|
Házak
Dec 27, 2009 22:55:38 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 22:55:38 GMT 1
Látszott rajtam hogy szarul vagyok nem mertem Yasuora nézni így inkább a földet néztem. - Yasuo .... nem akarom hogy utálj - mondtam közben letöröltem a a könnyeim bár fölöslegesen. - Terhes vagyok - mondtam ki nehezen és elég halkan mert nem akartam hogy hallja az előbb sikerült kicsit összeszednem magam de ismét zokogni kezdtem. - Tönkre tettem mindent .... - mondtam elkeseredve.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 23:15:23 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 23:15:23 GMT 1
- Miért haragudnék?- kérdeztem kedvesen ,de aztán megértettem a további szavaiban , s elment a jó kedvem is. - Hogy mi?- kérdeztem meglepődötten ,de ijedten is. - Ugye csak viccelsz?- kérdeztem reménykedve. - Mégis kitől? - kérdeztem.
|
|
|
Házak
Dec 27, 2009 23:36:25 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 23:36:25 GMT 1
- Nem tudom - mondtam zokogva. - Ha elakarom vettetni ahhoz a szüleim is kellenek viszont akkor lebukok és mindenki utálni fog mivel hazudtam nekik azért jöttem el mert nem akartam több bajba kerülni de most amíg Sacuky voltam sokkal több bajt okoztam .... Tatsuyának is hazudtam hogy is gondolhattam hogy ez így menni fog ... már annyiszor megmentettek mások akik miattam haltak meg és azok akiket szeretem mind megsértettem .... miért nem haltam akkor meg mikor Tomoyot félre löktem kocsi elől .... ha már elütött miért éltem túl ? - kérdeztem egyre inkább elkeseredve majd most először Yasuora néztem. - Ha megteszem velem maradsz ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 0:44:49 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 0:44:49 GMT 1
- Én még akkor is szeretni foglak. - mondtam kedvesen. - És ne mondj ilyet.Nem szabad meghalnod, és akkor sem kellett volna. - mondtam ,amjd leültem Sacuky mellé vigasztalás képpen a hátát simogattam. - Még nem igazán tudom... Az attól függ , hogy hogy döntöttél... Tatsuya v én?- kérdeztem ,mert nagyon érdekelt.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 0:57:55 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 0:57:55 GMT 1
Átöleltem Yasuot de nem tudtam kimondani hogy hogy döntöttem. - Tatsu nem hiszem hogy valaha is megbocsájt nekem ......... - kezdtem halkan szörnyen nehéz volt választanom de tudtam hogy Tatsu nem fog megbocsájtani ha kiderül hogy végig hazudtam neki és igazából még a nevemet sem tudja ahogy szinte senki és tudom hogy lefogok bukni hogy megcsaltam ráadásul még terhes is lettem de nem tudom kitől és ezt nem mertem neki elmondani így akkár hogy is fájt döntenem kellet és ha mástól nem is tudom megkímélni Tatsut attól megfogom hogy erről tudomást szerezzen. - Szeretlek .... Yasuo - mondtam majd megcsókoltam. - Maradj velem kérlek - mondtam halkan majd ránéztem.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 1:39:37 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 1:39:37 GMT 1
- Szóval Tatsuya?- kérdeztem, közben ránéztem a telóm órájára. - Remélem minden jobbrta fordul veled. - mondtam kedvesen , majd a földön hátra döntöttem Sacukyt, és szenvedélyesen adtam neki egy nyelves csókot. - Nos megyek ,mert lekésem a járatot Okinawára. - mondtam kedvesen, majd felálltam ,és kimentem.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 1:47:07 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 1:47:07 GMT 1
Felálltam a földről és Yasuo után siettem - Ne menj el - mondtam majd elé álltam. - Félre értetted - mondtam komolyan de rögtön ezután a földre is néztem mert lehet tényleg lekéne állnom hisz nem hiszem hogy a szüleink örülnének. - Szükségem van rád - mondtam halkan majd átöleltem.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 2:06:50 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 2:06:50 GMT 1
- Muszáj elmennem.- mondtam. - Te is félre érthettél engem. - mondtam nevetve, majd Sacuky fejét a mellkasomhoz húztam. - Van Okinawán egy " kis házam " amit ugye gondozni is kell és oda megyek meg jót tesz az ottani levegő és a kikapcsolódás is. - Ha gondolod elvihetlek téged is, mert hiányoznál. - mondtam kedvesen felajánlva a dolgot.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 2:16:39 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 2:16:39 GMT 1
- Okinawára ? - kérdeztem halkan . - De akkor .... bár úgyis beszélnem kell a szüleimmel .... bár nem hiszem hogy boldogok lesznek - mondtam hallkan inkább csak magamnak. - Ha nem zavarok akkor veled megyek - mondtam kedvesen. - Bár igazán nem szeretnék a terhedre lenni - mondtam halkan. ~ Azért Tatsunak legalább egy sms-t írom kellene hogy egy ideig nem megyek suliba ..... majd ha vissza jövök ..... elmondok neki mindent ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 2:34:15 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 2:34:15 GMT 1
- Nem lennél a terhemre . Gyere nyugodtan. - mondtam kedvesen , majd megcsókoltam Sacukyt. - Meg sem kéne mozdulnod egész nap... fürdesz a medencébe limonádét iszol koktélokat kortyolsz, alszol , tv, hawaii DJ napszemüveg minden ami jó. - mondtam nevetve. - Mit szólsz?- kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 2:48:24 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 2:48:24 GMT 1
Viszonoztam a csókot és erősebben öleltem Yasuot. - Jól hangzik - mondtam kedves mosollyal. - De nekem majd haza is kell mennem megbeszélni a szüleimmel ..... öh tudod - sóhajtottam. - De amúgy ez vicces ... már mint ez a helyzet ...te vádoltad Niyát hogy megcsal erre tessék na nem mintha nálam nem ez lenne mert igazából pár percre én is elhittem- mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 17:38:17 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 17:38:17 GMT 1
- Értem. -mondtam kedvesen. - Hát igen... ez van... mondjuk volt rá okom... mivel felbukkant, és oylan volt , mint ha járnának vagy valami. - mondtam , majd megcsókoltam Sacukyt,. -Végül is mindegy.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 18:06:16 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 18:06:16 GMT 1
Ahányszor Tatsuyára gondoltam szörnyen éreztem magam és nem hittem volna hogy ezután találkozni mertem volna vele még is vissza akartam menni a suliba legalább ma hogy szóljak Ayakáéknak hogy egy ideig nem leszek persze lehet az is benne volt hogy bár féltem Tatsuya haragjától látni akartam bár ez nem tűnt jó ötletnek mivel azzal csak mindent még jobban megnehezítenék. - Yasuo én ma nem tudok menni szólni szeretnék Ayakának hogy egy ideig nem leszek .... vissza jössz te is ? ..... vagy majd találkozunk ? - kérdeztem halkan majd gyengéden megcsókoltam. ~ Nagyon nem helyes amit csinálok de nem tudok mit tenni ez ellen .... nem szabadott volna eljönnöm a bálról .... tönkre tettem mindent ... Yasuo életétt is Niyáét is és Tatsuyáét is ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 18:18:31 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 18:18:31 GMT 1
~ Áhh remek... lefogadom , hogy csak Tatsuya miatt megy vissza... vagy igazat mond ,de ez is benne van a dologban. ~ - gondoltam. - Tőlem menjünk. - mondtam , bár semmi kedvem nem volt vissza menni a suliba, hogy lássam Tatsuya képét, viszont Sacukyért meg éri....
|
|
|
Házak
Dec 28, 2009 18:25:20 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 18:25:20 GMT 1
- Köszönöm - mondtam kedvesen majd elengedtem Yasuot. - Akkor menjünk - mondtam kedvesen. - Yasuo kérlek neki ne mond el hogy .... - mondtam komolyan de nem fejeztem be csak a földet néztem majd Yasuora néztem és halványan rámosolyogtam. - Menjünk - mondtam majd elindultam. // Iskola B folyosó //
|
|