|
Házak
Nov 26, 2009 14:24:23 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 14:24:23 GMT 1
Viszonoztam Ichirou csókját majd a limó leparkolt. A sofőr kiszállt és kinyitotta nekem az ajtót én meg kiszálltam utánam Ichirouval. Miután besétáltunk a hatalmas házba megállított az egyik bejárónő. '-Kisasszony.. az ebéd készen áll...-mondtam azután végignézett rajtam..-de gondolom előbb egy forró fürdőt venne. Előkészítettük a fürdőjét..ahogy kívánta mindent szerdán. Tej és méz.-Mondta a szolgálónő. -Köszönöm. -Mondtam a szolgálónőnek aki ezután meghajolt és eltipegett. Felsétáltunk a szobámba. Már elő volt készítve e fürdőköpenyem meg minden ami kell. Nem sokára egy szolgálónő jött be és hozott Ichirounak is mindent ami kell. Nekik már szólni se kell tudják kivel,hogy kell bánni.GD szerintem épp elég alkalmat adott nekik ahhoz,hogy ez a dolog olajozottan működjön. Teljes rutinban egy mukk nélkül.GD amúgy sem szereti ismételgetni önmagát szóval jobban tették ha megszokták. Miután Ichirouval fürödtünk a különleges fürdőben, amit szintén nem engedtem,hogy kihagyjon lementünk kajálni. Miután megvacsoráztunk felmentünk a szobámba. Gyertyákkal volt megvilágítva a szoba... szerda mindig a relax napja. Ennek érdekében pedig mindent elkövetnek. Hiába az a hatalmas luxus amit megengedünk magunknak GD-vel, elég elképzelhetetlen amíg az ember bele nem csöppen és meg nem tapasztalja. A szobában isteni illat keringet az illatosított gyertyáktól. És egyébként is a bőrömbe ivódott rózsa és méz illatától. Átöleltem Ichirout majd megcsókoltam. Látszott rajta,hogy ez neki elég idegen és szokatlan de nem zavart. Én így élek..ha ezt nem képes elfogadni az az ő hibája. Tudom,hogy az egyszerűbb embereknek ez bizarr és érthetetlen. De mi sznobok vagyunk..ez tény. Nem szoktuk tagadni. Pedig még alig látott valamit ebből a fényűzésből. //másnap reggel// Mikor felébredtem még jobban Ichirouhoz bújtam mint ahogy eddig. Megsimítottam a mellkasát majd adtam rá egy puszit. Utánna a nyakára is majd megcsókoltam. -Jóreggelt...-Súgtam a fülébe mosolyogva. Még szép,hogy jó kedvem volt. Nem csak,hogy teljesen kipihentem magam, nemcsak,hogy a világ legjobb pasija feküdt mellettem de most már emlékeztem is mindenre. Ez volt benne a legszupibb. Akárhogy is veszem.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:37:26 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 14:37:26 GMT 1
Elég szokatlan volt Geiéknél de aszem erre már akkor is rájöttem mikor bulit tartott. //Reggel// Már egy ideje ébren voltam és Geit figyeltem és lenyűgözött gyönyörűsége fölég az hogy milyen aranyosan alszik majd felébredt én pedig átkaroltam. - Neked is jó reggel - mondtam kedvesen majd megpusziltam a homlokát és megsimogattam az arcát.. - Hogy aludtál ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:46:37 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 14:46:37 GMT 1
-Csodásan.-Mondtam mosolyogva. -És te?-Kérdeztem majd felültem az ágyba és körülnéztem. Tulajdonképpen órát kerestem. Azután megakadt a szemem az egyiken. 8 körül járt az idő de nem zavart. Nekünk meg van engedve egy kis késés. Ezért nem fogok rohanni. '-Auu... miért kell ezt az útba rakni. A ku...-Halatszódott a folyosóról. Biztos GD volt. Felébredt és reggelre valamibe belelépett. Vagy beverte valamijét. Ez az ő formája. El is nevettem magam ezen.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:52:45 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 14:52:45 GMT 1
- Én is csodásan - mondtam mosolyogva majd kintről hangokat lehetett hallani. ~ GD bal lábbal ébredt ~ gondoltam majd felültem én is és átöleltem Geit majd megcsókoltam. ~ Még jó hogy ma is elmarad az első órám pár ha lenne sem mennék be ... persze nem ártana ... bár haza mennem sem ártana néha ~ gondoltam mert miatta a nővérem segített Matsunak azóta nem mentem haza ... inkább az egyik haveromnál voltam.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:06:05 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 15:06:05 GMT 1
-Szerintem menjünk le kajálni.Éhen halok.-Mondtam Ichirounak majd felöltöztünk. Én csak így otthoniba de azért menőn néztem ki. Kisétáltunk a folyosóra. Ekkor láttam,hogy a folyosó végéről két csaj sétált ki GD szobájából. A szememet forgattam ahogy lesétáltunk a lépcsőn. A két csaj még előttünk sétált el. Elbúcsúztak GD-től aki még az asztalnál is telefonált. Helyet foglalatunk Ichirouval és vártunk az előétel kihozatalára. Az asztal tökéletesen meg volt terítve. Minden egyezett színben meg minden a helyén is volt.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:11:42 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 15:11:42 GMT 1
- Én nem vagyok éhes - mondtam kedvesen majd mielőtt kisétáltunk a szobából vissza húztam Geit és ismét megcsókoltam majd a füléhez hajoltam. - Szeretlek - súgtam neki kedvesen. ~ GD sem unatkozott aszem ~ gondoltam mikor észre vettem a 2 csaj akik épp elköszöntek GD-től
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:17:07 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Nov 26, 2009 15:17:07 GMT 1
-Mi van?-Kérdeztem a telefonba és a szememet forgattam. -Hagyjál már ezzel a hülyeséggel. -Blablabla. Nem érdekel. -Nem megyek és kész. Nincs kedvem. -Nem is érek rá. -Dehát..ez jelentéktelen..túl kevesen vannak. -Pá!-Mondtam egyszerűen majd összecsuktam a telefont. -Jó reggelt.-Mondtam AJ-nek és Ichirounak is. Bár rá nem néztem rá. Közben a hatalmas plazma TV az ment a háttérben. Ha nem játszottak le tőlem 15 számot az 1 órán belül akkor egyet se. Le is halkíttattam inkább a TV-t.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:20:23 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 15:20:23 GMT 1
-Azért egyél valamit...-Mondtam Ichirounak mosolyogva. -Légysziii...-Mondtam kérlelő tekintettel. -Jó reggelt!-Mondtam a bátyámnak kedvesen. Pedig nem volt valami jó kedvébe. -Na megint mit mondtál le?-Kérdeztem GD-től. -Remélem azért kialudtad magad...a két hölgy ellenére is...-Mondtam megköszörülve a torkom.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:23:32 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 15:23:32 GMT 1
Egy ideig GD telefonálását hallgattuk majd letette a telefont látzodt hogy nincs túl jó kedve. - Jó reggelt - köszöntem GD-nek. - Na jó - mondtam Geinek kedvesen.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:56:50 GMT 1
Post by Tatsuya on Nov 26, 2009 15:56:50 GMT 1
Mikor odaértünk kiszálltunk a limóból és "belopóztunk" a házba. Kisebb nagyobb sikerrel mert anyám persze rám talált. Pont szólni ment,hogy hozzanak jeget. Két hoszteszlány mosolygott rám ami elég kínos volt úgy,hogy Sacuky is ott volt. -Tatsuya! Hát végre hazaértél. Hívott a rendező.Azt mondta a film fenomenális lett. Örülök neki. Figyelj a premierre varratot ruhát még igazítani kell úgyhogy ne felejtsd el reggel a varrót. 8.30-ra jön. A többit majd reggel mondom.-Mondta az anyám majd megölelte és megpuszilta Sacukyt is. Mindig is kedves nő volt.Ezután felmentünk a szobámba.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 16:08:53 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 26, 2009 16:08:53 GMT 1
Kicsit hülyén éreztem magam mikor Tatsuya anyja észre vett így köszöntem neki majd felsétáltunk Tatsuya szobájába. - Kedves anyukád - mondtam mosolyogva majd átöleltem Tatsuyát. - Biztos nagyon jól sikerült a film - mondtam kedvesen. ~ Vajon milyen szerepe volt ? ~ kérdeztem magamban majd Tatsuya mellkasára tettem a kezem és hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 16:11:58 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 16:11:58 GMT 1
Miután megvacsoráztunk felmentem átöltözni. Persze mint mindig most is minden tökéletes összhangba volt rajtam.Mintha egy fotózáson lennék éppen. Ichirou is már elkészült. Gyalog indultunk el a suliba mivel megbeszéltük,hogy elmegyünk még a közeli parkba egyet sétálni.Onnan meg majd tömegközlekedéssel folytatjuk. //Adachi/Higashi Ayase Park//
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 16:18:29 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 16:18:29 GMT 1
Elkészültünk Gei szokás szerint nagyon jól nézett ki majd elköszöntünk GD-től és elindultunk. ~ Azért fura hogy most GD nem ellenség mint eddig ~ gondoltam. //Adachi/Higashi Ayase Park//
|
|
|
Házak
Nov 27, 2009 9:45:06 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 9:45:06 GMT 1
Miután Gei és Ichirou elment én még felöltöztem meg elintéztem pár dolgot. Még egy pár telefont. Ezután kocsiba szálltam és elindultam az iskolába bár kedvem nem volt hozzá. De legalább egy picikét aludtam.Ennyi pozitívum máris kedvre derít...már akit. //Iskola D folyosó//
|
|
|
Házak
Nov 27, 2009 10:19:58 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 10:19:58 GMT 1
Hazaértem és felmentem a szobámba. Leültem az ágyam szélére és bedőltem az ágyba. Ekkor megéreztem Ichirou illatát. Felpattantam és lerántottam az ágyról a takarót. Nem akartam semmiről se emlékezni rá. Mérhetetlen dühös, csalódott és megbántott voltam. Inkább hitt egy idegen nőnek...akit még csak nem is szeret úgy mint engem, minthogy nekem hitt volna. Elárult és vérig sértett.De nem érdekli...és még,hogy én játszottam vele. Kiviharoztam a szobából és úgy döntöttem talán egy kis zuhany segít..utána bemegyek a szobámba és lepihenek. Kezdtem egyre jobban szédülni. Talán majd a víz elmos mindent. Persze ez sosem ilyen egyszerű. A hideg csempének támasztottam a homlokom hátha jobban leszek. Egy pár percig próbáltam kiüríteni az agyam...kisebb nagyobb sikerekkel.Felegyenesedtem de ekkor újból szédülni kezdtem és elsötétült minden.
|
|