Haza sétáltam az éjszaka csendjében beléptem a szobámba és az ágyra dőltem szinte rögtön elaludtam de éjjel kb 2 órakor felébredtem egyfolytában Tatsuyára gondoltam és aszem az hogy a gyereket is megöltem még nagyobb depreszióba hajszolt a kép kettünkről még mindig az asztalomon volt hisz azóta most alszok itthon először oda sétáltam és egy ideig néztem de nem bírtam könnyek nélkül nézni hisz ott olyan boldogok voltunk magamhoz szorítottam a képet majd letöröltem a könnyeimet és kisétáltam a konyhába hogy igyak valamit de most inkább alkoholhoz nyúltam annyira fájt ez az egész hogy nem tudtam vissza feküdni aludni sem hirtelen a földhőz vágtam a képet is és az asztalon lévő poharkat is lesörörtem a földre az üvegszilánkok szanaszét hevertek a padlon majd a telefonomat előkerestem és kivettem a kártyát belőle azt is szét törtem majd leültem és az asztalra dőltem Ayaka ekkor csögetett mivel a telefonom már órák óta kivolt kapcsolva elégé aggodot én pedig nem nyitottam ajtótt.
'- Sacuky ! ... kérlek nyisd ki ! - mondta aggodva de én meg sem szólaltam reméltem hogy elmegy mi hamarabb.
'- Annyira sajnálom ... nem mondtam komolyan ... kérlek .... ne haragudj rám - mondta elkeseredet hangon én pedig felálltam és az ajtóhoz sétáltam és neki dőltem.
- Igazad volt - mondtam halkan.
'- Sacuky ? ... nyisd ki kérlek - kérlelt de eszemágába sem volt felvettem az egyik üvegszilánkot a földről.
- Mindenki életét tönkre tettem Tatsuyáét , Matsuét , Ichirouét, Takedát , Tsukiét ,Yasuoét is és mindenkiét .... mindig azókat bántom akiket szeretek .... te is utálsz már sőt mindenki aki szóba is áll velem csak szánalomból .... megöltem a gyeremet is .... mond miért ? ... miért tettem ? ... azt hittem így rendbe jöhet minden de nem még rosszabb lett - mondtam először komolyan de a végére már zokogva közben már épp a csuklomhoz emeltem a szilánkot.
'- Ez nem igaz ... kérlek ne csinálj hülyeséget ... senki nem haragszik rád ... Tatsuya sem csak most azért ilyen mert fájt neki hogy megcsaltad de minden rendbe jön .... Tatsuya szeret hidd el ... ahogy a többiek is .... kérlek Sacuky nyisd ki - mondta zokogva mintha tudta volna hogy mire készülök bár tudtam hogy nem igaz az amit mond hisz Tatsu.
- Ez hazugság ! - mondtam kiabállva közben zokogva.
'- Nem nem az ! - mondta egyre elkeseretebben közebn elővette a telefonját és fel hívta Ichirou-t de nem vette fel.
- Sajnálom - mondtam zokogva majd végig húztam az üvegszilánkot a csuklomon.
'- Sacuky kérlek ... higyj nekem ! - mondta ne nem válaszoltam csak a vért néztem ahogy a földre folyik.
'- Nyisd ki ! - mondta majd probálta kinyitni az ajtót de az zárva volt.
- Bocsáss meg ezért Ayaka - mondtam majd letöröltem a könnyeim elégé szédültem és kezdett minden elsötétülni körülöttem talán ez az egész nem lett volna ha nem iszok hisz megígértem hogy nem teszem de már rég nem számított egyszerűen utáltam hogy az egész iskola sőt az egész világ röhög rajtam és Tatsuya is utál gyülöltem úgy végig menni az utcán hogy mindenkinek volt valami megjegyzése ezt egyszerűen nem bírtam sokkal jobb volt így hisz most minden olyan békés és nyugott.
Ayaka
Mivel Sacuky az ajtónál ült az ajtó alatt kissé kifolyt a vér.
- Nyisd ki ! - mondtam hisztérikusan közben az ajtott vertem.
- Sacuky halsz ?! - kérdeztem kétségbe esve és próbáltam kinyitni az ajtót közben ismét Ichirout hívtam de most sem vette fel így felhívtam a mentőket ők kinyitották az ajtót de már túl késő volt a Sacuky a földön feküdt körülötte a padlót a vér vörösre szinezte és ahogy az üvegszillánkok szanaszét hevertek a földön nem messze tőlük egy szét szaggatott kép amit valószínű az üvetől szakadt így el a földre rogytam és már arra sem emlékszem hogy keveredtem ez után haza aszem Yuzuru vitt haza de nem emlékszem mikor beszéltem vele.