|
Házak
Apr 19, 2010 22:02:18 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 22:02:18 GMT 1
Nagyot sóhajtottam mikor ismét elhúzódott tõlem. Jól gondoltam. Sokkal nehezebb õt megnyugtatni mint bárki mást. Nem csoda, hisz ilyen életet még az ellenségünknek sem kívánunk. Nem mondtam semmit csak lassan felálltam majd kidobtam a kukába a zsepit. Egy kicsit ácsorogtam GD mögött, majd közelebb léptem hozzá és megfogtam a kezét. -Ne gondolkozz helyettem. Nem kell bevinned a suliba és ezek után is nagyon szivesen maradok veled. Nem tudom mit tettél velem, de nagyon jól érzem magam melletted még most is hiába történt ami történt. Kicsit megszorítottam a kezét majd még egy lépést közelebb álltam hozzá. -Nem hangolsz le.
|
|
|
Házak
Apr 19, 2010 22:19:34 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 22:19:34 GMT 1
-Hogy szerethetsz egy idegent?!-Kérdeztem félrehúzva a számat. A szobámban lévő egyik órára pillantottam. -Akkor viszont mennük kell. A kórházba.-Mondtam. Elővettema telfonomat és felhívtam egy haverom. -Kenji el tudsz dobni a kórházba?-Kérdeztem. Persze ő igent mondott. Azon néhány ember közé tartozott aki nagyon jól tudta milyen az életem valójában. Mit miért teszek...még ha néha nem is értett meg. Ez után kisétáltunka házból és elidnultunk a kórházba. //Minato/Aiiku Kórház//
|
|