|
Házak
Dec 27, 2009 2:25:04 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 2:25:04 GMT 1
Átöleltem Yasuot mikor hátra döntött és viszonoztam a csókjait - Tudom ... sajnálom ... csak egyszerűen nem tudok neked ellenállni pedig muszáj lenne - mondtam halkan majd én is felültem és kedvesen Yasuora mosolyogtam. - Amúgy meg már édes mindegy nem ? - kérdeztem kicsit sunyi mosollyal majd megcsókoltam. - Lehet tényleg lekéne állni csak nem tudok - mondtam halkan majd átöleltem és a hátát kezdtem simogatni a fejemet pedig a mellkasára tettem. - Aszem tényleg ..... szeretlek .... úristen ... ez baj ...és nem kicsit .... - mondtam halkan.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 2:34:02 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 2:34:02 GMT 1
- Hát... ha már elkezdtük,és jól esik.. folytassuk amíg lehet. - mondtam , majd megint megcsókoltam ,közben a pólómat levettem.- Sacuky.... én is szeretlek.. Lehet , hogy nem szabadna, mert ugye unokatestvérem vagy, de ez valami olyasmi mint a Rómeó és Júlia... Ne szabadna, de jól esik... - Szeretlek Sacuky.... de ... Tatsuya és Niya is ott van. - mondtam ,de ennek ellenére újra megcsókoltam , aztán hátra dőltem az ágyon és magamra húztam Sacukyt. - Ez a bűnös kísértés.. - mondtam és Sacuky hátát simogattam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 3:01:27 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 3:01:27 GMT 1
- Tudom ezért mondom hogy ez baj .... hát mondjuk ha ezt a szüleink megtudnák nem lenne jó .... pár amíg Sacuky vagyok nem is vagyunk rokonok elméletileg - mondtam nevetve majd viszonoztam Yasuo csókjait mikor megemlítette Tatsuyát hirtelen nagyon szarul éreztem magam hisz Tatsu bízik bennem és arra amit most csinálok már tényleg nincs mentség és ez nagyon fáj bár tudtam hogy ha most ismét lefekszem Yasuoval még jobban fog fájni és nem csak az hogy ismét megcsalom Tatsut pedig tényleg nagyon szeretem és bizonyára ez az egész kifog derülni és akkor örökre elveszítem azt pedig nem tudnám elviselni de ott van még az is hogy Yasuoval ezt többé nem játszhatom el mert azért még is csak az unokatestvérem és hiába szeretem tudnom kell hol a határ szóval bár hogy is nézem ezután tényleg sok fájdalmat elkell hogy viseljek. - De amiről ők nem tudnak az nem fáj nekik nem igaz ? - kérdeztem halkan majd megcsókoltam. - Ez is a te hibád miért kell neked ennyire ellenállhatatlanak lenned - mondtam kedvesen. - Ha nem lettél volna az tegnap nem mászok rád - mondtam kedvesen majd hosszan és szenvedélyesen megcsókoltam.
később - Sajnálom hogy ismét ez lett a vége - mondtam kevesen miközben az ágyon Yasuo mellett feküdtem és ha most még nem is éreztem de tudtam hogy Yasuo amint elmegy érezni fogom az fájdalmat és ettől féltem így oda bújtam Yasuohoz. - Remél ez nem fog kiderülni - mondtam halkan majd Yasuora néztem és ismét olyan felé teretem a témát amerre nem szabadott volna. - Hát akkor gondolom itt befejeztük igaz ? - kérdeztem halkan és kissé elkeseredve. - Végül is neked ott van Niya nekem meg Tatsuya - mondtam egy erőtettet mosoly kíséretében. ~ Tatsu szinte 100% hogy megtudja amilyen jó az ismeretsége van. és ha ő megtudja Niya is most csak annak örülök hogy senki nem tudja hogy rokonok vagyunk és ha utánam akarnak nyomozni nem fognak rájönni mivel minden adatom hamis uh és most úgy érzem magam mint egy bűnöző
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 12:15:25 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 12:15:25 GMT 1
- Hát igen nem lenne jó....-mondtam ,közben gyengéden magamhoz szorítottam Sacukyt. - Hát igen.... ez van . Ilyen helyesnek születtem. - mondtam nevetve. - Én is remélem, hogy nem derül ki. - mondtam ,és a Tatsuya témát direkt kerültem. - Igen.. nekem Niya neked Tatsuya....- mondtam. - Nos mennem kell... Majd valamikor találkozunk. mondtam , majd vissza vettem a pólóm , és kiindultam a szobából.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 12:28:05 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 12:28:05 GMT 1
Gyorsan én is felálltam és hátulról átöleltem. - Ne menj el - mondtam halkan bár tudtam hogy már megint hülyeséget kérek tőle de egyszerűen nem tudtam elengedni. - Csak még egy kicsit maradj .... kérlek - kérleltem Yasuot majd elengedtem és elé léptem. - Ne haragudj .... kicsit tényleg vissza kéne fognom magam igaz ? .... hülye vagyok - mondtam majd halványan elmosolyodtam. - És ha találkozunk mi lesz ? .... elsétálunk egymás mellet ? .... ez olyan szar ha Niyával leszel biztos féltékeny leszek .... pedig nem kéne .... lehet jobb lett volna még is megkeresni Tatsut tegnap neked meg Niyát .... hülye voltam hogy bele rángattalak . - sóhajtottam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 12:50:31 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 12:50:31 GMT 1
- Hát igen.... kicsit vissza kéne...de nem vagy hülye.-mondtam kedvesen. - Nos igen .... el kell mennünk egymás mellett. Elvégre nem csókolhatjuk meg 1mást, miközben össze találkozunk. - mondtam. - Amúgy meg ne legyél féltékeny , mert én is az leszek, mikor Tatsuyával leszel. - mondtam . - Abba kéne hagynunk ezt az egészet. - mondtam ,majd megcsókoltam Sacukyt. - Ez tényleg a búcsú, ha elég, ha nem. - mondtam majd kimentem.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 13:00:36 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 13:00:36 GMT 1
Viszonoztam a csókját majd halványan elmosolyodtam. - Igazad van - sóhajtottam majd hagytam hogy elmenjen és gyors felöltöztem majd Yasou után siettem. - Yasuo várj egy kicsit - mondtam kedvesen. - Megadod a telefon számod ....Ne értsd félre ...Csak általában minden barátomtól elkérem ....mert ki tudja mi lesz és ha valami fontos akkor eltudjam érni őket általában iskola dolgok miatt mivel ... áh mindegy érted - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 14:14:14 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 14:14:14 GMT 1
- Tudom , hogy igazam van . - mondtam nevetve. - Meg , csak nem osztogasd el . - mondtam nevetve , majd felírtam a számom egy papírra , és oda nyújtottam Sacukynak. - Tessék... - mondtam kedvesen , majd oda nyújtottam a számot , és miután elvette felvettem a kabátom.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 14:20:40 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 14:20:40 GMT 1
- Nem szokásom - mondtam kedvesen majd eltettem a papírt. - Hát akkor szia - mondtam halkan majd halványan elmosolyodtam. - Vigyázz magadra ... és kösz hogy nem köpsz be a szüleimnél hogy itt vagyok - mondtam nevetve bár most a legkevésbé sem volt olyan kedvem hogy viccelődjek.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 14:29:32 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 14:29:32 GMT 1
- Ennek örülök. - mondtam kedvesen. - Szia.Vigyázni fogok . - mondtam kedvesen. - Nem szokásom beköpni másokat, főleg, ha olyas valaki , akit kedvelek.- mondtam kedvesen , majd megcsókoltam Sacukyt és ezt szántam búcsúnak. - Nos szia.-mondtam ,majd kimentem.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 14:39:15 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 14:39:15 GMT 1
Viszonoztam Yasuo csókját bevallom hogy nagyon jól esett lehet. - Hát szia - mondtam mosolyogva és elég nagy kísértést éreztem az iránt hogy utána menjek de nem tettem mert így is nehéz volt ez az egész és nem akartam még jobban megnehezíteni. ~ Hogy tehetem ezt ? .... hogy lehetek ennyire hülye ? ~ kérdeztem magamban majd leültem az ágyra de nem bírtam ki hogy ne írjak neki.
.......... Bocs hogy írok tényleg nem foglak zaklatni ne hari ... csak megakartam köszöni hogy velem voltál ... és tényleg sajnálom hogy ezt tettem ... vigyázz magadra
elküldtem neki az smst majd hátra dőltem és a plafont néztem.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 16:40:41 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 16:40:41 GMT 1
Elég nagy késztetést éreztem arra , hogy vissza menjek , de nem akartam zavarni, viszont az sms rákésztetett. Elolvastam ,hogy mit írt,és válaszoltam: " Nem zavarsz, sőt hiányzol... Kimentem pár perce és már hiányzol... Hogy bírom így ki egy napig?! Sacuky lehet , hogy rokonok vagyunk ,de szeretlek." Elküldtem az sms-t és úgy terveztem , hogy megvárom az ajtóba ülve , hogy mit ír vissza. Úgy szerettem Sacukyt , hogy még Tatsuya és GD sem tudott volna az utamba állni.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 16:50:52 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 16:50:52 GMT 1
Elolvastam és halványan elmosolyodtam majd vissza írtam.
----- Nekem is hiányzol és hogy őszinte legyek félek egyedül lenni ...... nagyon sajnálom ..... szeretlek .... pedig nem szabadna mit tegyek ? Hiányzol nagyon --------
elküldtem az smst és felültem és a telefonomat figyeltem.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 17:03:21 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 17:03:21 GMT 1
El olvastam az sms-t és válaszoltam:
" Nem tudom mit tegyél.. hallgass a szívedre... én is azt teszem, ezért megyek vissza hozzád, hogy ne félj egyedül... Én is szeretlek. Csók: Yasuo." elküldtem , és bementem a házba , majd Sacuky mögé osontam , s mivel nem vett észre a háta mögött neki dőltem a falnak , és azt figyeltem mikor ír vissza , és milyen reagálása lesz az sms-re. Leszedtem a hangotaz sms érkezéséről , és vártam Sacura.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 17:11:46 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 17:11:46 GMT 1
Örültem hogy ezt írta és rögtön válaszoltam is. ----- Tényleg vissza jössz ? ;D Várlak Szeretlek (L) Csók Sacuky ----- elküldtem az smst és vártam hogy Yasou válaszoljon. ~ Nagyon nem helyes amit csinálunk .... hisz az unokatestvérem .... de nem tudok mit tenni .... elárultam Tatsuyát .... bár ha Ayakáéknak igaza van ő is engem de nem hiszem ő ilyet nem tenne.....Remélem Yasuo siet ~ gondoltam.
|
|