|
Házak
Dec 31, 2009 3:49:07 GMT 1
Post by Gei/AJ on Dec 31, 2009 3:49:07 GMT 1
-Te vagy az én személyre szabott hajfényesítőm.-Mondtam nevetve. De a szememet még mindig nem voltam hajlandó kinyitni. -Ohm egy kicsit balra ott nem elég fényes.-Mondtam viccelődve. Ezután kinyitottam a szemem és Ichirou szemébe néztem. Tulajdonképpen előtte még végignéztem őt mármint a hasától felfelé és csak utána állapodtam meg a szeménél. Csak azért mert annyi szeretet sugárzott belőle. Még mindig hihetetlen volt ha belegondolok mi volt az első napokban. Hogy utált..most meg...hát igen. Köhöm. És,hogy elhordott minden kurvának... persze jogos mindenki ezt gondolta. Ahhoz meg kell ismerni a másikat,hogy tudjunk véleményt formálni róla. Persze én sem kedveltem őt rögtön...de miután kezdtem megismerni rájöttem,hogy sok mindenben hasonlítunk. És sok mindenben kiegészítjük egymást.
|
|
|
Házak
Dec 31, 2009 3:57:53 GMT 1
Post by Ichirou on Dec 31, 2009 3:57:53 GMT 1
- Persze ... szóval csak hajfényesítőnek vagyok jó ... oké megjegyeztem - mondtam viccelődve. - Azért örülök hogy GD már nem akar megölni vagyis ha igen ezt nem mutatja mi mint az elején - mondtam kedvesen. - De azért vicces ez az egész - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Jan 2, 2010 16:16:14 GMT 1
Post by Gei/AJ on Jan 2, 2010 16:16:14 GMT 1
-Én is pont erre gondoltam. Ami ez elején volt..húúú...-Mondtam elmosolyodva. -GD nem annyira hogy is mondjam őrült....csak. Elég más mint egy átlag fickó.Hidd el. A suliba teljesen másképp viselkedik....otthon jó ha vált velem egy mondatot. Elég szűkszavú ember. És van,hogy nem is értem miről beszél..ilyen tök tudós nyelven beszél hozzám.-Mondtam összeráncolva a homlokom. -Fura. De hát a bátyóm úgyhogy nem bántom...-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
|
Házak
Jan 2, 2010 16:25:21 GMT 1
Post by Ichirou on Jan 2, 2010 16:25:21 GMT 1
- Nem mondok semmit mert mivel én tényleg nem ismerem - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Geit. - Téged viszont már ismerlek vagyis aszem persze ki tudja lehet félre ismerlek - mondtam mosolyogva majd átöleltem Geit. - De remélem nem - mondtam kedvesen bár igaz hogy, 100% ig megbíztam Geiben és nem hinném hogy tudnák rá haragudni bármiért is persze ilyenkor mindenki ezt gondolja.
|
|
|
Házak
Jan 2, 2010 16:27:33 GMT 1
Post by Gei/AJ on Jan 2, 2010 16:27:33 GMT 1
-Én negyed annyira nem vagyok rejtélyes mint a bátyám szóval nem nehéz kiismerni.-Mondtam mosolyogva. -Nem tudom te,hogy vagy vele de én éhes vagyok.-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Házak
Jan 2, 2010 17:00:35 GMT 1
Post by Ichirou on Jan 2, 2010 17:00:35 GMT 1
- Egy kicsit de nem igazán - mondtam. - Hmm és mit csinálsz ha nem engedlek el ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd ismét megcsókoltam.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 19:23:24 GMT 1
Post by Aiko Ninie on Feb 22, 2010 19:23:24 GMT 1
/Folytatás/
Engem már az megrémített, mikor GD a kezem után nyúlt. Nem ellenkeztem valami miatt csak elindultam abba az irányba amelyikbe mondta. Kisvártatva egy hatalmas limuzint pillantottam meg. Nem nagyon értettem, hogy miért ezzel a nagy "álattal" megyünk. Természetesen én ültem be elõször, de szólni sem tudtam vagy inkább nem mertem nem is tudom. Rápillantottam egyszer GD-re de többször nem is mertem, nekem ez már épp elég volt talán már túlzottan sok is volt. Végül megérkeztünk egy hatalmas házhoz, életemben nem láttam ilyen hatalmas házat. Természetesen õrök is voltak a ház mellé és miegymás különös dolgok amikhez nem vagyok hozzászokva.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 19:30:13 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Feb 22, 2010 19:30:13 GMT 1
Miután hazaértünk ajtót nyitottak nekünk és kiszálltunk. A Securityk jól végigmérték Aikot majd odaléptek,hogy megmotozzák de felemeltem a kezem. -Nem szükséges Tomas.-Mondtam egykedvűen. Tomas egy mordulás kíséretében hátra lépett majd bementünk a házba. Persze előre engedtem Aikot ahogy egy úriemberhez illik. Azonnal egy szolgálólány köszöntött. A cipőmet egy ajtó mellé tettem az előszobában. A cipős gardróbom elé. A szolgáló lány elvette a felsőmet majd meghajolt és eltipegett. -Nekem még van egy kis elintéznivalóm. A szobám a harmadik emeleten van. Az az én emeletem. Ott balra fordulva rögtön az első két szárnyas ajtó.-Magyaráztam Aikonak. Majd bementem a nappaliba és átsétáltam rajta be a stúdiószobába.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 19:42:38 GMT 1
Post by Aiko Ninie on Feb 22, 2010 19:42:38 GMT 1
Miután bementünk a házba szétnéztem, persze nem akartam csorgatni a nyálam ide-oda így csak néha megköszörültem a torkom vagy nyeltem egyet és mentem elõrre vagy éppen amerre mutatták az utat. Kicsit levert a víz mikor egy hatalmas pasas állt elém, természetesen léptem volna egyet hátra, mikor GD eintette hogy fölösleges végignéznie engem. Igazából nem talált volna mást nálam csak egy telefont meg könyveket. Aztán kaptam egy kis útbaigazítást, próbáltam az eszembe vésni de már a lépcsõzre nézve elfelejtettem a szöveg felét. -Rendben van. Válaszoltam még is helyeslõen csak közben azon imátkoztam nehogy eltévedjek valahol. Szépen lassan megindultam a lépcsõ felé és elkezdtem fölfele menni, de aztán azt hiszem eltévesztettem a házszámot vagy csak az emeletet, mert valahogy nem hasonlított fiú "részleghez" az egész környezet. Viszont a képek valahogy ismerõsek voltak, de aztán végre le is esett az egész dolog. A falakról a kedvenc énekesem nézett vissza rám, ekkor lett 100%-os a feldolgozottságom. Mivel a természetemhez képest kíváncsi vagyok elindultam a fejem után. Csodálatos látvány volt, persze betartottam azt a szabályt, hogy mindent a szemnek semmit a kéznek így szépen össze is kulcsoltam az ujjaimat a hátam mögött, így haladtam végig a folyosón és nézegettem a képeket és egyéb dolgokat. Talán túlságosan is belefeledkeztem a dolgokba és nem vettem észre azt sem, hogy valaki beszél hozzám. Vagy talán nem is hozzám beszélnek, csak túl sok itt a szolgáló és egymásközött beszélgetnek.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 20:36:01 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Feb 22, 2010 20:36:01 GMT 1
Miután átfaxoltam pár iratot elindultam felfelé. A második emeleten viszont mielőtt tovább indultam volna megpillantottam Aikot. -Aiko eggyel feljebb...-Mondtam de nem reagált. Anyám részlegén voltunk. És ő a képeket bámulta. Odasétáltam hozzá majd felnéztem a képre. -Az anyukám.-Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 20:42:49 GMT 1
Post by Aiko Ninie on Feb 22, 2010 20:42:49 GMT 1
Az "anyukám" beszóláson kicsit meglepõdtem, hátranéztem és GD-vel találtam szemben magam. -Értem. Akkor azért beszéltél úgy róla. Mondtam halkan és egy lépést távolabb mentem. -Ne haragudj csak... mondhatni eltévedtem. Hajtottam le a fejem. Kicsit zavart a dolog, hogy elkószáltam más házába ráadásul egy híresség házába. -Mehetünk ha gondolod. Direkt nem akartam beszélni az anyukájáról, talán zavarná a téma.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 20:49:32 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Feb 22, 2010 20:49:32 GMT 1
-Szeretnéd látni a szobáját?-Kérdeztem halvány mosollyal. Én is régen voltam odabent de úgy gondoltam Aikoban megbízhatok.És végső soron örültem,hogy nem tudta ki vagyok. Végül is még most sem tudja. Azt hiszem az én emeletemen majd rájön. Ismerős plakátokkal fog találkozni az biztos. Valamiért örülök neki,hogy nem azért jött velem mert végre megnézheti a híres GD házát. Ez egy hatalmas pirospont. Miután bementünk édesanyám szobájába eléggé fájt. Nem hiába járok ide olyan keveset. Minden nap friss virágot tesznek a vázákba és mindent leporolnak de végül is minden ugyan úgy maradt itt ahogy édesanyám itt hagyta. Az éjjeliszekrényén egy kép volt amelyen mi négyen szerepeltünk. Végül is a szobájában csak a családunkról voltak képek...de a szoba fényűző volt és gyönyörű. Édesanyám kifinomult ízlése itt is visszaütközött.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 20:58:07 GMT 1
Post by Aiko Ninie on Feb 22, 2010 20:58:07 GMT 1
-Persze. Mondtam halkan, aztán követtem GD-t az édesanyja szobája felé. Pompás és gyönyörû szoba volt, Minden szép rendben volt tartva, mintha még most is élne. Természetesen most sem nyúltam semmihez, hiszen nem illik fogdosni más holmiát. Az illemet kellõen megtanultam vagy egyszerûen csak bennem van, hogy nem szabad hozzányúlni más tulajdonához. -Szép szoba. Jegyeztem meg halkan és tovább nézelõdtem, viszont egy dolgon nagyon gondolkoztam, hogy én miért nem ismerek ilyen híres embereket. Mindenki odáig van GD-ért meg vissza én meg azt sem tudom kicsoda. Szép vagyok mondhatom. Ránéztem a fiúra, szerintem nem akarta kimutatni de egy kis bánatot észrevettem rajta közelebb sétáltam hozzá és rátettem a mellkasára a kezem. -A szivedben mindig élni fog. Mosolyogtam rá most elõször, aztán elhúztam a kezemet. Nem akartam nagy pánikba esni, már így is kezdett futkosni rajtam a hideg hogy hozzáérek valakihez. A szokásos egy lépés helyett most kettõt léptem hátra aztán oldalra fordultam és az éjjeli szekrényre néztem.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 21:13:37 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Feb 22, 2010 21:13:37 GMT 1
Kimentem a szobából de annyit sem mondtam Aikonak,hogy jöjjön. Nem szeretem ha arról beszélnek,hogy nekem ez fájt. Nem fájt és kész...férfi vagyok el tudom viselni. Elindultam felfelé a lépcsőn Aiko pedig jött utánnam. Kicsit lemaradt mert a folyosómon is nézelődött majd bementünk a szobámba. Egy hatalmas ágy volt a szoba közepén. Egy plazma TV és még rengeteg extra cucc. Tükrök is...meg képek. És hangszerek..többek között hegedű,zongora,gitár..de a hangszerek egy külön szobában voltak. Ezen kívül még 2 szoba kapcsolódott a szobámhoz. Egy amiben a talajtól a mennyezetig és a faltól falig könyvespolcok voltak tele könyvekkel. Középen pedig egy hatalmas íróasztal. A másik szoba egy hatalmas gardrób volt. A szobám viszonylag világos volt pedig csak egy nagy erkélyajtó szolgáltatta a fényt. Sötétben pedig megannyi stílusos lámpa és gyertya.
|
|
|
Házak
Feb 22, 2010 21:29:08 GMT 1
Post by Aiko Ninie on Feb 22, 2010 21:29:08 GMT 1
Talán valami rosszat mondtam, mert nagyon ottlettem hagyva a szobában. Próbáltam lépést tartani az elõttem haladó fiúval, több kevesebb sikerrel. Mikor felértünk a következõ szintre szintén lemaradtam, hiszen a folyosó tele volt plakáttal és képekkel. Ott is elnézelõdtem egy keveset, de aztán GD után mentem, mert így is tettem valami ami miatt nem szól semmit. Mit ne mondjak elég szép és ízléses szobája volt. Volt ott is mit nézegetni az biztos. Lépni sem mertem, mert féltem valamit tönkreteszek. -Hova tegyem a táskám? Kérdeztem kissé félve.
|
|