|
Házak
Feb 28, 2010 21:44:31 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 28, 2010 21:44:31 GMT 1
Lefagytam mikor megláttam a lányt. ~ Ezek után semmi nem lesz a régi. ~ gondoltam. - Minden olyan gyorsan történt...rosszul lett és egyszer csak leesett....már nem igazán emlékszem hogyan történt. - mondtam összezavarodva. - Majd ha lesz időd nézz be a korházba. - mondtam halkan. - Hát akkor...viszlát...és bocs ha megzavartam valamit. - mondtam ridegen és visszaindultam a kocsihoz. Beszálltam majd Ayakára néztem. - Nos megmondtam neki...mehetnénk? - kérdeztem idegesen. ~ Nem szép dolog Ayakán levezetni ezt a szar érzést. Biztos az a lány volt a volt barátnő akit Ichirou említett. ~ gondoltam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:49:48 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 21:49:48 GMT 1
Miután a lány közölte, hogy Sacuky kórházban van elment. Beült a kocsiba, Takeda hátrébb lépett és becsukta az ajtót. Hátat fordítottam neki majd a kanapéhoz sétáltam és visszaültem. Nem szóltam semmit. Így is épp eléggé rámásztam. Nem akarok még itt rázni neki. Most biztos el van telve Arisaval és rájön, hogy mennyire szereti. Én meg mehetek a francba. Idióta vagyok amiért vele jöttem. Még is mit gondoltam?! Áh hülye, hülye, hülye.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:54:10 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 21:54:10 GMT 1
- Félre érted - mondtam komolyan mivel tudtam hogy ez lesz az első reakciója majd utána mentem és kinyitottam a kocsi ajtót Ayaka elég dühösen nézett rám de nem is figyeltem rá közben Kyta bement a jázba - De inkább gyere be nem szeretném hogy a szomszédok felkeljenek - mondtam majd megfogtam Arisa karját és magammal húztam. - Arisa persze bemegyek majd a kórházba de egyenlőre úgy sem tudunk ott semmit tenni ... így inkább szeretnék veled beszélni - mondtam sóhajtva. - Ülj le kérlek - mondtam kedvesen. - Ez elég pocsék helyzet sajnálom ... bocs mind kettötöktöl - mondtam mivel kicsit kellemetlenül éreztem magam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 21:59:20 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 28, 2010 21:59:20 GMT 1
- Takeda követelem hogy eressz el. - mondtam hisztizve. - Sacuky mellett akarok lenni....most akarok ott leni. - mondtam halkan. - Már nem járunk így nem kell semmit megmagyaráznod...éld nyugodtan az életed...én is élem a sajátom. Úgyhogy nem kell bocsánatot kérned. - mondtam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:02:24 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 22:02:24 GMT 1
-Nem csodálom, hogy nem értett meg...-Mondtam cinikussan majd felálltam a kanapéról. -Bocs de nincs ekdvem végighalgatni ahogy negyédesen szerelmet vallasz Arisanak. Inkább...ááááh... mind1.-Mondtam majd elindultam a lépcső felé. Tényleg nem volt kedvem hallani ahogy szerelmet vall neki.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:07:48 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 22:07:48 GMT 1
- Jól van ... csak ezt akartam tudni - mondtam majd elengedtem Arisát ám hirtelen utána is kaptam mert majd nem hátra esett. - Rendben értettem - mondtam egyszerűen. - Innentől azt csinálsz amit csak akarsz...nem érdekel - mondtam ridegen mivel elég rosszul eset ahogy viselkedett és azt hiszem mindent megtettem hogy ne haragudjon de az is kevés volt ráadásul most nem is bírtam józanon gondolkodni sem. - Ez a te döntésed volt.... nem fogok könyörögni mert nem szokásom .... Ayakának meg mond meg hogy ezek után lesz pár dolog amiről beszélni akarok vele - mondtam cinikusan majd elengedtem és mielőtt Kyta elment volna elkaptam és vissza húztam. - Ne haragudj .... nem akartalak megsérteni - mondtam halkan majd átöleltem és megcsókoltam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:14:05 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 28, 2010 22:14:05 GMT 1
Gyorsan visszamentem a kocsiba. ~ Ezt nem kellett volna. ~ gondoltam. - Mindig ez van. - suttogtam. - Szánalmas vagyok ugye? - kérdeztem a könnyeimet törölve. - Azt mondta hogy beszélni akar majd veled...és biztos nem arról hogy milyen az idő. - mondtam halkan majd az üvegnek döntöttem a fejem.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:20:42 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 22:20:42 GMT 1
Ayaka - Remek ... valószínű nem is Sacuky miatt ... lehet jobb lett volna ha meghallgatod - sóhajtottam majd Arisának nyújtottam egy zsebkendőt. - Ugyan de hogy - mondtam kedvesen majd a vissza pillantó tükörbe néztem jönne valami. - Ne haragudj hogy ide hoztalak .... nem tudtam hogy ez lesz - mondtam halkan majd elindítottam a kocsit és csikorgó kerekekkel indultunk tovább. // Setagaya-Okusawa Kórház //
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:32:33 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 22:32:33 GMT 1
Miután abbahagyta ellöktem magamtól Takedat. -Hagyj békén! Miért nem tudsz legalább egy pillanatra határozott lenni? Ezt nem csinálhatod. Néha Arisa néha én. Döntened kell Takeda. Én a végletekig kiteszem itt a lelkem te meg rám sem bagózol.-Mondtam dühössen. Olyan dühös voltam, hogy legszívesebben elsírtam volna magam. Csak áltam ott és néztem Takedara. Most már tényleg vagy Arisat választja és én eltűzök innen, elfelejtem. Vagy...
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:39:37 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 22:39:37 GMT 1
- Már döntöttem ... szerinted ... miért akartam Arisával beszélni ? - kérdeztem halkan. - Már nem akartam vele újra kezdeni ezt szeretem volna elmondani neki .... de mivel nem hallgatott végig így nem épp kedvesen adtam a tudatára .... egész amíg át nem jöttél határozott voltam ez ügyben de ... egyszerűen nem tudnám elviselni hogy egyfolytában veszekszek vele ... és azt sem hogy újra elveszítelek - mondatm miközben a földet néztem. - Ez most megint jó hülyén sűlt ki .. tudod mennyire nehezen álltan meg hogy ne érjek hozzád ? - kérdeztem mikor mondta hogy rá sem bagoztam.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:44:26 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 28, 2010 22:44:26 GMT 1
-Nos ez esetben...-Mondtam elmosolyodva majd megragadtam Takeda felsőjét és magamhoz rántottam. Megcsókoltam és közben a felsője alá nyúltam. Kínzó vágyat éreztem arra, hogy meztelen bőrét érintsem. Annyira hiányzott. Ahogy végigsiklott a kezem a hasán a bőre finom volt és alatta megfeszültek kidolgozott izmai. -Sajnálom....de...nem bírom nélküled.-Mondtam zihálva majd kihúztam a kezem a felső alól és kezelésbe vettem Takeda övét.
|
|
|
Házak
Feb 28, 2010 22:57:10 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 28, 2010 22:57:10 GMT 1
Viszonoztam a csókját majd jobban magamhoz húztam és a nyakát kezdtem csókolgatni majd felemeltem. - Nem épp az ajtóban kéne - mondtam mosolyogva majd bevittem a szobába és az ágyra döntöttem hamar megszabadítottam a felesleges ruha daraboktól közben hevesen megcsókoltam. - Nem volt szép kijelentés hogy rád sem bagóztam....olyan sexy voltál és az is vagy á nem kicsit kellet vissza fognom magam - mondtam nevetve. - Azért is mentem mindig el vagy húzódtam el mert biztos nem bírtam volna ki - mondtam halkan közben végig simítottam a kezem Kyta testén.
|
|
|
Házak
Mar 1, 2010 19:37:49 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 1, 2010 19:37:49 GMT 1
Elég hamar megszabadítottuk egymást a feleslegessé vált ruhadaraboktól. Kirázott a hideg ahogy Takeda végighúzta a kezét a bőrömön. -Hát akkor most nem kell elhúzódnod...sőtt /Másnap: reggel 6:00/ Aprócska fénysugár húzódot az ágyra ezzel a szemembe sütve. Takeda mellkasán pihent a fejem és a kezeim is. Felültem és gyorsan magam elé húztam a takarót. Nem tudom miért de önkétlen reakció volt. Takedara néztem, nagyon édes volt ahogy aludt. Elmosolyodtam majd egy aprócska puszit adtam az ajkára és megsimogattam az arcát. -Szeretlek.-Suttogtam.
|
|
|
Házak
Mar 1, 2010 20:40:13 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 1, 2010 20:40:13 GMT 1
Reggel Kyta előbb kelt fel mint bár aszem ez régen is így volt de nem sokkal utána én is felkeltem. - Én is szeretlek - mondtam kedvesen majd megcsókoltam. - Hogy aludtál korán kellő kis törpém ? - kérdeztem mosolyogva. - Lekellet volna engedni teljesen azt a fránya redőnyt bocs nem is gondoltam rá - sóhajtottam.
|
|
|
Házak
Mar 1, 2010 20:56:20 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 1, 2010 20:56:20 GMT 1
-Csodássan...-Mondtam mosolyogva. -Nem haragszom, nem éppen a redőnyre koncentráltunk.-Mondtam mosolyogva. -Meg kell valjam nem csak külsőleg javultál... hanem másban is rendkívül.-Mondtam sunyi mosollyal majd megcsókoltam Takedat. Végigsimítottam a mellkasát majd hozzá bújtam. Magamba akartam zárni az illatát, hogy mindenhol velem legyen.
|
|