ugyanaz.Pár perces kínos csend utána anyám erőlteti, hogy beszélgessünk.És végül összeveszünk ő elrohan az asztaltól. Ma ugyanez történt.ÉS legkevésbé sem pozitívan gondolok rá.
Reggel:7:00
Miután felébredtem vettem egy zuhanyt majd beállították a hajam. Felöltöztem és bepakoltam a suliba.Gyorsan bekaptam egy pár falatot a 3. fogásos reggeliből. Persze jó ha egy fogást megettem belőle. Anyukám mániája volt, hogy mindig legyen minimum 3 fogásos az étkezés. Felkaptam az asztalról a lakáskulcsomat, az Aston Martin Vanquish S autóm kulcsait és a bankkártyám majd a hátsó ajtón kimentem a házunkból. Elhaladtam a medencénk mellett amelyhez egy mesterséges 4 m magas vízfal is tartozott. Jobbra kanyarodtam és bementem a garázsba. Ez egy nagy fedett parkoló volt, csak autókkal teli. Beszálltam a kocsimba, felvettem a napszemüvegemet majd bestartoltam a kocsit és elindultam a suliba. //Iskola/ "D" folyosó//
|
|
|
Házak
Oct 10, 2009 19:39:46 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 10, 2009 19:39:46 GMT 1
Miután hazaértünk beszerveztünk olyan 50 körüli embertömeget a házunkba és buliztunk egy nagyon ütőset. Azért szerettem különös képen az olyan bulikat amik féktelenek mert ilyenkor nem kell olyanokra gondolnom mint a kiadó, az új lemez vagy egyéb ilyen gondok. És eldobva a gátlásaimat önmagam lehetek. A buli a próbateremben volt. Mivel hangszigetelt és a második legnagyobb szoba a házunkban. Nem beszélve az afféle plusz juttatásokról, hogy még egy híres neves Disco vagy Pub is megirigyelné a felszerelését ennek a szobának. A hangtechnikáról nem is beszélve.
Másnap reggel olyan eszméletlen fejfájásra ébredtem,hogy azt hittem elütött egy vonat. Erre ez nem kifejezés,hogy szét voltam esve. Tyara néztem aki mellettem aludta az igazak álmát. Illetve félig rajtam. Megsimítottam az arcát és a fejemhez raktam a kezem. Sürgősen szükségem volt egy zuhanyra meg egy jó erős fájdalomcsillapítóra. Meg egy kis teára. Ekkor ébredt fel Tya és rám mosolygott. '-Szia szívem...-Mondta mosolyogva majd simogatni kezdte a mellkasomat. -Helló...-Mondtam halványan vissza mosolyogva. '-Nyugi még van másfél órád a suli kezdésig. Még akár aludhatsz is egy fél órát... -Kétlem ha ilyen pokolian fáj a fejem.. '-Nem csodálom.-Mondta sunyi mosollyal Tya. -Hát..én se..bár nem igazán emlékszem mi történt. '-Hát először is volt egy ütős buli..körül belül 4 körül vonultunk be a szobába és utána sejtheted mi volt...-Mondta Tya az alsó ajkába harapva. -Óhhh... érteeemm...-Mondtam viszonozva az előző mosolyt és megcsókoltam Tyat. '-Nah én kimegyek..szólok a fájdalom csillapítódért...te meg addig szedd össze magad..szeretlek...-Mondta Tya majd még egyszer megcsókolt és magával rántva az egyik takarót kiment a szobából.Én meg fél óra alatt kikászálódtam az ágyból amjd lezuhanyoztam felöltöztem meg minden egyéb fontos dolog és nagy nehezen levonaglottam az ebédlőbe. Miután megreggeliztünk Tyaval elbúcsúztunk és ki ki ment a saját dolgára. Vagyis mindketten az iskolánkba. //Iskola/"E" folyosó//
|
|
|
Házak
Oct 17, 2009 12:53:37 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 12:53:37 GMT 1
Miután hazaértem kajáltam majd szóltam a személyzet egyik ezért felelős tagjának,hogy készítsen nekem ki valami ruhát. Mert nem lesz időm rá,hogy ilyesmivel foglalkozzam. Gyorsan lezuhanyoztam majd átöltöztem. Miután ezzel is készen voltam leszaladtam a földszintre. Felkaptam az autókulcsomat majd a cipőmet is felvettem és átvágtam a nappalin. Elmentem a medence mellet jó 10 perc gyaloglás után értem el a kocsihoz amivel menni akartam. Beszálltam a Jaguar XKR-S fekete autómba majd még gyorsan telefonáltam a stúdióba, hogy úton vagyok. Bestartoltam az autót és kihajtottam hatalmas házunk telkéről. Ahogy kihajtottam Sumida negyedéből rádöbbentem mint mindig, hogy mekkora csillogásban élünk itt. Mások meg csak álmodnak ilyesmiről. Erről bizony Kitha jutott eszembe. Az ő családja. Meg az ott élőké. //Shinjuku/Utcák//
|
|
|
Házak
Oct 17, 2009 13:45:08 GMT 1
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 13:45:08 GMT 1
Egy utcával GD-ék háza előtt laktunk. A házunk körül belül akkora volt mint GD-éké. Beléptem a házba majd levettem a cipőimet. Az én szobám a földszinten volt. Miután bementem a szobámba ledobtam a táskámat az ágyamra. Kimentem kajálni egy kicsit. A szüleim is éppen "ebédeltek". '-Szia kicsim...-Köszönt anyukám és mosolyogva átölelt. "-Szervusz fiam...-Mondta apám majd ő is megölelt és visszaültek enni.Én is csatlakoztam hozzájuk és elmeséltem a napomat. Illetve inkább válaszoltam a kérdéseikre. Amikkel bőven elhalmoztak,tehát volt mire válaszolnom. Sokszor rádöbbentem mennyire más GD és az én családom. Talán GD pont a sztárságba menekült a családja elől. Emlékszem amikor áthívott magához és elmondta,hogy szerinte az anyja drogozik. ÉS láttam rajta,hogy eléggé kétségbe esett. Nem is tudom mikor láttam azt a családot utoljára együtt. Mintha mindig is hátat fordítottak volna egymásnak. Mint az idegenek. Az én családom viszont viszonylag normális volt. Anyukám modell volt apukám pedig énekes. GD és az én apám testvérek voltak. Mindketten félig Thai félig Japánok. Vasárnap lesz GD anyukájának a temetése. Ebbe belegondolva mindannyian elszomorodtunk. Anyukám mindig arról mesélt,hogy milyen boldogok voltak amíg nem volt GD. És utána is körül belül 2-3 évig. Talán GD nem is emlékszik arra,hogy valaha boldogok lettek volna. Ezért olyan amilyen. Tudom jól,hogy bármit feláldozna azért,hogy visszacsinálhassák ezt az egészet. Bár azt is tudom,hogy nem bírná ha nem lenn ennyi pénze. Kikészülne. Egyszerűen csak úgy ahogy én is ebbe születtünk. Ha akartuk volna színarany étkészlettel ehettünk volna vagy színarany párnánk lehetett volna. Egyszerűen csak nem tudunk elképzelni pénz nélküli életet. Miután megebédeltem felmentem a szobámba és átpakoltam a cuccomat holnapra. Ezután Kimentem a kertbe és átsétáltam a fedett uszodánkig. Úsztam egy pár hosszt majd az edzőterembe töltöttem egy kis időt. Ezután lezuhanyoztam. Kiszedtem a piercingeimet. Kivéve a nyelvpiercingemet és a két szemem közti orrnyereg piercingemet. Azokat nem igazán előnyös folyton ki be húzogatni. Alsógatyába aludtam mint mindig de még előtte olvastam egy kicsit. Mikor reggel felébredtem lezuhanyoztam, átöltöztem, meg csináltam a hajam és egy kis reggeli után el is indultam suliba. // Iskola// "C" Foylosó//
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 13:56:58 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 13:56:58 GMT 1
Mikor hazaértünk már néhány kisegítő díszített is. A konyhába meg elég sokan serénykedtek, hogy elkészítsék a kaját. Mivel medencés party lesz felmentünk Momoval a szobámba aki nem kapott levegőt és folyton azt mondogatta,hogy: Istenem..mekkora ház. Meg azt,hogy: Ez egy vagyonba kerülhetett. Bementünk a szobámba lepakoltam a táskámat majd a szemben lévő gardrób szobámba mentünk. '-Jézusooom! Minek neked ennyi ruha?-Kérdezte Momo ledöbbenve. -Hát...szeretem a ruhákat.-Mondtam mosolyogva. '-Rohadt sok...fogadjunk,hogy cipőkből is van ennyi...-Mondta Momo elkerekedett szemekkel. -Hát van. Csak azok lent vannak. Az ékszereim meg hátul...-Mondta Momonak mosolyogva. '-Ez már undorítóan gazdag...-Mondta Momo majd felnevetett. '-Adhatnál pár ruhát nem mondom... -Persze majd ha kiérdemled...-Mondtam Momonak nevetve majd a szoba végébe sétáltam és kinyitottam egy nagy falba mélyített tolóajtós szekrényt. A többi ruhám fogasokról lógott le a szobában..nem voltak szekrényben. Kinyitottam a szekrényt ami tömve volt fürdőruhákkal és a hozzájuk illő kiegészítőkkel. A kiegészítők a szekrénybe épített forgatható üvegpolcokra voltak helyezve. A fürdőruhák is forgatható fogasra voltak rakva így akár úgy is válogathattam mint egy üzletbe. Persze minden csak az én méretemben volt mintha rám öntötték volna...ez azért fontos. '-OHMYGOD! -Mondta Momo. -Legyen a fehér...-Mondtam majd kivettem egy fehér bikinit. A bikini felsőn nem volt semmilyen pánt és a peremét kövekkel rakták ki. A hátulját is kövekkel rakták ki a felső résznek. Hátul csak egy aprócska vékony vonal tartotta össze a melltartó részét. Az alsó részén a csípőnél húzódó vonal két oldalt szintén kőből volt kirakva. Fehérből. '-Nem fog ez szétszakadni?-kérdezte Momo furcsállva. -Dehogynem ez a lényeg..-Mondtam sunyi mosollyal.Momo meg úgy nézett rám mint valami őrültre. -Csak vicceltem... nekem csináltatták, úgyhogy nagyon strapa bíró...-Mondtam neki. Erre persze meg könnyebbült de azért nevetett is rajtam. -Nézzük oda adod légyszi azt a selyem sálat? A fehéret...-Mondtam Momonak aki bólintott majd odaadta a sálat. Forgatni kezdtem az egyik üvegpolcot. Levettem egy spirális virág ként tekergő "karkötőt" amit a felkaromra szoktam rakni.Mint az amazonok csak annál sokkal törékenyebben nézett ki ez a kis virág. Ízléses és egy vagyon. Kivettem még egy vastag és egy vékony ezüst karkötőt némi kő berakással. Meg 4-5 gyűrűt mellé 2 lábujjgyűrűt és egy nyakláncot. Nagyon vékony ezüstlánc volt a végén egy könnycseppre hasonlító kristállyal. Olyan volt mintha lebegne az a kristály a mellkasomon ha felvettem. Majd a hozzá való fülbevalót is kivettem egy hosszú "láncon" függő újabb kristály könnycseppeket.Plusz kivettem egy golyós nyelvpiercinget amin kőbevonat volt, legalább is úgy csillogott. Mellé még egy köldökpiercinget amiről 3 mini kristálykönnycsepp lógott le. Plusz még pár fülbevalót a többi füllyukamba.Mindig adok arra,hogy minden harmonizáljon az öltözékemben.Ezután becsuktam a szekrényt a kiválasztott dolgokat mind Momonak adtam. Egy fehér prém mellényt is kiszedtem a ruhák közül. A mellény ujjatlan volt és nagyon nagy volt a bolyhossága miatt. Viszont nagyon puha is volt. A mellkasi résznél egy lánc kötötte össze a mellényt. Kivettem még egy fehér miniszoknyát is. Hozzá egy övet ami csillagokból állt. Amiken néhol szintén alig látható aprócska kövek voltak. Ezután lementünk a földszintre a cipős szobámba. Kiválasztottam egy magassarkút amin csak az egyezés kedvéért apró kövek voltak. -Na Momo...te is válassz valamit..elvégre mi vagyunka a házigazdák...bármit...-Mondtam Momonak aki tisztára ledöbbent. '-Komolyan? -Persze...-Mondtam mosolyogva. Momo nem is bírt választani emrt minden tetszett neki úgyhogy az enyémhez hasonló öltözőket választottam neki..csak ő nem kért pánt nélküli bikinit...nagyon félt,hogy egyszer csak lecsúszik neki.Úgyhogy kapott egy nyakba akasztós bikinit. Valahol találtam. Jobban szeretem az ilyen darabokat amiken nincs pánt de találtam neki végül is. Ezután lezuhanyoztunk, masszíroztattunk majd még jobban eldöbbent mikor egy sminkes és egy fodrász vette kézbe.Ezután jött a műkörmös igazítás (persze kizárólag csak kristályosan csillogó francia résszel). Fél 10-re készen voltunk és lesétáltunk a lépcsőn. A díszlet a helyén volt. A medence fölé behúzták az automata üveglapot. Amíg nem fürödtünk ott szoktunk táncolni vagy előadni. Az alaksorban lévő mozitermet is előkészítették. A bárpult és a DG és készen állt nem beszélve a hatalmas hangkibocsátást biztosító felszerelésről. Felmentünk még a szobámba Momoval megbeszélni a programokat. Olyasmik voltak mint például "jelmez" verseny, labirintus(ami a kertünkben volt), karaokee, mozizás és persze mindenféle kényelem elősegítő.Mint például dzsakudzi, medence, masszázs, sauna. Mikor negyed 11-kor Momoval lementünk a lépcsőről már legalább 100-an voltak a házban. Nappaliban előtérben..elszórtan.Amit beláttunk a lépcsőről lefelé jövet. És persze nagy fütyülés, tapsolás tört ki amikor lejöttünk és rögtön üdvözölnünk kellet legalább 100 embert. Mindenki dicsért,hogy milyen jól megcsináltuk.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 15:15:14 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 15:15:14 GMT 1
Besétáltam a házba a többi emberrel bár azt nem tudtam itt hogy találom meg AJ-t vagy a barátnőjét de nem volt nehéz mert épp hogy beléptem már meg is láttam őket. ~ Ezt kár lett volna kihagyni ... nagyon jól néznek ki ~ gondoltam. - Sziasztok ... állati jól néztek ki .... amúgy helyzet ? -kérdeztem mosolyogva. ~ járhatnának így iskolába is ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 15:25:05 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 15:25:05 GMT 1
'-Hello...Asszem ki is basznának...-Mondta Momo mosolyogva. -Szia... jah..szerintem is... egyébként helyzet? Nézzük csak mindjárt megyünk ki a medencéhez.-Mondtam mosolyogva. '-Jah ééés képzeld ki a DJ ?NA KI??? Nem fogod elhinni Top a legjobb DJ pasiii...-Mondta Momo felvillanyozódva. -Jaj Momo mennymááár..-Mondtam leintve őt. '-Hé te könnyen beszélsz.Te fogsz mellette DJ-skedni... ott leszel mellette órákig...-Mondta Momo féltékeny pillantást vetve rám. -Jah biztos...mivel én ismerem a pult kezelését..ez nem olyan pult ami a discoba van...a világítást is mi kezeljük...ha ismernéd rád hagynám. De inkább akkor sem..még elrontanád...-Mondtam gúnyolódva Erre Momo oldalba bökött majd a kert felé vezető kijárathoz intett. Én elsétáltam amdj egy mikrofont vettem a kezembe. -Héhahó! Örülök,hogy mindenki eljött.Legalább is gondolom mindenki... aztán aki nem az megszívtam.Nos irány a medence..de vigyázat fejest ne akarjatok még ugrani mert betöri a fejetek...-Mondtam.Mindenki értetlenül nézett de kivonultak.Mindenki a medence köré. A medence a színeit váltogatta. Jól bulira szerelt világítása volt.Sokan le is ültek az elkészített asztalokhoz.Én és Momo a medencére sétáltunk.Illetve a fölötte lévő üveglapra. A medence közepén volt a DJ pult is. Top meg integetett onnan a lányoknak. '-Akkor kezdődjön a buli...-Mondta Momo én a Dj pulthoz sétáltam és elindítottuk a zenét. Persze én énekeltem és azt mixeltük. Meg más számokat is. //2 óra múlva// Már mindenki őrülten táncolt és nem kis pia volt bennünk.A buli fergetegesen folyt.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 15:40:15 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 15:40:15 GMT 1
- Bocs hogy én nem rajongok érte már mint jó a zenéje de magáért a pasiért nem igazán - mondtam mosolyogva. ~ Hát ez most jól sült ki nem mondom ... össze vissza de remélem azért értik hogy értettem ~ gondoltam a buli fergeteges volt senki sem unatkozott és ez 2 óra múlva csak jobb lett és pár helyzetben vicces is az egyik csaj nem igazán bírta legalábbis szerintem mivel látszott rajta hogy rosszul van és a barátnői kísérgették. - Gei hogy tudsz ilyen jól kinézni most komolyan ? - kérdeztem mosolyogva miközben Geit néztem.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 15:47:58 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 15:47:58 GMT 1
-ÁÁh zavarba akarsz hozni vagy mi? Sztár vagyok szívem... még jó,hogy ilyen jól nézek ki...-Mondtam elmosolyodva majd Ichiroura kacsintottam. -Még elnyomok egy számot aztán Top-ra bízom egy kicsit a dolgot..és pihenek...-Mondtam Ichirounak majd Topal is megosztottam az ötlete. Miután elnyomtam a számot nemsokára egy kis szünet volt.Áthelyezték a DJ pultot és lehúztuk az üvegpadlót a medence felől.De még senki nem mert bemenni. A víz viszont szinte gőzölgött olyan finom meleg volt. Én eldobtam magamról a mellényt, a szoknyát meg az ékszereket. Oda raktam az asztalhoz aminél én, Ichirou és Momo ült. Mi kaptuk a legjobb asztalt persze. Levettem a cipőmet meg a fejemről a sapkát,a fülhallgatómat a Dj pultnál hagytam. -Csobbanjunk...-Mondtam Ichirounak és Momonak. Momo is nekiállt lehámozni a felesleget. Végül is fürdőruhában szoktunk fürdeni. És Momo most igazán félt,hogy lecsúszik a felsőm. A medence pereméhez rohantam és ugrottam egy fejest. Persze mindenki megőrült és özönlöttek a medencébe miután én feljöttem a víz alól. Momo meg elmosolyodott. -Tényleg nem csúszott le...-Mondta Momo majd beugrott utánam. A medence pereméhez úsztunk majd felültünk rá. Én a hajamat csavargattam ki. Ami eltartott amilyen hosszú volt.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 15:59:17 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 15:59:17 GMT 1
Kicsit később mentem csak Gei és Momoko után. - Grat. Nagyon jól nyomod ... értesz a bulikhoz- mondtam Geinek kedvesen. ~ Aszem ha ezt Matsu megtudja tényleg megöl ~ gondoltam majd halványan elmosolyodtam és lefröcsköltem Gei-t úgy mintha nem direkt csináltam volna. - Bocs - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:11:24 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 16:11:24 GMT 1
-Te kis komisz...-Mondtam neki mosolyogva majd vissza fröcsköltem őt. '-Hűűű.odamegyek Top-hoz... szabad...-Mondta Momo majd gyorsan felkelt és méltóságteljesen kezdett el odafutni Tophoz.El is nevettem magam rajta.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:16:15 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 16:16:15 GMT 1
- Most vizes lett a hajam miattad - mondtam nevetve majd ismét lefröcsköltem Geit. - Bocs nem direkt volt ... csak szánt szándékkel - mondtam kedvesen a végét pedig halkan. - Uh a barátnőd beindult ... csak el ne csúszón - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:18:15 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 16:18:15 GMT 1
Elmosolyodtam majd belöktem Ichirout a medencébe. -Hopsz bocsí...nem direkt volt...csak szánt szándékkal...-Mondtam mikor Ichirou fel jött a víz felszínére. Elmosolyodtam majd megsimítottam az arcát de azért hátrébb húzódtam nehogy behúzzon magával.
|
|