|
Házak
Feb 28, 2010 19:52:23 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 19:52:23 GMT 1
- Értem hát akkor biztos jól elvoltatok - mondtam halkan. - Uh hát az kicsit fura volt ..... konkrétan csak fogadás volt az egész - mondtam mivel Kytaval még akkor jártam amikor nem voltam benne ebben az egész ügyben legalábbis ennyire biztos nem. - Aztán a végén nem is tudom együtt maradtunk .. bár aszem egyáltalán nem illetünk össze csak mint a tűz és a víz ... amíg ő kedves és aranyos volt ártatlan álmokkal és enm is igazán tudta mi folyik a világban ... hát én meg elégé balhés voltam mindig is bár az utobbi időben már nem na mindegy a lényeg hogy máshogy látta a dolgokat és egyszerűen soha nem is akarta megérteni a nézeteimet mondhattam neki bármit képtelenség volt és hát nem kicsit feldühített ráadásul a legrosszabbkor amikor amúgy is ideges voltam és szakítottam vele .... bár őt is meglehet érteni ebben az ügyben - sóhajtottam. - Na de beszéljünk másról - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 19:59:51 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 19:59:51 GMT 1
Elmosolyodtam majd közel hajoltam Takedahoz. Az arcára tettem az egyik kezem majd az ajkáról átvándorolt a tekintetem a szemére. -Én megértelek Takeda.-Suttogtam neki. Úgy éreztem mintha mágnes vonzana Takedahoz. A bőröm felforrósodott és úgy pezsegtem mint valami őrült kislány amikor álmai pasija megszólítja. Éreztem, hogy kiráz a hideg és minden porcikám megremeg. Csak néztem azt az ismerős csodás szempárat és nem bírtam levenni róla a tekintem.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:10:11 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 20:10:11 GMT 1
Nehezen bírtam ellenállni Kytának de nem akartam elrontani mindent ki tudja mi lenne a reakciója ráadásul magamon sem segítenék vele. - Kétlem ... főleg ha tudnád miről van szó - mondtam mosolyogva és mivel nem bírtam ellenállni átöleltem és hosszan megcsókoltam. - Ne haragudj - mondtam sóhajtva majd elengedtem . ~ Nem lesz ez így jó ... arra kéne koncentrálnom hogy békítem ki Arisát de ez így nem megy ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:17:47 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 20:17:47 GMT 1
Hátra döntöttem Takedat a kanapén majd az ölébe ültem és hevessen megcsókoltam. -Ugyan dehogy haragszom.-Mondtam miután abbamaradt a csók. -Takeda én is benne voltam régen. Toljad. Tuti megértem...-Mondtam széles mosollyal majd Takeda mellkasára hajtottam a fejem. A hátát simogattam miközben halgattama sízvverését. Igen, elég gyors volt. És az illata, imádtam. Egyszerűen megvadultam tőle, máskor meg lenyugtatott.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:29:05 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 20:29:05 GMT 1
- Jó akk kezdjük ott hogy Arisára Nathaliék küldtek ... hogy miért nem tudom de miután nem hagytam hogy megöljék Matsut küldték rá ... akiről nem is tudtam hogy benne van eben az egészben ... csak hogy hogy tévedtem mert nem csak rá hanem az összes barátomra küldték Ichirou hugát megölte a nővérét kikészítette utána Arisára támadt meg még előtte Sacukyra és a barátnőjére utána Geit akarta megölni persze Ichirou rögtön rohant hogy segítsen így ő is veszélybe került GD elintézte Matsut csak kicsit brutálisnak találtam a módszerét így én öltem meg Matsut ... de nem volt más választásom és ezt nem érti meg Arisa így is egy csomót hibáztam és apámat és Nathaliet ezért megölték most pedig Ryota vadászik ránk - sóhajtottam. - Kaptam egy ajánlatott tőlük hogy ha hagyom hogy véghez vígyék a tervüket engem békén hagynak ... de ezt nem fogahatom el ... nem igaz ? - kérdeztem hallkan na nem mintha valaha is elakartam volna fogadni. - DE hát mindegy .... majd alakul valahogy ... egy biztos erről a rendőrség nem tudhat mert akk tényleg vége a játéknak - sóhajtottam. - Gondoltam elmondom ... legyen még egy ok hogy távol maradj tőlem - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:36:57 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 20:36:57 GMT 1
-Matsu...meghalt?-Kérdeztem. Nem bírtam felfogni, hogy a sajátjai ellen fordult. Régen tök jófej volt. Felültem és Takeda szemébe néztem. -Ha ezzel akarsz távoltartani magadtól nem jó a taktikád. Elég egy puszta szálj le rólam is.-Mondtam komolyan. -De...nem biztos, hogy menni fog.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:43:23 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 20:43:23 GMT 1
- Nem akarlak távol tartani ne értsd félre ... csak te mondtad hogy nem szeretnél találkozni - mondtam kedvesen. - De bánnom már basszus ... de mit tehetem volna ? ... ha elmegy megöli Arisát ... egyszerűen fogalmam sincs .... lehet neki van igaza mindig van más választás .... de én még nem jöttem rá mi az - sóhajtottam. - Mellesleg fáj a fejed ? .. hozzak gyóygszert ? - kérdeztem.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 20:53:15 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 20:53:15 GMT 1
-Nem tehettél mást. Masu a sajátjai ellen fordult. Meghibbant. Pedig régen még jófej volt.-Mondtam félrehúzva a számat. -Már nem fáj.-Mondtam majd megsimítottam Takeda arcát. A nyakához hajoltam majd megcsókoltam. A másik kezemmel végigsimítottam Takeda mellkasát,izmos és kidolgozott hasát majd áttértem a csípőjére és utánna a combjára. Amíg el nem értem a saját combomhoz mivel Takedaén ültem. Az arcán lévő kezemmel a hajába túrtam majd abbahagytam a nyakának csókolgatását. Az alsó ajkába haraptam majd újból megcsókoltam őt. Hosszan és forrón.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:04:49 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 21:04:49 GMT 1
Ismét átöleltem Kytát majd a hátát kezdtem simogatni és gyengéden megcsókoltam - Hát örülök hogy már nem fáj a fejed viszont én aszem veszek be egy gyógyszert - mondtam kedvesen majd felálltam majd besétáltam a konyhába és levettem egy poharat és engedtem vizet és előkerestem egy gyógyszert és az ablakhoz sétáltam kinyitottam mivel elégé melegem volt.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:08:37 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 21:08:37 GMT 1
-OKé...-Mondtam majd leszálltam Takedaral. Miután bement a konyhába dühössen egy párnába nyomtam a fejem. Remek. Ennyi. Tényleg nem akar tőlem semmit... és lassan kezdem úgy érezni magam mint egy rosz ribanc. Rámászok ő meg csupán nem meri megmondani, hogy hadjam békén. Még az hiányozna csak, hogy utánna menjek. Biztos örül, hogy megszabadult tőlem.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:08:57 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 28, 2010 21:08:57 GMT 1
Megálltunk a ház előtt. Kicsit húzni akartam az időt azzal, hogy nem tudom kicsatolni az övet, de Ayaka pillantása gyorsításra ösztönzött. Kiszálltam az autóbol és gyors léptekkel odasiettem az ajtóhoz. ~Inkább gyorsan legyek túl rajta. ~ gondoltam és megnyomtam a csengőt.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:18:25 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 21:18:25 GMT 1
Mikor megszólalt a csengő az ajtóhoz sétáltam és észre vetem hogy Kyta nincs túl jó kedvében és a fejemhez kaptam hog yhogy lehetek ilyen hülye majd oda sétáltam hozzá. - Ne haragudj ... nem akkartalak megsérteni ... ez most elég rosszul jött ki sajnálom - mondtam halkan majd az ajtóhoz sétáltam és kinyitottam elégé meglepődtem vizont rögtön eszembe jutott hogy ez elég félre érthető lesz . - Szia ..... mond - mondtam kedvesen majd kisétáltam az ajtó elé hála onnan nem látszódott Kyta közben észre vettem Ayakát is és intetem neki. - Valami baj van ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:24:42 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 28, 2010 21:24:42 GMT 1
- Szia. - köszöntem. - Sacuky leesett a suli lépcsőjén és majdnem meghalt...most szállították korházba és Ayaka mondta hogy szóljak neked. - mondtam halkan. ~ Miért állok itt mikor már a korházba kellene lennünk? ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:34:03 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 21:34:03 GMT 1
Megráztam a fejem jelezve, hogy semmi gond majd Takeda ajtót nyitott. Felálltam a kanapéról és mivel azt hittem a szüleim azok odasétáltam. Hiszen írtam nekik, hogy Takedaval vagyok, hogy ne aggódjanak. Ám nem a szüleim voltak hanem az a lány aki Takedaval volt amikor összetalálkoztunk. Arisa. Nem tudtam mit mondjak...jól elcsesztem. Takeda felsője volt csupán rajtam és hát ez ugyabár elég félreérthető. De végül is...már nincsenek együtt.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:36:13 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 21:36:13 GMT 1
Kicsit lesokkolt viszont nem tudtam mit tenni. - És most hogy van ? - kérdeztem aggódva közben Kyta is megjelent tudtam hogy ezt nem fogom tudni kimagyarázni így megsem próbáltam. - De hogy történt ? - kérdeztem komolyan.
|
|