|
Házak
Nov 2, 2009 16:23:09 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 16:23:09 GMT 1
- Na várj csak - mondtam nevetve. - Vigyázz - mondtam Geinek de kicsit későn az egyik fiú neki ment és véletlenül belelökte a medencébe persze észre sem vettem mivel részeg volt. - Nicsak ki van itt - mondtam nevetve.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:26:14 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 16:26:14 GMT 1
-Áhh..fenébe...-Mondtam elmosolyodva majd kimásztunk a medencéből. -Hűűh tiszta víz vagyok.-Mondtam majd elkezdtem megint kicsavarnia hajamból a nagyja vizet. Azután egy hirtelen ötlettől vezérelve felkeltem majd megragadtam Ichirou kezét és felhúztam őt. -Szerintem én megyek átöltözni...-Mondtam Ichirounak majd közel hajoltam hozzá. -És te is jössz.-Jelentettem ki és megcsókoltam Ichirout majd elindultam vele fel az emeletre.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:30:42 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 16:30:42 GMT 1
- Látod aki másnak vermet ás maga esik bele vagy hogy van - mondtam nevetve. - Legalább nem csak én lettem vizes - mondtam nevetve miközben kimásztunk a medencéből. - Ahogy akarod hercegnőm- mondtam mosolyogva majd viszonoztam a csókját és követtem.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:41:33 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 16:41:33 GMT 1
Mikor felértünk a szobámba átmentem a gardróbba és hoztam pár törölközőt. Odadobtam az ágyra majd egyet a kezembe vettem és elkezdtem megtörölni magamat. Főleg a hajam. De amikor Ichirou levette a felsőjét odaléptem hozzá majd a mellkasára tettem a kezem. Közel hajoltam hozzá majd megcsókoltam őt.Mivel a sok piától már alig álltam a lábamon...és Ichirou sem volt józanabb... az ágyra löktem Ichirout majd ráültem és úgy csókolóztunk. Közben a kezeimmel elkezdtem kikapcsolni Ichirou övét. //Másnap reggel 8:00// Arra ébredtem,hogy a fejem nagyon fájt annyira,hogy még a szememet sem voltam hajlandó kinyitni.Semmire nem emlékeztem de még arra sem,hogy iskola lenne. Csak jól esett ott feküdni. Azon törtem az agyam,hogy mindjárt szólok egy szolgálónak,hogy hozzon fel fájdalomcsillapítót.Megcsinálom a reggeli rutint és irány a suli.Biztos jól szórakoztam tegnap.De nem emlékszem rá. Még fél álomba voltam úgyhogy nem is vettem észre,hogy éppen odahúzódok valakihez. Komolyan azt hittem,hogy bizonyára csak egy párna, vagy egy plüss.Amiből mindig sok van az ágyamon.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:51:50 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 16:51:50 GMT 1
Elégé fájt a fejem és szinte semmire sem emlékeztem majd észre vettem Gei elégé meglepett. ~ Mi a frászt történt ?... Ilyen nincs tényleg nem emlékszem ~ gondoltam majd felültem. ~ Király ... nekem végem ... az már biztos ~ gondoltam
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 16:56:21 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 16:56:21 GMT 1
Amikor elkezdett mozognia plüss már kevésbé volt vicces azonnal felültem. Persze magammal rántottam a takarót.A sajátomat legalább is. És egyenesen Ichirouval néztem szembe. Annyira megijedtem,hogy azonnal felugrottam és a magam köré tekert takarót a kezemben tartva bámult Ichiroura. Még jó,hogy rajta is volt takaró. -Te...úristen...mi...banyeeek...-Mondtam tátott szájjal. Mikor láttam,hogy ő ugyanilyen meglepett sóhajtottam egyet majd leültem az ágy szélére. -Te sem emlékszel semmire?-Kérdeztem tőle és igyekeztem nem máshova nézni csak a szemébe. És persze nem figyelni a tényre,hogy csupán egy takaró választja el attól,hogy meglásson meztelenül.Jó most teszem itt a szégyenlőst amikor biztosan látott már így...de szerencsére nem emlékszik. Úgyhogy tehetem a szende szüzet.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 17:05:25 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 17:05:25 GMT 1
Gyorsan felöltöztem. - Nem ... nem emlékszem- mondtam halkan. - Lehet kicsit többet ittunk a kelleténél - sóhajtottam. ~ Ha még tegnap azt hittem Matsu megöl mert eljöttem ... tévedtem .. nem azért fog megölni .. ezt nem igazán kéne mondani senkinek ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 19:37:28 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 19:37:28 GMT 1
-Nos ez már rég kiderült...-Mondtam Ichirounak.A francba is. Tény,hogy nem emlékeztem dolgokra de én akármilyen furán is hangzik szerettem volna emlékezni dolgokra.Mert...valójában hát...nos igen.Nekem tetszett Ichirou de azért ennyire még nem akartam előre szaladni.Mondjuk megértem..amúgy is férfi meg minden.És ahogy a nőkkel bánik az hát...az elég extrém.Hogy úgy mondjam.Erről a szóról már be is ugrott valami. Azonnal az ágy fejénél lévő peremre néztem amin egy bilincs volt. Bocs... kettő. Na most égett csak a fejem.Imádkoztam,hogy Ichirou ne vegye észre.Mert onnantól már egyértelmű,hogy én voltam. Ugyanis biztos,hogy ő nem hord magánál bilincseket. Nekem viszont van egy kis ilyen irányú készletem. ÁÁh olyan idegesítő.Semmire sem emlékszem. -Oké..várj meg itt..és megbeszéljük,hogy mi legyen...-Mondtam Ichirounak majd takaróstul átvonultam a gardróbba. Felöltöztem, egy miniruha volt legfölül egy mellénnyel.Miután visszaértem azonnal a bilincsekre néztem. Remélem még nem fedezte fel. -Oké..szóval. Észrevétlenül biztos nem jutsz ki ebből a házból.Hacsak nem velem jössz. A kereten keresztül a garázsokba. És kocsival. Ja ..én vezetek!-Mondtam leszögezve. -De azért vázoljuk a helyzetet...nagy bajban vagyunk.Több negatív dolog is történt. Először is voltam olyan béna,idióta és hülye,hogy megkívántam a tiltott gyümölcsöt.És ez rád is érvényes. Másodszor..Jézusom! Láttál meztelenül.Viszont van egy pozitívum nem emlékszel rá. Még...-Mondtam elhalkulva. -Harmadszor mindjárt elkésünk a suliból. Negyedszer ...-Mondtam de megláttam,hogyan néz rám Ichirou. Hát nem közömbösen az biztos, nem úgy értem,hogy szerelemmel hanem inkább vággyal. -Ne nézz így...-Mondtam neki felvont szemöldökkel.
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 20:03:47 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 20:03:47 GMT 1
- Hát ez nem egy szerencsés dolog a bátyád megöl ha megtudja és az az elmebeteg idomár is - sóhajtottam az elmebeteg idomárt Matsura értettem. - Tiltott gyümölcs ... áá ki leszünk tiltva a paradicsomból ne - mondtam viccelődve hát igen most ez nem épp a viccelődés ideje. - Igazad van ... tudod most is jól nézel ki .. na de menjünk - mondtam majd felálltam. ~ Még a végén kísértésbe esek .... megint ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Nov 3, 2009 22:03:14 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 3, 2009 22:03:14 GMT 1
-Hahaha...-mondtam Ichirou vicces megjegyzésére. Igazán nem volt kedvem nevetni. Az ágyam éjeliszekrényéhez sétáltam majd egy távirányítóval egy szekrény felé indultam és megnyomtam egy gombot. A szekrény pedig kinyílt. Tömve volt táskákkal és szemüvegekkel. Az egész szekrény képekkel volt kitapétázva. Képek magazinokból rólam készültek, meg amerikai playboy szerű magazinokból is kivoltak vágva, szintén rólam. Car rush show-kon készültek amikor mini ruhákban pózoltunk autók mellett. Ez a nagy reklám. A barátnőimmel vállaltuk el egyszer. Továbbá tele volt még bulis képekkel, voltak nagyon durvák is. És persze csapat képekkel. Na és a kihagyhatatlan pasis képekkel, ebből is látszódott,hogy nem kevés pasival volt dolgom. Koncertképek és profi fotók, reklámok voltak még felragasztva amiken én szerepeltem.Miután kiválasztottam a ruhámhoz illő táskát és egy hozzá illő méregdrága szemüveget. Becsuktam az ajtót majd bepakoltam pár füzetet és egy pár tollat a táskámba. Beleborítottam egy kisebb sminkkészletet és kisétáltunk a szobából. De még betértem a gardróbomba gyorsan felkaptam pár ékszert és beállítottam a hajam majd lesétáltunk a lépcsőn. Bementem a cipős gardróbba kiválasztottam a ruhámhoz és egyéb felszerelésemhez tökéletessen illő magassarkú cipőt majd elindultunk a hátsó kijárat felé. Ez vezetett a kertbe ahol az előző este a party volt. A bejárat előtt két hatalmas falra szerelt üvegszekrény volt. Tele autókúlcsokkal. Kinyitottam az eggyiket majd rutinossan kiválasztottam egy kocsikulcsot és elindultunk ki. Elsétáltunk a medence mellett. A bulinak már nyoma sem volt. Mikor elértünk a parkoló épülethez hasonlító garázshoz és kinyitottam a távirányítóval az ajtókat Ichirou mintha lefagyott volna. A legritkábbb autócsodákból volt nálunk bőven. A leggyorsabban gyorsuló, a legnagyobb dög vagy akár a legnagyobb luxussal ékeskedő autóból is volt. Persze pasik.Engem annyira nem érdekelnek az utók ..én csak pózolni szoktam velük. Báár...Odasétáltam egy fekete besötétített ablakokkal rendelkező Jaguár XF kocsihoz. beültem.Ichirounak még eltartott mire feleszmélt,hogy mi van. Hiába, fiúk szeretik a kocsikat.Még ha értem is legalább ennyire oda lenne. Nem lenne rossz. Úristen.Miket nem gondolok. Gondolatban fejbe veregettem magam majd miután Ichirou beszállt kihajtottam. Hát sose voltam híres a lassú vezetésemről. 3 évig versenyeztem. Imádom a sebességet de azért fő a biztonság. //15 perc múlva// Legalább már 10 perce álltunk dugóban. A reggeli dugó kétszeresre dagadt mert valami baleset volt. Remek. Nem értük el a még jó forgalmat sem. Megszívtuk. A suli meg hát legalább háromnegyed ha nem 1 órára volt kocsival ha normális tempóban haladunk. Úgyhogy gyalog őrültség lett volna. Nembaj úgysincs egyhamar kedvem bemenni. Ahogy így nézegettem ki a rádióban felfigyeltem arra,hogy bemondják a nevem. '-AJ legújabb albumának címadó száma következik. A hazai rajongók már alig várják az amerikai Japán csillag fellépését hazánkban. Hatalmas shownak igérkezik és egyben az elsőnek is a híresség szülőhazájában.-Hadarta a fickó majd beindult a dalom.
|
|
|
Házak
Nov 3, 2009 22:14:17 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 3, 2009 22:14:17 GMT 1
- Jó bocs tényleg nem valami vicces - sóhajtottam ahol elnéztem AJ nem kicsit volt egoista bár volt is rá oka és elég sok barátja volt legalábbis képekről úgy tűnt. AJ ismét káprázatosan nézett ki és nem kicsit mikor a garázsba sétáltunk kicsit tényleg lesokkoltam mivel tényleg a legjobb kocsik álltak a garázsban. Nem csalódtam abban sem ahogy vezetett viszont a dugó kicsit idegesítő volt. - Nem szokásom bocsánatot kérni senkitől ... de ne haragudj ... nem tudom hogy lehettem ilyen hülye - mondtam egyszer csak ami azt illeti eddig soha nem kértem bocsánatot ilyesmiért mert feleslegesnek találtam.
|
|
|
Házak
Nov 3, 2009 22:18:37 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 3, 2009 22:18:37 GMT 1
-Felesleges bocsánatot kérned..az ilyesmihez két ember kell.-Mondtam legyintve. Körül belül 10 perc múlva mikor már haladtunk pár 100 métert egy közeli bevásárlóközpontnál parkoltam le. -Ha már úgy is elkésünk. Én halál éhes vagyok.És nem esne rosszul egy kis kávé. Legalább megdumálhatjuk mit kezdjünk a helyzettel...-Mondtam Ichirounak majd kiszálltunk becsipogott a kocsi és besétáltunk a bevásárló központba. Persze felvettem egy kapucnis felsőt nehogy felismerjen valaki. Manapság a szemüveg és a kapucni elég a figyelmetlen embereknek. Felmentünk a bevásárló közpönt 2. emeletére és beültünk egy nagyon jó kávézóba. //Shibuya/Omotesandō Hills//
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 10:33:08 GMT 1
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 10:33:08 GMT 1
-Figyi. Megszeretnék veled valamit beszélni.-Mondtam Ichirounak elég komolyan. -Szóval. Most szólj, hogy ha azt tervezed velem is mint a többi lánnyal. Úgy értem...kösz nem kérek az átverősből. Szóval ha úgy állsz hozzám ahogy a többiekhez akkor most mond meg. Mielőtt még jobban beléd esnék.-Mondtam Ichirounak komolyan.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 10:49:20 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Nov 26, 2009 10:49:20 GMT 1
Hajnalok hajnalán végre hazaértem. De attól függetlenül nem fogtam vissza magam. Ha más felébred nem igazán érdekel. Bekaptam pár falatot majd felmentem a szobámba. Felmentünk helyesbítve. //"másnap"reggel// Mikor felébredtem elég fáradt voltam de annyira nem éreztem rosszul magam. Viszont a levegővétellel nem volt már problémám. Azt tegnap volt kivel orvosolnom. Kikászálódtam az ágyból, óvatosan halkan nehogy felébredjenek a lányok majd kimentem a fürdőszobába lezuhanyozni. Miután lezuhanyoztam felöltöztem. Felsőt nem vettem fel mert nagyon melegem volt. Ezután kezelésbe vettem a piercingeim, fülbevalóim ügyét. Fogat mostam meg minden reggeli előkészület és bizbasz.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:06:44 GMT 1
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 14:06:44 GMT 1
Átöleltem Geit és kedvesen rámosolyogtam. - Ha azt tervezném nem akartalak volna megmenteni Matsutól - mondtam kedvesen. - Veled nem ezt tervezem - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Geit.
|
|