|
Házak
Dec 27, 2009 17:17:05 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 17:17:05 GMT 1
El olvastam válaszoltam:
" Nézz hátra, és meglátsz engem. "
elküldtem , és zsebre raktam a telómat , megigazítottam a felsőm és a hajam, majd rendesen vigyázzba álltam. ( ;D XD )
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 17:24:17 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 17:24:17 GMT 1
Megfordultam és elégé örültem Yasuonak átöleltem és hozzá bújtam. - Hol marad az hogy ez nem helyes és hogy fejezzük be ? - kérdeztem kedvesen. - Ha te nem állsz le én nem tudok .... ha beakarod fejezni tedd meg mert én képtelen vagyok rá ..... én nem bírom ki ha mondjuk az iskolába találkozunk és úgy teszünk mintha nem is ismernénk egymást és közben Niyával vagy és mikor senki nem lát ismét minden így végződik ... nem akarom Tatsuyát sem bántani mert szeretem csak az a baj hogy téged is és nem tudom mit tegyek .... ezért mondom hogy rám ne számíts hogy letudok állni - mondtam halkan szelíd hangon majd megcsókoltam. - Szeretlek - mondtam szelíd hangon és ismét megcsókoltam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 18:05:20 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 18:05:20 GMT 1
- Nem marad az sehol.... Itt van vellem , és be i tartom...-mondtam , majd átöleltem Sacukyt. Odakint kigondoltam egy jó tervet , ami mindannyiunnk hasznára válhat, mert ennek segítségével Sacuky és Tatsuya együtt lehet , és Niya is találna egy jobb fiút, aki megérdemli őt. Lehet , hogy Sacuky szíve megszakad majd , de minden rendben lesz . Elég jónak tartottam , még ha fájt is a dolog, de kimondtam: - Ezért elköltözök Japánból. -mondtam és magamhoz szorítottam Sacukyt. -Ez az utolsó napom itt és veled. - mondtam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 18:23:51 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 18:23:51 GMT 1
Hirtelen elengedtem Yasout és ránéztem. - Nem akarom hogy elmenj ! - mondtam elkeseredve közben ismét elég szarul lettem. - Ígérem távol maradok tőled csak ne menj el - mondtam halkan mivel elég szarul voltam. - Yasuo én szeretnék veled találkozni ezután is vissza fogom magam .... csak ne költözz el - mondtam elkeseredve közben leültem. ~ Fasza már megint miért vagyok szarul ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 18:35:32 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 18:35:32 GMT 1
- Sajnálom Sacuky , de így lesz a legjobb mindenkinek. te együtt lehetsz Tatsuyával , Niya talál egy olyan fiút aki meg is érdemli őt, és mindenki boldog.- mondtam. ' Kivéve engem. ' - tettem hozzá gondolatban. - Hidd el így lesz jó... - mondtam , majd oda mentem Sacukyhoz, megsimogattam az arcát, é s megcsókoltam. - Nem kellett volna megszületnem sem... mindenkinek csak gondot okozok. - mondtam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 18:44:56 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 18:44:56 GMT 1
Elhúzódtam Yasoutól mikor megcsókolt. - Hülyeségeket beszélsz ! - mondtam majd felálltam de vissza és estem. - Yasou ne tedd ezt kérlek ... Tatsuya ezt már valósznű tudja is utálni fog .... ahogy a többiek is .... Niya megpláne elkell majd viselnem azt ahogy lenézően fognak viselkedni velem minden nap a barátaim meg már rég utálnak .... mindig mindent elrontok ... ha nem másztam volna rád most minden rendben lenne .... de így mindent tönkre tettem - mondtam zokogva.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 18:56:54 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 18:56:54 GMT 1
- Sajnálom Sacuky.. Elhiszem ,hogy rosszul esik, de mennem kell... Nem maradhatok... Nagyon sajnálom. - mondtam , majd elindultam kifelé a házból, és a telefonomat néztem , majd válaszoltam egy sms-re amit nem rég kaptam , aztán zsebre raktam a telómat.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 19:16:11 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 19:16:11 GMT 1
Yasuo után mentem de csak az ajtóig mert egyre szarabbul voltam. - Mikor mész ? - kérdeztem komolyan. ~ Francba .... ez nem igaz ~ gondoltam. - Yasuo .... nem hagyom hogy tönkre tedd az életed ! ... ha ennyire zavarlak haza megyek - mondtam zokogva bár most ismét eszembe jutott Tatsuya és egyre jobban bántott ez az egész . - De tégy úgy ahogy akarsz - mondtam komolyan bár ezt nem szívesen mondtam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 20:19:27 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 20:19:27 GMT 1
- Ma este 20:00-kor vonattal.- mondtam eddig egésu kedvesen , de arra hogy " tönkre tedd az életed" már felkaptam a vizet.. - Mégis mivel tenném tönkre az életem? A tieden akarok ezzel javítani!!!- mondtam egész dühösen. - Azt akarom , hogy miután elmegyek boldog legyél Tatsuyával . - mondtam. - Sacuky nem zavarsz , csak azt szeretném , hogy boldog legyél...-mondtam. - Döntsd el Sacuky....Tatsuya... vagy én?-kérdeztem , bár tudtam ,hogy nehéz döntenie , de tudnom kellett.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 20:28:19 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 20:28:19 GMT 1
Mikor választás elé állított nem tudtam mit mondani csak magam elé néztem mert hogy is választhatnék egyszerűen nem tudtam. - Nem tudom .... nem tudok választani - mondtam elkeseredve és tudtam hogy ha most nem találok ki valamit Yasuo tényleg elmegy. - Legalább reggelig maradj - mondtam kedvesen és reméltem ebbe legalább bele megy addig kitudok talán találni valamit.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 20:45:00 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 20:45:00 GMT 1
- Pedig jó lenne, ha tudnád, mert vagy én vagy ő. Ha ő , akkor elmegyek ,és hagylak titeket... Ha én , akkor maradok vagy magammal viszlek. DE ha nem tudsz választani úgy is elmegyek. - mondtam. - Nos talán reggelik maradok...De utána elmegyek, hacsak nem hagysz jóvá döntést addigra.- mondtam ,de még nem fordultam meg.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 20:53:47 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 20:53:47 GMT 1
- Reggelig megmondom felhívlak - mondtam halkan bár tényleg nem tudtam mit kéne tennem hisz sem Tatsuyát sem Yasuot nem akartam elveszíteni és most választanom kellet olyan hirtelen végig magamat ostromoltam hogy miért voltam ilyen felelőtlen hisz tegnap estig Tatsuyáért mindent megadtam volna annyira elvakult voltam hogy ha még Niyával rajta kaptam volna őket elhittem volna bármilyen magyarázatát és erre én bele szeretek az unokatestvérembe de az a szőrnyű hogy nem tudok dönteni pedig Tatsuyát kellene választanom egy szó nélkül nem pedig gondolkodni ezen végül is vele járok de ez már koránt sem ilyen egyszerű mivel mindkettőjüket ugyan szeretem.Nem szóltam semmit csak magam elé néztem és elégé elgondolkodtam.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 20:59:23 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 20:59:23 GMT 1
- Hát jó....- mondtam ,majd haza indultam. // Adachi / Házak 1//
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 22:29:50 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 22:29:50 GMT 1
Elaludtam és másnap arra ébredtem hogy elég szarul vagyok de úgy döntöttem nem törödök vele mert már elég régóta nem éreztem magam jól felöltöztem este elég sokat gondolkodtam és alig aludtam valamit arra jutottam hogy nem helyes amit teszek így akár milyen nehéz is elkell engednem Yasuo-t az ajtóhoz sétáltam de amint kiléptem az ajtón még szarabbul lettem az ajtónak dőltem és elővettem a telefonomat felakartam hívni Tatsuyát hogy szóljon hogy nem megyek be ma de nem tudtam mit mondjak ha rákérdez mi a bajom vagy hogy hova tűntem és eddig meg sem fordult a fejemben hogy miért lehetek napok óta szarul.Felhívtam Ayakát aki 10 perc múlva ott is volt én pedig közben vissza sétáltam a házba. '- Nagyon szarul vagy ? - kérdezte komolyan. -Elégé - mondta halkan '- Hívok orvost - mondta majd kiindult. - Ayaka hagyd nem kell ... csak azért hívtalak hogy lécci szólj hogy ma nem megyek - mondtam kedvesen és végül sikerült meggyőznöm Ayakát hogy nem kell orvos pár óra múlva már viszont már tudtam hogy miért vagyok ennyire szarul de Ayaka viszont addigra már nem volt ott.Egy ideje már a telefonomat fogtam és megírtam az sms-t amit Tatsuyának akartam elküldeni de nem mertem így inkább
felhívtam Yasuo-t már teljesen elfelejtettem hogy megigértem hogy elmondom hogy döntöttem. - Yasuo .... - kezdetem de nem tudtam hogy folytatni így egy ideig nem mondtam semmit. - Áttudnál jönni - kérdeztem halkan és próbáltam úgy beszélni hogy ne hallatszomjon a hangomból hogy elégé kétségbe vagyok esve de ez most nem ment. - Olyan hülye vagyok .... mindenki életét tönkre tettem - mondtam és közben már nem bírtam vissza fogni a könnyeimet. - Sajnálom - mondtam elkeseredve de nem egyszer ha nem minimum 10 szer egymás után.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 22:44:08 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 22:44:08 GMT 1
Az ajtóban megálltam ,és bekopogtam.... - Sauky itthon vagy? - kérdeztem , bár hülyeség volt, mivel egyértelműen otthon volt XD Bementem a házba, és ott találtam Sacut... -Mondd mi az a probléma? - kérdeztem tőle.
|
|