|
Házak
Oct 16, 2009 18:04:09 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:04:09 GMT 1
házak
|
|
|
Házak
Oct 17, 2009 13:37:15 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 13:37:15 GMT 1
A házban kellemes meleg volt mint, sietve bementem a szobámba és átöltöztem ekkor megszólalt telefonom. - Szia ... ő persze.... nem nincs semmi baj - mondtam kedvesen ekkor megszólalt csengő. - Hogy ? .... persze - mondtam majd letettem a telefont és kinyitottam az ajtót. '- Szia remélem nem zavarlak ... csak gondoltam segítek egy kicsit - mondta Ayaka kedvesen majd bejött a házba. - Igazság szerint még elsem kezdtem ne haragudj - mondtam halkan. '- Persze hogy nem kezdted el .... tudom ... ezzért jöttem - mondta kedvesen majd leült az asztalhoz. '- Hoztam pár dolgot a plakátokhoz - mondta kedvesen. - Oké - mondtam majd én is leültem. Elég sokáig dolgoztunk a plakátokon de áram szüntet lett és egyszerre kezdünk nevetni. - Így kicsit nehéz lesz - mondtam kedvesen. '- Hát igen - mondta kedvesen közben felálltam és próbáltam eljutni az egyik szobába de ismét bebizonyosodott hogy legjobb testrészünk hogy megtaláljuk a bútorokat a sötétbe a lábunk mert sikeresen átestem az egyik széken. '- Sacu jól vagy? - kérdezte Ayaka. - Persze ... megtaláltam a széket - mondtam nevetve erre ő is nevetni kezdett közben végre eljutottam a zseblámpáig majd hozztam pár gyertyát és megnyújtottam. - Á Ayaka fantasztukius vagy ... ezt hogy csináltad ? - kérdeztem mikor észre vettem a rajzát bár igazából az nyügözött le hogy még sötétben is tudja hogy mit csinál. '- Gyakorlás teszi a mester - mondta kedvesen. // Iskola ... A folyosó//
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 16:05:32 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 16:05:32 GMT 1
Kaiji hazáig kísért. '- Hát akkor jó éjszakát - mondta kedvesen Kaiji. - Neked is - mondtam. '- Holnap gondolom te is jössz a bálra ... kíváncsi leszek rád - mondta kedvesen. - Öh igen megyek .... miért .... szerintem inkább a barátnődre legyél kíváncsi - mondtam kedvesen. '- Igazad lehet - mondta majd elsétált én pedig bementem a házba. // Iskola Kert //
|
|
|
Házak
Oct 29, 2009 18:51:03 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 29, 2009 18:51:03 GMT 1
Haza értem de már útközben is kis híján elaludtam másnap Ayaka keltett jobban mondva a telefon felvettem és beszéltem vele. - Az még 2 hét minek ennyire előre szaladni ? .... jó ... ez hülyeség majd pont erre lesz idejük ... tudom de .... jó .. szia - letettem a hétvégén elég unalmas volt. // Iskola C folyosó //
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:44:31 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 26, 2009 14:44:31 GMT 1
Haza sétáltam majd a házba érve az ágyra dőltem és a plafont néztem. ~ Kiváncsi vagyok milyen filmet forgatnak Tatsuyáékkal ~ gondoltam majd felálltam mert valaki csengetett. '- Szia - köszönt Ayaka majd odaadott egy boritékot. - Szia - köszöntem neki. - Gyere be - mondtam kedvesen. '- Nem sietek - mondta kedvesen majd el is ment én pedig kibontottam a borítékot egy levél volt benne attól a férfitól akivel nem rég találkoztam. ~ Ez nem normális ~ gondoltam majd össze gyűrtem a levelet és kidobtam.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:45:09 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 26, 2009 14:45:09 GMT 1
Kicsit valóban elaludtam és a telefonomra keltem fel elolvastam az sms-t majd felkelltem és vissza írtam. ----- Szia Szívem! Semmi baj ! ;D Persze hogy áll ... várlak.... szeretlek csók ! ---- Elküldtem az sms-t majd kicsit rendbe szedtem magam mivel kicsit elaludtam a hajam.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 14:55:52 GMT 1
Post by Tatsuya on Nov 26, 2009 14:55:52 GMT 1
Miután odaértem felcsörgettem Sacukyt telefonon majd kiszálltam a limóból.Mikor odaért Sacuky átöleltem és felemeltem őt majd megpördültem vele. -Sziaa..-Mondtam neki miután letettem majd megcsókoltam. -Bocsi,hogy felébresztettelek...-Mondtam Sacukynak bűnbánóan.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:00:21 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 26, 2009 15:00:21 GMT 1
Átöleltem Tatsuyát és viszonoztam a csókját ezután én is megcsókoltam. - Szia .... semmi baj - mondtam mosolyogva majd Tatsuyához bújtam. - Hiányoztál - mondtam mosolyogva. - Hogy ment a forgatás ? - kérdeztem kedvesen majd Tatsuya szemébe néztem és mint először most is ámulatba ejtett milyen szépek a szemei.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:09:06 GMT 1
Post by Tatsuya on Nov 26, 2009 15:09:06 GMT 1
Minden oké volt. Csak sokat késett a drága unokatesóm.-Mondtam elmosolyodva majd beszálltunk a limuzinba. Szóltam a sofőrnek,hogy hozzánk megyünk ezután pedig Sacukyhoz fordultam. -Éppen bált tartanak a szüleim a nagy terembe. Úgyhogy majd kerülnünk kell.-Mondtam Sacukynak mosolyogva. -Nem vagy szomjas?Vagy esetleg éhes?-Kérdeztem Sacukytól.
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 15:17:38 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 26, 2009 15:17:38 GMT 1
Tatsuyának dőltem és a vállára tettem a fejem. - Okés - mondtam kedvesen - Köszönöm ... nem vagyok se éhes se szomjas - mondtam mosolyogva majd nem bírtam ki hogy ismét meg ne csókoljam. ~ El sem hiszem hogy Tatsuya velem van azt hittem nem fog megbocsájtani .... legalábbis abból ahogy beszélt úgy következtettem ~ gondoltam de erre inkább nem akartam gondolni.
|
|
|
Házak
Nov 27, 2009 15:35:07 GMT 1
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 27, 2009 15:35:07 GMT 1
Megint végig követtük Tatsuyát (bla bla bla stb. tovább úgy is tudjátok.megint követtük tovább pam param param... //Ott ahol tatsuyék lesznek legközelebb...// (majd részletesebben leírom XD)
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 1:34:00 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 1:34:00 GMT 1
Behívtam Yasuot a házba. - Még jó hogy ma nincs suli - mondtam kedvesen majd leültem az ágy szélére. - jaj tényleg nagyon sajnálom - mondtam ismét majd halványan elmosolyodtam. - De azért be kell valami jó volt veled - mondtam bár aszem elég lázas lehettem mert már megint kezdtem furcsán viselkedni megfogtam Yasuo kezét és magamra húztam persze rögtön ezután észbe kaptam. - Jaj ne haragudj - mondtam halkan majd elengedtem Yasuot elég kellemetlenül éreztem magam mondhatom jó vagyok lefekszem saját unokatestvéremmel és utána ismét kikezdenék vele.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 1:59:33 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 1:59:33 GMT 1
- Hát igen.. még jó. - mondtam kedvesen. - Nem kell haragudnod semmi baj. - mondtam aztán látszott rajta , hogy eléggé tetszett neki az este, és mivel jó szívű voltam ,rádőltem , és megcsókoltam, majd felültem, és elmosolyodtam. - Ezt vedd búcsúnak.- mondtam Sacukynak kedvesen.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 2:08:04 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 2:08:04 GMT 1
Viszonoztam Yasuo csókját majd mikor felült és is felületem és átöleltem. - És mi van ha azt mondom ez nekem kevés búcsúnak ? - kérdeztem halkan bár tudtam hogy nagyon nem helyes amit most csinálok de már rég mindegy volt számomra. - Yasuo én tényleg nagyon hülye vagyok . - sóhajtottam és hozzábújtam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 2:16:23 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 2:16:23 GMT 1
- Sacuky ez nem helyes... Unokatestvérek vagyunk... Habár igazán jól esik, de... - mondtam , de be is fejeztem ,s mivel nem tudtam ellenállni a bűnös kísértésnek hátra döntöttem Sacukyt , és megcsókoltam , majd megfogtam a derekát és újra megcsókoltam , de felültem. - sajnálom.. elragadtattam magam.. Jobb , ha leállok. - mondtam.
|
|